2012' de yazın evlenecekler

benim nişanımda böyle çiçek yaptırmıştı aşkım. hiç de solmadı dökülmedi. çok güzel olmuştu. sonra ben kuruttum saklıyorum. iyi yapılırsa sorun olmuyo canım
ayyy canım iyi barii yaşasın o zamann..
Eki Görüntüle 291440

Rosaaa bu cok güzel amaaa
senin olsun canım

bende pembe buket düşünüyorum yakında bi akraba evlendi yaptı böle hiç bije olmadı tatlım
olmasın tabi ya alalımm rengarenk çiçeklerimiziii ellerimizee misss gibii gelinler olalımm
misssssss canımmm missssaama bennn ayakkabılarımı renkli düşünmedimm hiçç:26:

buket çok güselmiş...tüylü müylü...

evet çok hoş. sen de mor yaptırabilirsin öle canım

oluyo hayatım valla. artık gelinler aştı kendini

ben çıkıyorum kızlar. bu ara çok zorlu kararlar aşamasındayım işle ilgili. kafam bi dünyaaa. köpeğimin tüylerini tarayayım da yatayım sonra. öptüm hepinizi başbaş

bende renkli istiyorum ayakkabılarımı buketimle aynı renk ama halam,annem vs.olmaz diyor anlamı olmazmış beyaz olmalıymış...ama dış mekan resimlerde çok güsel çıkıyor ayakkabılara zoom falan yapıyorlar çiçekle inanılmaz harika duruyor...

sedoşum anam bana da diyodu o gün benim günüm dedim bişey diyemedi

kargo dahil 35 tl nasıl kızlar alımmı...
annem hayır dio:18:

sedoşum anam bana da diyodu o gün benim günüm dedim bişey diyemedi
Eki Görüntüle 291513
kargo dahil 35 tl nasıl kızlar alımmı...
annem hayır dio:18:

doğru o gün bizim günümüz... inşallah o gün hayırlısıyla gelsin bir an önce

saati gerçek saat mi kuzum? ya ne bileyim bence o fiyata şu kanvaslı saatlerden alırsın daha güsel bence.. bu da çok şekermiş ama ne biliim:26:

çoook şık geldi gözüme yapışkanlıymış

resimlerde bende gördüm çok hoş oluo ama sadece çiçeklede güsel oluo ben şahsen cesaret edemiorum renkli ayakkabılara halanla ve annenle aynı fikirdeyim canım

kızlar yarın bı arkdsmzn dogum gunu kırmızı taşlı cok hoş bı resımlıkle koltuk şeklınden olan yuzukluklerden aldım sonrada çeyizime saklama kabı begendım hemen kaptımm 5li cok kullanıslı oluyor.

Son düzenleme:
çağlam ya bak bende bugün adam akıllı ders çalıştım kendime şaştım galiba tempoya giriyorum yavaş yavaş
inşallah kazanırız kuzum yaa,senin yine imkanın daha fazla kazanmak için de ben bazen diyorum boşa mı kürek çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…