2012' de yazın evlenecekler

Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık

hoşgeldin çağlaam benim

gasom doğru diyor sabret az kaldı,önce seninki sonra benimki aaayyy çok mesudum inşallaah

2 dakikalar başlayacak kız yakındaaa

hoşgeldin çağlaam benim

gasom doğru diyor sabret az kaldı,önce seninki sonra benimki aaayyy çok mesudum inşallaah

sabrımı tüketıyolar artık 15 gunu kalmıs bıraksınlar artık ya hc mı ınsnlık yok bu askerıyede nıye daha sıkıyolar delırtecekler sedoşm

Gasoline evetttt buldum:)) hehe, bazen asadan bakiyorum size evet:)))) sohbetinizi bölmek istemedigim icin hep cikiyordum:))
gir kız araya nolcak

bıktımm artık kızlar valla suan göz yasıma hakim olamıyorum
işin kötüsü teli kapandı

hoşgeldin çağlaam benim

Çağlam bozma moralini bak çok az kaldııı boşver yaaaa
Tadını çıkarcanız bol bolllll
evet çağlam yaa, hadi sıkma canını, dökme o güzel gözlerinden yaşları da valla kıyamam kız sana
bak biz de başlarız, inan çekilmez oluruz o kadar kızın zırıltısını düşünemiyorum, dimi sedoşum pınarımmm?

evet bencede o güzel gözlerine yazık...
valla başlarız zaten bende çok özlediiiim

Tamam anladım canım kusura bakma çok soru sordum

Ağlamaya başlarızz topik yıkılırr

Üzülme çağlam artık 15 gün kaldı dayan azcık dahaaa

Son düzenleme:
üzülme tatlım yaa...
inşallah geliyor sevdiceğin çoooook az kaldı Allah'ın izniyle,ağlaaama

Çağlam bozma moralini bak çok az kaldııı boşver yaaaa
Tadını çıkarcanız bol bolllll

öyle ama kızlar işte çok zor 14 bucuk aydır sureklı sorun boyle bı askerlık aklımızın ucundan gecmezdi=(
umarım komutan teli almadı surekli ikilemlere düşüyorum neden kapalı teli , yoksa yakalandımı ceza verdılermı durduk yerede kapatmaz bılmıyorum of offfffffffffffffffffffffffffffffff
benım keyfım bi hayli zor yerıne gelir en iyisi ben cıkım kızlar.Biraz kendıme gelıyım yıne gelirim.
sevıyorum sizi cok saolun.

iş mi, kız saat 4ü geçiyo, ne işi bu bu saatte :26:

sormaa canim yaa ek is :)) annemle kücük bir cafeyi toparliyoruz beraber bulasik vs.. 2 saat:)
benim asil meslegim hemsireyim:) suan is ariyorum bulamadim henüz bulsam daha cabik ceyiz alisverisi yapicam ve para biriktircem ama bunada sükür ayda 800tl aliyorum , ceyizi yariladim ama daha varrr cok varrrrrr :))

üzülme canım,yakalayınca kırıyorlarmış ya da alıyorlarmış çıkarken veriyorlarmış benimki öle dedi,ceza vermiyorlar pek,kime versinler herkeste var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…