2012' de yazın evlenecekler

hımmm anladım cnm neyse zaten kpss hazırlanıyosun mayısta bende bı denıycem
ölee canım...hadi bakalım sende bir gir dene inşallah kuzum..
geldimmm
sedoşum msn adresini ver sende istersen kuzum
çağlacıma verdim o sana söyleyecek tatlım.yalnız ben pek msn kullanmıyorum ama bulunsun tabi yinede

İyi geceleeeer kızlaaaar öpüyorum sizi...Görüşmek üzere...
bubaburcum bu arada mobilyaların hakkında düşündüklerim gerçek yani iltifat olsun diye söylemedim kuzucuumm

İyi geceleeeer kızlaaaar öpüyorum sizi...Görüşmek üzere...
bubaburcum bu arada mobilyaların hakkında düşündüklerim gerçek yani iltifat olsun diye söylemedim kuzucuumm

çok mutlu oldum o zaman
iyi geceler kuzummm..

kızlaaar başkaları yokmu yorum yapcak...:26::26:

Günaydın sedoşumm çok saol aldık gibi bişey işte beğendik ön işlem yaptırdık
Mobilyaları alıp mağazada bekletme şansın var canımcım biz öyle yapıcaz mesela alacağımız yerlede konuştuk öyle oluyo yani aklında olsun en azından düğüne kadar taksit yapıcaksan borcu kalmaz hem hazır olmuş olur

baburcumm yemek odana bayıldımm çok şıklarr güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim ..

Bu arada günaydınlarr tembel hatunlarrr nerdesiniz

günaydın canlar....ohh valla gündüz yok olun gecede kaynatın gitsin...

aşkımla balayı için konuştuk..kesin gideriz hazrian temmuz gibi dedi ama ben kalabalık ve evlendikten 1 ay snr istemediğimden hani taze taze huzur verici bir balayı istediğimden aşkım abant var çok güzel 3 gün gider kalırız taze taze dedim oda söz allahtan bişey çıkmassa gidicez dediama sana bırakıyorum iyibiyer seç ömrümüzce unutmayalım dedi abant büyük otel nasıldır kızlar resimlerde çok güzel...

siz nereleri düşünüyorsunuz?

Günaydın lavantacım yine kimsecikler yok
Bizde antalya,alanya flan baktık bi kaç otel bide ben tesettürlüyüm biliyosun o tarz otellere baktık henüz karar vermedik tabi otele hangisi olur bilmiyorum ..

Aslında bende abantı düşündüm çok güzel bi yer gitmedim ama samsuna giderken mola flan veriyoruz orda beğeniyorum yani dedim hem yakın hem güzel bi yer oraya baksam mı diye sonra aklıma şey geldi bolu yazında olsa geceleri buz gibi oluyo tatlım yada bilmyorum banamı öle denk geldi ben soğuğu sevmiyorum daha sıcak iklimi olan bi yer olsun istiyorum bakalım ..

cnm benimkide fethiye trzı yerleri istiyor ama 1 ay snr falan evlendikten..bende deniz düşünmüyorum eminim çok güzeldir ama yabancı tristler orda çıplak falan filan olur ben daha sakin daha huzurlu az ama öz biyer olsun istiyorum romatik olsun istiyorum şimdi denizli biyere gittğimizi düşünelim..

denize gir yüz yorul duş al kurun heryer kalabalık turstte var o balayı bana bitermi bilmiyorum elbette gitmek isterim ama balayı için değil normal tatil olarak çok güzeldir aklım elbette kalır sonrayada saklayabiiriz sanıyorum..

abantta gitsek şöyle güzel bi otelde hamamıda var havuzuda var gölde belki yunus bisikleti vardır sandal vardır onlardan yararlanırız ormanda gezintiye çıkarız temiz hava ..yani 1 hafta falan kalınmaz bence ama 3 gün ideal gibi geldi daha fazlası sıkar hem..ama pişman olmak istemiyorum kızlar ben kapadokyayıda düşündüm ama zmanda sürekli bi gezip görme derdinde olucakmışız gibi geliyor.aslında yer neresi olursa olsun insan eğlenmeyi bildikten sonra heryer güzeldir..

Katılıyoeum sana lavantacım ne güzel sölemişin insan eğlenmeyi bildikten sonra heryerde eğlenebilir..
Bide haklısın şu yabancı turist bilmem ne bende istemiyorum ya tesettrlü bi yer olmalı bnm içn yada seninde dediğin gibi denizsiz sakin huzurlu bi yer bilmiyorum bizde henüz karar verebilmiş değiliz bizde 3 gün yeterli olur diyoruz fazlası sıkar ben evimi özlerim

nyucummm maşallah çook güzel geliblik uçuş uçuş :) gelinlik hafif mi ,tülü nasıl ince mi?ben daha hiç denemedim gelinlik çok heyecanlı bi durum yaa

Kesinlikle cok heyecanlı bir durum kuzummm evet ucus ucuss taslı ve küpürlü modelleri denedim bende cok agır durdu yasımdan kat kat büyük gösterdi hemde kır düğünü olacagından artık tercihimi bu yönde kullanıyorum cok hafif sanki üstünde yok gibi biliyorsunuzdur bende bir kelebek hastalıgıdır gidiyorrr o etegindeki cicklerde bana kelebegi andırdıgından cok hosuma gitti dedigim gibi bi gelinlk daha var ki o da bunun renklisini ve daha sahsahlısını düşün öyle bişi o kadın fiyatta bişiler yaparsa onu alıcaz nasipse bakalım hepimiz için hayırlısı olsunn

Eki Görüntüle 297249

bundan bahsedıyorum kızlar speed slicer kullanan varsa memnunmu yda çeyizine alan var mı?

ben aldım canım ama kullanma fırsatım olmadı ceyiz oldugundan ama arkadasımın tavsiyesi üzerine aldım evli ve kullanıslı oldugunu söyledi fiyatlarıda uygun dore kamp yapmıstı 20tl yemi ne almıstım bakalım deneyip görücezz

hayırlısı artık kapadokya ve abant arasında tıkandım kaldım ama kapadokya bize daha tuzlu geliceğinden abanta gideriz heralde..abant istanbula daha yakın olduğundan haftasonu kaçamağı bile yapılabilir ama bütçeyi zormalmak istemiyorum masraflar çok olucak zaten birde balayı için uçmayalım..çok kararsızım eliffff inş.sende gönlüne göre bulursun tatlım

Günaydın güzeller bu balayı konusu bizim için de büyük sorun, kına ile düğün arasında bir hafta olduğu için iznimiz kalmıyor sadece 1 hafta balayına gidebileceğiz, bu yüzden sanırım yurtdışına çıkamayacağız neyse artık aşkitomla her yer güzel olur inşallah.
Susesi diye bir otel varmış herkes çok tavsiye etti.
Denizsiz bir yer isteyenlere ise Karadeniz çok ideal bence

abant daha mantıklı bence canım

o oteli bende duydum ama hakkında bilgim yok canım

valla canım benimki de öyle yaaa. yakışıyo o yüzden açık giy diyo. çok şükür öyle değiştirmeye çalışan biri değil aşkım

Son düzenleme:

İnş. canım ya bende kararsızım bakalım.. sana ne dicem lavantacım geçen fritözmü alsam die sen sormuştun dimi bana bak ne buldum eğer sen sorduysan bi bak derim benim hoşuma gitti düşünüyorum şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...kten-guzel-oluyormu-yoksa-haslama-gibimi.html

ana nyucum desene enişteye gelinlik masumiyettir diye

masumiyettir evet ama bence o masumiyete şıklık ve alımlılık katar öyle bi sırt detayı falan

Havincimm seninde fikirlerini merak ediyorum canım gelinliği gördüysen ne gibi degişiklikler yapabilirim yada ne tarz bi gelinlik bana gider yardımm pleaseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…