2012' de yazın evlenecekler

sedoşum bende bornoz felan baktım küçük ev aletlerini baktım böyle bir gün geçirdim

yeni dolapların içi gerçekten kullanışsız canım yaa

valla yaaa... üff neler hayal etmiştim resimlerine bakıp onu alırım diye bayağı kafama koymuştum...
sanırım ikeadan alacağım dolap,şifonyer,komodin
yatağı da baza alacağız beyaz başlıkla beraber...
annem dedi ki zaten kızım siz iri yarısınız maşallah siz baza alın daha dayanıklı dedi bende hak verdim,kocişim ne dicek bakalım

Bende yatağımı bazalı almayı istiyorum daha kullanışlı. sana tamamen katılıyorum canım eskiden kalite vardı şimdi kalite de yok fiyat da uçuyorlar pıffff

Ev kurmak gerçekten zor yaa herşey lazım bu ne yaaaaaaa al al bitmiyor

çok zor yaa ev kurmak bugün bir kez daha anladım,mobilyalar uçmuş hem pahalı hem de birşeye benzemiyor...
resimleri ne güsel duruyor halbuki nette

Resimleri süper de kendileri pek süper değil

bir topic açmıştım ikeadan mobilya diye,oraya yorumlar gelmiş aklıma yattı valla.
eşyaları ordan düzebiliriz zaten aşkımda tarzını çok beğeniyor.
sağlamlığı konusunda biraz tedirgindim ama o konuda da tecrübelerini yazmış sağolsun kk'nın güsel bayanları...

ikea asla önermiyorum. aşkım bi mimar olarak asla önermiyo kimseye. berbat ötesi şeyler diyo

havincim bizde kardeşimle bizim odamızda kullanıyoruz ikeanın kitaplıklarını,raflarını,komodinlerini memnunuz canım yaa üzüldüm şimdi sen öyle söyleyince...

yaaa... öle mi kuzum yaaaa:26:
ama kullanan ve memnun olanlar var:26:

beş seneye dökülür diyo aşkım. çok da adi diyo. adamların olayı bu zaten millete güzel diye yediriyolar en berbat malemeyi kullanıyolar diyo. başkası söylese inanmam ama aşkım işin erbabıdır ve çekirdekten yetişme kendisi. ne diyosa inanırım yani. yine de siz bilirsiniz ama ben kocişin söylediğini söylüyorum

havincim bizde kardeşimle bizim odamızda kullanıyoruz ikeanın kitaplıklarını,raflarını,komodinlerini memnunuz canım yaa üzüldüm şimdi sen öyle söyleyince...

bilmiyorumki tatlım yaaa. öyle diyo hep. gerekirse üç kuruş fazla vereceksin adam gbi şey alacaksın uzun zaman adam gbi kullanacaksın diyo

bilmiyorumki tatlım yaaa. öyle diyo hep. gerekirse üç kuruş fazla vereceksin adam gbi şey alacaksın uzun zaman adam gbi kullanacaksın diyo

vereceksin tabi de o da varsa vereceksin
Türkiye'de acayip kaliteli malda bulabilirsin tabi ama onlar da ateş pahası...
zaten eşyalar bizimle yaşayacak değil ya 5 sene sonra gider başka alırım ayy napiim zaten belli değil nerde oturacağım da belki kira olur belki alırız öle iştee

iyi ol canımmm iyi olmak sakin olmak gerekiyor en kıl dönem bu dönemmiş

aynen canımm sakin oLmaya çaLışıorumm =))

benim nişanlılıkla sevgililik dönemim arasında pek fark olmadı iyi mi kötü mü bilmiyorum ama yine de maşallah diyeyim

Uzakta oLdugunuz araya askerLik , özLem girdiği için anLamıosundur sedoşumm =) aman aman aLLah bozmasın

KesinLikLe katıLıorummm..İkeanın ürünLeri bana da çok kaLitesiz geLio..

kızlar mobilya konusunda size kesinlikle doğtaşı öneririm. kalitesi o kadar belliki .. 2 aylık evliyim bütün mobilyamı doğtaştan aldım eşimin ailesi de 2 yıl önce doğtaştan almıştı hala yepyeniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…