2012' de yazın evlenecekler

İyi akŞamLar kızLar...
Süper bi gün geçirdim bugün =) iLk iş günüm öncesi iyi bi moraL oLdu...
Sabah nişanLımLa buLuşup teyzesine kahvaLtıya gittik..Kuzeni , kocası , kayınvaLidem de vardı...Saat 2 gibi cıktık kuzenım,kocası,nişanLım Fatih'e geLinLik bakmaya gittik , yemek yedik , kahve , sohbet derken çok eğLendim mutLu oLdum
...GeLinLik için Neredeyse heryere girdik fiyat aLdık denedim fLn =)
Sonunda karar verdimm..KesinLikLe beLden kabarıkLıgı başLayan prenses modeL dedıkLerı modeLden oLucak..2 yer var akLımda 2sindede aynı modeL geLinLiği beğendim ama işLemeLeri fLn farkLı...üstü taşLı , aLtı tamamen kabarık tüL...Haftaya pazar gidicez anLaşıcaz inş...FiyatLar geneLde şöLe kiraLama 1.200 - 1.800 arasında değişio..Satın aLma ise 2.000 - 3.000 arasında değişio..Benim beğendiğim modeL kiraLama 1.700 satın aLma 2.200..Bn ztn kiraLamayı düşünüodum , fiyat da ii oLdu =) baKaLım hayırLısı iLe geLinLik işini de haLLetmiş oLucam...

Son düzenleme:
canım gönlünden kopanı al bence bir çorap alsan bile düşünmen yeterli...
kolay gelsin tatlım,aramıza bir an önce dönmen dileğiyleee
çok sevindim lilaaaam...zaten aklında da genelde prenses modeli vardı,eminim çokta yakışır benim kuzuma...fiyatı da uygunmuş canımcımm hadi hayırlısı...

hayırlısı olsun

Sedoşummm canımm sağoL

hayırlısı olsun

Tşk ederimmmm

Hediye işini yarın sakin bir kafayla düşüneyim havincim buluruz bir şeyler muhakkak merak etme.Bu arada senin facen yok mu?
Allah yardımcın olsun canımm çalışmak zor malesef ama evde oturmaktan esinlikle daha güzelSen de kendine çok iyi bak canım

canımmm beğenmene sevindim gerçekten,hayırlı olsun şimdiden diyelim

Bugün muhabbet omamış pek nerede bizim kızlar yahu
Annem 1 haftadır seminerdeydi,gittiği yerden bana bir sürü çeyizlik şeyler almış ay nasıl mutlu oldummmmm
Cuma günü alışverişe çıktım ben de,çok güzel tangalar aldım valla
Ben çeyiz listesine başladım elimde ajanda bizim evi talan ediyorum nerede ne var diye
Bir yere kapıt astım,alışverişe çıkınca marketten alınacakları bile yazıyorum ben aklıma geldikçe
Yarın görüşürüz canlar,herkese hayırlı gecelerrr

Canım benim fatihte iyi fiyat almışsın ozman sen, ben nişanlık için gezmiştim 1.800 tl den aşağı fiyat vermemişlerdi gelinlik fiyatları güzel almışsın bende bakayım diyorum yine fatihe düğün haziranda artık ne zaman bakarım onuda bilmiyorum :44:

slm günaydın kızlar

o kadar kötü bi cumartesi akşamı geçirdim ki anlatamam..annemle tartıştık pazar günü temizlik yapıcaktım ama yapamadım..annemle aram çok kötü artık ona saygı duymuyor ve güvenmiyorum..ben bişey söylüyorum sen zevksizn bişey biliyorum sanıyorsun ama bi ....oktan çoktığın yok gibi benim fikrime saygı duymamaları sıkıldım artık elbisem iinde herkese beni zevksiz gibi ilan etti..çok soğudum artık annemden bana o senin annen strslidir fln demeyin o hep öyle bana takmış artık temizlik yapmıyorum bişeyden çakmıyorum bişey almayı beceremiyorum birsürü birsürü beğenmemeye bahane cumartesi ağladım ağladım gözlerim balon gibi şişti pazrada herkesten önce kalkıp arkadaşıma gittim onunla derşetim ve dışarı çıktık eğlenceliydi çok güldük saçma sapan foto çekildik bi parka gittik ağacın orda deli deli fotolar snr 1 milyoncu gbi biyere gittik ordada aksesuralarla foto çelikdik kurbağı öptük fln en son bıçakla arkadaşımı kesiyormuş gibi yaptım hemen görevli kameradanmı gördü naptı çocuklar foto çekinmek yasak dediama temizlik yapamadım aşkım gelicek hafta sonu bana ayakkabı yaptırdı birde saat almış bulunmuş ben ona ne alsam ki çocuğa hiçbişey almadım kızlar fikir verin..ve yılbaşında aşkımlara gitmeyi gidersem hediye neler götürebilirmayy sabah sabah ne kadar yazdım ama moral olarak ne iyiyim nede kötüü nişanlılık günlerim kötü geçiyor benim ailem yüzünden.

Günaydın lavantacım.. Anneler bazen öyledir benim annemde yapıyo bazen o dediklerini yani yaptığın bişeyi beğenmiyo yada bişey beğendiğin zaman sen ne anlarsın zevksizsin diye bazende beğendiğim bişşeyi gösteriyorum oda beğeniyo ben takmıyorum fazla canım onlar anne olur böyle şeyler hem bence hiçbi anne evladının kötü olmasını istemez niye istesinki annem bigün anne olunca çok iyi anlarsın beni diyo evet haklı onu ancak anne olduğumda anlıcam sanırım..
Ve bence sende ençok anneni özliceksin gör bak

sanmıyorum o kadar çok soğuttu ki kendini benden ona ne güveniyorum ne seviyorum...içideki sevgiyi öldürdü yaa...bişey söylemeye korkuyorum nişanlım ve ailesi hakkında hemen kötü anlıyor herşeyi kötüye yoruyor yada ben bişey istiyorum havalısın çok uçma gibi ithamlardan sıkıldım artık..inşallh nişanlım güvenimi sarsmaz ben şimdi ona sığınıcam çok güveniyorum ama evlenince değişmez inşallh pişman etmez beni asla anlamama gibi durumu olmaz insaşşah yoksa anneme geri dönmeyi hazmedem yapamam yani.çok çektiriyor elifcim sen bilsen ben nişandan 2 hafta önce elbisemi almaya istanbula gittim eve geldik bi güzel giyincim çünkü çok beğenerek aldım suratını astı bunumu aldın dedi bende üzüldüm güzel güzel dedi snr ertesi gün herkesi aramış lavantanın elbisesi çok çirkin demiş abartmıyorum teyzem yengem babannem yolda gördüğü benim arkadaşlarıma da demiş arkadaşlarım anlattı banada snr nişan günü hani çirkin değil ya elisen dediler..unutamıyorum işte bu yaptıklarını ve sevmiyorum annemi vicdan azabıda duyuyorum allah katında günaha sokuyor beni diye

Bu arada dün kıoltuk takımı tv ünitesi beğendik nişalımla ve aldık gibi bişey kızlar
ortaya bu ilk resimdeki sehpayı düşünüyorum ve koltuklarımız krem olucak sizce zigon sehpa olarak hangisini tercih etmeliyim .. :44:

Eklentiler

• $diana-zigon-sehpakahve2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 41
  • $naturel-orta-sehpa.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $diana-zigon-sehpa.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39

orta sehban güzelmiş cnm koltukların resmi yokmu merak ettim ..zigon olarak iksede aynı sanırım renklerden dolayı diyorsun bence açık renk daha iyi ben tozları düşünüyorum acaba onlarda beni düşünüyormudur

Canım benim ya bilmiyorum yani senin annende abartmış gerçekten benim annemle aramdaki bağ böle değil biz arkadaşız onunla herşeyimi paylaşır anlatırım mesela ben nişanlığımı aldım sonrasında kararsız kaldım annem teselli etti çok güzel elbisen bunu giy diye sana yakışır herşey güzelsin diye mesela geçen yirmilik dişim çıkıyodu çok felaket ağrısı vardı dişçiye gittik kestane koktu bayadırda kestane canım çekiyodu sayıklıyodum resmen annem naptı etti aldı onu bana kendi ellriyle yedirdi dişim ağrıyo kötü yiyemem desemde yedirmeden içi rahat etmedi ben hep sölerim annemin hakkını hiç bizaman ödeyemem sanada oyüzden dedim ama sizin aranızdaki bağ biraz farklı sanırım ..

önceden öyleydi annemle herşeyimi paylaşırdım ama artık öyle değil..çok güzel olmam çok güzel giyinmem ona hakaret etmem gerekli yaranabilmem için ben onu anladım kuzenim var annesine sevmiyorum seni diyor yüzüne karşı ama ondan iyisi yok herkes şaşar bakar ama ben kalp kırmayayım dedikçe olan bana oldu hep sustukça benim nişanlıma onay vermiyorlardı ben mücadele ettim hepsi onay verdi ama hata yapmışım kaçıcakmısım ona kazık atıcakmışım yaranmak için...şuanki durumum erçekten vahim yani şöyle şöyle yapıcam diyorum sen bişeyden anlamıyorsun o kdar zevksizsin ki gibi ağır laflarından sıkıldım bak seninki ne güzel tesseli etmiş bizimki nerde daha çok üstüne ediyor...az kaldı allahın izni ile bi şu 4 ay geçsin ben onu arar sorarmıyım oda görsün..dün akşam yılbaşında gidicektim ben istnbula izin vermiyorlardı kardeşimle gideyim deynce izin verdiler bana dediki yılbaşında git bir daha gelme dedi kaç dedi artık hazmedemiyorum..kıyamıyorum demeler hepsi yalan ben kızımı nasıl gönderice evlenme demeler yalannn

Var canım eklemiştim resmini koltuk takımının ama ekliyorum tekrar en kullanışlısı bu olcak benim için bunda karar kıldık aşkitomla
evet canım zigonların modelleri bunları beğendimde renk olarak bilmiyorum karasız kaldım..
ahh ahh o tozları bnde düşünüyorum ve siyah derili mobilyalardada uzak dur derim ozman sana ben sevmiyorum zatende kimsede önermiyo çok toz oluyo die

Canım koltuk takımı ve ünite tamam sayılır orta sehbayıda bugün inceledim istikbal mağazasında yoktu çünkü aşıkmada söledim şimdi beğendim diye zigon sehbada karasız kaldım mobilyalra uysun diyorum :44:

Eklentiler

• $natural-maxi-1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $safran-duvar-unitesi.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38

Canımm yaa üzülme annen eminimki seni çokk seviyo ve bence sevgisni nasıl belli edeceğini bilmiyo sen evlenince kıymetini çok iyi anlıcak inşallah ozman düzelir aranız ..

cnm üçü arasındaki uyum güzel bence tv ünitesi falan güzel uyumlu istersen zigonuda koyu renk al diğeri beyaz sanırım kremlerin içinde sırıtıcak gibi geldi gözüme...

deri koltuk ben düşünmüyorum zaten siyah düşünürsemde kumaş olarak düşünürüm beyaz siyah karışım..aşkımda bembeyaz koltuk istiyor bende istiyorum ama kim silcek onları:26::26::26:

ayışığıvadi evleriden baktım biraz önce aşkım bak dedi eğer alma imkanları olursa alınıcak kesemize uyarsa kiralıcaz ama evleri bi beğendim anlatamam çok ferah çok güzel çok lüks bana göre...ayy inşallah işler yolunda giderde alınır direk kendi evimize geçeriz ama hayal gibi geliyor..

sizin düğün ne zamandı cnm..

Canım ya aslında tam beyaz değilde kırık beyaz gibi deiğerlerine göre rengi burda öle görünüyo bilmiyorum yakındn görüp kara vermek en iyisi sanırım :44:
İnşallah canım dielediğiniz gibi olur bizde eşyalrımızı alıp borcumuz kalmsın evlendkten sonra biraz kirada oturup bi ev bakarız diyoruz nasılsa borç kalmıcak bende çalışıp destek alacağım aşkıma Allah izin verirse ozman düşünüyoruz .. Bizim düğünümüz kısmtse 24 haziran tatlım ..

benimde 13 mayıs az kaldı şimdiden bakmak en iyisi aslında ama bizim ev belli değil ben evime göre alıcam koltuk bakıyorum netten ama görmeden beğenemiyorum tv ünitesi bakalım ben mobilyacıda çalışıyorum kapak firması kapakları hediye ederse ben malzemelri aldırım istediğim model ve ölçülerde yaptırıcam diye geçiriyorum içimden ama bilmiyorum ev belli olmayınca ki biz 1 artı 1 düşündüğümüzden iyice işler karışıyorşu mart nisan gelsin bakarım artık gelinlikte bakmıyorum nerden baksam bilmiyorum ki bizim burda kiralıklar 800 tl kızlar yazmıi istanbulda 1800 tl .çok pahalı sanırım burdan diktiricem model belli zaten

evet canım az kalmış biz şimdiden aldık borcu kalmasın die bütün beyaz eşyalarımı ben almıştım zaten evide 2+1 düşünüyoruz ne çok büyük nede çok küçük olsun, bizim oturduğumuz yerde kiralar hemen hemen aynı 400,450,500 Tl bakalım artık nasıl beğenirsek çok abartılı bi eşya almadığımdan lüks bi daireyede gerek yok kira olacağı için öyle yemek odası flanda düşünmüyorum şimdilik gereksiz ev tutulduktan sonra güzel bi yemek masası alırım diyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…