biz burdayız da sen nerdesin hatunum yaa
bak 3 günde bir gelip iki satır yazıp gidiyosun meraklardayız haberin olsun
ayyyy gasommmsormaaa sormaaaa üzerimde bir karabulutlar dolaştıki sağlık yönündenn ayy ayağımı sakatladımm demiştim zaten onun üstünee üşütmüşüm böbreklerim sancılandı iğneler ilaçlarr bugün anca iyiyim arada geliordum yazıordum cevabı görmeden çıkıodum.halsizlik çok fazlaydııı ne yedim,ne içtim,ne uyudumm
varsın varsıııınnn, yazdık seni de, yani kuşum yazdı :13:selam kızlar gece kuşum bende varım çekilişte. beni unutmayın özlendinizzzz
ah kıyamam yaa, canım benim çook geçmiş olsun, özledim kuzu yaaayyyy gasommmsormaaa sormaaaa üzerimde bir karabulutlar dolaştıki sağlık yönündenn ayy ayağımı sakatladımm demiştim zaten onun üstünee üşütmüşüm böbreklerim sancılandı iğneler ilaçlarr bugün anca iyiyim arada geliordum yazıordum cevabı görmeden çıkıodum.halsizlik çok fazlaydııı ne yedim,ne içtim,ne uyudumm
doğumgünündeyim kızlar. ama sıkılıyorum. aşkımın telefonundan kkya girdim bende
pek de güzel oldum ayıptır söylemesi. iltifat aldım bol bol kociş kıskandı
saol canım..geçmiş olsun tatlım
ah kıyamam yaa, canım benim çook geçmiş olsun, özledim kuzu yaa
şimdi nasılsın peki?
maaşallah, aman nazar değmesin bacımm
varsın varsıııınnn, yazdık seni de, yani kuşum yazdı :13:
sen olmadan oluu mu
doğumgünündeyim kızlar. ama sıkılıyorum. aşkımın telefonundan kkya girdim bende
pek de güzel oldum ayıptır söylemesi. iltifat aldım bol bol kociş kıskandı
evet gece kuşuma bilgileri gönderdim bende
havincim merak ettim seni. geçmişe baktımda resim koymuşsun sanırım. şimdi madem kendini iyi hissediyorsun bir resim çeksen görsem diyorum
hadi bakalım dediğin gibi olsun canımkoycam bi gün bebişim. önce çekcem. sonra bilgisayara yükliycem. sonra da size göstercem inşallah. şu ara telefondan giriyorum o yüzden olmuyor. yaptığım zaman söylerim zaten görürsünüz tatlım
e hadi bakalım görelim artık şu kızıl saçı, yeşil gözü, söyleye söyleye merak ettirdin kızzkoycam bi gün bebişim. önce çekcem. sonra bilgisayara yükliycem. sonra da size göstercem inşallah. şu ara telefondan giriyorum o yüzden olmuyor. yaptığım zaman söylerim zaten görürsünüz tatlım
selamlarrrr
çekiliş heyecanı sardı benii şimdiden kızlar yaaaa
şu anki liste
Gece_Kusu
gulsengo
gasoline
deryaW
bubabur
çağla22
nyu
lavanta
pnrkrdnz
lamelif
ssedoshh
lilapause
pink love kesin katılmak istiyor musun kuzu? bahar cımm senin de adresini laıyım canımmm
yılbaşı geliyo ya, hediye çekilişi canım :114:ya kızlar ben cok uzak kalmısım ne cekılısı bu? bende katılırım belkı
ayyyy gasommmsormaaa sormaaaa üzerimde bir karabulutlar dolaştıki sağlık yönündenn ayy ayağımı sakatladımm demiştim zaten onun üstünee üşütmüşüm böbreklerim sancılandı iğneler ilaçlarr bugün anca iyiyim arada geliordum yazıordum cevabı görmeden çıkıodum.halsizlik çok fazlaydııı ne yedim,ne içtim,ne uyudumm
yok kuzuumm, bunlar iyidir :112:hatunlarım çekiliş için gece kuşuma;
adres
tel
posta kodu
isim,soyisim
başka bişi göndermiorum dimi
geldik işte naaaaannnerdesinizzzz nannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?