2012' de yazın evlenecekler

biz burdayız da sen nerdesin hatunum yaa

bak 3 günde bir gelip iki satır yazıp gidiyosun meraklardayız haberin olsun

ayyyy gasommmsormaaa sormaaaa üzerimde bir karabulutlar dolaştıki sağlık yönündenn ayy ayağımı sakatladımm demiştim zaten onun üstünee üşütmüşüm böbreklerim sancılandı iğneler ilaçlarr bugün anca iyiyim arada geliordum yazıordum cevabı görmeden çıkıodum.halsizlik çok fazlaydııı ne yedim,ne içtim,ne uyudumm

geçmiş olsun tatlım

selam kızlar gece kuşum bende varım çekilişte. beni unutmayın özlendinizzzz
varsın varsıııınnn, yazdık seni de, yani kuşum yazdı :13:
sen olmadan oluu mu

ah kıyamam yaa, canım benim çook geçmiş olsun, özledim kuzu yaa
şimdi nasılsın peki?

doğumgünündeyim kızlar. ama sıkılıyorum. aşkımın telefonundan kkya girdim bende
pek de güzel oldum ayıptır söylemesi. iltifat aldım bol bol kociş kıskandı

varsın varsıııınnn, yazdık seni de, yani kuşum yazdı :13:
sen olmadan oluu mu

evet gece kuşuma bilgileri gönderdim bende

doğumgünündeyim kızlar. ama sıkılıyorum. aşkımın telefonundan kkya girdim bende
pek de güzel oldum ayıptır söylemesi. iltifat aldım bol bol kociş kıskandı

havincim merak ettim seni. geçmişe baktımda resim koymuşsun sanırım. şimdi madem kendini iyi hissediyorsun bir resim çeksen görsem diyorum

evet gece kuşuma bilgileri gönderdim bende

havincim merak ettim seni. geçmişe baktımda resim koymuşsun sanırım. şimdi madem kendini iyi hissediyorsun bir resim çeksen görsem diyorum

koycam bi gün bebişim. önce çekcem. sonra bilgisayara yükliycem. sonra da size göstercem inşallah. şu ara telefondan giriyorum o yüzden olmuyor. yaptığım zaman söylerim zaten görürsünüz tatlım

koycam bi gün bebişim. önce çekcem. sonra bilgisayara yükliycem. sonra da size göstercem inşallah. şu ara telefondan giriyorum o yüzden olmuyor. yaptığım zaman söylerim zaten görürsünüz tatlım
e hadi bakalım görelim artık şu kızıl saçı, yeşil gözü, söyleye söyleye merak ettirdin kızz

ya kızlar ben cok uzak kalmısım ne cekılısı bu? bende katılırım belkı

çok geçmiş olsun rosam yaaaa..

şansıma tüküreyim ben yaaaa. çıktık partiden. kavga çıkacaktı nerdeyse. bi tane manyak vardı benimle bir seneden fazla uğraştı saplantılı herif. yine gördük. resmen içine e... akşamımızın. bir ayımız sorunsuz geçse nolur ya nolur hepmi sorun çıkmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…