2012' de yazın evlenecekler

canlar nikah işlemi için mayısda düğünse.. şubatta mı başlıyor başvuru..şimdi ben düğünde nikah isityorum daha tarih belli değil haziran ayı diyelim nasıl olucak tuttuğumuz salona memurun gelmesi için ne kadar süre önceden başvuru yapıcaz ki

Diğer konuya yazmıştım buraya da yazim..

1-ÇiftLer nerede ikamet ediosa ikisinden birinin oturdugu yerdeki beLediyeye gidip başvuru yapıLıo (çift beraber gitmek zorunda)

2-Nikah başvurusu düğün tarihinizden 3 ay önce yapıLması gerekiyo (ben kadına düğünüm mayısta dedıgımde şubatta başvurman gerekiyo dedi)

3-Nikah memurunu düğün saLonuna getirmek isterseniz eger sizin başvuru yaptıgınız belediyede gelebilecek müsait memur yoksa yani hepsi doluysa izin belgesi alıp istedıgınız baska bir belediyenin memurunu ayarlayabiliosunuz

4-Ücretler bütün belediyelerde farklı değişiyo yanii..

KAĞITHANE BELEDİYESİNİN ÜCRETLERİ :
2011 YILI TARİFE ÜCRETLERİ

Belediye Nikah Salonu (Hafta İçi) 40,00 TL
Belediye Nikah Salonu (Hafta Sonu) 130,00 TL
Evler ve Düğün Salonları 220,00 TL
4 ve 5 Yıldızlı Oteller ve Gemiler 350,00 TL
Aile Cüzdanı 50,00 TL

VaLLa benim çeyizim de tam hazır değiL tamamLıorum yavaş yavaş aLıncakLarı aLıorum fLn...

12 Mayıs'ta OLucak düğünüm...SaLon baktık bu hafta sonu tutucaz inş..GeLinLik modeL bakıorum yengem dikicek onu da...Kına için saLonum hazır..düğün için tuttugumuz gün kına için oLanı da tutucaz..Nikah işLemLeri şubatta başLiicak zaten...BöLe yaniii =))

Benim arkadaşım 6ay önceden açılıyor düğün yeri bulursan git tarih al demişti ondan panik oldum 3 aysa süpermiş:)Sen yazınca böyle sanki hepsi sorunsuz hallolucak gibi kolaymış gibi geldi :1: bakalım eğer kararverirsek hazirandan gibi gün alırız heralde bu sene olsamı seneyemi kalsa karar veremedim hala ondan dolayı ilk ona karar vermeliyim gibi geliyor:26:

canlar nikah işlemi için mayısda düğünse.. şubatta mı başlıyor başvuru..şimdi ben düğünde nikah isityorum daha tarih belli değil haziran ayı diyelim nasıl olucak tuttuğumuz salona memurun gelmesi için ne kadar süre önceden başvuru yapıcaz ki

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr :16: lavantacım benim bildiğim nikahtan 6 ay öncesinde başvuruluyor. ama 3 ay demiş az önce bir arkadaş. nikahı nerede kıydırmak istiyorsan o belediyenin sitesi girersen doğru bilgi edinebilirsin bazı belediyeler yayınlıyorlar yada olmadı telefonunu alıp ararsın:1::34:

tünaydın kızlarrr:3:
nasılsınız dünden beri?
yaa lilapausecim belediyelerin nikah fiyatlarını yazmışsın ya, memurun geldiği yere göre fiyat da mı değişio.?
eve farklı otele farklı fiyata mı geliyor yani:26:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARR....

maşallah gündüz konuşmayın gece çeneniz düşssün :1::1:

dün akşam eve gittim annem babamı bi yer tutmak konusunda ikna etmiş gibiydi işte öğretmen evini tutma ihtimali var belkide salondo olur hem dans ve göbek atma durumuda olur nişanım daha güzel olur inşallah fiyat bizi zorlamaz..yalnız biz şu takı işini çözemedik kızlar...tamam bohça için onlar kendi zevklerine göre alıcaklar bir yatak örtüsünü burdan alıcaz birde alyansları ama söz bileziği ve günlük kolye seti ni nasıl olucak ben burdan alalım diyorum bu seferde kuyumcular kapalı oluyor ..onlar kaç kişi gelicekler falan bunların hepsi çok sorun akşam konuştuk aşkımla yine ama çıkamıyoruz işin içinden dün görümcemde aradı işte nasıl yapıcaz dedi sen gelseydin daha iyi olurdu dedi.kardeşimi alıyorsun bi nişan için yer tutmuyorsun dedi:52::52:öyle işte yaa çok stresli yalnızz allah yardımcısı olsun herkesin

walla lavantacım aksam onlar kapatıyo sabah biz acıyoruz kepenkleri resmen :34::34:hala ayılamadı bizim gelincikler heralde buarada salon işinede cok sevindim hadi hayırlısı olsun tatlım :46::46:

nasılsınız dünden beri?
yaa lilapausecim belediyelerin nikah fiyatlarını yazmışsın ya, memurun geldiği yere göre fiyat da mı değişio.?

canımcım deryacım:16: fiyatlar belediyeye göre değişiyor. mesela; bakırköy,şişli,kadıköy gibi semtlerde daha pahalı. ve düğün salonuna gittiğinde memur ekstradan para alıyor. hangi belediye sınırları içerisinde düğününüz yapılacaksa o belediyenin sitesine girersen söylüyorlar tabi her belediye değil. olmadı telefon açarsın.
Bu arada ben iyiyim canımcım sen nasılsın:34:

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr :16: lavantacım benim bildiğim nikahtan 6 ay öncesinde başvuruluyor. ama 3 ay demiş az önce bir arkadaş. nikahı nerede kıydırmak istiyorsan o belediyenin sitesi girersen doğru bilgi edinebilirsin bazı belediyeler yayınlıyorlar yada olmadı telefonunu alıp ararsın:1::34:

SAOL CNMCIM..nasıl gidiyor bakalım sende hazırlıklarr.:31:

canımcım deryacım:16: fiyatlar belediyeye göre değişiyor. mesela; bakırköy,şişli,kadıköy gibi semtlerde daha pahalı. ve düğün salonuna gittiğinde memur ekstradan para alıyor. hangi belediye sınırları içerisinde düğününüz yapılacaksa o belediyenin sitesine girersen söylüyorlar tabi her belediye değil. olmadı telefon açarsın.
Bu arada ben iyiyim canımcım sen nasılsın:34:
ben de iyiyim tatlım, acıktım, yemek saatini zor bekliyorum walla:56::56::1:
ben istanbulda değilim, bizim belediyenin sitesine baktım, sadece gerekli evraklar yazıyordu, başka bir bilgi yok maalesef:50:

walla lavantacım aksam onlar kapatıyo sabah biz acıyoruz kepenkleri resmen :34::34:hala ayılamadı bizim gelincikler heralde buarada salon işinede cok sevindim hadi hayırlısı olsun tatlım :46::46:

hee yaa ..canım salon işi daha belli değil babam pazartesi gidip konuşucak..yemekli fiyatınıda öğrenicek ona göre bi oynamalı olcak yada olmucak ama çok stresli yaa gerçekten erkek tarafı içinde çok zor bizim takı meselesi geriyor bizi ben kendi zevkime göre almak istiyorum..aşkımda hak veriyor ama bayramda kapalı olması zamanın olmaması durumu var mantıklı bi sonuça varamadık:26:

lavantacım salon işine çok sevindim, inşallah fiyatta da anlaşırsınız:34:
görümcen de pek şakacıymış yani:1::26:

SAOL CNMCIM..nasıl gidiyor bakalım sende hazırlıklarr.:31:
Sende sağol şeker:34: ben hazırlıkları yavaşlattım biraz kendime dur diyorum çünkü :54: yoksa ipin ucunu kaçırıyorum canımcım. ama en son günlük yemek takımımı aldım :27::27::27: sende ne var ne yok inşallah sonlanmak üzeredir nişan hazırlıkların kuzucum:54:

Ben kagıthaneyi aradım mesguL surekLi şişLiyi aradım sonra bu bilgileri oradan öğrendim..

nasılsınız dünden beri?

Bu Kağıthane Belediyesinde böyLe ama diğer beLediyeLeri biLmıorum...Memur nereye geLiosa ona göre para aLıoLar ve her belediye farkLı ücret aLıo..

Ben kagıthaneyi aradım mesguL surekLi şişLiyi aradım sonra bu bilgileri oradan öğrendim..

Bu Kağıthane Belediyesinde böyLe ama diğer beLediyeLeri biLmıorum...Memur nereye geLiosa ona göre para aLıoLar ve her belediye farkLı ücret aLıo..
ben bursadayım, burda nasıl bakalım, öğreneceğiz zamanı gelince:1:
ama çok saçma yaa, mesafeye göre değişiyor deseler anlıcam da, eve salona geliş ücreti farklı, otele gemiye geliş ücreti farklı. walla belediyelerde bulmuşlar geçinmenin yolunu hee:1:

lavantacım salon işine çok sevindim, inşallah fiyatta da anlaşırsınız:34:
görümcen de pek şakacıymış yani:1::26:

evet cnm öyle sanırım bende tanımaya çalışıyorum bakalım..allah yardımcım olsun:52::52:

inş.cnm salon işi olursa göbecikli olur hem kayınvalidem çok istiyordu onun gönlü olur hemde daha güzel bi nişan olmuş olur..hayırlısı yaa herkes hakkında

evet cnm öyle sanırım bende tanımaya çalışıyorum bakalım..allah yardımcım olsun:52::52:

inş.cnm salon işi olursa göbecikli olur hem kayınvalidem çok istiyordu onun gönlü olur hemde daha güzel bi nişan olmuş olur..hayırlısı yaa herkes hakkında
ayyy walla ellerle uğraşmak zor. ama sen sakin ve sabırlı birisin galiba. bana deseydi görümcem böyle bişeyi, lafı yapıştırırdım ben, huyum kurusun yaa, birden parlıyorum ben:26:

Sende sağol şeker:34: ben hazırlıkları yavaşlattım biraz kendime dur diyorum çünkü :54: yoksa ipin ucunu kaçırıyorum canımcım. ama en son günlük yemek takımımı aldım :27::27::27: sende ne var ne yok inşallah sonlanmak üzeredir nişan hazırlıkların kuzucum:54:

benimde günlük yemek takımına ihtiyacım var ama erteledim şimdilek daha bohçayı düzemedim ki haftalığımı aldıkça eksik yapmaya çalışıyorum ve çok zor oluyor iç çamalır ve küçük süslü sandık kaldı onun haricinde çoğu hazır..bi pazar kıyafet bakıcam bakalım..kuaför ve fotografcı ayarlıcam..:50:

ayyy walla ellerle uğraşmak zor. ama sen sakin ve sabırlı birisin galiba. bana deseydi görümcem böyle bişeyi, lafı yapıştırırdım ben, huyum kurusun yaa, birden parlıyorum ben:26:

takmıyorum ki ne derse desin deyim aslında boşveriyorum ..bende çabuk parlarım huyundur ama lafı gediğe koymağı beceremem laf gönderemem..alışırız birde görümcemin yapısı öyle çok konuşan çok bilen ama kötü gelmedi bana :43::43::43:bugün hiç enerjim yok keyfim de yok belirsizlik çok kötü en azında olucaksa olucağı bilirsin olmucaksa olmucak der başka alternatiflere yönelirsin ama belli olmamsı çok zor yiyiyor insanı olucakmı olmucak mı diye :47::47:

Back
X