heheheh pişti mi oldunuz kız?
iyi yapmışsınız canım yaa,valla sevindim enişte de tutsun işin ucundan azcuuuk
inşallah sende çok mutlu olursun cnm. evlilik hazırlığı çok büyülü hele o düğünn :)) hayatının en özel anı... sizin için çok heycanlandım şimdi aklıma düğün alanına girişimiz geldi :)) aaaah ahhh... cnm ben de özellikle beyaz istedim. koltuklarım hariç. mobilyada sadece ayrıntılarda koyu kahve vae o kadar. temizliği inaanılmaz rahatt. iyiki beyaz almışım. evi de daha b igeniş gösterdi.
inşallah sende çok mutlu olursun cnm. evlilik hazırlığı çok büyülü hele o düğünn :)) hayatının en özel anı... sizin için çok heycanlandım şimdi aklıma düğün alanına girişimiz geldi :)) aaaah ahhh... cnm ben de özellikle beyaz istedim. koltuklarım hariç. mobilyada sadece ayrıntılarda koyu kahve vae o kadar. temizliği inaanılmaz rahatt. iyiki beyaz almışım. evi de daha b igeniş gösterdi.
ya oğlunun babası olursa yine ölsün mü
hoşgördümm lilaammm çok iyiyimmmm sende iyisin dimi
saol yawruşummm benimm
hadi hayırlısı kolay gelsindu bakalım baslıyo yarından ıtıbaren.:))) sız neler yapıyosunuz bakıyımmm..
saol yawruşummm benimm
töbe töbe canım tabi şaka dediiimAyyy töbe dee kızzyaşasınnn bnm aşkımmmmm =)
selam pınarım hoşgeldiiiinSelam kızlar
Bakıyorum kara bulutlar gitmiş
Bende iyiyimm Rosaam çok sevindim barışmanıza kuzummm inşş bi daaa oLmazz böLe kırgınLıkLarr
Selam kızlar
Bakıyorum kara bulutlar gitmiş
töbe töbe canım tabi şaka dediiim
selam pınarım hoşgeldiiiin
sağol canım ya inşallah amiiin
güsel telaşlar gerçekten...
bende koltuklarımı beyaz istemiyorum canım sen ne renk aldın?
kuzenimin koltukları beyaz şimdi çok pişman...
cnm mobilyalar beyaz temizliği kolay, koltuk için olay tam tersi. mistik serisinin koltukları da var. böyle tatlı bi kahve kendi serisiyle çok uyumlu bi rengi var. kumaşıda leke tutumuyor , hemen temizleniyor. ancak çok geniş koltuklar. eğer odan çok büyük diilse mistik yerine enzio serisi var koltklar için. onun da kırık kahveye yakın süper bi ton var. deve tüyüydü sanırım . süper bişi. yani renk olarak beyaza çok uygun netten bak istersen tatlım bende bu arada albüme evimin hazırlık aşamasındaki fotodan koymaya çalışıcam :) 100 msjı geçemedim çünküü
töbe töbe canım tabi şaka dediiim
selam pınarım hoşgeldiiiin
HoşgeLdin canımmm =) Kara buLutLarı kovduk =) Bende senın bayram kınası aLbümüne bakıodum ama yıkadıktan snra resım yok merak ettım canım =) Bii deee tv de snn kekten yaptıLar dün anneme dıorumm aaa pınarın kekiiii
cnm mobilyalar beyaz temizliği kolay, koltuk için olay tam tersi. mistik serisinin koltukları da var. böyle tatlı bi kahve kendi serisiyle çok uyumlu bi rengi var. kumaşıda leke tutumuyor , hemen temizleniyor. ancak çok geniş koltuklar. eğer odan çok büyük diilse mistik yerine enzio serisi var koltklar için. onun da kırık kahveye yakın süper bi ton var. deve tüyüydü sanırım . süper bişi. yani renk olarak beyaza çok uygun netten bak istersen tatlım bende bu arada albüme evimin hazırlık aşamasındaki fotodan koymaya çalışıcam :) 100 msjı geçemedim çünküü
oo sevindiimm pinkciimm tebriklerrMrb kızlar
Direksiyon sınavından geldim
vermiş olduğunuz güven duygusundan dolayı ve destek olduğunuz için tşk ederimmm
Sınavım güzel geçti sonu biraz fenaydı ama hocaya sordum kötüydüm galiba diye
Aslında o kadar da kötü degildin dedi.
Yani bu düşük puanla da olsa geçebileceğime işarettt
ay demee, işte ben de fonksiyonel olması konusunda çok hassasım yaaiyiyim canımcım sen nasılsın? nasıl geçti günün?
ben bugün doğtaştan beğendiğim yatak odasına bakmaya gittim tam hüsran...içi çok kullanışsız dolabın bi de annemle babamda beğenmedi,çok ucuz duruyor dediler
vaaayy böyle full camlı bişey mi olucak? valla çok şık :114:kızlaaaarrr selam hepınızeeee
gecmısı okuyamadım bısey konusurken araya dalmıs gıbı oldum ama bugun gzedım gezdım gezdımmm..mutfak dolabı baktık ve bıtane begendık hafta ıcı cızım ıcn gelıcekler.hemen eklıyorum burayada asa yukarı böle bısıy olucak
Eki Görüntüle 296049
oy oy oy her türlü tebrik ederim yavrum seniiiçookk iyiyimm sedoşumm,malum dün gece ondan yoktum paşaylaydık bulutları gönderip güneş açtırdıkbugünde sürüş sınavım vardııı geçtimmm artık ehliyetimii alabiliicemm
güle güle kullan şeker, güzel tercih :114:birde braun el blendırı aldım.Eki Görüntüle 296050 Eki Görüntüle 296050
amanın lilam da burdaymııışşşGasooooommm geLmişşşşş hoşgeLmiiişşşşşş
canım tamam şimdi bakıcam bakalım sitelerine...
ayy evet yeni gelin albümü görelim,evim güsel evim topicine eklersin canım 100 mesajı geçince.
ay demee, işte ben de fonksiyonel olması konusunda çok hassasım yaa
ama istediğim dolap içleri şöyle, beğendiğim takımın dolap içi bunlara yakın olursa çok mutlu olucam
Eki Görüntüle 296058 Eki Görüntüle 296059 Eki Görüntüle 296060 Eki Görüntüle 296061 Eki Görüntüle 296062
tabiii şöyle bir giyinme odasına hayır demem ama
Eki Görüntüle 296063
vee cümleten merabayın hatunlaarr
ben bugün arkadaşlarımla marmara forumdaydım, hem çenem hem ayaklarım hepbirlikte yorulduk geldik
canım merhabageçmişi okudum ama gözümden kaçmış herhalde kullandığın,memnun kaldığın mobilyalarının markası ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?