selam kızlar bende 2012 mayıs ayında evlenecek olanlardanım.yavaş yavaş çeyiz hazırlığına başladım balayı için otel araştırıyordum antalya manavgat royal atlantis oteli hakkında düşünceniz nedir?
NişanLıLık döneminden bıktııııııııım vaLLa biLLa yaaa...Şimdiki akLım oLsa nişanı düğüne yakın yapardım en fazLa 2-3ay önce puff[/QUO
aynı şeyi düşündüğüm birini görmek ne güzel.
NişanLıLık döneminden bıktııııııııım vaLLa biLLa yaaa...Şimdiki akLım oLsa nişanı düğüne yakın yapardım en fazLa 2-3ay önce puff[/QUO
aynı şeyi düşündüğüm birini görmek ne güzel.
öyLe vaLLa canım yaa...süre uzadıkça sorunLar da bitmio...
geç olsun da güç olmasın canım her şeyin hayırlısımerhabalar bende bu yaz ağustosta evleneceğim inşallah. gönül isterdi ki şubat ayında düğünümüz olsun ama başka şehirlerde öğretmenlik yaptığımız için ve bu şubatta eş ataması olamayacağı için (!)ağustosa aldık düğün tarihini..
aynen öyle. Mesela suan bizim en büyük sorunumuz düğün salonu beğenmemem, gözüm yükseklerde oldu beğenmedim diye bana gösterdiği iki salonu
merhabalar bende bu yaz ağustosta evleneceğim inşallah. gönül isterdi ki şubat ayında düğünümüz olsun ama başka şehirlerde öğretmenlik yaptığımız için ve bu şubatta eş ataması olamayacağı için (!)ağustosa aldık düğün tarihini..
merhabalaaaar kızlaaaar
bende çok daraldım artık nişanı bile atabilirim.
Herkese merhabaaaa
hayırlı akşamlarrrrr kızlarrrrrrrrrrrr
merhabalaaaar kızlaaaar
bende çok daraldım artık nişanı bile atabilirim.
Sedoşcummmmm merhabaa naber nasılsın ?
HoşgeLdinizz
Canımm inan hepimiz aynı şeyLeri yaşıoruz...Ben hep sabrettim , oLumsuz bişey oLdugunda iyi günLerimizi düşündümm...5 sene oLdu buraLara kadar getirdim emek verdim die düşündümm..Şimdi tam mutLuLuga kavuşacakken böLe sıkıntıLarı da görmezden geLmek Lazım...Sende bi düşünn canım sakin oL iyice düşün öLe karar ver...Aynı evde yaşayıp aynı yastığa baş koyunca eminim bunLar düzeLecek mutLu oLucazz cnmm
iyiyim canımcım sen nasılsın? nasıl geçti günün?
ben bugün doğtaştan beğendiğim yatak odasına bakmaya gittim tam hüsran...içi çok kullanışsız dolabın bi de annemle babamda beğenmedi,çok ucuz duruyor dediler
sedoşum bende bornoz felan baktım küçük ev aletlerini baktım böyle bir gün geçirdim
yeni dolapların içi gerçekten kullanışsız canım yaa
Lilammm sen nasılsınnn canımmm ve dediklerine sonuna kadar katılıyorum bu kadar gelmişken iyi şeyleri ilerisini düşünmek ve fevri haraket etmemek lazım ...
Bende iyi gibi gibiyim =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?