2012' de yazın evlenecekler

Uzakta oLdugunuz araya askerLik , özLem girdiği için anLamıosundur sedoşumm =) aman aman aLLah bozmasın

KesinLikLe katıLıorummm..İkeanın ürünLeri bana da çok kaLitesiz geLio..
canım biz 2010 mayısında nişanlandık yani askere gitmeden bayağı bir önce nişanlıydık ki...askerlik değil de belki uzaklık olabilir,ama zaten her hafta ya da 15te bir gelip 2 gece kalıyordu ki aşkım normal aynı şehirlerde yaşayanların görüşmeleri gibi pek farkı da yoktu yani...

ikeaya gidip bakalım nasipse gelsin benimki de bi güsel inceleyelim o zaman karar veririz kuzum.

bugün yatak odası baktım ama beğenmedim canım yaa...

kızlaaaarrr selam hepınızeeee
gecmısı okuyamadım bısey konusurken araya dalmıs gıbı oldum ama bugun gzedım gezdım gezdımmm..mutfak dolabı baktık ve bıtane begendık hafta ıcı cızım ıcn gelıcekler.hemen eklıyorum burayada asa yukarı böle bısıy olucak

selam canım.... hoşgeldinn...
adım adım takip ettim sizi faceten güsel gezdiniz valla enişteyle
çok güsel canım,çok modern bir mutfak..inşallah gönlüne göre olur bitince de...bak enişte başlamış işte birşeylere,hadi gözünaydın

Tmm cnm bişey demedim ben herkes bir oLmuo tabi ki...ne güzeL inşş ömür boyu sorunsuz devam edersiniz

hatunlarımmmm,yawrularımmmm napıosunuss nasılsınızzz öslediiimmm beeee

HoşgeLdinnn Rosaaammm nasıLsın??

cnm mağazalarda bütün seriler olmuyor.. biz kalatologtan beğendik yeni üründü. mistik serisi. bnm beklentilerimi karşıladı. ama tabiki senin hayallerde bekledğin bazı ayrıntılar vardır :)) bnm seçme sebebim ürünün kaliteli olması. modern çizgilerle göz yormaması. beyaz renk ağırlıklı ahşap tonlar az. yerden yüksek temizlği kolay. bide dolap içleri çok kullanışlı. kendimi bi an pazarlamacı gibi hissettim :) içine en çok sineni al cnm. aklın hiç bişeyde kalmasın. bunlar çok uun süre kullanılacak şeyler... çok güzel heycanlar, keyfini çıkarınn

canımmm rosaaaam iyiyiz napalım valla sen nasılsın fıstık?durumlar nasıl aralar düzeldi mi havalar güneşli mi

çookk iyiyimm sedoşumm,malum dün gece ondan yoktum paşaylaydık bulutları gönderip güneş açtırdıkbugünde sürüş sınavım vardııı geçtimmm artık ehliyetimii alabiliicemm

HoşgeLdin canımm Çok güzeL bence güLe güLe kuLLanın inşş...

Tmm cnm bişey demedim ben herkes bir oLmuo tabi ki...ne güzeL inşş ömür boyu sorunsuz devam edersiniz
amin canım...
ayy kız sanki azarlamışım gibi "bişey demedim ben" demişin
alındın mı sen yoksa bana,kıyamam mujaaaks

teşekkür ederim tatlım fikirlerin için bir bakayım söylediğin modele de,ben tek beyaz düşünüyorum yatak odasını o nedenle bu modele yoğunlaşmıştım...
evliliğin hayırlı olsun seninde inşallaaahmutluluklar dileriiim

ÖyLe bi yazmışsın ki birden dedim acaba kötü bişey mi dedim ben :26:
ProbLem yok sedoşummm muaaaahhhhh

çookk iyiyimm sedoşumm,malum dün gece ondan yoktum paşaylaydık bulutları gönderip güneş açtırdıkbugünde sürüş sınavım vardııı geçtimmm artık ehliyetimii alabiliicemm
oyyy 2 güsel habeeeer,mutlu olduuum,tebrik ederiiim canımmm hadi hayırlısı
oleeey blender kardeşliği olduk benimkinin aynısı
güle güle kullan canım benim

sedosum yaaa sorma valla bugun gezdık durduk :)) hem kendımıze zaman ayırdık hemde alısverıs yaptık hemde mutfak dolabı begendık hemde evde kesın olarak kırılması gereken yerlerı netlestırdık:)) kayınvalıdemede kahvaltıya gıttım bu sabah ben elmalı kurabıye yapmıstım bı gıttım sabah kayınvalıdemde yapmıs gelın kaynana koyduk sevgılımın onune kurabıyelerı hadı bakalım not ver dedık :)) garıbım yaaa cok guldum valla onada

‎... Öl be adam !
Kızımın babası olmayacaksan öl.
Yüreğine sadakatin alyansını takamayacaksan öl.
Öl be adam; bende hemen arkandan geliyorum..

ayy bayıLdım cok güzeL dimi kızLarr...Facede kuzenım yazmıs orda payLaşamıorum benim paşa biraz aLıngandır şimdi nie yazdın bunu der

heheheh pişti mi oldunuz kız?

iyi yapmışsınız canım yaa,valla sevindim enişte de tutsun işin ucundan azcuuuk

ya oğlunun babası olursa yine ölsün mü

inşallah sende çok mutlu olursun cnm. evlilik hazırlığı çok büyülü hele o düğünn :)) hayatının en özel anı... sizin için çok heycanlandım şimdi aklıma düğün alanına girişimiz geldi :)) aaaah ahhh... cnm ben de özellikle beyaz istedim. koltuklarım hariç. mobilyada sadece ayrıntılarda koyu kahve vae o kadar. temizliği inaanılmaz rahatt. iyiki beyaz almışım. evi de daha b igeniş gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…