2012' de yazın evlenecekler

kızlar yaaa moralım bozuldu.bugun mutfak dolaplarım cızılmıstı hatırlarsınız belkı, cızımler bıtmıs coook guzel olmus ama 12bın lıra ıstedı yaaa bıde tandık yapabılcem herseyı yaptım dedı tabıı begendıgımızle kalcaz buyuk ıhtımal hatta kaldık...cok kotu yaa acayıp ıcıme sınmıstı oysakı..((( uzuldum yaaa..saglık olsun ama baska yerlerı gezcez artık...öpuldunuz hepınız

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:18:
geçmiş olsun havincim

hadi yaa, eğer yanlış hatırlamıyorsam buraya bir resim koymuştun, bunun gibi olacak diye
ben de çok beğenmiştim yaa, tüh neyse hayırlısı olsun şekercim yaa

geçmiş olsun havincim

hadi yaa, eğer yanlış hatırlamıyorsam buraya bir resim koymuştun, bunun gibi olacak diye
ben de çok beğenmiştim yaa, tüh neyse hayırlısı olsun şekercim yaa

evet gaso yaa buraya koymusum resmını..hayırlısı olsun dıyorum bende ama bırazcık uzuldum sanırım neyse sız neler yapıyosunuz ?

evet gaso yaa buraya koymusum resmını..hayırlısı olsun dıyorum bende ama bırazcık uzuldum sanırım neyse sız neler yapıyosunuz ?
öyle tabi üzülür insan, inşallah daha sıcak daha sevgi dolu bi mutfağın olur :114:

napalım be yaa, öylee geçiyo işte günler

oşgeldin gasoooom yosuncum sende hoşgeldin sıkma yawruşum canını daha güselini bulursun inşallahh
ojjjbulduk rosaamm

meraba arkadaşlar ne kadar çok sayfa yazılmış ya sohbet kısmına pek dalmamıştım ben bizim ne sözümüz ne nişanımız var lakin haziranda söz olacağı kesin sonra da maddi durumumuz yeterse inşalla yaz sonu da evlilik yapacağız sevdiceğimle ya çok heycanlı ya ama bi yandan da çok stresli benim için evlenebilcez mi evlenemicez mi diye bazen zamana bırakayım diyorum ama düşünmeden kendimi alamıyorum ben de yazim bari dedim ya of karmaşık duygular içindeyim

hoşgeldin canımm
evlenirsiniss evlenirsinisss bizz evleniosakkk herkess evlenirrrrrr

burası neresi canım çok hoşmuş bende kır istiyorum ama fiyatlar of of ayarlamaya çalışıcaz artık inşallah

hoşgeldin canımm
evlenirsiniss evlenirsinisss bizz evleniosakkk herkess evlenirrrrrr

hoşbulduk canım niye öyle diyosun ki biz evleniosak herkes evlenir die anlamadım

burası neresi canım çok hoşmuş bende kır istiyorum ama fiyatlar of of ayarlamaya çalışıcaz artık inşallah
hoşbulduk canım niye öyle diyosun ki biz evleniosak herkes evlenir die anlamadım

Aydınlıyım canım ben burasıda Aydınıımm benİmm
neden öyle dedim çünkü bizimkisi biras imkansızdıı,akla gelmesdi,,o benim hep ulaşılmazımdı:97: ama ulaştımm

ay rosaaammm, ne cıvıl cıvılll, en güzel günün burda geçsin inşallaahhh

hoşgeldiin
hayırlısı olsun şekercim, gel tabi takıl burda ama zamana bırak bence

Aydınlıyım canım ben burasıda Aydınıımm benİmm
neden öyle dedim çünkü bizimkisi biras imkansızdıı,akla gelmesdi,,o benim hep ulaşılmazımdı:97: ama ulaştımm
o zaman canım hayırlısı olsun bizde biraz aydın taraınfanız anneannemler oralı güzel bir yer aydının =)

hoşgeldiin
hayırlısı olsun şekercim, gel tabi takıl burda ama zamana bırak bence

teşekkür ederim canım

gwçmişi çok okuyamadım ama rosamı gördüm bebeğiim o kır bahçesi senin ömrünün en güsel günlerinin başlangıcı olur inşallah

günaydınlaaaar ya da tünaydınlaaar,evet evet tünaydınlaaar hatunlaaaar

rosam bayıldım yaaa harika bir mekan,hayırlısıyla inşallah çok güsel bir düğün olur bebeem

havin geçmiş olsun canım...

KızLar SeLamm..

Dün bi çıktım evden daha yeni geLdim =) AnnemLe haLı bakmaya die cıktık yatak örtüsü aLdım
Akşam da kociş ben kuzeni kocası MusaLLat 2 'ye gittik...15dksı hariç hiç beğenmedim fiLmi..Sonra da kuzenine geçtik onLarda kaLdık...Daha yeni geLdim eve..
SizLerde ne var ne yok??

Örtüm kırmızı saten üzerine siyah transparan tüL danteL gibi bişey şunLara benzio biraz...

Liloşum güle güle kullan canım, mutlu mesut günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…