2012' de yazın evlenecekler

canımm geçeceksin inşallaahh, yusuf u pas geçip sınavın hakkından geleceksin

hahha fırat konusunda uzmanımız sedoş, ben ondan öğrendim bu veledi, o bilir bak sünnet olup olmadığını, ama zannetmiyorum, çok kıymetli anacım bunun şeyi elletmez kimseye

havincim merak ettim sen nerelisin ya? tahmin ettiğim bikaç yer var ama bakalım tutcak mı

Canımcım işte onu bende bilmiyorummm kızlarrr bi el atınnda bi karar verelim ayol gasocummm, lavantacımm hiç anlamam bu organize işlerinden

hahha durun kız daha var

nisanda değil miydi ilk düğünümüz? hele bi nisan gelsin, hallederiz inşallah hepiciğini

:124: elletmesse asıl o zaman düşer çükü :124:

:26: şey yani sünnet omlası lazımmm
hahhha tamam kızlar şu kelimeleri yazıp durmayın, sipaydi gelip yine azarlicak

Bi bilişte bilir hep Fırat

En kötü küfürleri de bok,göt,sıç,

dün okuduğum ilk karikatürde bunlar vardı süperdi yaa,
bi yandan bunları düşünüyo bi yandan tööbe többe innaatayna diyo sonra yine bunları söylüyo manyak yaa
tam arada kalmış

hahha durun kız daha var

nisanda değil miydi ilk düğünümüz? hele bi nisan gelsin, hallederiz inşallah hepiciğini

tamam canım dğru sen öle diyosan öledir hehehe

Bi bilişte bilir hep Fırat

En kötü küfürleri de bok,göt,sıç,

hahahah

sıkılmasın canın falan iki lafın belini kıralımm şimdi içimizde olmayan Cuma sendorumu içimize sokma... zaten c.tesi günleri çalışıyorum ve bu duruma uyuz oluyorummm

Tamam kız sakin ol kızma bak firata söylerim seni hee
al bendende okadar canım bende öğlene kadar çalışıyorum cumartesi günleri püüfff

anam bursalı. babam istanbullu. köken teee sivaslı canım

benim sivas gürünlü bir arkadaşım var benziyosunuz birbirinize, böyle siyah saçlar kaşlar burun falan baya benziyosun ona :112:

Allah sahibine bağışlasın :114:

benim saçlar kızıl gözler yeşil canım. doğal kızılım. bu en kötü fotom. kociş buna izin verdi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…