merhabalar gasom...
ohh gasomda gezmiş gelmiş...
ayy giyinme odası hayalimiiiiz
oy oy oy her türlü tebrik ederim yavrum seniii
doğtaş tatlım çok memnunum. tavsiye ederim.. :)))
bizim şimdiki evde var annemlerin odada giyinme bölümü ama benim çeyizlerimle dolu şu andaay sorma sedoşumm benim de hayaliimm
evet canım ya hayal kırıklığı oldum..sedosss yatakodasının resmı cok guzel duruyo aslında ama ıste yanına gıdınce sanırım hayal kırıklıgı yasadın..:)) bende bı tane yatakodası begenmıstım oo supermıs falan demıstım sonra netten baka baka sogudum yaaa bıraz tersı olmustu....
canım beniimmmerciiii canımmmhoşgeldin şeref verdin..keyifler tıkırında inşallah
hahha zaten her evin bi bölümü bi odası mutlaka o evin kızının çeyiziyle dolubizim şimdiki evde var annemlerin odada giyinme bölümü ama benim çeyizlerimle dolu şu andazaten annemlerde dolap kullanıyorlardı
evet canım ya hayal kırıklığı oldum..
kılar bısey sorcam belkı suan yasadıgınız evde kullanıyosunuzdur belkıde tanıdıklarınız kullanıyodur.ben oturacagım evın parkelerını koyu dusunuyorum baya koyu ama cok toz gosterıyo sılıyosun ıkı saat sonra sılınmemıs gıbı duruyo deyıp tavsıye etıyolar ama ben bayılıyorum cok guzel duruyo bence..kullanan varmı gercekten sureklı tozmu almak gerekıyo?? cok kararsız kaldım yaa sonra pısman olmakta ıstemıyorum:/
kılar bısey sorcam belkı suan yasadıgınız evde kullanıyosunuzdur belkıde tanıdıklarınız kullanıyodur.ben oturacagım evın parkelerını koyu dusunuyorum baya koyu ama cok toz gosterıyo sılıyosun ıkı saat sonra sılınmemıs gıbı duruyo deyıp tavsıye etıyolar ama ben bayılıyorum cok guzel duruyo bence..kullanan varmı gercekten sureklı tozmu almak gerekıyo?? cok kararsız kaldım yaa sonra pısman olmakta ıstemıyorum:/
yavrular ben çok yorgunum, yarın sabah da kahvaltıya gidicem inşallah kayınvalidemlere
o sebepten mütevellit iznini reca eder, er birinizi güzel yanacıklarınızdan üper, ayırlı geceler dilerim be ya
Selam kızlarrr
muhabbete ortak lamıyorum kusua bakmayın,tadım tuzum yok,çok gerginim
yavrular ben çok yorgunum, yarın sabah da kahvaltıya gidicem inşallah kayınvalidemlere
o sebepten mütevellit iznini reca eder, er birinizi güzel yanacıklarınızdan üper, ayırlı geceler dilerim be ya
benımde yaz düğünü olucak ama almanya ya gidicem o yüzden önce nıkah yapmam gerekıyo bense hep dugun gunu nıkah olmasını ıstıyordumvızem ınsallah düğünden önce hazır olur...sonra gönül rahatlıgıyla düğün tabiikii.. şimdiden kına kıyafetlerı ve gelinlik modelleri ne bakıyorum netten modelleri araştırıyorum... bırbırımızden degışık fıkırler almakta cok faydalı olucak.. burada kadınlar sıtesınde de guzel şeyler var..
selam canım....
hayırdır noldu gecekuşum niye gerginsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?