2012' de yazın evlenecekler

zeynep bende çıkartmak isterdim öyle bir yemeğe ama romantik bi ortam yok burda birde hesabı bana ödetmez ki ..

bence onu çok sevdiğini anlat mektupla ben denemiştim ama okadar komik olduki gül gül öldüm vazgeçtim doğal olarak vermekten yırttım attım...bende edebiyat yok ondan komik oldu belki sen döktürebilirsin.

valla olmadı simit ayran yeriz istiklalde

bENCE MODERN GÖZE ÇOK BATMIYOR AMA ÇOOKK ŞIK :)
TABİ NE FİKİRLER DEĞİŞECEK O DA AYRI

kendi albümüme ekledim benim profilden gir tatlım.

Aynen ablacım ne zormuş gelin olmak

Lavantacım arkadaşın çok güzel olmuş türbanı, gelinliğin üst beden kısmı çok hoşuma gitti ama eteğini ben braz daha sade düşünüyorum kol kısımlarıda eklediğim resmlerdeki gibi olsun diyorum yinede çok sağol Arkadaşına bi ömür mutluluklar dilerim ..

zeynep

elifcim fikir sadece belki bi detay hoşuna gider diye ekledim..ama senin eklediğin ilk resmin üstü harika çok beğendim..

zeynep

elifcim fikir sadece belki bi detay hoşuna gider diye ekledim..ama senin eklediğin ilk resmin üstü harika çok beğendim..

Elifcim siteden tesettürlü bir arkadaşın gelinliğine bitmiştim bu linkten bak istersen kuzum...ben çok beğendim...

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html

Lavantacım çok saol düşüncen için..

Zeynep abla yemeğe gidiyorum dönüşte hemen bakicimmm

elif yine karıştırdın bizi kuzum ben ekledim o linki
sedoşa teşekkür et hahahha
afiyet olsun canım...
kızlar bende dershaneye gidiyorum,akşama görüşürüz inşallah hoşçakalın öptüm hepicinizi

Yaa ben yine leyla oldum bugün kusuruma bakmayın
Bu arada gelinliğin üstüne bayıldımm mükemmel olmuş kolları işlemesi flan ama eteği daha kabarık ve sade yada etek uçlarında abartısız beden işlemelerinden olabilirdi diye düşünüyorum ... Sanırım çok şey istiyorum

Bu arada canımcım gecen nişan fotolarımı face koydum ama çekemeyenler var sanırım artık face giremiyorum nişanlımda bende kapatmak zorunda kaldık delinin biri bizimle uğraşıp duruyo yalan yanlış şeyler yazıp mesaj atmış bizi ayırmak için bizde en iyisi kapatalım kimse uğraşamasın dedik

gittim ayakkabı aldım geldim inanın hiç hoşuma giden sporlar yok bende çok beğenmeyerekte olsa ihtiyacım olduğu için bu erkek modeli snaırım bunu sarılısı bayan ama kesimleri aynı ya sadece numara olarak o rengin 36-37 fln yok 40 dan başlıyor.koyu grisi yanda sarı dişişler var birde beyaz kısmı düz beyaz taban çizgi geçmiyor

Lavantacım ben beğendim biraz erkek ayakkabısına benziyo ama konvers tarzı olduğu için biliyosun onlarda erkek bayan pekte fark etmiyor bende böyle spor tarzlarına bayılıyorum ve giyiyorum hemde çok rahatlar ayağında paralansın canımcım

resimde gösterdiğim evet erkek ayakkabısı nette başka resim bulamadım ama benimkinlerde pek kibar bişey değil alışamadım..çok bayılrak almadım mecburiyetten aldım yoksa almazdım doğru dürüst model yok marka diye tercih ettim dğerleri çok dandik açılıyorlar eski sporlardan biliyorum..saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…