hahha evet canım ya, face dedik mi 3.sayfaya bağlıyoruz, yalçın çakır mıydı neydi o adama çıkıcakmışız gibi geliyo, kafamıza da birer kese kağıdıyla falanEn son ben ekledim seni F iLe baŞLıo adım =) Gasooom 3.sayfa geLio akLıma her yazdıgımda
hımm anladım canımm, insafa gelsinler de eniştemize accuk yardım etsinler, kurulacak bu güzel yuvaya da bi el atsınlar sevabına inşallah diyelim bari biz de :114:sağolasın gasom...çok ciciler Allah için ona birşey diyemem ama azcık nişanlımın elinden tutsalar daha bi cici görüncekler gözüme
garibim yavruşum herşeyini kendi kendine yapmaya çalışıyooooor
KızLar ben cıkıorum geLince görüşürüzzz
Herkeslere kucak dolusu selamlarrr
Akşam nişan albümlerim geldiiii tam istediğim gibi olmuşlarrr çok güzell aşkitomla mikemmelll çıkmışızz çok mutluyummm
Bu arada pınarcımın verdiği tarifi denedimmm tadı çokk güzel oldu görüntüsüde onunki kadar olmasada ilk acemiliğim işte
şu gümüş,isimli kol düğmeleri var ya onlardan yaptırıcam bu biiiir,ama düğün günü taksın diceeem
kalp şeklinde kutu çikolata alıcam klasiktir ya.... belki bunu yollarım askeriyeye,havası oluuuurhahhaha...yesin arkadaşlarıyla...
ama daha orjinal fikir lazım bana tıkandııım
inşallaaaaah amiiiin gasooomhımm anladım canımm, insafa gelsinler de eniştemize accuk yardım etsinler, kurulacak bu güzel yuvaya da bi el atsınlar sevabına inşallah diyelim bari biz de :114:
Herkeslere kucak dolusu selamlarrr
Akşam nişan albümlerim geldiiii tam istediğim gibi olmuşlarrr çok güzell aşkitomla mikemmelll çıkmışızz çok mutluyummm
Bu arada pınarcımın verdiği tarifi denedimmm tadı çokk güzel oldu görüntüsüde onunki kadar olmasada ilk acemiliğim işte
Canım hoş geldinnnn
bende sana bakınıyordum Markafoni de Arsima örtüler gelmiş haberin olsun
bu arada kek güzel duruyor sanırım bu gidişle akşam ben de yapıcam
oo hakkaten gençlermiş benimkiler o kadar genç yaşta değiller ama sağlıklılar çok şükür, dinçler :114:koptum gasom yaaa
evet bir konuşayım olmadı annemler falan arabayla giderlerken götürürüz perdecileri
gençler gasom Allh uzun ömür versin sağlıkla...kayınpederim tam 50,kayınvalidemde 48
ay bilmiyorum ki canım yaa, 12 yılda bitti artık alınacak hediye kalmadı bende vallabana acil yardım lazım 29 kasım nişanlımın doğum günü fikir istiyorum ne yapmalıyım
hediye ne olmalı pıfff
oooo yapmışsın işte canım ne güzel olmuş, eline sağlık snein deHerkeslere kucak dolusu selamlarrr
Çikolata yerine meyve kekleri var zeynep abla olurmu bilmem
inşallaaaaah amiiiin gasooom
selamlar tatlım
güsel olmuş valla canım ilk için harika diyebiliriz,eline sağlık..
facebooka da koy resimlerinden bizde bakalım nişan resimlerinizeee
kızlar ben sgk dan genel sağlık sigortasından yararlanıyorum ayda 33,5 tl ve dün dilekçe yazdım çıkılmıyormuş aşkımın üzerine geçen e kadar ayda 33,5 yılbaşı geliyor 35 i oaraya bağlıcam belli çeyizime bişeyler alırdım ne güzel olurdu ya off offf
oo hakkaten gençlermiş benimkiler o kadar genç yaşta değiller ama sağlıklılar çok şükür, dinçler :114:
annem 55, babam 66 yaşında
ama annemle yani kayınvalidemle 6-7 saat gezeriz alışveriş yaparız tık demez valla maşallah
babam da aynı şekilde her gün dışarı çıkar, gezer, hava alır, namaza gider falan dinçtir şükür
zaten evde baktıkları (yani bakıma muhtaç) bir evlatları var, onunla da sürekli ilgilendikleri için dinç olmak durumundalar
ay bilmiyorum ki canım yaa, 12 yılda bitti artık alınacak hediye kalmadı bende valla
parfümler, saatler, kol düğmleri, gömlekler, hırkalar, elimde ördüğüm süveter, resimlerimizden yapılmış takvim, kupa vs vs
artık ben de bilmiyorum aşkıma ne alırım hediye olarak, fikir verecek olan varsa bana da versin sevabına yakınlarda bişey almak istitoum ben de jest olsun diye
oooo yapmışsın işte canım ne güzel olmuş, eline sağlık snein de
ve hoşgeldiinn
Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah seninkilerede canım...oo hakkaten gençlermiş benimkiler o kadar genç yaşta değiller ama sağlıklılar çok şükür, dinçler :114:
annem 55, babam 66 yaşında
ama annemle yani kayınvalidemle 6-7 saat gezeriz alışveriş yaparız tık demez valla maşallah
babam da aynı şekilde her gün dışarı çıkar, gezer, hava alır, namaza gider falan dinçtir şükür
zaten evde baktıkları (yani bakıma muhtaç) bir evlatları var, onunla da sürekli ilgilendikleri için dinç olmak durumundalar
ay bilmiyorum ki canım yaa, 12 yılda bitti artık alınacak hediye kalmadı bende valla
parfümler, saatler, kol düğmleri, gömlekler, hırkalar, elimde ördüğüm süveter, resimlerimizden yapılmış takvim, kupa vs vs
artık ben de bilmiyorum aşkıma ne alırım hediye olarak, fikir verecek olan varsa bana da versin sevabına yakınlarda bişey almak istitoum ben de jest olsun diye
oooo yapmışsın işte canım ne güzel olmuş, eline sağlık snein de
ve hoşgeldiinn
Tşk ederim çok mutlu oldum
Tamam face akşam koyarım fotollarımızııı bakalım beğenicekmisinz sizde
Bu arada ben yanlış bişe yaptım sanırım hihi zeynep ablanın yazdığını okuyup seninkine cevaplamışım
yada seninkini okuyup ona cevap vermişim ayy kafam karıştı heycan yaptım galiba noluyoo bana
öyle düşünme, sağlık hepsinden önemli Allah korusun 5 dk sonra nolucağını bilemeyiz dimi canım :112:
Allah korusun ama ya bi ameliyat olman gerekse evlenmeden önce ani birşey çıksa, sigorta önemlidir kuşum yaa, iptal ettirme zaten evlenene kadar :114:
ben de şu ara sigorta işleriyle boğuşuyorm işte, olsa biran önce diye uğraşıyorum
Allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah seninkilerede canım...
bende de bitti hediye aklıma gelmiyor,eskiden ne sürprizli bir çifttik ayy Allahım yaşlandık ve sürprizleri tükettik galiba.herşey öğrenciyken güselmiş
bekliyoruz resimleri canım...
olsun olur öle karışıklıklar heyecandandır resimlerini gördün ya
öyle düşünme, sağlık hepsinden önemli Allah korusun 5 dk sonra nolucağını bilemeyiz dimi canım :112:
Allah korusun ama ya bi ameliyat olman gerekse evlenmeden önce ani birşey çıksa, sigorta önemlidir kuşum yaa, iptal ettirme zaten evlenene kadar :114:
ben de şu ara sigorta işleriyle boğuşuyorm işte, olsa biran önce diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?