2012' de yazın evlenecekler

sedosss yatakodasının resmı cok guzel duruyo aslında ama ıste yanına gıdınce sanırım hayal kırıklıgı yasadın..:)) bende bı tane yatakodası begenmıstım oo supermıs falan demıstım sonra netten baka baka sogudum yaaa bıraz tersı olmustu....

ay sorma sedoşumm benim de hayaliimm
bizim şimdiki evde var annemlerin odada giyinme bölümü ama benim çeyizlerimle dolu şu andazaten annemlerde dolap kullanıyorlardı
evet canım ya hayal kırıklığı oldum..

merciiii canımmmhoşgeldin şeref verdin..keyifler tıkırında inşallah
canım beniimm
çok şükür rosam yaa, tıkır tıkır diyelim tıkır tıkır olsun

bizim şimdiki evde var annemlerin odada giyinme bölümü ama benim çeyizlerimle dolu şu andazaten annemlerde dolap kullanıyorlardı

evet canım ya hayal kırıklığı oldum..
hahha zaten her evin bi bölümü bi odası mutlaka o evin kızının çeyiziyle dolu

kılar bısey sorcam belkı suan yasadıgınız evde kullanıyosunuzdur belkıde tanıdıklarınız kullanıyodur.ben oturacagım evın parkelerını koyu dusunuyorum baya koyu ama cok toz gosterıyo sılıyosun ıkı saat sonra sılınmemıs gıbı duruyo deyıp tavsıye etıyolar ama ben bayılıyorum cok guzel duruyo bence..kullanan varmı gercekten sureklı tozmu almak gerekıyo?? cok kararsız kaldım yaa sonra pısman olmakta ıstemıyorum:/

bizim evde de yok, benim etrafımda da çok koyu kullanan yok canım, o yüzden bilmiyorum :26:
ama düşününce toz olayı yani zorluğu sanki doğru olabilir gibi geliyo canım yaa ama yine de kullanan birinden duymak lazım :114:

bizim eski evin laminantları nitekim şimdiki laminantlara göre daha koyu renkti annemler de o zaman hoş duruyor diye öle iştemişlerdi yaptırırken ama annem illallah etmişti silmekten. o nedenle yeni ev alınca laminantları açık renk istedi ve öyle yaptık bence çokta ferah duruyor kuzum.

yavrular ben çok yorgunum, yarın sabah da kahvaltıya gidicem inşallah kayınvalidemlere

o sebepten mütevellit iznini reca eder, er birinizi güzel yanacıklarınızdan üper, ayırlı geceler dilerim be ya

benımde yaz düğünü olucak ama almanya ya gidicem o yüzden önce nıkah yapmam gerekıyo bense hep dugun gunu nıkah olmasını ıstıyordumvızem ınsallah düğünden önce hazır olur...sonra gönül rahatlıgıyla düğün tabiikii.. şimdiden kına kıyafetlerı ve gelinlik modelleri ne bakıyorum netten modelleri araştırıyorum... bırbırımızden degışık fıkırler almakta cok faydalı olucak.. burada kadınlar sıtesınde de guzel şeyler var..

merhabalar canım,hayırlısı olsun inşallah...
biz burada kızlarla beğendiğimiz şeyleri paylaşıyoruz buldukça ya da aldıkça...bizi takip etmeye devam etve tabi ki sende paylaş kuzum...

canlar bana akıl versenize biraz. yeni yıl geliyor. kayınpedere dedeye görümcelere hediye almak istiyorum abartı şeyler olmadan maksat yarım elma gönül alma olsun şeklinde. çok kalabalığız çünkü herkese büyük bişey alamam. fikirlerinizi paylaşırmısınız benimle lütfen neler alabilirim

kızlar merhaba nasılsınız bakalım. Bu ara o kadar yoğun çalışıyorum ki sabah 9 da işe giriş ama çıkış 11 oldu 1 hafta boyunca ve şaftım kaydı artık. denetim var şirkette o yüzden habire çalışıyoruz normalde dönmeyi ve aranıza dönmeyi bekliyorum iyibakın kendinize görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…