kızlaaar bende çıkayımmm hepicinizi öptüm iyi geceler diliyorum sizlereeee
bende kaçar canlar. yorgun ve kararsız olarak uyumak istiyorum. öptüm hepinizi başbaş
Bende kaciyorum kizlar. Bugün kötü bir gündü. Yarin daha güzel olur insaAllah. Hepinize hayirli geceler :)
heh hatırladım, yine bir fırtına yaratmak istemiyorum ama üzgünüm yine gazetelerin 3.sayfasına bağlicam ben çünkü meraktan çatlicam
face de sürekli bana n.k. adında birini öneriyo, siz de ortak arkadaşlarımmışsınız, anam kim var ki cümlenizin arkadaşı olup da benim olmayan laaaa
heh hatırladım, yine bir fırtına yaratmak istemiyorum ama üzgünüm yine gazetelerin 3.sayfasına bağlicam ben çünkü meraktan çatlicam
face de sürekli bana n.k. adında birini öneriyo, siz de ortak arkadaşlarımmışsınız, anam kim var ki cümlenizin arkadaşı olup da benim olmayan laaaa
pınar hoşgeldın cnm
işte görün halimi diye şeyettim onları, dizdim yanyana beykoz bardakları gibikız bu ne hal
üptüm yavyu kuşumkızlaaar bende çıkayımmm hepicinizi öptüm iyi geceler diliyorum sizlereeee
hahha tamam seyrettim geldim ama napiyim yaa hastasıyım onların bengasoooooooo hoşqeldin yawru ceylanımmmnerelerdesin sen yahuuu bi qeliosun bi gidiosunnn bende senin leylayla mecnununu yerimm haa
görüşürüz canımm baş başbende kaçar canlar. yorgun ve kararsız olarak uyumak istiyorum. öptüm hepinizi başbaş
sana da iyi geceler kuzu, inşallahBende kaciyorum kizlar. Bugün kötü bir gündü. Yarin daha güzel olur insaAllah. Hepinize hayirli geceler :)
canım biz maaile şundan kullanıyoruz ve çok memnunuz, ben de kendime bundan alıcamKızlar gecen gün arkadaş mesaj atmıs cnm ceyızıne bısey alıcam dugun hedıyesı dıye bende dedım cok tsk ederm gelmenız yeterlı ama ılla ısrar edıyor ıstedgın bse olsun bana bırakma alıcam nasılsa dıyor bende dıyorumkı hem nasılsa hesaplı şu şarjlı elektrklı el supurgelerı oluyor ya pratıklık ıcın kımı ayaklı oluyor kımı sade bı parca oluyor yerde temızlemek gerekıyor ondan aldırıyım dıyorum ama hangı marka kızlar ben pek anlamıyorum bugun arzumunkine baktım kampanyada 88 tl ama ayaklı yanı 2 sekılde degıl
gasom büyük ihtimalle gece kuşu o kişi :)
ayy bende çıkamadım şafakım atsın die bekliorum
hadi yaaasanırım gece kusummmm
Hoşbuldum canımmm
Nasıl kızlar keyifler yerine geldiii miiii
merhaba kızlar direk mevzuya giriyorum
7 nisan nişan 8 eylülde düğün tarihlerimizi aldığımız gün merdivenlerden yuvarlandım totomun sağ kıtası mor diil bildiğiniz simsiyah ve 2.bi toto oluştu
sola doru oturmaktan belim ağrıdı
düşerkende askere giderkn taktığı yüzük fırladı parmağımdan
sizde ne var ne yok
canım neden ayaklı ıstemıyosun bunlar sarjlı dımı ben bgun bunada baktım fıyatı baya uygundu acaba baktgm emiş gücümü azdı anlamadım ne kaa bu?işte görün halimi diye şeyettim onları, dizdim yanyana beykoz bardakları gibi
üptüm yavyu kuşum
hahha tamam seyrettim geldim ama napiyim yaa hastasıyım onların ben
görüşürüz canımm baş baş
sana da iyi geceler kuzu, inşallah
canım biz maaile şundan kullanıyoruz ve çok memnunuz, ben de kendime bundan alıcam
Eki Görüntüle 293557 fakir rct 122 , ucu fırçalı süpürge gibi halıyı kabarta kabarta süpürüyo, o yüzden çok seviyorum zaten ben de, bir de ayaklı istemiyorum ben canım o yüzden şarjlı el süpürgesi alıcam
hadi yaaao yokmuymuş ki ben dee :26:
hg kuzucukkkkkkk çok gecmıs olsun dıkkat et kendıne nazaramı geldın naptınmerhaba kızlar direk mevzuya giriyorum
7 nisan nişan 8 eylülde düğün tarihlerimizi aldığımız gün merdivenlerden yuvarlandım totomun sağ kıtası mor diil bildiğiniz simsiyah ve 2.bi toto oluştu
sizde ne var ne yok
pınarıımm, rosaam ve sedoşuumm (yanlış hatırlamıyosam) markafoni kargoya vermiş bizim enektarlıklarııı
istediğim tip gelinlik buldum akayda... bir de bi model daha sizlerede göstertiiim sonracıma çıkayım
Eki Görüntüle 293559 Eki Görüntüle 293560 kolları ve eteği daha güsel olacak inşallah ama budur işte
bu da diğeri
Eki Görüntüle 293561 Eki Görüntüle 293562
istediğim tip gelinlik buldum akayda... bir de bi model daha sizlerede göstertiiim sonracıma çıkayım
Eki Görüntüle 293559 Eki Görüntüle 293560 kolları ve eteği daha güsel olacak inşallah ama budur işte
bu da diğeri
Eki Görüntüle 293561 Eki Görüntüle 293562
merhaba kızlar direk mevzuya giriyorum
sizde ne var ne yok
kendı adıma keyfım yerınde cnm nısanlımın gelmesıne az kaldı malum
pınarıımm, rosaam ve sedoşuumm (yanlış hatırlamıyosam) markafoni kargoya vermiş bizim enektarlıklarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?