2012' de yazın evlenecekler

hiç düşünmüyodum ama deneyince çok hoşuma gitti...
en güzeli canım. borçsuz eksiksiz evlenmek en rahatı. düşünmezsiniz o sıkıntıları ne iyi

evet canım saolsun onun aileside benim ailemde yardımcılar bu konuda...düğün günüde tatile gitmemisi istiyola akşam

hiç düşünmüyodum ama deneyince çok hoşuma gitti...

Zarif bi yüzük :) alicakmisin peki? :)

Ay hazir takidan konu acilmisken :) Inci kolye ve küpe nerden bulabilirim kizlar? Gercekleri cok pahalidir eminim sahteside olabilir Dügün günü taki olarak bende inci düsünüyorum. Siz ne düsünüyosunuz taki olarak?:44:

rosa canim insaAllah buluruz istedigimiz bindallilari :)

Son düzenleme:

inci çok hoş duruyor gerçekten ama sanırım ben birşey takmayacağım

takı seti aldırmıcam bn çünkü yazık para ben kolye ayrı bileklik ayrı takıyom çünkü

bu tarz kolye çok hoş ama

inci çok hoş duruyor gerçekten ama sanırım ben birşey takmayacağım

Ben nisanimda kolye ve bileklik takmamistim ve simdi fotograflara bakinca bir sey eksikmis gibi geliyor :S o yüzden takmak istiyorum aslinda. :44: Tabi abartili degil. Sadece inci kolye küpe ve belki bileklik. Birde alyansimla tek tasim olacak o kadar.

Lamelif canim hadi hayirli geceler :)

Havin bende öyle düsünüyorum aslinda. Birde ben topuz yaptirmayi düsünüyorum. O zaman küpelerin olmamasi gercekten eksiklik olur.

Lamelif canim hadi hayirli geceler :)

Havin bende öyle düsünüyorum aslinda. Birde ben topuz yaptirmayi düsünüyorum. O zaman küpelerin olmamasi gercekten eksiklik olur.

evet öyle oluyor

evet canım çok güzel duruyo yakası açık gelinlikte

kııııııs olurmu hiç küpesiz gelin

kullanmayan var canım

hatunlarım ya benn buu el çiçeklerinden istiyorumm düğünüm kır düğünü olucak nasipsee amaa koparlarmıı solarlarmııı acaba bu çiçeklerr:26:

takı seti aldırmıcam bn çünkü yazık para ben kolye ayrı bileklik ayrı takıyom çünkü
Eki Görüntüle 291430
bu tarz kolye çok hoş ama
evet çok hoş bir takımmış gerçekten,ben böyle bi takı seti aldıracağım kibar bi model ama takmam göstermelik takı kısmında takar çıkarırız nasipse

ben küpe seviyorum gelinde. başka bir takı olmasa bile küpe olmalı bence
küpe takarım o kadar da değil tabi ama dantelli düşündüğüm için gelinliğimi çok teferruat içinde boğulmak istemiyorum başka takı takıp,nasip tabi...
benimde tam tersi;nişanımda annemin zoruyla taktığım kolyem şimdi o kadar çok sinirimi bozuyor ki gördükçe
Ben kaçıyorumm kızlarrr size hoş sohbetler
hoşçakal canım

benim nişanımda böyle çiçek yaptırmıştı aşkım. hiç de solmadı dökülmedi. çok güzel olmuştu. sonra ben kuruttum saklıyorum. iyi yapılırsa sorun olmuyo canım

bende pembe buket düşünüyorum yakında bi akraba evlendi yaptı böle hiç bije olmadı tatlım

evet canım yzık günah yaaa çok pahalı ve çok zarar

çok güseller canım bende böyle istiyorum mor bir çiçek,bebişimin yakasına da mor takacağız bir çiçek ohh mis inşallah

ayakkabılarımı da mor istiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…