canımm geçeceksin inşallaahh, yusuf u pas geçip sınavın hakkından geleceksinMerhaba Kızlar Herkeze Hayırlı Cumalar diliyorum Önceliklee...
Ayy Gasom inş. geçerim bu sefer yaa her seferinde Yusuf'a "merhaba gene ben geldim biraz takılalım sınav bitince ben gidicem" demek kötü bir duygu
Tabi Fırat ile yazdıklarını da okudumdaha önce rastlamamıştım karikatürüne ya da okumuşumdur da hatırlamıyorum bende hemen google amcama sordum
Gerçekten komik bir bebeymiş.. insan buna çükünü keserim dese..her şeyi yaptırır..Sünnet olmuş mu ki acaba kendisi ? Bilgini var mı ki??
havincim merak ettim sen nerelisin ya? tahmin ettiğim bikaç yer var ama bakalım tutcak mıbi kere aşkım beni izmire gittiğimizde cafe la cigaleye götürmüştü. çok beğenmiştim. alsancakta. yılbaşında özel şeyleri varmı bilmiyorum ama hoş bi restorantdı. yemekler şarap falan güzeldi. ortam da güzeldi
bu ne yaaa benim elimi attığım yerler kuruyor hep ben yorum yapınca herkezzz kayboluyorrrr
Canımcım işte onu bende bilmiyorummmkızlarrr bi el atınnda bi karar verelim ayol gasocummm, lavantacımm hiç anlamam bu organize işlerinden
canımm geçeceksin inşallaahh, yusuf u pas geçip sınavın hakkından geleceksin
hahha fırat konusunda uzmanımız sedoş, ben ondan öğrendim bu veledi, o bilir bak sünnet olup olmadığını, ama zannetmiyorum, çok kıymetli anacım bunun şeyi elletmez kimseye
:124: elletmesse asıl o zaman düşer çükü :124:
:26: şey yani sünnet omlası lazımmm
burdayıs şekerim
canım sıkılıyo yaa akşam olsun istiyorum artıkınnn püfff :97: :97:
Bi bilişte bilir hep Fırat
En kötü küfürleri de bok,göt,sıç,
velede bakk bana öle şeyler derse onun olmayan o saçlarını başlarını yolarımmmm haaaaaa
hahhha tamam kızlar şu kelimeleri yazıp durmayın, sipaydi gelip yine azarlicak:124: elletmesse asıl o zaman düşer çükü :124:
:26: şey yani sünnet omlası lazımmm
selam kızlarrr bugün temizlik günümmmm işi olmayıp da bana yardıma gelmeyen fıratın sevgilisi olsun
hahha durun kız daha var
nisanda değil miydi ilk düğünümüz? hele bi nisan gelsin, hallederiz inşallah hepiciğini
sıkılmasın canın falan iki lafın belini kıralımm şimdi içimizde olmayan Cuma sendorumu içimize sokma... zaten c.tesi günleri çalışıyorum ve bu duruma uyuz oluyorummm
selam kızlarrr bugün temizlik günümmmm işi olmayıp da bana yardıma gelmeyen fıratın sevgilisi olsun
canımm geçeceksin inşallaahh, yusuf u pas geçip sınavın hakkından geleceksin
hahha fırat konusunda uzmanımız sedoş, ben ondan öğrendim bu veledi, o bilir bak sünnet olup olmadığını, ama zannetmiyorum, çok kıymetli anacım bunun şeyi elletmez kimseye
havincim merak ettim sen nerelisin ya? tahmin ettiğim bikaç yer var ama bakalım tutcak mı
anam bursalı. babam istanbullu. köken teee sivaslı canım
ben yemek yiyeyi geliyoruz gızlarrrr öpüldünüzzz
beni merak edenler albüme bakın bi yavruşlar
benim sivas gürünlü bir arkadaşım var benziyosunuz birbirinize, böyle siyah saçlar kaşlar burun falan baya benziyosun ona :112:
Allah sahibine bağışlasın :114:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?