Sen hassassin ama o da düsüncesiz - erkekler hep düsüncesizdir ya :) Takma canim o senin gönlünü almasini bilir :)
Hihi evet pinar yine face krizi tuttu
Bubabur kiz yok benim 23e 4 ay kaldiama ben cok kücük gösteriyorum anlasilan :) Okey buabur ile arkadas olanlar faceten bana özel msj atsinlar bir zahmet rica etsem lütfen
Rica ederim bitanemmm
Sende harikasın tatlım benimmmm
Face krizimiz yine başladı galiba yakında kafayı yicezzz
haa evet, benim evdeki çekimlerimi yapıcak o
yavruşum yeni başladılar onlar bu işe ama ben face ten veriyim adresi, bi bak tabiki, örnek çekimleri eklemişlerdi, irtiata geçersin :112:
yavrum o benim de, dün müydü evvelsi gün müydü, ekledik bitti işte, öyle değil miydi
ay benim kafam karıştı bu face muhabbetinde iyice
zaten yeni arkadaşlardan kim kimdi unutuyorum bazen, öğrenicem zamanla
17 deyince bayılcaktım valla
ay sorma kıızz, valla yicez kafayı, yeni bir face krizini benim yaşlı bünye kaldırır mı bilmemRica ederim bitanemmm
Sende harikasın tatlım benimmmm
Face krizimiz yine başladı galiba yakında kafayı yicezzz
elif sanırım facete ekledim seni
kızlaaaar o N ile başlayan yosun lakaplı arkımız
banada yollaaaaaa
Oda nerden cikti biliyomusun bi kac ay önce bi sirkette staj yaptim kadinin biri bana 17 yasindaymisim gibi durdugumu söyledi ayiptir söylemesi 'yuh yani' dedim bende icimden :) Genelde 19-20 diye tahmin ederler. Senin yasin kac sormasi ayip
O zaman yosun arkadasimizi bende ekledimama seni bulamadim henüz :)
23e 6 ay var daha ama ben halaaa 21 im diyomhoş bende pek bi miniğim 18 felan sanıyola
Teşekkr ederim7/24 facee heheh
ay sorma kıızz, valla yicez kafayı, yeni bir face krizini benim yaşlı bünye kaldırır mı bilmem
Evet kızlar bi kaçınız eklediniz ama karıştırıyorum şimdi kim kimdi die
elif sanırım facete ekledim seni
haa evet, benim evdeki çekimlerimi yapıcak o
yavruşum yeni başladılar onlar bu işe ama ben face ten veriyim adresi, bi bak tabiki, örnek çekimleri eklemişlerdi, irtiata geçersin :112:
yavrum o benim de, dün müydü evvelsi gün müydü, ekledik bitti işte, öyle değil miydi
ay benim kafam karıştı bu face muhabbetinde iyice
zaten yeni arkadaşlardan kim kimdi unutuyorum bazen, öğrenicem zamanla
Kızlar hızınıza yetişemiyorum valla, aralarda yakalamaya çalışsam da nafile...
valla ben de baktım lavantayla arkadaş olmuş elif diye biri, baktım başörtüsü de var, tamam dedim ahanda bu bizim elif,
ya Allah bismillah dedim, ekleye tıkladım..
yani herşey biranda oldu
Kızlar hızınıza yetişemiyorum valla, aralarda yakalamaya çalışsam da nafile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?