Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VaLLa benim çeyizim de tam hazır değiL tamamLıorum yavaş yavaş aLıncakLarı aLıorum fLn...
12 Mayıs'ta OLucak düğünüm...SaLon baktık bu hafta sonu tutucaz inş..GeLinLik modeL bakıorum yengem dikicek onu da...Kına için saLonum hazır..düğün için tuttugumuz gün kına için oLanı da tutucaz..Nikah işLemLeri şubatta başLiicak zaten...BöLe yaniii =))
canlar nikah işlemi için mayısda düğünse.. şubatta mı başlıyor başvuru..şimdi ben düğünde nikah isityorum daha tarih belli değil haziran ayı diyelim nasıl olucak tuttuğumuz salona memurun gelmesi için ne kadar süre önceden başvuru yapıcaz ki
GÜNAYDIN KIZLARR....
maşallah gündüz konuşmayın gece çeneniz düşssün
dün akşam eve gittim annem babamı bi yer tutmak konusunda ikna etmiş gibiydi işte öğretmen evini tutma ihtimali var belkide salondo olur hem dans ve göbek atma durumuda olur nişanım daha güzel olur inşallah fiyat bizi zorlamaz..yalnız biz şu takı işini çözemedik kızlar...tamam bohça için onlar kendi zevklerine göre alıcaklar bir yatak örtüsünü burdan alıcaz birde alyansları ama söz bileziği ve günlük kolye seti ni nasıl olucak ben burdan alalım diyorum bu seferde kuyumcular kapalı oluyor ..onlar kaç kişi gelicekler falan bunların hepsi çok sorun akşam konuştuk aşkımla yine ama çıkamıyoruz işin içinden dün görümcemde aradı işte nasıl yapıcaz dedi sen gelseydin daha iyi olurdu dedi.kardeşimi alıyorsun bi nişan için yer tutmuyorsun dediöyle işte yaa çok stresli yalnızz allah yardımcısı olsun herkesin
tünaydın kızlarrr
nasılsınız dünden beri?
yaa lilapausecim belediyelerin nikah fiyatlarını yazmışsın ya, memurun geldiği yere göre fiyat da mı değişio.?
eve farklı otele farklı fiyata mı geliyor yani:26:
ben iyiyim şekerim sen nasılsın bakalım
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrlavantacım benim bildiğim nikahtan 6 ay öncesinde başvuruluyor. ama 3 ay demiş az önce bir arkadaş. nikahı nerede kıydırmak istiyorsan o belediyenin sitesi girersen doğru bilgi edinebilirsin bazı belediyeler yayınlıyorlar yada olmadı telefonunu alıp ararsın
![]()
Bende iyiyim kuzucum dün kendime cici ev botları aldım cok mutlu oldum![]()
ben de iyiyim tatlım, acıktım, yemek saatini zor bekliyorum wallacanımcım deryacımfiyatlar belediyeye göre değişiyor. mesela; bakırköy,şişli,kadıköy gibi semtlerde daha pahalı. ve düğün salonuna gittiğinde memur ekstradan para alıyor. hangi belediye sınırları içerisinde düğününüz yapılacaksa o belediyenin sitesine girersen söylüyorlar tabi her belediye değil. olmadı telefon açarsın.
Bu arada ben iyiyim canımcım sen nasılsın![]()
walla lavantacım aksam onlar kapatıyo sabah biz acıyoruz kepenkleri resmenhala ayılamadı bizim gelincikler heralde buarada salon işinede cok sevindim hadi hayırlısı olsun tatlım
![]()
Sende sağol şekerSAOL CNMCIM..nasıl gidiyor bakalım sende hazırlıklarr.![]()
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrlavantacım benim bildiğim nikahtan 6 ay öncesinde başvuruluyor. ama 3 ay demiş az önce bir arkadaş. nikahı nerede kıydırmak istiyorsan o belediyenin sitesi girersen doğru bilgi edinebilirsin bazı belediyeler yayınlıyorlar yada olmadı telefonunu alıp ararsın
![]()
tünaydın kızlarrr
nasılsınız dünden beri?
yaa lilapausecim belediyelerin nikah fiyatlarını yazmışsın ya, memurun geldiği yere göre fiyat da mı değişio.?
eve farklı otele farklı fiyata mı geliyor yani:26:
ben bursadayım, burda nasıl bakalım, öğreneceğiz zamanı gelinceBen kagıthaneyi aradım mesguL surekLi şişLiyi aradım sonra bu bilgileri oradan öğrendim..
Bu Kağıthane Belediyesinde böyLe ama diğer beLediyeLeri biLmıorum...Memur nereye geLiosa ona göre para aLıoLar ve her belediye farkLı ücret aLıo..
lavantacım salon işine çok sevindim, inşallah fiyatta da anlaşırsınız
görümcen de pek şakacıymış yani:26:
ayyy walla ellerle uğraşmak zor. ama sen sakin ve sabırlı birisin galiba. bana deseydi görümcem böyle bişeyi, lafı yapıştırırdım ben, huyum kurusun yaa, birden parlıyorum ben:26:evet cnm öyle sanırım bende tanımaya çalışıyorum bakalım..allah yardımcım olsun
inş.cnm salon işi olursa göbecikli olur hem kayınvalidem çok istiyordu onun gönlü olur hemde daha güzel bi nişan olmuş olur..hayırlısı yaa herkes hakkında
Sende sağol şekerben hazırlıkları yavaşlattım biraz kendime dur diyorum çünkü
yoksa ipin ucunu kaçırıyorum canımcım. ama en son günlük yemek takımımı aldım
sende ne var ne yok inşallah sonlanmak üzeredir nişan hazırlıkların kuzucum
![]()
ayyy walla ellerle uğraşmak zor. ama sen sakin ve sabırlı birisin galiba. bana deseydi görümcem böyle bişeyi, lafı yapıştırırdım ben, huyum kurusun yaa, birden parlıyorum ben:26: