- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
ne açıdan canım:26:Kizlar hepiniz süpersiniz bende dahil olmak üzereama lamelif ve bubabur biraz daha süperler nacizane fikrim
Lila bu fotografciyi kacirma bence :)
ya bubacuumm senin adın da t.d. idi dimiii?
hani yanlış kişilere yanlış şeyler göndermiyim, benim beynim döndü de
yalnız kızlar 3.sayfa haberlerini okuyorum gibi hissettim kendimi
s.g.
f.ö.
e.y.
a.y.
Kizlar hepiniz süpersiniz bende dahil olmak üzereama lamelif ve bubabur biraz daha süperler nacizane fikrim
Lila bu fotografciyi kacirma bence :)
hepimiz ayrı birer alemiz sedoşum, deme öyletöbe töbe gasom sende bi alemsin heee
rosam güle güle kullaaanın kocişinle inşallahyaşasın anahtarlık kardeşliğimiz
aa ne demek, görev telakki ederim :114:ayy bi alemmsin yaaaneşem yerine geldi kıslarrr saolunn
Kızlarr muhabbetinize doyum olmuyoo ama sabah iş var hepinize hayırlı geceler görüşmek üzere ..
saolll canımmmm benimmmmrosam güle güle kullaaanın kocişinle inşallahyaşasın anahtarlık kardeşliğimiz
Aynen canımmm yaa maiLLeşiyoruz şuanda tek tek soruoLar herşeyi bayağı bi iLgiLenıoLar bakaLım...
Lamelifin masum durusu cok hosuam gitti buaburunda sicak bi durusu var bu acidan sanirim hehe :)
Ki bu simdi biz digerlerinin masum yada sicak olmadigimizin anlaminda gelmez
kop yavrum kop, hep birlikte kopalımm, hobaaaGasommmmmmmmm koptummmmmmmmmmmm yemin ederim yaaaa
Aynen canımmm yaa maiLLeşiyoruz şuanda tek tek soruoLar herşeyi bayağı bi iLgiLenıoLar bakaLım...
doğrudur kuzum kimi bulsam ekledim fotoğrafçı ararkenSedoşumm benım konuştugum fotografcı sende de ekLi
gasom sen hep böylesiiin ki çılgın gacıııkop yavrum kop, hep birlikte kopalımm, hobaaa
kop kop kop 300 500 300 500 kop
böyle bişey vardı dimi, apaçi şeysi miydi neydii
ay bana noluyo yine gece gece yaaa
kızlar gazozuma bişey mi kattınız yine benim
düşüncelerin çok mutlu etti tatlım hepiniz ayrı sıcak masum ve güselsiniz hepimize maşşallah
2012 damatları çooook şanslııı
ayyy bu ne böyleeee süper yaaa bu saatte bu kadar kalabalık harikasınız gelincikler.
ben 2012 gelin adayları sohbet topiğindenim.lilamla pınarı görünce dalış yapim dedim.
benim düğünüm 12 mayıs 2012 cumartesi aksam
kınamda lilamdan 1 gün sonra yani 6 mayıs 2012 pazar aksam.
arada girer bende yazarım.işe girince daha sık yazarım evden o kadar çok giremiyorum çünküm
Evet evet evet
Ay kizlar benim gözlerimden uyku akiyor. YoLcu kacar uyku beni bekler :) Herkese hayirli geceler bu güzel sohbet icin hepiciginize tesekkürlerimi sunuyorum
iyi geceler kuzum
Evet evet evet
Ay kizlar benim gözlerimden uyku akiyor. YoLcu kacar uyku beni bekler :) Herkese hayirli geceler bu güzel sohbet icin hepiciginize tesekkürlerimi sunuyorum
yaa bozulmasııııınLaptopum bozuldu kızlar of offfffffff ekran gıdıyo sımsıyah oluyo
kore filmi mi?Dün gece a moment to remember fılmını ızledım sabaha kadar agladım yahu gecte olsa ızledım muhtesem bır fılmmış cdden az öncede anneme izletdim
evet bazen kantarın topuzu kaçıyodoğrudur kuzum kimi bulsam ekledim fotoğrafçı ararken
gasom sen hep böylesiiin ki çılgın gacııı
ah kıyamam yaaa, sakın buradan uzaklaşma heee, evde başka bilg var mııı? hani servise falan giderse:26:Laptopum bozuldu kızlar of offfffffff ekran gıdıyo sımsıyah oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?