2012' de yazın evlenecekler

Yok canım benim bolerosuz olacak bi aksilik çıkmazsa nişandaki gibi ama ben bembeyaz düşünüyorum ..

Evet şu an için hiçbi otelden bnde fiyat alamadım 2012 fiyatlarını henüz vermemişler..bnde merak ettim şimdi turmu daha iyi yoksa tekmi die bilgimiz olsun ki ona göre plan yapalım ..

Oteller için Ocak ya da Şubatta başlayacak Fiyat açıklamaları birde Erken rezervasyon olayı var kesinlikle yararlanın bence..
çok avantajlı oluyor

Sağol canım ..
Nasılsın Lavantacımmm umarım iyiisindir...

Oteller için Ocak ya da Şubatta başlayacak Fiyat açıklamaları birde Erken rezervasyon olayı var kesinlikle yararlanın bence..
çok avantajlı oluyor

Abla bi kaç otel düşündük nişanlımla ama dediğin gibi fiyatların açıklanmasını bekliyoruz sonra hemn karar vericez ..
Aslında bende deniz olsun istemiyorum tesetürlü bi otelde olsa ayrı ayrı nebilim şöyle güzel vakit geçirebilceğimiz gezebilceğimiz neresi olur onuda bilmiyorum

şu model olabilir canım ilk gördüğüm:

tatlım bak sana beğendiğim detayları olan iki model resmi koyuyorum kapalı ve çok çok şıklar:

Eklentiler

• $2011-T~1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 17
  • $kapali-gelinlik-modelleri13.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 22
şu model olabilir canım ilk gördüğüm:

Eki Görüntüle 297692

tatlım bak sana beğendiğim detayları olan iki model resmi koyuyorum kapalı ve çok çok şıklar:

Canım her iki resimde tek parça bu güzel, ama kabarık osun ve çok şatafatlı bişey olmasın diyorum ben braz sadelikten yanayımda mesela ikinci modelde kollardaki o aksesuar açıklarda daha hoş daha sade ve zarif bi görüntü oluşturuyo kumaş üstünde sarkması hoşuma gitmedi ama boğaz modeli güzel türban bağladığın zaman eğer önü açıksa türbanı orayı kapatmaya uğraşıyo kuaförler hoş bi görüntü olmuyo Yaa bilmiyorum naparım nasıl beğenirim hiç işte bu dediğim bi gelinlik olmadı bakıyorumda

Sağol canım ..
Nasılsın Lavantacımmm umarım iyiisindir...

iyiyim canımcım sen nasılsın..

bu hafta aşkım geliyor o istbulda ben balıkesrde oturuyorum..özledim onu onun heyecanı var plan yapıyorum kendimce nasıl yaparız diye ona süprizler yapmak istiyorum ama hiç aklıma dahi gelmiyor..bana biraz fikir verirseniz çok mutlu olurum..

brde erken rezervasyon nasıl olucak .benim düğün 13 mayıs 15 de balayına çıksak e otel 31 marttan snr yeni fiyatlarını açıklıcakmış nisan mayıs 1 ayda erken rezervasyon sayılırmı ki?

havincim üst detayları belki böle bişey olabilir renk olarak değilde model olarak

Eklentiler

• $Image037.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 16
  • $0122.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 17
elifcim senin için akadaşımın gelinliği albüme ekledim ondan hbrsiz inşallah söyleyince tepki göstermez sen bak bakalım beğenicekmisin ben çok beğendim

Hadi gözün aydın Allah kavuştursun canım .. süpriz demişken

Bugün Nişanlımın doğum günü ve ne yapıcam hiiç bilmiyorummmm ((

Hadi gözün aydın Allah kavuştursun canım .. süpriz demişken

Bugün Nişanlımın doğum günü ve ne yapıcam hiiç bilmiyorummmm ((

saol cnm...

senin işin daha zor tatlım..nişanlımım doğumgünnden 1 hafta sonr nişanımız olcağı zaman gelmişti işte ben 1 hafat rötarlı küçük bi pasta ile kutlamıştım hediye fln almamıştım..şimdi ben napsam acaba öğlende çarşıya inip kendime spor ayakkabı alıcam eskidi ayağımdakiler iyice..inmişken aşkımada bakayım bişeyler diyorum ama ne yaparım hiç bilmiyorum..o bana ayakkabı diktirdi brde saat almış ama ben hiç bişeyalmadım daha aklımada gelmiyorki bütçemde kısıtlı ayakkabıya gidicek

bende ne alsam bilemiyorum valla çok zor
diyorum ki akşam başbaşa romantik bir yemeğe çıkartiim onu uzun oldu başbaşa kalamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…