sedoşum bende bornoz felan baktım küçük ev aletlerini baktım böyle bir gün geçirdim
yeni dolapların içi gerçekten kullanışsız canım yaa
valla yaaa... üff neler hayal etmiştim resimlerine bakıp onu alırım diye bayağı kafama koymuştum...
sanırım ikeadan alacağım dolap,şifonyer,komodin
yatağı da baza alacağız beyaz başlıkla beraber...
annem dedi ki zaten kızım siz iri yarısınız maşallah siz baza alın daha dayanıklı dedi bende hak verdim,kocişim ne dicek bakalım
çok zor yaa ev kurmak bugün bir kez daha anladım,mobilyalar uçmuş hem pahalı hem de birşeye benzemiyor...
resimleri ne güsel duruyor halbuki nette
Resimleri süper de kendileri pek süper değil
Resimleri süper de kendileri pek süper değil
bir topic açmıştım ikeadan mobilya diye,oraya yorumlar gelmiş aklıma yattı valla.
eşyaları ordan düzebiliriz zaten aşkımda tarzını çok beğeniyor.
sağlamlığı konusunda biraz tedirgindim ama o konuda da tecrübelerini yazmış sağolsun kk'nın güsel bayanları...
ikea asla önermiyorum. aşkım bi mimar olarak asla önermiyo kimseye. berbat ötesi şeyler diyo
yaaa... öle mi kuzum yaaaa:26:
ama kullanan ve memnun olanlar var:26:
havincim bizde kardeşimle bizim odamızda kullanıyoruz ikeanın kitaplıklarını,raflarını,komodinlerini memnunuz canım yaa üzüldüm şimdi sen öyle söyleyince...
doğtaş canım..
bilmiyorumki tatlım yaaa. öyle diyo hep. gerekirse üç kuruş fazla vereceksin adam gbi şey alacaksın uzun zaman adam gbi kullanacaksın diyo
iyi ol canımmm iyi olmak sakin olmak gerekiyor en kıl dönem bu dönemmiş
benim nişanlılıkla sevgililik dönemim arasında pek fark olmadı iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yine de maşallah diyeyim
beş seneye dökülür diyo aşkım. çok da adi diyo. adamların olayı bu zaten millete güzel diye yediriyolar en berbat malemeyi kullanıyolar diyo. başkası söylese inanmam ama aşkım işin erbabıdır ve çekirdekten yetişme kendisi. ne diyosa inanırım yani. yine de siz bilirsiniz ama ben kocişin söylediğini söylüyorum
koltukları güsel duruyorduhımm bilmiyorum pek açıkçası. sadece bi arkadaşım koltuk almıştı ordan beğenmiştik. iki üç yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?