2012' de yazın evlenecekler

sedaaa senin gösüüünn körolmasınnn

sedoşum anam bana da diyodu o gün benim günüm dedim bişey diyemedi
Eki Görüntüle 291513
kargo dahil 35 tl nasıl kızlar alımmı...
annem hayır dio:18:
Tatlım cok cici ama bana sankı tuzlu geldı daha hesaplılaırnı bulablrsn bde daha sade bsede olblr
Gülsünlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anacım gülsünler öhöhhh
yok gayet guzeldı şakan

olurmu cnm ya kesnlkleeeeeeeee sendede cok ımkan var ben bugun basladım cok memnun kaldım en cok ta tarıhcıden cok ıyı anlatdı

olurmu cnm ya kesnlkleeeeeeeee sendede cok ımkan var ben bugun basladım cok memnun kaldım en cok ta tarıhcıden cok ıyı anlatdı

inşallah hepsinden memnun kalırsın canım hadi bakalım hayırlısı...90 almam lazım o da en düşük sonra inşallah,bu seneki gibi sadece 63 kişi atamazlarsa bizim bölümden biraz şansım olur

Rosi beni görmedi ühüüüüüü hhhh

çağlammm hoşgeldinnn sefalarrr getirrrdinn benn senii görmemmiiii
şu düğün hikayeleri çekimlerine kaptırdım kendimii :44: hiç merak edip bakmamıştım ayrıntılıı ne güsell resimlerr çekmişlerr bee amaa çokk uzun zamanlı bi iş bu iş bellii

kuzenimin 1.5 saat falan sürmüştü dış mekan çekimleri,sabah kuaförden beri sayarsam da ohoooo bütün gün işte

hoşbuldummmmm rosişimm cıdden cok hoş fotolar var vıdeolarda harıka. Ama ben şu kısmı anlamıyorum dış çekım pozları dugun gunumu oluyor bu ıstege baglı sanırım ama makyaj,saç bozulmazmıkı?
Ben gelın almayı kuafrden önce yaptrcm aglarm makyajm mahvolr

canım güle güle kullan ve de tarihin hayırlı olsunn

kızlar akşam akşam kudurdum, saat 9buçuktan sonra küçük bir tepsi kadayıf, mahlepli kandil simidi ve kakaolu cevizli kek yaptım
anaaam harbici kudurmuşun gasom deme şöle kekler tatlılar falaaan ayyy burda rejimdeyiz di mi
eline sağlık kuzucuum...
hadi inşalllahhhhhhh örtmenimmmmm 2012 bız gelınlerın yılı :1. belkı sans getırır
ayy inşallaaaah yaaa...amiin amiiin amiiiin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…