evet canım üstü drape iyidir di mi bu model 3 model birleştirip duruodum net bişey gösteremicem kadın anlıcak mı diye korkuodum ama buldum çok şükür yalnız eteği çok düz geldi biraz ayar lazımvallla bitdim harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm üst drape dımı
ayy yaşasın beğendiniiiizilk model süper canım
gasom yaa bende alırken benim makineyi sizinkinden de görmüştümde şekil itibariyle karınca yiyene benzettiğimden direkt elemiştim demek şekil herşey değilmiş
kızlar ekmek kızartma makınası aldınızmı? Bugun sinbonunkını buldum cok hesaplıydı ama kalıtesızmıdırkı ?
canım benim böyle bir ürünü kullanma amacım pratik olması, hani ayaklı olunca ne bileyim hem onu koyacak bir yer lazım, bir de ona yer bulamam evde, hem ayaklı olunca büyükde oluyo, e elektrik süpürgesi gibi oluyo, ne bileyim o kadar pratik olmaz gibi geliyo bana ama hiç kullanmadım tabi bilmiyorum ayaklısı nasıl olurcanım neden ayaklı ıstemıyosun bunlar sarjlı dımı ben bgun bunada baktım fıyatı baya uygundu acaba baktgm emiş gücümü azdı anlamadım ne kaa bu?
hg kuzucukkkkkkk çok gecmıs olsun dıkkat et kendıne nazaramı geldın naptın
ıyyım bende devam hazrlklra
ikinciyi çok beğendim sedoşumm :114:istediğim tip gelinlik buldum akayda... bir de bi model daha sizlerede göstertiiim sonracıma çıkayım
Eki Görüntüle 293559 Eki Görüntüle 293560 kolları ve eteği daha güsel olacak inşallah ama budur işte
bu da diğeri
Eki Görüntüle 293561 Eki Görüntüle 293562
evet canım üstü drape iyidir di mi bu model 3 model birleştirip duruodum net bişey gösteremicem kadın anlıcak mı diye korkuodum ama buldum çok şükür yalnız eteği çok düz geldi biraz ayar lazım
ayy yaşasın beğendiniiiiz
gasom yaa bende alırken benim makineyi sizinkinden de görmüştümde şekil itibariyle karınca yiyene benzettiğimden direkt elemiştim demek şekil herşey değilmiş
Karınca yiyen miçok güzel yaaa
Bende şarjlı süpürge bakıyodum gasom memnunmus bıde buna bakayımmm
cnm haklısın ama ıste ıster ıstemez ben yere cok eglırsem sorun yasarım ki belımden. Ve ben kendımı bılıyorum nerde bse göryum sureklı calıştırırım ozman belım kopar bu 2 sekılde kullananları var arnicada ama rengını begenmedım yesıldı. Bakayım bıraz daha ıyı arastırayımcanım benim böyle bir ürünü kullanma amacım pratik olması, hani ayaklı olunca ne bileyim hem onu koyacak bir yer lazım, bir de ona yer bulamam evde, hem ayaklı olunca büyükde oluyo, e elektrik süpürgesi gibi oluyo, ne bileyim o kadar pratik olmaz gibi geliyo bana ama hiç kullanmadım tabi bilmiyorum ayaklısı nasıl olur
canım çekiş gücünü değer olarak bilmiyorum ama müthiş, yani ucu fırçalı ve emiş gücüyle halıyı kabartabildiğine göre fena olmasa gerek, halı parke neresi olursa süpürüyorum valla, bilmiyorum ben çok memnunum
fiyatı da evet uygun aslında, internette 130dan başlıyo ama mağazalarda daha pahalı malesef
ikinciyi çok beğendim sedoşumm :114:
ben ekmek kızartma makinesi almadım ve almıcam ne biliim biz genelde tostu sevioruz nişanlımla hep tost yapıoz ondan tost makinesi aldım canım arzumdan...
sinbodan biz eve tost makinesi almıştık sonra pişman olduk geri götürdük kingten aldık süpeeer...kaynanamda da çay makinesi var sinbonun çok pişman su akıtıyor hep servise gidiyor...nişanlım o nedenle eve sinbo sokmayalım dedi:26:
ben kızarmış ekmek de sevdiğim için aldım canım, tefal almıştım ben, sinbo ben şahsen tercih etmezdim ama sen bilirsin yine de :26:kızlar ekmek kızartma makınası aldınızmı? Bugun sinbonunkını buldum cok hesaplıydı ama kalıtesızmıdırkı ?
evet canım ilkinin üstü çok güzel de eteğe ayar çek sen işini bilirsiiinn şşşş :112:evet canım üstü drape iyidir di mi bu model 3 model birleştirip duruodum net bişey gösteremicem kadın anlıcak mı diye korkuodum ama buldum çok şükür yalnız eteği çok düz geldi biraz ayar lazım
ayy yaşasın beğendiniiiiz
evet hayırlısı kuzum senin işler karışık Allah kolaylık versiiinben cok begendım kuzum ama sımdı şöyle bişe var benım dıktıregım kesın degıl ama önce bı begendgm model gelınlk gymem lazım dımı yanı alakasız bı gelınlk gıyerım snra da ıstedgm gelınlıgı dıktırırım ama ıstedgm gelınlıgı gıyme sansm olmadgı ıcn bde begenmessem ıse bakyada prenses model gelınlk gyerım dıyelımkı begnrsem ıstedgm bı gelnlgı prenses modele uyarlarım bu gıdısle dıktrımyce gb hayırlsı
ikinciyi çok beğendim sedoşumm :114:
Geçmiş olsun canım benım
Nişan öncesi totoşa dikkat et kızz
Evettt yaaa cok az kaldı Çağlammmm
Evettttt mesaj geldiiiiii enektarlar gelıyooo
bende bole olsun dıyomda kuzum ama pratık olurmu bde yer kaplama acısından sorun olurmu bılemedımkı king,arzum,arnica bunlarda ındrırım vardı aslında arzumu alıcam ama ıkı sekılde kullanılmıyor sade ayaklı.evet hayırlısı kuzum senin işler karışık Allah kolaylık versiiin
tühh ben 1. gibi istiyordum ama,2.nin etekleri daha hoş ama ayy off bilemedim
çağla benim aldığımdan alabilirsin bence canım 2 şekilde de kullanılıyor hem ayaklı hem elde,biz evde de kullanıyoruz
Eki Görüntüle 293564
ben kızarmış ekmek de sevdiğim için aldım canım, tefal almıştım ben, sinbo ben şahsen tercih etmezdim ama sen bilirsin yine de :26:
tefal cok ıyı cnm sınbodan ıkı gun snra bozuldktan sonrada bseye yaramaz.
Bu arada ben fakirin spürgesını sanırım 90 cıvarı gördum cnm demekkı gucu az 135 fazla arkadasa cnm
evet canım ilkinin üstü çok güzel de eteğe ayar çek sen işini bilirsiiinn şşşş :112:
hahha karınca yiyen dedi yaaa
çok iyiydi bu sedoşuumm :13:
bu arada benimkile 2 gündür konuşmuyom
evetttttttt hşgeldınsanırım aynı zamanda çeyiz hazırlığı yapılıyo :)
bu arada benimkile 2 gündür konuşmuyom
evet hayırlısı kuzum senin işler karışık Allah kolaylık versiiin
tühh ben 1. gibi istiyordum ama,2.nin etekleri daha hoş ama ayy off bilemedim
çağla benim aldığımdan alabilirsin bence canım 2 şekilde de kullanılıyor hem ayaklı hem elde,biz evde de kullanıyoruz
Eki Görüntüle 293564
nie kız hayırdır?arayamadı mı yoksa sizde mi bozuksunuz?
çağlam ya ben sorunu bulamadım ne sordun ki...
ama arzum prego tost makinem
şarjlı dikey süpürgem de kenwood
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?