aynen cnm ya evlendıkten sonra hafıfler dıyorlr
başka cevap vercek yok mu arkadaşlar. Yılbaşı planı olan çiftler yok mu yahu
başka cevap vercek yok mu arkadaşlar. Yılbaşı planı olan çiftler yok mu yahu
Kızlar kına geceme yer ayarlamaya çalışıyoruz c.ertesi salonda olsun istedik ama salon sahibi hiçbiyer ogüne vermez kına için dedi anca cuma akşamı olur dedi 600 tl fiyat verdi fiyatı çok güzel ama bizimkilerde cuma akşamı işçıkışı herkesin gelmesi sorun olur diyolar burda düğün olmıyacağı için uzaktan gelenler olacak bende salonda olmazsa gelinlik giymem diye düşünüyorum off bilmiyorum ya nasıl olcak
Eki Görüntüle 299660
kızlaaar şimdi eve geldim ve anacığım ne yapmış banaaa
daha makasa inciler koycakmış ben hemen çektim dayanamadım
yavru ceylanlarımmmmmm
hediye konusunda öyle bir fikrim varrrr siz ne dersiniz???
şimdi yılbaşının simgesi hani kırmızı iç çamaşırlarıdır yaaa
hediyemizin yanına herkes bi tane de kırmızı don alsa nasıl olur sizcee
hem esprili hem anlamlı diye düşündümm
Bu arada ufak bir not da ekleyeyim çekiliş için olmazsa olmaz
herkes mektup yazsın gönderceği kişiyee ,yazılı olarak da bir hatıramız olsun diyorum..
Bu arada ilk yazdığım çekiliş yazısında link verdim onu muhakkak inceleyin müthiş fikir olur
Haklısın canımcım emekli olunca olurum herhal şafak karanlık
Amiinnnnnnn
Ayrıca gasom benimde aklıma bi fikir geldii ama olurmu bilmiyorum tabi :26:
Şimdi şey diyorum madem biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz düğünümüze yakın malum burda pek olamayız yoğunluktan telaştan
benimde aklıma şey geldi hani o öel günümüzdede mutluluğumuzu paylaşalım o heyecanı yaşayalım mesela gasom öremk veriyorum senin kınana yakın bi tarihte hepicimiz topikte buluşup burdan sana şöle güzel bi kına yakıp uğurlasak hem motive etmiş oluruz birbirimizi hemde güzel bi anı olur gibi geldi bana sizce nasıl olur bilmiyorum tabi :26:
acaba bende mutfağa girsem kurabiye pasta falan yapsam..annemlede hala küsüm bi tartışmayı daha kaldıramıcam bişey derse..moralim bozulsun istemiyorum..şimdi damadına nasıl davrancak bilmiyorum eseriklidir annem iyidir hoşturda atlatırım inşallah..
bizimki henuz bellı degıl cnm nısanlım askerden gelsın kararlaştırırz ama muhtemelen canlı eglencelı bır yerde oluruz
sibelim yavruşum öğrendim. herkesi görüp abimlerle biraz zaman geçirecekmişiz. sonra dans kulübüne gidecekmişiz. sabaha kadar vals ve tango yapcaz aşklı aşklı tutkulu tutkulu
Şafak kaç oldu çağla..
Valsss öğrenmeyi çok isterdim yaa benim nişanlımm hiç sevmez dans halk oyunu falan ağır abi gibi takılıyo
ankarada olacak arkadaşım düğünüm ama nişanlım izmirde çalışıyor ve nerde oturacağımız belli değil maalesef.
havin seni de çoktebrik ediyorum ben de çok güzel yemekler yapabilmeyi çok istiyorum inşallah öğrenirim :)
bizde ayrım yok canım. halkoyunlarına bayılırız. çiftetelli falan da çok severiz. hele aşkımla ben dehşet roman oynarızama her türlü dans da vardır konservatuarın bize kazandırdığı nimetler işte
bende biliyorum her türlü oyunu alasını oynuyorum ama partnerin oyun sevmeyince anlamıyo kalmıyorr ki ... vals tangoya falan hiç girmedim ama girsem eminimm çok başarılı olurum..son tahlildeee ( bu direksiyon sınavı için kendi kendime verdigim gazın artanı)
sibelim yavruşum öğrendim. herkesi görüp abimlerle biraz zaman geçirecekmişiz. sonra dans kulübüne gidecekmişiz. sabaha kadar vals ve tango yapcaz aşklı aşklı tutkulu tutkulu
ayy şu laftan bıktım he görces bakalım öle mi oluyo doktorum bile bi evlensin hanım kzımız evlenince gecer dedi
hele bi geçmesin bak hanım kızı sormuyomu doktor emicesine
Şafak kaç oldu çağla..
Valsss öğrenmeyi çok isterdim yaa benim nişanlımm hiç sevmez dans halk oyunu falan ağır abi gibi takılıyo
merak ettim arkadaşlar napayım sonuçta ilk defa nişanlı geçireceğim yılbaşı olacak. dışarı çıkıcaz biz ama nereye belli değil tabi
Merhaba Kızlar Herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum Önceliklee...
Uzaktan gelenler size göre ayarlamaları gerek kendilerini bence çünkü özel bir gün bu C.tesi gününe kınaya verirler ama normal düğün fiyatına benimde kınam perşembe akşamı olacak bizde çalgısıyla birlikte 600 TL ye tuttuk . insan hepsini birden düşünmeye kalkınca yetişemiyor bir yerden taviz vermen gerekiyor işin maddi kısmı çok başka oluyor her zaman bol şans inş. gönlüne göre olur tatlım ...bunları ayarlamak gerçekten sıkıntılı bende çok düşünüyodum eskiden şimdi aman her şey olacağına varır diyorum bakıyorum özene bezene hazırlananlar mutlaka sorun yaşıyor aman her şey olduğu kadar diyenler hiç sorunsuz güllük gülistanlık atlatıyorrr bazen bi yerden taviz vermek gerekir..Hayırlısı inş.
Muhteşem güzel olmuş çok beğendim iyi günlerde kullan inş.
Vayy süper fikir bende varım bu çekilişe ama ben posta kodu fln bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
çok süper değişik olurrr ama tam olarak nasıl yapıcaz ben anlamadım.. benim özelliğim bu geç anlarım
İnş. Lavanta Allah yardımcın olsun Annen bence nişanlına iyi davranacaktır ama sana laf sokmayı ihmal etmicektir kendi annemden biliyorum sen duymazdan gel hemen konuyu değiştir nişanlına bir şey söyle hoş bir şey gülümseyin falan konu kapansınAnneleri duymazdan gelme teorisi diyorum ben buna
Ayy Gasom inş. geçerim bu sefer yaa her seferinde Yusuf'a "merhaba gene ben geldim biraz takılalım sınav bitince ben gidicem" demek kötü bir duygu
Tabi Fırat ile yazdıklarını da okudumdaha önce rastlamamıştım karikatürüne ya da okumuşumdur da hatırlamıyorum bende hemen google amcama sordum
Gerçekten komik bir bebeymiş.. insan buna çükünü keserim dese..her şeyi yaptırır..Sünnet olmuş mu ki acaba kendisi ? Bilgini var mı ki??
İzmirli arkadaşlar varsa aranızda önerebileceğiniz yerler varmı kızlar
Hoşgeldn pink
Şafak 8 cnm
wwwauuuww çok romantikbirlikte karar vereceksiniz kuzum. biz de genelde nişanlım ayarlar ben uyarım. genelde sevdiğim şeyleri yapar hazırlar zaten. ama yeni yıla dans ederek girmek özel bir alışkanlık oldu bizim için. yıllardır kesin dans ederiz her yılbaşında. ben onun kollarında yeni yıla girmekten büyük mutluluk duyarım her zaman
canımcım sende bendensin bnde geç anlıyorum nedense
yani tatlm şimdi diyelimki birimizin kınası yakın tarihte toplanırız burda aramızdan biri kaynana olar kınayı yakacak kişi kına fotosu paylaşır flan fıstık maksat muhabbet eğlence
çok az kalmış çok sevindimmm senin adına yaaa
ilk geldiği günlerr en güzel günlerrr3 ayy sürüyor böyle o özlemi atmak normale dönmek çok zaman alıyorrr
ilk geldiği güne geri dönmek isterdim dicem ama o zaman nişanlı olmayız o yüzden demiyorumm
wwwauuuww çok romantikbizim yerimize de edin sizzz benim ki utanıyor dans ederken nişanda ettik tam rezaletti o yüzden bende istemiyorum dans flnn amcamın oğluyla edince de heh şöyle ya git amcanın oğluyla et ne güzel falan diyor
süper olar bence sen yönlendirirsin ...bu arada kimin düğünü ne zaman bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?