2012' de yazın evlenecekler

Merhaba Kızlar Herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum Önceliklee...

Uzaktan gelenler size göre ayarlamaları gerek kendilerini bence çünkü özel bir gün bu C.tesi gününe kınaya verirler ama normal düğün fiyatına benimde kınam perşembe akşamı olacak bizde çalgısıyla birlikte 600 TL ye tuttuk . insan hepsini birden düşünmeye kalkınca yetişemiyor bir yerden taviz vermen gerekiyor işin maddi kısmı çok başka oluyor her zaman bol şans inş. gönlüne göre olur tatlım ...bunları ayarlamak gerçekten sıkıntılı bende çok düşünüyodum eskiden şimdi aman her şey olacağına varır diyorum bakıyorum özene bezene hazırlananlar mutlaka sorun yaşıyor aman her şey olduğu kadar diyenler hiç sorunsuz güllük gülistanlık atlatıyorrr bazen bi yerden taviz vermek gerekir..Hayırlısı inş.

Eki Görüntüle 299660

kızlaaar şimdi eve geldim ve anacığım ne yapmış banaaa
daha makasa inciler koycakmış ben hemen çektim dayanamadım

Muhteşem güzel olmuş çok beğendim iyi günlerde kullan inş.

Vayy süper fikir bende varım bu çekilişe ama ben posta kodu fln bilmiyorum nasıl öğrenebilirim

çok süper değişik olurrr ama tam olarak nasıl yapıcaz ben anlamadım.. benim özelliğim bu geç anlarım

İnş. Lavanta Allah yardımcın olsun Annen bence nişanlına iyi davranacaktır ama sana laf sokmayı ihmal etmicektir kendi annemden biliyorum sen duymazdan gel hemen konuyu değiştir nişanlına bir şey söyle hoş bir şey gülümseyin falan konu kapansın Anneleri duymazdan gelme teorisi diyorum ben buna

Ayy Gasom inş. geçerim bu sefer yaa her seferinde Yusuf'a "merhaba gene ben geldim biraz takılalım sınav bitince ben gidicem" demek kötü bir duygu

Tabi Fırat ile yazdıklarını da okudum daha önce rastlamamıştım karikatürüne ya da okumuşumdur da hatırlamıyorum bende hemen google amcama sordum

Gerçekten komik bir bebeymiş.. insan buna çükünü keserim dese..her şeyi yaptırır..Sünnet olmuş mu ki acaba kendisi ? Bilgini var mı ki??

sibelim yavruşum öğrendim. herkesi görüp abimlerle biraz zaman geçirecekmişiz. sonra dans kulübüne gidecekmişiz. sabaha kadar vals ve tango yapcaz aşklı aşklı tutkulu tutkulu

bizimki henuz bellı degıl cnm nısanlım askerden gelsın kararlaştırırz ama muhtemelen canlı eglencelı bır yerde oluruz

Şafak kaç oldu çağla..

sibelim yavruşum öğrendim. herkesi görüp abimlerle biraz zaman geçirecekmişiz. sonra dans kulübüne gidecekmişiz. sabaha kadar vals ve tango yapcaz aşklı aşklı tutkulu tutkulu

Valsss öğrenmeyi çok isterdim yaa benim nişanlımm hiç sevmez dans halk oyunu falan ağır abi gibi takılıyo

ankarada olacak arkadaşım düğünüm ama nişanlım izmirde çalışıyor ve nerde oturacağımız belli değil maalesef.
havin seni de çoktebrik ediyorum ben de çok güzel yemekler yapabilmeyi çok istiyorum inşallah öğrenirim :)

Şafak kaç oldu çağla..

Valsss öğrenmeyi çok isterdim yaa benim nişanlımm hiç sevmez dans halk oyunu falan ağır abi gibi takılıyo

bizde ayrım yok canım. halkoyunlarına bayılırız. çiftetelli falan da çok severiz. hele aşkımla ben dehşet roman oynarız ama her türlü dans da vardır konservatuarın bize kazandırdığı nimetler işte

öğrenirsin bebişim. azıcık uğraş yeterki

bende biliyorum her türlü oyunu alasını oynuyorum ama partnerin oyun sevmeyince anlamıyo kalmıyorr ki ... vals tangoya falan hiç girmedim ama girsem eminimm çok başarılı olurum..son tahlildeee ( bu direksiyon sınavı için kendi kendime verdigim gazın artanı )

seviliyosa öğrenilir tabi canım. ama seninki sevmiyosa bişey diyemem

merak ettim arkadaşlar napayım sonuçta ilk defa nişanlı geçireceğim yılbaşı olacak. dışarı çıkıcaz biz ama nereye belli değil tabi

ayy şu laftan bıktım he görces bakalım öle mi oluyo doktorum bile bi evlensin hanım kzımız evlenince gecer dedi
hele bi geçmesin bak hanım kızı sormuyomu doktor emicesine

Şafak kaç oldu çağla..

Hoşgeldn pink
Şafak 8 cnm

merak ettim arkadaşlar napayım sonuçta ilk defa nişanlı geçireceğim yılbaşı olacak. dışarı çıkıcaz biz ama nereye belli değil tabi

birlikte karar vereceksiniz kuzum. biz de genelde nişanlım ayarlar ben uyarım. genelde sevdiğim şeyleri yapar hazırlar zaten. ama yeni yıla dans ederek girmek özel bir alışkanlık oldu bizim için. yıllardır kesin dans ederiz her yılbaşında. ben onun kollarında yeni yıla girmekten büyük mutluluk duyarım her zaman

canımcım sende bendensin bnde geç anlıyorum nedense
yani tatlm şimdi diyelimki birimizin kınası yakın tarihte toplanırız burda aramızdan biri kaynana olar kınayı yakacak kişi kına fotosu paylaşır flan fıstık maksat muhabbet eğlence

İzmirli arkadaşlar varsa aranızda önerebileceğiniz yerler varmı kızlar

bi kere aşkım beni izmire gittiğimizde cafe la cigaleye götürmüştü. çok beğenmiştim. alsancakta. yılbaşında özel şeyleri varmı bilmiyorum ama hoş bi restorantdı. yemekler şarap falan güzeldi. ortam da güzeldi

Hoşgeldn pink
Şafak 8 cnm

çok az kalmış çok sevindimmm senin adına yaaa
ilk geldiği günlerr en güzel günlerrr 3 ayy sürüyor böyle o özlemi atmak normale dönmek çok zaman alıyorrr
ilk geldiği güne geri dönmek isterdim dicem ama o zaman nişanlı olmayız o yüzden demiyorumm

wwwauuuww çok romantik bizim yerimize de edin sizzz benim ki utanıyor dans ederken nişanda ettik tam rezaletti o yüzden bende istemiyorum dans flnn amcamın oğluyla edince de heh şöyle ya git amcanın oğluyla et ne güzel falan diyor

süper olar bence sen yönlendirirsin ...bu arada kimin düğünü ne zaman bilmiyorum yaa

Canımcım işte onu bende bilmiyorummm kızlarrr bi el atınnda bi karar verelim ayol gasocummm, lavantacımm hiç anlamam bu organize işlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…