2012' de yazın evlenecekler

Kizlar hepiniz süpersiniz bende dahil olmak üzere ama lamelif ve bubabur biraz daha süperler nacizane fikrim

Lila bu fotografciyi kacirma bence :)

ne açıdan canım:26:
ya bubacuumm senin adın da t.d. idi dimiii?
hani yanlış kişilere yanlış şeyler göndermiyim, benim beynim döndü de

evvveeeeeet gönderdiğin kişide nasiplenir

yalnız kızlar 3.sayfa haberlerini okuyorum gibi hissettim kendimi

s.g.
f.ö.
e.y.
a.y.

Gasommmmmmmmm koptummmmmmmmmmmm yemin ederim yaaaa

Kizlar hepiniz süpersiniz bende dahil olmak üzere ama lamelif ve bubabur biraz daha süperler nacizane fikrim

Lila bu fotografciyi kacirma bence :)

Aynen canımmm yaa maiLLeşiyoruz şuanda tek tek soruoLar herşeyi bayağı bi iLgiLenıoLar bakaLım...

Lamelifin masum durusu cok hosuam gitti buaburunda sicak bi durusu var bu acidan sanirim hehe :)
Ki bu simdi biz digerlerinin masum yada sicak olmadigimizin anlaminda gelmez

Lamelifin masum durusu cok hosuam gitti buaburunda sicak bi durusu var bu acidan sanirim hehe :)
Ki bu simdi biz digerlerinin masum yada sicak olmadigimizin anlaminda gelmez

düşüncelerin çok mutlu etti tatlım hepiniz ayrı sıcak masum ve güselsiniz hepimize maşşallah
2012 damatları çooook şanslııı

Gasommmmmmmmm koptummmmmmmmmmmm yemin ederim yaaaa

Aynen canımmm yaa maiLLeşiyoruz şuanda tek tek soruoLar herşeyi bayağı bi iLgiLenıoLar bakaLım...
kop yavrum kop, hep birlikte kopalımm, hobaaa
kop kop kop 300 500 300 500 kop
böyle bişey vardı dimi, apaçi şeysi miydi neydii
ay bana noluyo yine gece gece yaaa
kızlar gazozuma bişey mi kattınız yine benim

ayyy bu ne böyleeee süper yaaa bu saatte bu kadar kalabalık harikasınız gelincikler.
ben 2012 gelin adayları sohbet topiğindenim.lilamla pınarı görünce dalış yapim dedim.
benim düğünüm 12 mayıs 2012 cumartesi aksam
kınamda lilamdan 1 gün sonra yani 6 mayıs 2012 pazar aksam.
arada girer bende yazarım.işe girince daha sık yazarım evden o kadar çok giremiyorum çünküm

Sedoşumm benım konuştugum fotografcı sende de ekLi
doğrudur kuzum kimi bulsam ekledim fotoğrafçı ararken
kop yavrum kop, hep birlikte kopalımm, hobaaa
kop kop kop 300 500 300 500 kop
böyle bişey vardı dimi, apaçi şeysi miydi neydii
ay bana noluyo yine gece gece yaaa
kızlar gazozuma bişey mi kattınız yine benim
gasom sen hep böylesiiin ki çılgın gacııı

düşüncelerin çok mutlu etti tatlım hepiniz ayrı sıcak masum ve güselsiniz hepimize maşşallah
2012 damatları çooook şanslııı

Evet evet evet

Ay kizlar benim gözlerimden uyku akiyor. YoLcu kacar uyku beni bekler :) Herkese hayirli geceler bu güzel sohbet icin hepiciginize tesekkürlerimi sunuyorum

Hoşgeldin canım benimmmmmm

Dün gece a moment to remember fılmını ızledım sabaha kadar agladım yahu gecte olsa ızledım muhtesem bır fılmmış cdden az öncede anneme izletdim

Evet evet evet

Ay kizlar benim gözlerimden uyku akiyor. YoLcu kacar uyku beni bekler :) Herkese hayirli geceler bu güzel sohbet icin hepiciginize tesekkürlerimi sunuyorum
iyi geceler kuzum
Laptopum bozuldu kızlar of offfffffff ekran gıdıyo sımsıyah oluyo
yaa bozulmasııııın
Dün gece a moment to remember fılmını ızledım sabaha kadar agladım yahu gecte olsa ızledım muhtesem bır fılmmış cdden az öncede anneme izletdim
kore filmi mi?

doğrudur kuzum kimi bulsam ekledim fotoğrafçı ararken

gasom sen hep böylesiiin ki çılgın gacııı
evet bazen kantarın topuzu kaçıyo

Laptopum bozuldu kızlar of offfffffff ekran gıdıyo sımsıyah oluyo
ah kıyamam yaaa, sakın buradan uzaklaşma heee, evde başka bilg var mııı? hani servise falan giderse:26:

yolcuuum, görüşürüz canım
emyay sen de hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…