Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık
Hmm az az dökerekmi şekil vericez pınarcım yani zaten şimdi gözümde canlandrdm tepsi yağlı olacağından karışmıcaktır
Hoşgeldin canım sinirlenmişsin baya
accuk daha sabret kuzum yaaa, az kaldı zaten
ondan sonra komutanı gelse aman kralı gelse bozamazlar keyfinizi, 2 dk.ları düşüüünnn
Birer kepçe koyarsın canım
bıktımm artık kızlar valla suan göz yasıma hakim olamıyorum
işin kötüsü teli kapandı
hoşgeldin çağlaam benim
gasom doğru diyor sabret az kaldı,önce seninki sonra benimki aaayyy çok mesudum inşallaah
2 dakikalar başlayacak kız yakındaaa
işin kötüsü teli kapandı
gir kız araya nolcakGasoline evetttt buldum:)) hehe, bazen asadan bakiyorum size evet:)))) sohbetinizi bölmek istemedigim icin hep cikiyordum:))
işin kötüsü teli kapandı
hoşgeldin çağlaam benim
gasom doğru diyor sabret az kaldı,önce seninki sonra benimki aaayyy çok mesudum inşallaah
2 dakikalar başlayacak kız yakındaaa
evet çağlam yaa, hadi sıkma canını, dökme o güzel gözlerinden yaşları da valla kıyamam kız sanaÇağlam bozma moralini bak çok az kaldııı boşver yaaaa
Tadını çıkarcanız bol bolllll
aa ne güzel sözmüş o :114:Canım ne demişler sabrn başı zehirden acı sonu bldan tatlıdır sonunu düşün balını düşün
evet çağlam yaa, hadi sıkma canını, dökme o güzel gözlerinden yaşları da valla kıyamam kız sana
bak biz de başlarız, inan çekilmez oluruz o kadar kızın zırıltısını düşünemiyorum, dimi sedoşum pınarımmm?
damam damam,offff ise kim gidecek simdi yaa
evet bencede o güzel gözlerine yazık...
valla başlarız zaten bende çok özlediiiim
aa ne güzel sözmüş o :114:
Tamam anladım canım kusura bakma çok soru sordum
evet çağlam yaa, hadi sıkma canını, dökme o güzel gözlerinden yaşları da valla kıyamam kız sana
bak biz de başlarız, inan çekilmez oluruz o kadar kızın zırıltısını düşünemiyorum, dimi sedoşum pınarımmm?
üzülme tatlım yaa...
inşallah geliyor sevdiceğin çoooook az kaldı Allah'ın izniyle,ağlaaama
Çağlam bozma moralini bak çok az kaldııı boşver yaaaa
Tadını çıkarcanız bol bolllll
gir kız araya nolcak
aaa sen de başlama kıızz, dur ayak yaptım ben çağla sussun diye, biz ağlamicaz
iş mi, kız saat 4ü geçiyo, ne işi bu bu saatte :26:
öyle ama kızlar işte çok zor 14 bucuk aydır sureklı sorun boyle bı askerlık aklımızın ucundan gecmezdi=(
umarım komutan teli almadı surekli ikilemlere düşüyorum neden kapalı teli , yoksa yakalandımı ceza verdılermı durduk yerede kapatmaz bılmıyorum of offfffffffffffffffffffffffffffffff
benım keyfım bi hayli zor yerıne gelir en iyisi ben cıkım kızlar.Biraz kendıme gelıyım yıne gelirim.
sevıyorum sizi cok saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?