Sevindim ablacım eğer diktirirsem bu ayrıntıları kullanmayı düşünüyorum fikrim değişmezse
Canım hangi albüme ekledin ?
zeynep bende çıkartmak isterdim öyle bir yemeğe ama romantik bi ortam yok burda birde hesabı bana ödetmez ki ..
Bence onu çok sevdiğini anlat mektupla ben denemiştim ama okadar komik olduki gül gül öldüm vazgeçtim doğal olarak vermekten yırttım attım...bende edebiyat yok ondan komik oldu belki sen döktürebilirsin.
bENCE MODERN GÖZE ÇOK BATMIYOR AMA ÇOOKK ŞIK :)
TABİ NE FİKİRLER DEĞİŞECEK O DA AYRI
kendi albümüme ekledim benim profilden gir tatlım.
zeynep
elifcim fikir sadece belki bi detay hoşuna gider diye ekledim..ama senin eklediğin ilk resmin üstü harika çok beğendim..
Elifcim siteden tesettürlü bir arkadaşın gelinliğine bitmiştim bu linkten bak istersen kuzum...ben çok beğendim...
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html
Elifcim siteden tesettürlü bir arkadaşın gelinliğine bitmiştim bu linkten bak istersen kuzum...ben çok beğendim...
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...grace-kelly-esintili-tesettur-gelinligim.html
Lavantacım çok saol düşüncen için..
Zeynep abla yemeğe gidiyorum dönüşte hemen bakicimmm
elif yine karıştırdın bizi kuzum ben ekledim o linki
sedoşa teşekkür et hahahha
afiyet olsun canım...
kızlar bende dershaneye gidiyorum,akşama görüşürüz inşallah hoşçakalın öptüm hepicinizi
elif yine karıştırdın bizi kuzum ben ekledim o linki
sedoşa teşekkür et hahahha
afiyet olsun canım...
kızlar bende dershaneye gidiyorum,akşama görüşürüz inşallah hoşçakalın öptüm hepicinizi
kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
Lavantacım ben beğendim biraz erkek ayakkabısına benziyo ama konvers tarzı olduğu için biliyosun onlarda erkek bayan pekte fark etmiyor bende böyle spor tarzlarına bayılıyorum ve giyiyorum hemde çok rahatlar ayağında paralansın canımcım
kızlar...sanırım ayrılıcaz...o da bende böyle devam edemiyoruz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?