Çok mantıkLı bence böLe düşünmek...Ama işte geLenLere de takı takmayın denmez desenizde onLar hediye için gönüLLerinden geLerek bişeyLer takacaktır mutLaka...ÇocukLarınız için bankaya faLan koyarsınız akLıma iLk geLen bu oLdu canım =)
ay severim seni de tabaklarınıda
merhaba şeker :112:kızlarrr merhabaaaa
hepimizzzin ortak bir noktası var 2012! :) inşallah mutlulugumuz katlanarak artar...iyiki Evlenmişizz' deriz:)
size bi sorum olucak benım düğünüm kısmetse 28nisan da olucak sizce hava cok kotu olurmu yağış vs, cok tedırgınım de ben :18:
nisanda evlenecek arkadaslarım ne düşünüorsunuz bu konuda?
ay senin de depresyonunu yerim beennbilmemmm canımmyakım çevrem depresyondaa olduğumu söylüyooo
MasAllah canimBenim de 6 ablam var 5i hayatta 1i vefat etti 4 enistem var 10uncu yegenim bir ay sonra dogacak :) bide 2 Kaynim 1 Eltim var :)
çağlamm gelmişşş hoşqelmişşşş leyy leyyy lemi lemii leyyyyydeğerlerideee düsellmişşşşşş leyyy leyy lemi lemi leyyy
allah rahmet eylesin canım. kalabalıksınız sizde ne güzel
gasom hoşgeldiiiiiin
evde oturmak yaramadı sana galiba
iyi geceler canımKızLar ben çıkıyorum..Yarın sabah spor var çok saLdım kendimi vaLLa düğüne kdr şekLe şemaLe girmem Lazım
İyi sohbetLer , iyi geceLer canLarımmm
canımm selaaamOhhh ohh kalabalıklaştık
KızLar ben çıkıyorum..Yarın sabah spor var çok saLdım kendimi vaLLa düğüne kdr şekLe şemaLe girmem Lazım
İyi sohbetLer , iyi geceLer canLarımmm
aa bendede cnm ya gec yazıyorum o yuzdenal işte, hey Allah ım yaa, cevap ver e tıkladım, iki saat bekledim bu cevap ekranının açılmasını ama beklerken unuttum ne diceğimi
pooffff
çağğlaaaaaaa leeyyynnnnnnnnn
canım hoşbuldum mucck :)
ay bilmiyorum kuzum yaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?