2012' de yazın evlenecekler

benim saçlar kızıl gözler yeşil canım. doğal kızılım. bu en kötü fotom. kociş buna izin verdi o kadar
hımm doğrudur, doğuda yeşil gözde çoktur, bizim akrabalarda da var :114:
yok canım kötü değil foton güzel yani :112:
ama sivaslıları nerde görsem tanırım, yüz yapısı kemik yapısı burun hemen belli eder kendini :112:
sana da maşallah diyelim

doğal kızıl yoktur ama. benim o yönüm farklı biraz. babam karıştın sen hastanede galiba diyo

Kızlar merhaba, off kafam o kadar karışık ki
farklı bir gelinlik istiyorum, yani gittiğim bütün düğünlerde sanki gelinlikler aynı gibi. mesela bunun gibi.
ama daha kabarık olacak altı, kolları biraz daha dar. Acaba nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.

bu model böyle çok şık. bilmiyorum kabarık nasıl olur. pronoviasta çok değişik gelinlikle var oraya bakabilirsin

bende gelin bol şeker. altı tane yani. illa bi yerden çıkıyo yani
ooo çok kardeşsiniz galiba

canım bu çok hoş bir model bence ama altı daha kabarık olursa üstteki parça bundaki gibi hoş görünmez, böyle ince uzun olmalı giyeceğin şey ki böyle dursun üzerinde, sanki, galiba yani
ben de şimdi moda editörü gibi konuşmuş olmiyim de, hani bana öyle geldi diyelim

evet sanırım haklısın kabarık olursa kötü görünür. Benim bahsettiğim kabarıklık dizden altı için ama

173 boyum var, 54 kiloyum. Kalçalarım biraz geniş. Belim çook ince
Nasıl modelleri tercih etmeliyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…