2012' de yazın evlenecekler

kızlar ekmek kızartma makınası aldınızmı? Bugun sinbonunkını buldum cok hesaplıydı ama kalıtesızmıdırkı ?

vallla bitdim harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm üst drape dımı
evet canım üstü drape iyidir di mi bu model 3 model birleştirip duruodum net bişey gösteremicem kadın anlıcak mı diye korkuodum ama buldum çok şükür yalnız eteği çok düz geldi biraz ayar lazım
ilk model süper canım
ayy yaşasın beğendiniiiiz

gasom yaa bende alırken benim makineyi sizinkinden de görmüştümde şekil itibariyle karınca yiyene benzettiğimden direkt elemiştim demek şekil herşey değilmiş

gasom yaa bende alırken benim makineyi sizinkinden de görmüştümde şekil itibariyle karınca yiyene benzettiğimden direkt elemiştim demek şekil herşey değilmiş

Karınca yiyen mi çok güzel yaaa
Bende şarjlı süpürge bakıyodum gasom memnunmus bıde buna bakayımmm

Son düzenleme:
kızlar ekmek kızartma makınası aldınızmı? Bugun sinbonunkını buldum cok hesaplıydı ama kalıtesızmıdırkı ?

ben ekmek kızartma makinesi almadım ve almıcam ne biliim biz genelde tostu sevioruz nişanlımla hep tost yapıoz ondan tost makinesi aldım canım arzumdan...

sinbodan biz eve tost makinesi almıştık sonra pişman olduk geri götürdük kingten aldık süpeeer...kaynanamda da çay makinesi var sinbonun çok pişman su akıtıyor hep servise gidiyor...nişanlım o nedenle eve sinbo sokmayalım dedi:26:

canım benim böyle bir ürünü kullanma amacım pratik olması, hani ayaklı olunca ne bileyim hem onu koyacak bir yer lazım, bir de ona yer bulamam evde, hem ayaklı olunca büyükde oluyo, e elektrik süpürgesi gibi oluyo, ne bileyim o kadar pratik olmaz gibi geliyo bana ama hiç kullanmadım tabi bilmiyorum ayaklısı nasıl olur

canım çekiş gücünü değer olarak bilmiyorum ama müthiş, yani ucu fırçalı ve emiş gücüyle halıyı kabartabildiğine göre fena olmasa gerek, halı parke neresi olursa süpürüyorum valla, bilmiyorum ben çok memnunum

fiyatı da evet uygun aslında, internette 130dan başlıyo ama mağazalarda daha pahalı malesef

ikinciyi çok beğendim sedoşumm :114:

ben cok begendım kuzum ama sımdı şöyle bişe var benım dıktıregım kesın degıl ama önce bı begendgm model gelınlk gymem lazım dımı yanı alakasız bı gelınlk gıyerım snra da ıstedgm gelınlıgı dıktırırım ama ıstedgm gelınlıgı gıyme sansm olmadgı ıcn bde begenmessem ıse bak yada prenses model gelınlk gyerım dıyelımkı begnrsem ıstedgm bı gelnlgı prenses modele uyarlarım bu gıdısle dıktrımyce gb hayırlsı

ayyy o maske bu maske derken acıkmıştım valla bişiler yedim..şimdiiiiğğğ gelenlerrr hoşgeldiiiiiiii gidenlereee güle gülee
anahtarlıklar gelsin artıkın tabii yaa her şey tamam bi onlarr eksikk
ayyy gasomm bende çok karmakarışığım yaaa böyle gülüorum falan ama sinirliyim kırgınım kızgınımm aslındaaaa bayılazaaammm

cnm haklısın ama ıste ıster ıstemez ben yere cok eglırsem sorun yasarım ki belımden. Ve ben kendımı bılıyorum nerde bse göryum sureklı calıştırırım ozman belım kopar bu 2 sekılde kullananları var arnicada ama rengını begenmedım yesıldı. Bakayım bıraz daha ıyı arastırayım

evet cnm aynısını nısanlımda dedı ama bı deneyelım cok hesaplı dedım guya bende onuda az arastryım sayfanın en ustune cık sna soru sordum kuzum arzum supurge el supurgesı sarjlı

ben kızarmış ekmek de sevdiğim için aldım canım, tefal almıştım ben, sinbo ben şahsen tercih etmezdim ama sen bilirsin yine de :26:

evet canım ilkinin üstü çok güzel de eteğe ayar çek sen işini bilirsiiinn şşşş :112:

hahha karınca yiyen dedi yaaa
çok iyiydi bu sedoşuumm :13:

evet hayırlısı kuzum senin işler karışık Allah kolaylık versiiin
ikinciyi çok beğendim sedoşumm :114:

tühh ben 1. gibi istiyordum ama,2.nin etekleri daha hoş ama ayy off bilemedim

çağla benim aldığımdan alabilirsin bence canım 2 şekilde de kullanılıyor hem ayaklı hem elde,biz evde de kullanıyoruz

bende bole olsun dıyomda kuzum ama pratık olurmu bde yer kaplama acısından sorun olurmu bılemedımkı king,arzum,arnica bunlarda ındrırım vardı aslında arzumu alıcam ama ıkı sekılde kullanılmıyor sade ayaklı.

Eneee ne güüzelmiş bu kızzz güle güle kullan
Ben Rowentanınkilerden istiyodum fıkrınız var mı hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…