- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
tabıkıı gelck cnm
aaa bakayım fotolarınaaaaaaaaa yavrim msndeyım
ölee canım...hadi bakalım sende bir gir dene inşallah kuzum..hımmm anladım cnm neyse zaten kpss hazırlanıyosun mayısta bende bı denıycem
çağlacıma verdim o sana söyleyecek tatlım.yalnız ben pek msn kullanmıyorum ama bulunsun tabi yinedegeldimmm
sedoşum msn adresini ver sende istersen kuzum
İyi geceleeeer kızlaaaar öpüyorum sizi...Görüşmek üzere...
bubaburcum bu arada mobilyaların hakkında düşündüklerim gerçek yani iltifat olsun diye söylemedim kuzucuumm
selamlar kızlar...
geçmişi okudum da...
elifcim mobilyalarını almış,güle güle kullan tatlım...
nyucum gelinlik bakmış,denemiş ve beğenmiş..inşallah gönlündekini alabilir. üzerine giydiği modelde çok yakışmış ayrıca...
bende dershaneden geldim dinleniyorum.
bugün İSMEKten aramışlar spora yazılmıştım,yarın başlıyormuş ama yarın gitmeyeceğim Cuma başlayacağım nasipse..
Salı Cuma 2 gün spor yapıcam ve kilo vermeme daha da çok yardımcı olacak inşallah
kızlar birşey soracağım mobilyaları şimdiden alabiliyor muyuz,daha evimiz yok ortada da yani orada bekletip aldıklarımızı daha sonra evimize götürebiliyor muyuz? biliyor musunuz acaba?
Günaydın lavantacım yine kimsecikler yok
Bizde antalya,alanya flan baktık bi kaç otel bide ben tesettürlüyüm biliyosun o tarz otellere baktık henüz karar vermedik tabi otele hangisi olur bilmiyorum ..
Aslında bende abantı düşündüm çok güzel bi yer gitmedim ama samsuna giderken mola flan veriyoruz orda beğeniyorum yani dedim hem yakın hem güzel bi yer oraya baksam mı diye sonra aklıma şey geldi bolu yazında olsa geceleri buz gibi oluyo tatlım yada bilmyorum banamı öle denk geldi ben soğuğu sevmiyorum daha sıcak iklimi olan bi yer olsun istiyorum bakalım ..
nyucummm maşallah çook güzel geliblik uçuş uçuş :) gelinlik hafif mi ,tülü nasıl ince mi?ben daha hiç denemedim gelinlik çok heyecanlı bi durum yaa
Eki Görüntüle 297249
bundan bahsedıyorum kızlar speed slicer kullanan varsa memnunmu yda çeyizine alan var mı?
selamlar kızlar...
geçmişi okudum da...
elifcim mobilyalarını almış,güle güle kullan tatlım...
nyucum gelinlik bakmış,denemiş ve beğenmiş..inşallah gönlündekini alabilir. üzerine giydiği modelde çok yakışmış ayrıca...
sedosshumm tsk ederim fikirlerini beyan ettiğin için biliyorsunuz kii sizin fikirleriniz benim için cok ama cokkk önemliii
canımm ben bunu da çok beğendim, çok cicooşşş
değişikliklerle ilgili sadece arka çapraz bağlar konusunda olumlu fikir beyan ediyorum ve başka değişiklik bence yaptırma diyoruumm
Gasocumm capraz aslında benim fikrim diildi nisanlım cok begniyor o modelleri o dedi banada sıcak gelmedi ben bi seklde ikna ederim onuAnammm adamm seksi ol dio baska bişi demio ben napayımmm millet orasını burasını kapttırır benimki yakısıosa neden olmasın dio illa gelinlklerde bi seksilik arıyo napcammm ben bilmemmm:44::44:
hayırlısı artık kapadokya ve abant arasında tıkandım kaldım ama kapadokya bize daha tuzlu geliceğinden abanta gideriz heralde..abant istanbula daha yakın olduğundan haftasonu kaçamağı bile yapılabilir ama bütçeyi zormalmak istemiyorum masraflar çok olucak zaten birde balayı için uçmayalım..çok kararsızım eliffff inş.sende gönlüne göre bulursun tatlım
Günaydın güzellerbu balayı konusu bizim için de büyük sorun, kına ile düğün arasında bir hafta olduğu için iznimiz kalmıyor sadece 1 hafta balayına gidebileceğiz, bu yüzden sanırım yurtdışına çıkamayacağız neyse artık aşkitomla her yer güzel olur inşallah.
Susesi diye bir otel varmış herkes çok tavsiye etti.
Denizsiz bir yer isteyenlere ise Karadeniz çok ideal bence
canımm ben bunu da çok beğendim, çok cicooşşş
değişikliklerle ilgili sadece arka çapraz bağlar konusunda olumlu fikir beyan ediyorum ve başka değişiklik bence yaptırma diyoruumm
Gasocumm capraz aslında benim fikrim diildi nisanlım cok begniyor o modelleri o dedi banada sıcak gelmedi ben bi seklde ikna ederim onuAnammm adamm seksi ol dio baska bişi demio ben napayımmm millet orasını burasını kapttırır benimki yakısıosa neden olmasın dio illa gelinlklerde bi seksilik arıyo napcammm ben bilmemmm:44::44:
hayırlısı artık kapadokya ve abant arasında tıkandım kaldım ama kapadokya bize daha tuzlu geliceğinden abanta gideriz heralde..abant istanbula daha yakın olduğundan haftasonu kaçamağı bile yapılabilir ama bütçeyi zormalmak istemiyorum masraflar çok olucak zaten birde balayı için uçmayalım..çok kararsızım eliffff inş.sende gönlüne göre bulursun tatlım
ana nyucum desene enişteye gelinlik masumiyettir diye
ana nyucum desene enişteye gelinlik masumiyettir diye
masumiyettir evet ama bence o masumiyete şıklık ve alımlılık katar öyle bi sırt detayı falan
Havincimm seninde fikirlerini merak ediyorum canım gelinliği gördüysen ne gibi degişiklikler yapabilirim yada ne tarz bi gelinlik bana gider yardımm pleaseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?