kızlar yarın bı arkdsmzn dogum gunu kırmızı yaşlı cok hoş bı resımlıkle koltuk şeklınden olan yuzukluklerden aldım sonrada çeyizime saklama kabı begendım hemen kaptımm 5li cok kullanıslı oluyor.
şimdi çağlam senin bu dileğin kabul olurmuş her gece gülmeden uyuyamaz olurlarmışhatta odaya girdikleri anda gülme krizi moduna girerlermiş
tamam şaka yaptıııımbööö iğrenç bi şakaydı...ama canım sıkılıyoorrr
Tatlım cok cici ama bana sankı tuzlu geldı daha hesaplılaırnı bulablrsn bde daha sade bsede olblrsedoşum anam bana da diyodu o gün benim günüm dedim bişey diyemedi
Eki Görüntüle 291513
kargo dahil 35 tl nasıl kızlar alımmı...
annem hayır dio:18:
Gülsünlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anacım gülsünler öhöhhhşimdi çağlam senin bu dileğin kabul olurmuş her gece gülmeden uyuyamaz olurlarmışhatta odaya girdikleri anda gülme krizi moduna girerlermiş
tamam şaka yaptıııımbööö iğrenç bi şakaydı...ama canım sıkılıyoorrr
çağlam ya bak bende bugün adam akıllı ders çalıştım kendime şaştım galiba tempoya giriyorum yavaş yavaş
inşallah kazanırız kuzum yaa,senin yine imkanın daha fazla kazanmak için de ben bazen diyorum boşa mı kürek çekiyorum
olurmu cnm ya kesnlkleeeeeeeee sendede cok ımkan var ben bugun basladım cok memnun kaldım en cok ta tarıhcıden cok ıyı anlatdı
sende arkadaşında güle güle kullanın kuzum inşallah
inşallah hepsinden memnun kalırsın canım hadi bakalım hayırlısı...90 almam lazım o da en düşük sonra inşallah,bu seneki gibi sadece 63 kişi atamazlarsa bizim bölümden biraz şansım olur
aynen cnm bızdede en az 85 hayrlsı ya
Rosi beni görmedi ühüüüüüü hhhh
ayy Allahım yardımcımız ol,hükümete insaf veeeer,bütçe ayırsınlar öğretmenlere,atama çok olsuuuuunnn
çağlammm hoşgeldinnn sefalarrr getirrrdinn benn senii görmemmiiii
şu düğün hikayeleri çekimlerine kaptırdım kendimii :44: hiç merak edip bakmamıştım ayrıntılıı ne güsell resimlerr çekmişlerr beeamaa çokk uzun zamanlı bi iş bu iş bellii
İnşallah cnm ya inşallah 2012 de atanma sansımız daha yuksek dıyorlar
canım güle güle kullan ve de tarihin hayırlı olsunn
çağlammm hoşgeldinnn sefalarrr getirrrdinn benn senii görmemmiiii
şu düğün hikayeleri çekimlerine kaptırdım kendimii :44: hiç merak edip bakmamıştım ayrıntılıı ne güsell resimlerr çekmişlerr beeamaa çokk uzun zamanlı bi iş bu iş bellii
bilmiorum ama bizde kasım ya da şubat ataması yapılabilir bu da hem kötü hem de iyi olur yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ya da öyle bişey
anaaam harbici kudurmuşun gasom deme şöle kekler tatlılar falaaan ayyy burda rejimdeyiz di micanım güle güle kullan ve de tarihin hayırlı olsunn
kızlar akşam akşam kudurdum, saat 9buçuktan sonra küçük bir tepsi kadayıf, mahlepli kandil simidi ve kakaolu cevizli kek yaptım
ayy inşallaaaah yaaa...amiin amiiin amiiiin canım benimhadi inşalllahhhhhhh örtmenimmmmm2012 bız gelınlerın yılı :1. belkı sans getırır
ay hadi geldim, oynayalıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?