2012' de yazın evlenecekler

kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi

hayırlı olsun tatlım çok sewindim :16:

merhaba kıssslaarr:3:

Lavantacım dün yazıyodum ki elektrikler kesildi elbisen çok güzel bende kabarık elbiseleri pek sewmem bnm nişan elbisemde aynı renkti cok güzel secmişsin:)) ama kolye takma bnce ya taşlı bi küpe yada taşlı bi saç tokası kullan çok güzel olur:16:

düğün tarihleriyazılmış ilk sayfaya bende warımm bende warım 28 nisan :32:

selam kızlar muhabbetlerinize pek katılamıyorum dersler bi taraftan çeyiz hazırlığı bi taraftan uğraşıyorum, bir de polikistik over teşhisi koydular bana iyice sıkıntılıyım yani....
ankastrelerimizi almıştık bugün evimize getirmişler yerleşmiş bile :16:
kasım ayında izmir yolcusuyum nişanlım resimlerini yollamıyor evin çok merak ediyorum süpriz diyor geldiğinde gör diyor böyle işteee

selam kızlar muhabbetlerinize pek katılamıyorum dersler bi taraftan çeyiz hazırlığı bi taraftan uğraşıyorum, bir de polikistik over teşhisi koydular bana iyice sıkıntılıyım yani....
kasım ayında izmir yolcusuyum nişanlım resimlerini yollamıyor evin çok merak ediyorum süpriz diyor geldiğinde gör diyor böyle işteee

canım çok geçmiş olsun öncelikle.nişanlın izmir.de mi yaşıyor:34:

geçmş olsun canım sıkma canını bende de vardı geçti gitti. takma kafana. oh ne güzel sürpriz olsun heyecanlı heyecanlı

gecmiş olsun cnm...

kızlaaaar hadi ama bana akıl verin. koruyucu annelik yaptığım kızıma bayram hediyesi alcam. ne alabilirim onu mutlu edebilecek

günaydın kızlar:16::16::16:
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım:31:
sen de yaşayacaksın tatlım, az kaldı, hem senin de evin hazır, bak bizde de o yok, onu bekliyoruz :9:

inşallah canım ya inşallah herşey çok güzel olur..yalnız benim dayımın oğlu askere gidicek bayramın 3,günü asker düğünü var muhtemelen biizmkinler olmucak ananem dayım yengem falan ona cnm sıkıldı aslında
yavruuşş, 1 saat uğrarlar bişe olmaz canım, uğramasalar da takılma çok, sen var ya herşeye bu kadar takılırsan hiç olmaz, bak söyliyim sana :20::20::20:

yok canım arkadaslarda söylemiş zaten gasocum atmadıysa msj atayım msnden biri eklemiş beni o senmisin canım??
yok canım ya ben onu unuttum, yani şöyle, o zaten beni bulmuş, öyle ekledi, yani benim bişey göndermem gerek kalmadı, o sorduğu A harfi ile başlayan bendim zaten :1::1: o yüzden seninle ilgili birşey de göndermedim ben sedoşuma :8:

kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi
aa ne güzel, hem hayırlı olsun, hem de ne hoş sürpriz olmuş :70:

canlar kızıma bayram hediyesi ne alayım akıl verin bana:44:
hımm 7 yaşındaydı dimi o şirine? ya aslında neleri sevdiğine bağlı biraz..
hobi setleri var şimdi çok güzel çok orjinal şeyler, ben son bir yıldır kuzenlerime -kız-erkek farketmiyor hepsine göre var- doğumgünlerinde o hobi setlerinden alıyorum, hatta bütün klasik hediyeleri kenara bırakıp onlarla bütün gece oynuyorlar :))) ilgi alanlarına göre uygun bir hobi seti seçebilirsin sen de :112:
veya ne bileyim başka ne severse artık :)
kaldığı yer sanırım uygun olmayabilir(çünkü henüz yanınızda değildi galiba) ama büyük oyuncak evlerden olabilir :26:
şimdilik bunlar geldi aklıma :114:

merhaba kıssslaarr:3:

Lavantacım dün yazıyodum ki elektrikler kesildi elbisen çok güzel bende kabarık elbiseleri pek sewmem bnm nişan elbisemde aynı renkti cok güzel secmişsin:)) ama kolye takma bnce ya taşlı bi küpe yada taşlı bi saç tokası kullan çok güzel olur:16:

düğün tarihleriyazılmış ilk sayfaya bende warımm bende warım 28 nisan :32:
selam canım, bu arada düğün tarihini sultana özel mesaj at bence, çünkü geçmişe her zaman bakmayabiliyor, arada kaynamasın mesajın :))

geçmiş olsun canım, pko'n inşallah ilaçla tedavi edilebilir, bişeyciğin kalmaz :70:
ay bu arada ne heyecanlısındır kıızz, resim de göndermiyomuş, ay ne zor :9::9:

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr:69:

ay sizi nişan şafağı sayarken gördükçe ben heyecan yapıyorum valla:1:

Nişan için tuttuğumuz salonun son halini görünce ,nişana iki gün kala ben hiçbir şey yiyememiştim,hyecandan midem bulanıyordu sürekli.yarım saate bir de nişanlığıma bakıyordum:1:nişanın yarısında doğum günüm kutlandı hep beraber,başka bir pasta daha kestikten sonra dans ederken midem bir garip olmya başlamıştı.Tutturdum dans ederken ben çok acıktım demeye:60: nişandan sonra salondan çıkıp arkadaşlarla yemek yemeye gitmiştik:1:Büyük nişan olacağı için kabarık kıyafet seçmek zorunda kaldım ki ben aslında başka istiyordum tabi o kıyafetle yemeğe gidince iki sandalyeye oturmak zorunda kaldım:1:

Ya şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)

(BAŞLIK) "bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"

(BİR VATANDAŞ)

ömrü hayatımda duyduğum en anlamlı söz oldu bu.

ağlaya ağlaya yazıyorum bunları...

deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"allah razı olsun kardeşim. şu an gönderdiğin montla ısınıyorum.
sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım."

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr:69:

ay sizi nişan şafağı sayarken gördükçe ben heyecan yapıyorum valla:1:

Nişan için tuttuğumuz salonun son halini görünce ,nişana iki gün kala ben hiçbir şey yiyememiştim,hyecandan midem bulanıyordu sürekli.yarım saate bir de nişanlığıma bakıyordum:1:nişanın yarısında doğum günüm kutlandı hep beraber,başka bir pasta daha kestikten sonra dans ederken midem bir garip olmya başlamıştı.Tutturdum dans ederken ben çok acıktım demeye:60: nişandan sonra salondan çıkıp arkadaşlarla yemek yemeye gitmiştik:1:Büyük nişan olacağı için kabarık kıyafet seçmek zorunda kaldım ki ben aslında başka istiyordum tabi o kıyafetle yemeğe gidince iki sandalyeye oturmak zorunda kaldım:1:
iki sandalye hee :)) güzel anı olmuş sana da :))
doğum gününde miydi nişanın vaay, biz de kayınvalidemlere ailece iade-i ziyarete gittiğimizde canım aşkım ve annem yani kayınvalidem bana sürpriz yaptılar, salonda minik bi pasta üfledim :) çok hoştu :)
seninki de büyük bir organizasyonla kutlanmış hani, köfteee :1:

Ya şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)

(BİR VATANDAŞ)

deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

Allahım yardımcıları olsun inş:43::43::43:

(BİR VATANDAŞ)

TüyLerim diken diken oLdu ya okurken...Allah'ım herkese yardım etsin..Biz kardeşiz ne oLursa oLsun bunu bozmak isteyenLeri Allah ısLah etsin...

[B

aa ne güzel, hem hayırlı olsun, hem de ne hoş sürpriz olmuş :70:

hımm 7 yaşındaydı dimi o şirine? ya aslında neleri sevdiğine bağlı biraz..
hobi setleri var şimdi çok güzel çok orjinal şeyler, ben son bir yıldır kuzenlerime -kız-erkek farketmiyor hepsine göre var- doğumgünlerinde o hobi setlerinden alıyorum, hatta bütün klasik hediyeleri kenara bırakıp onlarla bütün gece oynuyorlar :))) ilgi alanlarına göre uygun bir hobi seti seçebilirsin sen de :112:
veya ne bileyim başka ne severse artık :)
kaldığı yer sanırım uygun olmayabilir(çünkü henüz yanınızda değildi galiba) ama büyük oyuncak evlerden olabilir :26:
şimdilik bunlar geldi aklıma :114:

çok sağol canım. bu hobi setleri ne oluyor tatlım nerelerde satılıyor. oyuncak evi nişanlım elşyle yapıyor şu an. evimize geldiğinde odasında görsün istiyoruz. kaldığı yurtta da sıkıntısı yok. çok iyi bir yer çünkü. odada da üç kişi kalıyolar. büyük bişey de alabilirim yani problem olmaz

selam kızlar ben daha yeniyim bu konulara çünkü istemeye gelmediler daha... ama bizim düşüncemiz nikahı hemen yapmak (çünkü erkek arkadaşım asker ve tayin olmaması gerek) ve düğünü de mayıs ya da hazirana bırakmak haziran daha uygun olacak herkes için... tabi bizimkiler bunu kabul eder mi orası mechul çünkü annemin isteklerine göre nikahtan 3 ay sonra düğün olmalıymış yani şubatta ama ben de sevgilimde kış düğünü istemiyoruz.... şimdi sizleri okudukça ne kadar çok işim varmış anladım daha nişan yok bohça zaten yok oğlan tarafı herşeyi hazırlamış ama bizde tık yok.... umarım ikna ederiz de bizde haziranda yaparız düğünü.... bi de şöyle bir dezavantajımız var o istanbulda ben maraştayım yani ev bulunacak eşya alınacak düğün ankarada olacak düğün mekanı seçilecek oooo :18::18: :((

Merhaba hoşgeldin canım umarım hersey ıstedıgın gıbı olur anladıgım kadarıyla sen ıstanbula gelın gelıyorsun bende kahramanmarasa gelın gıdıyorum bende de aynı sıkıntılar var nıkah ıstanbulda dugun gazıantepte olucak daha ev bakılıcak dugun salonu nıkah o kadar cokkı anlayabılıyorum senı allah yardımcımız olsun canım....

kızlar face açmış bulunmaktayım zaten vardıda kullanmıyuordum kapatmıştım şimdi eklemek istiyorum facede sizleri :16:

kızlar face açmış bulunmaktayım zaten vardıda kullanmıyuordum kapatmıştım şimdi eklemek istiyorum facede sizleri :16:

ÖzeL msjLa yoLLa canım adresini

kızlar nerdesiniz el ayak cekilmiş lilam senle ben kalmısım birtek:49::49:

Aynen yavruşumm yaa sıkıntıdan patLiicam ztn kimsecikLer de yok :S

Back
X