hımm doğrudur, doğuda yeşil gözde çoktur, bizim akrabalarda da var :114:benim saçlar kızıl gözler yeşil canım. doğal kızılım. bu en kötü fotom. kociş buna izin verdi o kadar
hımm doğrudur, doğuda yeşil gözde çoktur, bizim akrabalarda da var :114:
yok canım kötü değil foton güzel yani :112:
ama sivaslıları nerde görsem tanırım, yüz yapısı kemik yapısı burun hemen belli eder kendini :112:
sana da maşallah diyelim
doğal kızıl yoktur ama. benim o yönüm farklı biraz. babam karıştın sen hastanede galiba diyo
:) yok yok karışmamışsın sen bayağı sivas kökeni belli oluyor, ben anlarım :114:
biz aslen malatya
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim gelinimiz malatyalı şeker. abimin eşi aslen malatyalı
ooo hadi bakalıımm
Kızlar merhaba, off kafam o kadar karışık ki
farklı bir gelinlik istiyorum, yani gittiğim bütün düğünlerde sanki gelinlikler aynı gibi. mesela bunun gibi.
Eki Görüntüle 300131 ama daha kabarık olacak altı, kolları biraz daha dar. Acaba nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
ooo çok kardeşsiniz galibabende gelin bol şeker. altı tane yani. illa bi yerden çıkıyo yani
canım bu çok hoş bir model bence ama altı daha kabarık olursa üstteki parça bundaki gibi hoş görünmez, böyle ince uzun olmalı giyeceğin şey ki böyle dursun üzerinde, sanki, galiba yaniKızlar merhaba, off kafam o kadar karışık ki
farklı bir gelinlik istiyorum, yani gittiğim bütün düğünlerde sanki gelinlikler aynı gibi. mesela bunun gibi.
Eki Görüntüle 300131 ama daha kabarık olacak altı, kolları biraz daha dar. Acaba nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
ooo çok kardeşsiniz galiba
evet sanırım haklısın kabarık olursa kötü görünür. Benim bahsettiğim kabarıklık dizden altı için amaooo çok kardeşsiniz galiba
canım bu çok hoş bir model bence ama altı daha kabarık olursa üstteki parça bundaki gibi hoş görünmez, böyle ince uzun olmalı giyeceğin şey ki böyle dursun üzerinde, sanki, galiba yani
ben de şimdi moda editörü gibi konuşmuş olmiyim de, hani bana öyle geldi diyelim
Ben de Pronoviasa bakıyorum, ama o kadar çok ki model içinden seçemiyorum
Beğenmene sevindim canım.
aslen malatya yeevvrrruuummm
sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?