2012' de yazın evlenecekler

evet cnm ben sormuştum fritöz olayını bu gösterdiğin 300 tllerde fiyatı beni aşar cnm ilk etapta ben fritöz almaya karar verdim şimdi yağ dolu tencereye yer bulamam edemem fritöz meydanda dursada göze tencere kadar kötü gelmez diye fritöze döndüm tatlım.70 tlye kadar bakıcam bişeyler..

Yani kızlar kapalı gelinlikler güzel durmuyormu sizce ben kapalı giyicem gelinliğimi kendi isteğimle ..

anladım canım bnde şimdi baktım fiyatlarına oldukça yüksek geldi banada 500 kadar devam ediyo biraz uygun olsa nevar sanki okadar eksiğin içnde püfff ..

sayda 4 de canımm

canım o gelinlik senin istediğin gbi değişmez. çok kötü olur. çünkü o denediğin gelinliğin yakasına falan uymaz yani. o gelinliğin havası bozulur. bi de bence sana daha çok yakışan gelinlikler çıkacaktır. güzel olmuş ama çok şık durmamış sanki. duvağı da yakışmamış bence. bi de göğüs ve eteği desenli işlemeli karın kısmını sade tercih et diyorum canım daha çok yakışacaktır sana. bir de bişey daha: biraz daha düşük bel olan gelinliklerden de bir model dene. basen ve göbek yok sende sanıyorum çünkü görünmüyo gelinlik içinde ama. eğer yoksa öyle bi durum dene kesnlikle biraz daha eteği aşağıdan başlayanları

Yani kızlar kapalı gelinlikler güzel durmuyormu sizce ben kapalı giyicem gelinliğimi kendi isteğimle ..

hayır be canım ne ilgisi var. üstüne yakışsın da herşey şık olur. ama sana bir tavsiye açık model üzerine bolerolu falan olanları tercih etme tek parça olarak kapalı olanları tercih et

Öncelikle cok sagol havincim inan böyle fikirler verince cocuk gibi seviniyorum cünkü etrafımda fikir verecek kimsem yok sizlerden baska duvaklıga gelince o gelinliğin duvaklıgı diil o an görüntü olsun diye takıldı canım o sizi yanıltmasın zaten o sekilde bozulacaksa o gelinlikten vazgecerim suanki halide bana cok ters gelio oraya kadar kapalı straptez hiç hayal etmedim cünkü bende nisanlım gibi cok hafif estetik duracak sekilde acıklıktan yanayımm baska modellerde deneyim bakalım dediklerinide not aldım canım bana örnek gösterebilcegin model varmı bana gidecek canım arsivinde gösterirsen cok mutlu olurum cok sagoll ilgilendiğin içinnnn

hayır be canım ne ilgisi var. üstüne yakışsın da herşey şık olur. ama sana bir tavsiye açık model üzerine bolerolu falan olanları tercih etme tek parça olarak kapalı olanları tercih et

Canım nişanlığımıda öyle giymek zorunda kaldım aslında hiç istemiyodum elbisemi aldım kapattırırz dediler aldığım yer sonra yaptılar hiç hoşuma gitmedi mecbur almış bulundum bikere gittim bolero modeli buldum netten diğerlerinden biraz farklı onu diktirdim ama nasipse gelinliğimi tek parça istiyorum hazır bakıcam önce bulamazsam diktirmeyi düşünüyorum

cnm benim ben açık olduğumdan kapalı tercih etmem ..ama kapalı olsam kapalı giyerim bizim burda kapalı olupta gelinlik giyince saçını başını açan çok sen sakın öyle yapmabenim en yakın arkadaşım tesettürlü gelinliğide o kadar güzelki hele ki başkısmı süperdi kendisi bağlamış kuaför süslemiş çok beğenmiştim benim bahsettiğim açık olup dirsek kol gelinlik giymek gibi içine kötü bişey gelmesin tatlım

Yok canım benim ben zaten nişanlığımıda kapalı istedim ve öyle giydim beğendiğim açık gelinliklerde var ama ben kapalı olmayı seviyorum ve hep kapalı bi gelinlik hayal ettim hani sizlerin fikirlerini öğrenmek istedim belki hoşunuza gitmeyen bişey vardır die çünkü bazı kapalı gelinliklerde benmde hoşuma gitmeyen detaylar oluyo çok itici geliyo

Herkesee Günaydınnnnnnnn

özledim sizleri :)

Kızlar bu arada tavam da geldi çok güzel ve kaliteli bir teflon

beyaz kalpli olanı aldım birde uğur böcüğü olanı almayı istiyorum

Elifcim cidden içten ve samimi olarak hayatım da gördüğün en güzel kapalı nişanlıydın abartın yoktu herşeyin karar olmuş ve su gibi güzeldin eminim gelin oluncada aynı güzellikte olacaksın...

aa çok güzel zeynep güle güle kullan

elifcim havinglzin dediği gibi boleralu olmasın bencede benim biraz önce bahsettiğim arkadaşımın bütün geliklikti birde tam beyaz değil kırık beyaz gibi ama öyle güzel olmuski çok beğenmiştim..

aabant büyük oteli aradım 31 martta fiyatlar değişiyormuş mayıs için fiyat alamadım anlaşmalı olduğu turlar varmış..turla gitmek mi tek gitmek mi daha iyi kızlar..

Elifcim cidden içten ve samimi olarak hayatım da gördüğün en güzel kapalı nişanlıydın abartın yoktu herşeyin karar olmuş ve su gibi güzeldin eminim gelin oluncada aynı güzellikte olacaksın...

Ablam nerelerdesin ya hoşgeldinnn bu arada tavannn hayırlı olsunn güle güle kızartmalar yapp eniştemize

Tşk ederim ablacım inşallah hepimiz çok güzelll gelincikler olarızzz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…