2012' de yazın evlenecekler

ay bilemedim kiiii :26:
burdan sipariş verip ordaki bi bayiye taktırsanız dicem ama yapmazlar ki,
burda yaptırıp kendiniz takamaz mısınız acaba yaa, nişanlın çıksa tepelere takamaz mı?

beNNN GELDİMMMMMMMM :))
hoşgeldiiiiiiinnnnn

çok gülüyorum şuanda kendimee
ben de gülüyorum sanaa

sedosshh senin söz albümünde çikolata tuttuğum bıyıklı bir bey varya işte ben diyordum
hahhaha sedoşumun dediği çıktı kıızzz
hemen gidip bakıyorum ben de

bir bakıver gari :)

benziyoo benziyo dee bari aynı aynııılar dee tıpkısının aynısı deee ikiz olsalar bu kadar benzerler de :)

abdala mağlum olurmuş bu kıza rüyasında çıkmıştır dee konuyu buraya bağla kapat

Son düzenleme:
öle deme ama dün 6 tane arkadaş ekledim
6 tane eşleme yaptım
6 tane söz albümü buldummm

hahha gördüm gördümm, eveet o resim benim de daha önce dikkatimi çekmişti sedoşuumm
hatta demiştim içinden ne cici bi aileye gelin gidiyomuş bu kız, ne güzel demiştimm

Bence boş bir hafta sonunuz da istanbul da Bozkurt perdeciler çarşısı ve İMÇ unkapanı Perdecileri doşalın gelebilen olur oraya göndeen olur bakmakta konuşmakta yarar var canım
sağol canım güsel fikir.. bozkurt dediğin zeytinburnundaki di mi
çıkar kız benimki tepelere alışık zaten,çıkmasına da gerek yok 1.90 olduğu için,beceriklidir de yavruşum ama storlar bi değişik takılıo ya mekanizma yani yapabilir mi bilmem:26:
öle deme ama dün 6 tane arkadaş ekledim
6 tane eşleme yaptım
6 tane söz albümü buldummm
vay be kayınpederime bak nasıl da akılda kalmış
ama evet öyle gözlerinin içi güler,genç hisseder kendini
kayınvalidemle ikisi sanki yeni evliler taze gencecik çifte kumrulaaar
sağol kuzum kayınpederime ileteceğim bi arkadaşım böle böle dedi baba dicem,eminim sevinir böbürlenir

Evet canım bozkurt zeytinburnu

hahha gördüm gördümm, eveet o resim benim de daha önce dikkatimi çekmişti sedoşuumm
hatta demiştim içinden ne cici bi aileye gelin gidiyomuş bu kız, ne güzel demiştimm

sağolasın gasom...çok ciciler Allah için ona birşey diyemem ama azcık nişanlımın elinden tutsalar daha bi cici görüncekler gözüme
garibim yavruşum herşeyini kendi kendine yapmaya çalışıyooooor

konuş bakalım perdecilerle canım, ne diyecekler onlar :26:

evet gençler de zaten galiba, yaşları 50lerde gibi, Allah hayırlı güzel ömürler versin inşallah

koptum gasom yaaa
konuş bakalım perdecilerle canım, ne diyecekler onlar :26:

evet gençler de zaten galiba, yaşları 50lerde gibi, Allah hayırlı güzel ömürler versin inşallah

evet bir konuşayım olmadı annemler falan arabayla giderlerken götürürüz perdecileri

gençler gasom Allh uzun ömür versin sağlıkla...kayınpederim tam 50,kayınvalidemde 48

bana acil yardım lazım 29 kasım nişanlımın doğum günü fikir istiyorum ne yapmalıyım
hediye ne olmalı pıfff
bende birşeyler almak istiyorum benimkine hem yılbaşı belki gönderirim askeriyeye,hem de gelecek yaa nasipse ocak ortası burda da verebilirim birşeyler ama hediye alasım var bilemedim.tükettim tüm hediyeleri ala ala..

KızLar ben cıkıorum geLince görüşürüzzz

görüşürüüüz lilam kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…