çok güseller canım bende böyle istiyorum mor bir çiçek,bebişimin yakasına da mor takacağız bir çiçek ohh mis inşallah
Eki Görüntüle 291442 Eki Görüntüle 291443
ayakkabılarımı da mor istiyorum galiba
inşallah gönlümüze göre olur hepimizinbence çok hoş olur
Cok güzel buketler kizlar
Bana da artik müsade güzel sohbetiniz icin tesekkür ederim, hepiciginize huzurlu geceler dilerim
bi arkadaşım şunlara benzer modellerde buket ve ayakkabı kullanmıştı renk tonları daha farklıydı ama bulamadım öyle
Eki Görüntüle 291499 Eki Görüntüle 291500
ayyy canım iyi barii yaşasın o zamann..benim nişanımda böyle çiçek yaptırmıştı aşkım. hiç de solmadı dökülmedi. çok güzel olmuştu. sonra ben kuruttum saklıyorum. iyi yapılırsa sorun olmuyo canım
olmasın tabi ya alalımm rengarenk çiçeklerimiziii ellerimizee misss gibii gelinler olalımmbende pembe buket düşünüyorum yakında bi akraba evlendi yaptı böle hiç bije olmadı tatlım
misssssss canımmm missssçok güseller canım bende böyle istiyorum mor bir çiçek,bebişimin yakasına da mor takacağız bir çiçek ohh mis inşallah
Eki Görüntüle 291442 Eki Görüntüle 291443
ayakkabılarımı da mor istiyorum galiba
buket çok güselmiş...tüylü müylü...
ayyy canım iyi barii yaşasın o zamann..
olmasın tabi ya alalımm rengarenk çiçeklerimiziii ellerimizee misss gibii gelinler olalımm
misssssss canımmm missssaama bennn ayakkabılarımı renkli düşünmedimm hiçç:26:
ben çıkıyorum kızlar. bu ara çok zorlu kararlar aşamasındayım işle ilgili. kafam bi dünyaaa. köpeğimin tüylerini tarayayım da yatayım sonra. öptüm hepinizi başbaş
sedoşum anam bana da diyodu o gün benim günüm dedim bişey diyemedi
Eki Görüntüle 291513
kargo dahil 35 tl nasıl kızlar alımmı...
annem hayır dio:18:
doğru o gün bizim günümüz...inşallah o gün hayırlısıyla gelsin bir an önce
saati gerçek saat mi kuzum? ya ne bileyim bence o fiyata şu kanvaslı saatlerden alırsın daha güsel bence.. bu da çok şekermiş ama ne biliim:26:
çoook şık geldi gözüme yapışkanlıymış
bende renkli istiyorum ayakkabılarımı buketimle aynı renk ama halam,annem vs.olmaz diyor anlamı olmazmış beyaz olmalıymış...ama dış mekan resimlerde çok güsel çıkıyor ayakkabılara zoom falan yapıyorlar çiçekle inanılmaz harika duruyor...
Kedicigin mi var yoksa? :) Sen de mi asker yolu bekliyordun yoksa canim? Bu arada benim yatak odam da siyah beyaz: http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html bahsettigin sorunlar niye acaba beyazda daha sIk rastlaniyormus ki? InsaAllah benimkilerde bi sorun cikmaz bakacaz artik :S Cok begenerek aldim ama
cok cici cnm gulerek uyyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?