2012' de yazın evlenecekler

Kızlar gecen gün arkadaş mesaj atmıs cnm ceyızıne bısey alıcam dugun hedıyesı dıye bende dedım cok tsk ederm gelmenız yeterlı ama ılla ısrar edıyor ıstedgın bse olsun bana bırakma alıcam nasılsa dıyor bende dıyorumkı hem nasılsa hesaplı şu şarjlı elektrklı el supurgelerı oluyor ya pratıklık ıcın kımı ayaklı oluyor kımı sade bı parca oluyor yerde temızlemek gerekıyor ondan aldırıyım dıyorum ama hangı marka kızlar ben pek anlamıyorum bugun arzumunkine baktım kampanyada 88 tl ama ayaklı yanı 2 sekılde degıl

heh hatırladım, yine bir fırtına yaratmak istemiyorum ama üzgünüm yine gazetelerin 3.sayfasına bağlicam ben çünkü meraktan çatlicam
face de sürekli bana n.k. adında birini öneriyo, siz de ortak arkadaşlarımmışsınız, anam kim var ki cümlenizin arkadaşı olup da benim olmayan laaaa

gasom büyük ihtimalle gece kuşu o kişi :)
ayy bende çıkamadım şafakım atsın die bekliorum

sanırım gece kusummmm

işte görün halimi diye şeyettim onları, dizdim yanyana beykoz bardakları gibi

kızlaaar bende çıkayımmm hepicinizi öptüm iyi geceler diliyorum sizlereeee
üptüm yavyu kuşum

gasoooooooo hoşqeldin yawru ceylanımmm nerelerdesin sen yahuuu bi qeliosun bi gidiosunnn bende senin leylayla mecnununu yerimm haa
hahha tamam seyrettim geldim ama napiyim yaa hastasıyım onların ben

bende kaçar canlar. yorgun ve kararsız olarak uyumak istiyorum. öptüm hepinizi başbaş
görüşürüz canımm baş baş

Bende kaciyorum kizlar. Bugün kötü bir gündü. Yarin daha güzel olur insaAllah. Hepinize hayirli geceler :)
sana da iyi geceler kuzu, inşallah

canım biz maaile şundan kullanıyoruz ve çok memnunuz, ben de kendime bundan alıcam
fakir rct 122 , ucu fırçalı süpürge gibi halıyı kabarta kabarta süpürüyo, o yüzden çok seviyorum zaten ben de, bir de ayaklı istemiyorum ben canım o yüzden şarjlı el süpürgesi alıcam

gasom büyük ihtimalle gece kuşu o kişi :)
ayy bende çıkamadım şafakım atsın die bekliorum

sanırım gece kusummmm
hadi yaaa o yokmuymuş ki ben dee :26:

merhaba kızlar direk mevzuya giriyorum
7 nisan nişan 8 eylülde düğün tarihlerimizi aldığımız gün merdivenlerden yuvarlandım totomun sağ kıtası mor diil bildiğiniz simsiyah ve 2.bi toto oluştu
sola doru oturmaktan belim ağrıdı
düşerkende askere giderkn taktığı yüzük fırladı parmağımdan
sizde ne var ne yok

pınarıımm, rosaam ve sedoşuumm (yanlış hatırlamıyosam ) markafoni kargoya vermiş bizim enektarlıklarııı

sedoşum bı ara arzumun fotosnu koy bu sarjlı elktrk suprgesının olrmu bgun baktımda aynsımı blemedm

ay çok geçmiş olsuun, totoşuna da iyi bak kız

canım neden ayaklı ıstemıyosun bunlar sarjlı dımı ben bgun bunada baktım fıyatı baya uygundu acaba baktgm emiş gücümü azdı anlamadım ne kaa bu?
hg kuzucukkkkkkk çok gecmıs olsun dıkkat et kendıne nazaramı geldın naptın
ıyyım bende devam hazrlklra

istediğim tip gelinlik buldum akayda... bir de bi model daha sizlerede göstertiiim sonracıma çıkayım

kolları ve eteği daha güsel olacak inşallah ama budur işte

bu da diğeri

Geçmiş olsun canım benım
Nişan öncesi totoşa dikkat et kızz

kendı adıma keyfım yerınde cnm nısanlımın gelmesıne az kaldı malum

Evettt yaaa cok az kaldı Çağlammmm

pınarıımm, rosaam ve sedoşuumm (yanlış hatırlamıyosam ) markafoni kargoya vermiş bizim enektarlıklarııı

Evettttt mesaj geldiiiiii enektarlar gelıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…