koyu kırmızı canımm klasik bindallı renginde..ısınmaya başlıyo evet 8 mayısta nişanım vardı bu yaz hava gayet güzeldii
sedosumm hoşgeldinn
Eki Görüntüle 291415 Eki Görüntüle 291414 Eki Görüntüle 291416
hiç düşünmüyodum ama deneyince çok hoşuma gitti...rosa canim birde normal elbise seklinde olanlardan mi istiyorsun? Resimdekiler cok hos :)
bubabur canim yüzük cok güzelcok sagol canim ve bende dedigin gibi satafattan hoslanmiyorum :)
havin canim Rabbim size daha nice nice 11 seneler nasip etsin insaAllahhepicigimize insaAllah
en güzeli canım. borçsuz eksiksiz evlenmek en rahatı. düşünmezsiniz o sıkıntıları ne iyi
rosa canim birde normal elbise seklinde olanlardan mi istiyorsun? Resimdekiler cok hos :)
hiç düşünmüyodum ama deneyince çok hoşuma gitti...
Zarif bi yüzük :) alicakmisin peki? :)
Ay hazir takidan konu acilmisken :) Inci kolye ve küpe nerden bulabilirim kizlar? Gercekleri cok pahalidir eminim sahteside olabilirDügün günü taki olarak bende inci düsünüyorum. Siz ne düsünüyosunuz taki olarak?:44:
rosa canim insaAllah buluruz istedigimiz bindallilari :)
Zarif bi yüzük :) alicakmisin peki? :)
Ay hazir takidan konu acilmisken :) Inci kolye ve küpe nerden bulabilirim kizlar? Gercekleri cok pahalidir eminim sahteside olabilirDügün günü taki olarak bende inci düsünüyorum. Siz ne düsünüyosunuz taki olarak?:44:
rosa canim insaAllah buluruz istedigimiz bindallilari :)
inci çok hoş duruyor gerçekten ama sanırım ben birşey takmayacağım
takı seti aldırmıcam bn çünkü yazık para ben kolye ayrı bileklik ayrı takıyom çünkü
Eki Görüntüle 291430
bu tarz kolye çok hoş ama
evet canım çok güzel duruyo yakası açık gelinlikteBu da cok hos gercekten :) Yok yok bende aldirmiycam. Kendim dügün günü icin taki alirim en fazla.
ben küpe seviyorum gelinde. başka bir takı olmasa bile küpe olmalı bence
Lamelif canim hadi hayirli geceler :)
Havin bende öyle düsünüyorum aslinda. Birde ben topuz yaptirmayi düsünüyorum. O zaman küpelerin olmamasi gercekten eksiklik olur.
evet canım çok güzel duruyo yakası açık gelinlikte
kııııııs olurmu hiç küpesiz gelin
evet çok hoş bir takımmış gerçekten,ben böyle bi takı seti aldıracağım kibar bi model ama takmam göstermelik takı kısmında takar çıkarırız nasipsetakı seti aldırmıcam bn çünkü yazık para ben kolye ayrı bileklik ayrı takıyom çünkü
Eki Görüntüle 291430
bu tarz kolye çok hoş ama
Ben nisanimda kolye ve bileklik takmamistim ve simdi fotograflara bakinca bir sey eksikmis gibi geliyor :S o yüzden takmak istiyorum aslinda. :44: Tabi abartili degil. Sadece inci kolye küpe ve belki bileklik. Birde alyansimla tek tasim olacak o kadar.
küpe takarım o kadar da değil tabiben küpe seviyorum gelinde. başka bir takı olmasa bile küpe olmalı bence
hoşçakal canımBen kaçıyorumm kızlarrr size hoş sohbetler
hatunlarım ya benn buu el çiçeklerinden istiyorumm düğünüm kır düğünü olucak nasipsee amaa koparlarmıı solarlarmııı acaba bu çiçeklerr:26:
Eki Görüntüle 291432 Eki Görüntüle 291433 Eki Görüntüle 291434 Eki Görüntüle 291435 Eki Görüntüle 291436 Eki Görüntüle 291437 Eki Görüntüle 291438
bende pembe buket düşünüyorum yakında bi akraba evlendi yaptı böle hiç bije olmadı tatlımhatunlarım ya benn buu el çiçeklerinden istiyorumm düğünüm kır düğünü olucak nasipsee amaa koparlarmıı solarlarmııı acaba bu çiçeklerr:26:
Eki Görüntüle 291432 Eki Görüntüle 291433 Eki Görüntüle 291434 Eki Görüntüle 291435 Eki Görüntüle 291436 Eki Görüntüle 291437 Eki Görüntüle 291438
evet çok hoş bir takımmış gerçekten,ben böyle bi takı seti aldıracağım kibar bi model ama takmam göstermelik takı kısmında takar çıkarırız nasipse
küpe takarım o kadar da değil tabiama dantelli düşündüğüm için gelinliğimi çok teferruat içinde boğulmak istemiyorum başka takı takıp,nasip tabi...
benimde tam tersi;nişanımda annemin zoruyla taktığım kolyem şimdi o kadar çok sinirimi bozuyor ki gördükçe
hoşçakal canım
hatunlarım ya benn buu el çiçeklerinden istiyorumm düğünüm kır düğünü olucak nasipsee amaa koparlarmıı solarlarmııı acaba bu çiçeklerr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?