Ablam nerelerdesin ya hoşgeldinnn bu arada tavannn hayırlı olsunn güle güle kızartmalar yapp eniştemize
Tşk ederim ablacım inşallah hepimiz çok güzelll gelincikler olarızzz ..
aa çok güzel zeynep güle güle kullan
elifcim havinglzin dediği gibi boleralu olmasın bencede benim biraz önce bahsettiğim arkadaşımın bütün geliklikti birde tam beyaz değil kırık beyaz gibi ama öyle güzel olmuski çok beğenmiştim..
aabant büyük oteli aradım 31 martta fiyatlar değişiyormuş mayıs için fiyat alamadım anlaşmalı olduğu turlar varmış..turla gitmek mi tek gitmek mi daha iyi kızlar..
Yok canım benim bolerosuz olacak bi aksilik çıkmazsa nişandaki gibi ama ben bembeyaz düşünüyorum ..
Evet şu an için hiçbi otelden bnde fiyat alamadım 2012 fiyatlarını henüz vermemişler..bnde merak ettim şimdi turmu daha iyi yoksa tekmi die bilgimiz olsun ki ona göre plan yapalım ..
aa çok güzel zeynep güle güle kullan
elifcim havinglzin dediği gibi boleralu olmasın bencede benim biraz önce bahsettiğim arkadaşımın bütün geliklikti birde tam beyaz değil kırık beyaz gibi ama öyle güzel olmuski çok beğenmiştim..
aabant büyük oteli aradım 31 martta fiyatlar değişiyormuş mayıs için fiyat alamadım anlaşmalı olduğu turlar varmış..turla gitmek mi tek gitmek mi daha iyi kızlar..
Oteller için Ocak ya da Şubatta başlayacak Fiyat açıklamaları birde Erken rezervasyon olayı var kesinlikle yararlanın bence..
çok avantajlı oluyor
Öncelikle cok sagol havincim inan böyle fikirler verince cocuk gibi seviniyorum cünkü etrafımda fikir verecek kimsem yok sizlerden baska duvaklıga gelince o gelinliğin duvaklıgı diil o an görüntü olsun diye takıldı canım o sizi yanıltmasın zaten o sekilde bozulacaksa o gelinlikten vazgecerim suanki halide bana cok ters gelio oraya kadar kapalı straptez hiç hayal etmedim cünkü bende nisanlım gibi cok hafif estetik duracak sekilde acıklıktan yanayımm baska modellerde deneyim bakalım dediklerinide not aldım canım bana örnek gösterebilcegin model varmı bana gidecek canım arsivinde gösterirsen cok mutlu olurum cok sagoll ilgilendiğin içinnnn
Canım nişanlığımıda öyle giymek zorunda kaldım aslında hiç istemiyodum elbisemi aldım kapattırırz dediler aldığım yer sonra yaptılar hiç hoşuma gitmedi mecbur almış bulundum bikere gittim bolero modeli buldum netten diğerlerinden biraz farklı onu diktirdim ama nasipse gelinliğimi tek parça istiyorum hazır bakıcam önce bulamazsam diktirmeyi düşünüyorum
şu model olabilir canım ilk gördüğüm:
Eki Görüntüle 297692
tatlım bak sana beğendiğim detayları olan iki model resmi koyuyorum kapalı ve çok çok şıklar:
şu model olabilir canım ilk gördüğüm:
Eki Görüntüle 297692
tatlım bak sana beğendiğim detayları olan iki model resmi koyuyorum kapalı ve çok çok şıklar:
Bu gelinlikler illaki boğazlı mı olması lazım ne biliim bisiklet yaka olamazmı ?
Sağol canım ..
Nasılsın Lavantacımmm umarım iyiisindir...
havincim üst detayları belki böle bişey olabilir renk olarak değilde model olarak
iyiyim canımcım sen nasılsın..
bu hafta aşkım geliyor o istbulda ben balıkesrde oturuyorum..özledim onu onun heyecanı var plan yapıyorum kendimce nasıl yaparız diye ona süprizler yapmak istiyorum ama hiç aklıma dahi gelmiyor..bana biraz fikir verirseniz çok mutlu olurum..
brde erken rezervasyon nasıl olucak .benim düğün 13 mayıs 15 de balayına çıksak e otel 31 marttan snr yeni fiyatlarını açıklıcakmış nisan mayıs 1 ayda erken rezervasyon sayılırmı ki?
havincim üst detayları belki böle bişey olabilir renk olarak değilde model olarak
Hadi gözün aydın Allah kavuştursun canım .. süpriz demişken
Bugün Nişanlımın doğum günü ve ne yapıcam hiiç bilmiyorummmm((
elifcim senin için akadaşımın gelinliği albüme ekledim ondan hbrsiz inşallah söyleyince tepki göstermez sen bak bakalım beğenicekmisin ben çok beğendim
saol cnm...
Senin işin daha zor tatlım..nişanlımım doğumgünnden 1 hafta sonr nişanımız olcağı zaman gelmişti işte ben 1 hafat rötarlı küçük bi pasta ile kutlamıştım hediye fln almamıştım..şimdi ben napsam acaba öğlende çarşıya inip kendime spor ayakkabı alıcam eskidi ayağımdakiler iyice..inmişken aşkımada bakayım bişeyler diyorum ama ne yaparım hiç bilmiyorum..o bana ayakkabı diktirdi brde saat almış ama ben hiç bişeyalmadım daha aklımada gelmiyorki bütçemde kısıtlı ayakkabıya gidicek
çok şık ikiside :) beğendimm
ilk resmin üst kısmı harika çok zarifff bayıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?