2012' de yazın evlenecekler

HoşgeLdin hayırLı oLsunn =) bnmde oteL hakkında bi biLgim yok maLesefff =/

NişanLıLık döneminden bıktııııııııım vaLLa biLLa yaaa...Şimdiki akLım oLsa nişanı düğüne yakın yapardım en fazLa 2-3ay önce puff

Son düzenleme:
aynen öyle. Mesela suan bizim en büyük sorunumuz düğün salonu beğenmemem, gözüm yükseklerde oldu beğenmedim diye bana gösterdiği iki salonu

merhabalar bende bu yaz ağustosta evleneceğim inşallah. gönül isterdi ki şubat ayında düğünümüz olsun ama başka şehirlerde öğretmenlik yaptığımız için ve bu şubatta eş ataması olamayacağı için (!) ağustosa aldık düğün tarihini..

geç olsun da güç olmasın canım her şeyin hayırlısı

aynen öyle. Mesela suan bizim en büyük sorunumuz düğün salonu beğenmemem, gözüm yükseklerde oldu beğenmedim diye bana gösterdiği iki salonu

Sorma yaa sevgiLiLik gibi deiL nişanLıLık..Tabii kii güzeL tarafLarı var ama düğünLe arası uzunsa stresten hersey batıo..SaLondu , geLinLikti , fotoğrafçıydı ,Evdi ,eşyaydı , aiLeLer var tabii bi de gidip geLinmesi fLn fLn off daraLıorum vaLLa :S

HoşgeLdin canım hayırLısı oLsun yaa..

Herkese merhabaaaa
hayırlı akşamlarrrrr kızlarrrrrrrrrrrr

merhabalaaaar kızlaaaar

HoşgeLdinizz

bende çok daraldım artık nişanı bile atabilirim.

Canımm inan hepimiz aynı şeyLeri yaşıoruz...Ben hep sabrettim , oLumsuz bişey oLdugunda iyi günLerimizi düşündümm...5 sene oLdu buraLara kadar getirdim emek verdim die düşündümm..Şimdi tam mutLuLuga kavuşacakken böLe sıkıntıLarı da görmezden geLmek Lazım...Sende bi düşünn canım sakin oL iyice düşün öLe karar ver...Aynı evde yaşayıp aynı yastığa baş koyunca eminim bunLar düzeLecek mutLu oLucazz cnmm

sedoşum bende bornoz felan baktım küçük ev aletlerini baktım böyle bir gün geçirdim

yeni dolapların içi gerçekten kullanışsız canım yaa

Lilammm sen nasılsınnn canımmm ve dediklerine sonuna kadar katılıyorum bu kadar gelmişken iyi şeyleri ilerisini düşünmek ve fevri haraket etmemek lazım ...

Bende iyi gibi gibiyim =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…