2012' de yazın evlenecekler

kop yavrum kop, hep birlikte kopalımm, hobaaa
kop kop kop 300 500 300 500 kop
böyle bişey vardı dimi, apaçi şeysi miydi neydii
ay bana noluyo yine gece gece yaaa
kızlar gazozuma bişey mi kattınız yine benim

Evet canımm ÖLeydii 300-500 300-500 Ayşe fatma çatLa patLa fLn da vardııı apachı styLe bakınız bizzz

Kuzucuuum hoşgeLdiinnn Ben sana da pinkimide dıorum hepp burası daha canLı daha çok payLaşım oLuo geLin diee

Dün gece a moment to remember fılmını ızledım sabaha kadar agladım yahu gecte olsa ızledım muhtesem bır fılmmış cdden az öncede anneme izletdim

ahhh canım benim o mahvediyo insanı çok güsel bi film....veee Im sorry I love dizisinide izle 16 bölümcük baaak isle kesin

Evet evet evet

Ay kizlar benim gözlerimden uyku akiyor. YoLcu kacar uyku beni bekler :) Herkese hayirli geceler bu güzel sohbet icin hepiciginize tesekkürlerimi sunuyorum

İyi geceLerr canımmm

Laptopum bozuldu kızlar of offfffffff ekran gıdıyo sımsıyah oluyo

Aaaa bizi bırakıp gitmeeee sakınn =( Yedek varmı yada tamir ettir çağLammmm

ÇağLam dedıgın fiLmi izLemedim konusu ne biLmıorum ama sabaha kdr ağLama diince söLiim dedim...

Soraya’yı Taşlamak (The Stoning Of Soraya M.) - bu fiLmi izLediğimde sabaha kdr aĞLadım bende ertesi gün gözLerim şiş işe gitmiştim ve etkisi geçmemişti uzun bir süre...

Bu araLar vizyona giren ve girecek oLan bi çok fiLm var izLemek istediğim yaa..Bi ara oturup sinema günü yapmam Lazım =)

ahhh canım benim o mahvediyo insanı çok güsel bi film....veee Im sorry I love dizisinide izle 16 bölümcük baaak isle kesin
Canımmmmmm valla cok aglıyorum ya cok duygusalım ben Kesın o dedıgınde aglamaklı bişeydır
İyi geceLerr canımmm

Aaaa bizi bırakıp gitmeeee sakınn =( Yedek varmı yada tamir ettir çağLammmm

Yedk yok lilam
Tamir ettırmeye kalkıssam rahat 2 ay gelmıyor of napcm sımdı ben

ay merak ettim :26:
senin zevkine güvenirim, ilk fırsatta izliyim ben de :114:
Bubaburun avatarında basrollerın fotoları var cnm korelıler. Of ama cıdden cok harıka bır fılmmış ınanılmaz etkılendım.

Canım duygusal fılmlerı sevıyorum ama hıçkıra hıçkıra boguluyorum ıste

sedooş veya çağlam, sultandan haberiniz var mı yine yok kaç gündür? hani ben mi görmüyorum acaba :26:

Canımmmmmm valla cok aglıyorum ya cok duygusalım ben Kesın o dedıgınde aglamaklı bişeydır

Yedk yok lilam
Tamir ettırmeye kalkıssam rahat 2 ay gelmıyor of napcm sımdı ben

kızlaaar eğer film izlemeyi seven varsa kesinlikle bi Boys Over Flovers isleyin önyargısız başlayın bu kısa bi dizi 24 bölüm ama her bölüm gelip teşekkür etceksiniz
Im sorry I love You da aynı şekilde....çağlaaaam isle bu ikisiniiiiiiiii

doğrudur canım, imdb deki puanı da yüksek zaten, tamam ilk fırsatta izlenecek demek ki, gerçekten duygusal olan romantizm kokan filmlere bayılırım ben de

sedooş veya çağlam, sultandan haberiniz var mı yine yok kaç gündür? hani ben mi görmüyorum acaba :26:

sultandan haberim yok ama geçen bi ara gündüz girmişti nete..Türkiyeye gelecekti ya ondan giremiyordur belki

kızlar bu söylediğiniz filmin geçen gün türk versiyonunu izledik kardeşimle sinemada...adı beni unutma,mert fırat oynuyor..

doğrudur canım, imdb deki puanı da yüksek zaten, tamam ilk fırsatta izlenecek demek ki, gerçekten duygusal olan romantizm kokan filmlere bayılırım ben de
Ozaman cok cok memnun kalıcan yavyuşum
İzlemeye calşcm cnm sen guzel dıyosan kesınlkle guzeldr smdı avatarına bakıyorum bıdaha etkılenıyorum

2 gun önce gırmıstı tatlım en son

a moment to rememberin mı cnm?

Aaaa konusu aynı mııı sedoşummm...NasıLdı Mert bu fiLmde beğendin mi ben izLemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…