canım gönlünden kopanı al bence bir çorap alsan bile düşünmen yeterli...canlar bana akıl versenize biraz. yeni yıl geliyor. kayınpedere dedeye görümcelere hediye almak istiyorum abartı şeyler olmadan maksat yarım elma gönül alma olsun şeklinde. çok kalabalığız çünkü herkese büyük bişey alamam. fikirlerinizi paylaşırmısınız benimle lütfen neler alabilirim
kolay gelsin tatlım,aramıza bir an önce dönmen dileğiyleeekızlar merhaba nasılsınız bakalım. Bu ara o kadar yoğun çalışıyorum ki sabah 9 da işe giriş ama çıkış 11 oldu 1 hafta boyunca ve şaftım kaydı artık. denetim var şirkette o yüzden habire çalışıyoruz normalde dönmeyi ve aranıza dönmeyi bekliyorum iyibakın kendinize görüşürüz.
çok sevindim lilaaaam...zaten aklında da genelde prenses modeli vardı,eminim çokta yakışır benim kuzuma...İyi akŞamLar kızLar...
Süper bi gün geçirdim bugün =) iLk iş günüm öncesi iyi bi moraL oLdu...
Sabah nişanLımLa buLuşup teyzesine kahvaLtıya gittik..Kuzeni , kocası , kayınvaLidem de vardı...Saat 2 gibi cıktık kuzenım,kocası,nişanLım Fatih'e geLinLik bakmaya gittik , yemek yedik , kahve , sohbet derken çok eğLendim mutLu oLdum
...GeLinLik için Neredeyse heryere girdik fiyat aLdık denedim fLn =)
Sonunda karar verdimm..KesinLikLe beLden kabarıkLıgı başLayan prenses modeL dedıkLerı modeLden oLucak..2 yer var akLımda 2sindede aynı modeL geLinLiği beğendim ama işLemeLeri fLn farkLı...üstü taşLı , aLtı tamamen kabarık tüL...Haftaya pazar gidicez anLaşıcaz inş...FiyatLar geneLde şöLe kiraLama 1.200 - 1.800 arasında değişio..Satın aLma ise 2.000 - 3.000 arasında değişio..Benim beğendiğim modeL kiraLama 1.700 satın aLma 2.200..Bn ztn kiraLamayı düşünüodum , fiyat da ii oLdu =) baKaLım hayırLısı iLe geLinLik işini de haLLetmiş oLucam...
İyi akŞamLar kızLar...
Sabah nişanLımLa buLuşup teyzesine kahvaLtıya gittik..Kuzeni , kocası , kayınvaLidem de vardı...Saat 2 gibi cıktık kuzenım,kocası,nişanLım Fatih'e geLinLik bakmaya gittik , yemek yedik , kahve , sohbet derken çok eğLendim mutLu oLdum
Sonunda karar verdimm..KesinLikLe beLden kabarıkLıgı başLayan prenses modeL dedıkLerı modeLden oLucak..2 yer var akLımda 2sindede aynı modeL geLinLiği beğendim ama işLemeLeri fLn farkLı...üstü taşLı , aLtı tamamen kabarık tüL...Haftaya pazar gidicez anLaşıcaz inş...FiyatLar geneLde şöLe kiraLama 1.200 - 1.800 arasında değişio..Satın aLma ise 2.000 - 3.000 arasında değişio..Benim beğendiğim modeL kiraLama 1.700 satın aLma 2.200..Bn ztn kiraLamayı düşünüodum , fiyat da ii oLdu =) baKaLım hayırLısı iLe geLinLik işini de haLLetmiş oLucam...
canım gönlünden kopanı al bence bir çorap alsan bile düşünmen yeterli...
kolay gelsin tatlım,aramıza bir an önce dönmen dileğiyleee
çok sevindim lilaaaam...zaten aklında da genelde prenses modeli vardı,eminim çokta yakışır benim kuzuma...fiyatı da uygunmuş canımcımm hadi hayırlısı...
hayırlısı olsun
Hediye işini yarın sakin bir kafayla düşüneyim havincim buluruz bir şeyler muhakkak merak etme.Bu arada senin facen yok mu?canlar bana akıl versenize biraz. yeni yıl geliyor. kayınpedere dedeye görümcelere hediye almak istiyorum abartı şeyler olmadan maksat yarım elma gönül alma olsun şeklinde. çok kalabalığız çünkü herkese büyük bişey alamam. fikirlerinizi paylaşırmısınız benimle lütfen neler alabilirim
Allah yardımcın olsun canımm çalışmak zor malesef ama evde oturmaktan esinlikle daha güzelkızlar merhaba nasılsınız bakalım. Bu ara o kadar yoğun çalışıyorum ki sabah 9 da işe giriş ama çıkış 11 oldu 1 hafta boyunca ve şaftım kaydı artık. denetim var şirkette o yüzden habire çalışıyoruz normalde dönmeyi ve aranıza dönmeyi bekliyorum iyibakın kendinize görüşürüz.
İyi akŞamLar kızLar...
İyi akŞamLar kızLar...
Günaydın lavantacım.. Anneler bazen öyledir benim annemde yapıyo bazen o dediklerini yani yaptığın bişeyi beğenmiyo yada bişey beğendiğin zaman sen ne anlarsın zevksizsin diye bazende beğendiğim bişşeyi gösteriyorum oda beğeniyo ben takmıyorum fazla canım onlar anne olur böyle şeyler hem bence hiçbi anne evladının kötü olmasını istemez niye istesinki annem bigün anne olunca çok iyi anlarsın beni diyo evet haklı onu ancak anne olduğumda anlıcam sanırım..
Ve bence sende ençok anneni özliceksin gör bak
Bu arada dün kıoltuk takımı tv ünitesi beğendik nişalımla ve aldık gibi bişey kızlar
ortaya bu ilk resimdeki sehpayı düşünüyorum ve koltuklarımız krem olucak sizce zigon sehpa olarak hangisini tercih etmeliyim .. :44:
sanmıyorum o kadar çok soğuttu ki kendini benden ona ne güveniyorum ne seviyorum...içideki sevgiyi öldürdü yaa...bişey söylemeye korkuyorum nişanlım ve ailesi hakkında hemen kötü anlıyor herşeyi kötüye yoruyor yada ben bişey istiyorum havalısın çok uçma gibi ithamlardan sıkıldım artık..inşallh nişanlım güvenimi sarsmaz ben şimdi ona sığınıcam çok güveniyorum ama evlenince değişmez inşallh pişman etmez beni asla anlamama gibi durumu olmaz insaşşah yoksa anneme geri dönmeyi hazmedem yapamam yani.çok çektiriyor elifcim sen bilsen ben nişandan 2 hafta önce elbisemi almaya istanbula gittim eve geldik bi güzel giyincim çünkü çok beğenerek aldım suratını astı bunumu aldın dedi bende üzüldüm güzel güzel dedi snr ertesi gün herkesi aramış lavantanın elbisesi çok çirkin demiş abartmıyorum teyzem yengem babannem yolda gördüğü benim arkadaşlarıma da demiş arkadaşlarım anlattı banada snr nişan günü hani çirkin değil ya elisen dediler..unutamıyorum işte bu yaptıklarını ve sevmiyorum annemi vicdan azabıda duyuyorum allah katında günaha sokuyor beni diye
Canım benim ya bilmiyorum yani senin annende abartmış gerçekten benim annemle aramdaki bağ böle değil biz arkadaşız onunla herşeyimi paylaşır anlatırım mesela ben nişanlığımı aldım sonrasında kararsız kaldım annem teselli etti çok güzel elbisen bunu giy diye sana yakışır herşey güzelsin diye mesela geçen yirmilik dişim çıkıyodu çok felaket ağrısı vardı dişçiye gittik kestane koktu bayadırda kestane canım çekiyodu sayıklıyodum resmenannem naptı etti aldı onu bana kendi ellriyle yedirdi dişim ağrıyo kötü yiyemem desemde yedirmeden içi rahat etmedi ben hep sölerim annemin hakkını hiç bizaman ödeyemem sanada oyüzden dedim ama sizin aranızdaki bağ biraz farklı sanırım ..
orta sehban güzelmiş cnm koltukların resmi yokmu merak ettim ..zigon olarak iksede aynı sanırım renklerden dolayı diyorsun bence açık renk daha iyi ben tozları düşünüyorum acaba onlarda beni düşünüyormudur
önceden öyleydi annemle herşeyimi paylaşırdım ama artık öyle değil..çok güzel olmam çok güzel giyinmem ona hakaret etmem gerekli yaranabilmem için ben onu anladım kuzenim var annesine sevmiyorum seni diyor yüzüne karşı ama ondan iyisi yok herkes şaşar bakar ama ben kalp kırmayayım dedikçe olan bana oldu hep sustukça benim nişanlıma onay vermiyorlardı ben mücadele ettim hepsi onay verdi ama hata yapmışım kaçıcakmısım ona kazık atıcakmışım yaranmak için...şuanki durumum erçekten vahim yani şöyle şöyle yapıcam diyorum sen bişeyden anlamıyorsun o kdar zevksizsin ki gibi ağır laflarından sıkıldım bak seninki ne güzel tesseli etmiş bizimki nerde daha çok üstüne ediyor...az kaldı allahın izni ile bi şu 4 ay geçsin ben onu arar sorarmıyım oda görsün..dün akşam yılbaşında gidicektim ben istnbula izin vermiyorlardı kardeşimle gideyim deynce izin verdiler bana dediki yılbaşında git bir daha gelme dedi kaç dediartık hazmedemiyorum..kıyamıyorum demeler hepsi yalan ben kızımı nasıl gönderice evlenme demeler yalannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?