2012' de yazın evlenecekler

yok canım sorun olmaz. nişanda yaptık problem olmadı. abimde düğününde yaptı yine sorun olmadı. aksine insanlar sevindi. çünkü biz dedikki ihtiyacı olan çiftler olur yeni evlenenler düğünü olacak olanlar var onlara takarsınız dedik. herkes mutlu oldu

Eki Görüntüle 293544

bunlarda tabaklarım kızlar 6 lı gunluge ek olarak lazım olur
ay severim seni de tabaklarınıda
güle güle kullan yavruşum benimm

merhaba şeker :112:
hayırlı olsun şimdiden, hatunumun dediği gibi yağmur yağarsa da bereketiyle gelir ama çoook merak ediyosan geçmiş yılların yağış ve sıcaklık bilgilerinin olduğu bi site var, bak bakalım oradan, bir ihtimal istatiği edinirsin ama o da yüzde yüz olmaz zaten :114:

bilmemmm canımmyakım çevrem depresyondaa olduğumu söylüyooo
ay senin de depresyonunu yerim beenn

kendi depresyonumu seviyorum zaten artık

size de selam olsun ey sedoşum, pınarım, lilam, havinim, yolcuummm

nabersiniz hatunlarım yaa? ben de acayip bi dengesizlik söz konusu, burada bile yazmaya başlarken bir ruh hali içindeyim, yazıyı bitirirken başka bir ruh hali...
noliyiii bağa aciba yaaa (burhan altıntop)

al işte, hey Allah ım yaa, cevap ver e tıkladım, iki saat bekledim bu cevap ekranının açılmasını ama beklerken unuttum ne diceğimi
pooffff

Son düzenleme:
KızLar ben çıkıyorum..Yarın sabah spor var çok saLdım kendimi vaLLa düğüne kdr şekLe şemaLe girmem Lazım
İyi sohbetLer , iyi geceLer canLarımmm

allah rahmet eylesin canım. kalabalıksınız sizde ne güzel

Amin o bir melekti aramizdan ayrildiginda... Mekani Cennet olsun. Evet canim bizde kalabaligiz. Hatta bayramlarda minik minik yegenlerim siraya dizilip elimi öpüp bayramimi kutluyolar ya cok hosuma gidiyo ya :) Yegenlerim cok baska bi anlam katti aile hayatimiza. Ama evlendikten sonra onlardan uzaklasicam ve nisamlinin ailesi henüz o kadar kalabalik degil insaAllah abimin cocugu olur tez zamanda cocuksuz bi hayat düsünemiyorum..

KızLar ben çıkıyorum..Yarın sabah spor var çok saLdım kendimi vaLLa düğüne kdr şekLe şemaLe girmem Lazım
İyi sohbetLer , iyi geceLer canLarımmm

al işte, hey Allah ım yaa, cevap ver e tıkladım, iki saat bekledim bu cevap ekranının açılmasını ama beklerken unuttum ne diceğimi
pooffff
aa bendede cnm ya gec yazıyorum o yuzden
çağğlaaaaaaa leeyyynnnnnnnnn

yavruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
konuya cevap ver dıyorum 2 saatte acılıyor.
dusmus vala cnm deger cok sevındım cok heycan yapmstm

gasoooooooo hoşqeldin yawru ceylanımmm nerelerdesin sen yahuuu bi qeliosun bi gidiosunnn bende senin leylayla mecnununu yerimm haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…