2012' de yazın evlenecekler

ay iki saattir yazıcam unutuyoruumm
eliiiiiiiiiiffff, şşş bi bak heleee
renkli saten üzerine siyah tüle ben bayılırıımmm yavruşum yaaa, napmışsın sen öyle, çok güzel olmuşsuunn

Bişicik olmas kızzz

Kızlar karıştı ortalık yardımcı olalım herkes baş harflarini yazsın isminin soyadının yaaa

valla ben de baktım lavantayla arkadaş olmuş elif diye biri, baktım başörtüsü de var, tamam dedim ahanda bu bizim elif,
ya Allah bismillah dedim, ekleye tıkladım..

yani herşey biranda oldu

Canımm elifim benn çok açıklayıcı oldu dimi gece gece ancak okadar

Hhehe canım iyi yapmışsın bende ya Allah bismillah dedim kabul ettim

çok iyimiş canım bu ne adı paylaşsana benimlede

Lila canim facete var mi bu fotografci? Buda uygunmus gercekten. Kocaeli icin 60TL diyor sadece.

Son düzenleme:
renkli saten üzerine siyah tüle ben bayılırıımmm yavruşum yaaa, napmışsın sen öyle, çok güzel olmuşsuunn

evet yaa bende bayıldım elbisene,gördüğüm en güsel tesettür elbisesi bence ve çok yakışmış Elifcimmaşallah...

Teşekkr ederim beğendiğine sevindim canım
Ben siyaha bayılırımmm ve sadeliği çok seviyorumm nişanlımda siyahı çok yakıştırdığı için böle bişey giydim

yalnız kızlar 3.sayfa haberlerini okuyorum gibi hissettim kendimi

s.g.
f.ö.
e.y.
a.y.

Kizlar hepiniz süpersiniz bende dahil olmak üzere ama lamelif ve bubabur biraz daha süperler nacizane fikrim

Lila bu fotografciyi kacirma bence :)

ya bubacuumm senin adın da t.d. idi dimiii?
hani yanlış kişilere yanlış şeyler göndermiyim, benim beynim döndü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…