2012' de yazın evlenecekler

siz elinizi çabuk tutuyorsunuz ilk sen mi evleneceksin yoksa :34:

yok canım ocakta evlencekler var benimkinin gelmesinede daha 102 gün var:26::26::26:
benim ya haziran ya ağustos olcak ama onun aileside benim ailemde hiç borç olmasın diye şimdiden yapıp borç ödicekler:16::16:

yok canım ocakta evlencekler var benimkinin gelmesinede daha 102 gün var:26::26::26:
benim ya haziran ya ağustos olcak ama onun aileside benim ailemde hiç borç olmasın diye şimdiden yapıp borç ödicekler:16::16:

en iyisini yapıyorlar borçsuz girmek bizimde hayalimiz allah inşallah nasip eder o günleri görmeyi:nazar:

kızlar merhabalar...annem yemeğe çağırdı gittim yine geldim sizlerleyim...

afiyet olsun datlusu:56::56::56::8::8::8:

en iyisini yapıyorlar borçsuz girmek bizimde hayalimiz allah inşallah nasip eder o günleri görmeyi:nazar:

afiyet olsun datlusu:56::56::56::8::8::8:

hoşbuldukk güseliimm..:16:

kızlar bu arada kardolap sorduk boydan boya dolabı tanıdıkları istediğin renk modeli 2milyara yaparım dedi nasıl..boyu 2metreden fazla olcak aynalı olcak felan:26:

kızlar bu arada kardolap sorduk boydan boya dolabı tanıdıkları istediğin renk modeli 2milyara yaparım dedi nasıl..boyu 2metreden fazla olcak aynalı olcak felan:26:
boydan boyaysa iyi bence canım,ikeada 1.5 falan sırf dolap onlarda boydan boya değil...

ayyy ayın 22 sinde motor sınavına girmiştimm soruların cevapları açıklanmış ona baktımmm geçiorummm sanırımmm:52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:
inşallah canım hadi bakalım...

sanırım çok pahalı değil ama neden toplu almayı yada yaptırmayı düşünmüyorsunuz tek tek olunca daha pahalıya gelir sanki

ayyy ayın 22 sinde motor sınavına girmiştimm soruların cevapları açıklanmış ona baktımmm geçiorummm sanırımmm:52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:

hayırlısı canımcım:54:

geçersin canım sıkma canını:6::6:
ben kesin kalırım demiştim çnkü hiç derslere girmedim ve çalışmadım 85 aldım motordan:3::3:
direksiyondan da 95le geçtim 1nde hliyetm oluyo:30::30:
boydan boyaysa iyi bence canım,ikeada 1.5 falan sırf dolap onlarda boydan boya değil...

inşallah canım hadi bakalım...
bende baktıklarım hep küçüktü iyi geldi söz olunca verces hemen yplcak..yemek odasına başlandı:26::26:
sanırım çok pahalı değil ama neden toplu almayı yada yaptırmayı düşünmüyorsunuz tek tek olunca daha pahalıya gelir sanki

hayırlısı canımcım:54:
canım baktım takım olarak zaten 3500 dan aşa takım yok güseller hep 4000 felan:50::50:
ve kardolaplar hep küçücük bizim bura kendi evimiz olca için boydan boya olsun ki hereyimi alsın istiyorum:16:

canım baktım takım olarak zaten 3500 dan aşa takım yok güseller hep 4000 felan:50::50:
ve kardolaplar hep küçücük bizim bura kendi evimiz olca için boydan boya olsun ki hereyimi alsın istiyorum:16:
evet bende gardolabımın büyük olmasını isterim tabi fonksiyonel olmasını. umarım güzel günlerde kullanırsın canım :nazar:

merhaba bayanlar:3:
sabahtan beri perdeleri yıka ütüle as canım cıktı yaff giremedim bi türlü :21:
merhaba canım sen şimdiden antreman yapıyorsun sanırım:52::54::54::54:

evet canım 3-4 gündür ağrıyor, bildiğim bi hastalığım yok ama 2-3 ay önce de bi 10 gün kıvrandırmıştı beni
sanki midemde bir yumruk var ve sıkıştırıyo beni, çok rahatsız oluyorum, endoskopi isterlerse diye de imtina ediyorum doktora gitmekten aslında :25::25:

neyse beklerim birkaçgün daha geçmezse giderim artık :5:

geçmiş olsun gasocum bnde midemden cok cekiyorum ama gidemiyorum doktora endoskopi korkusundan..ne yesem hemen şişiyorum nefes alalmıyorum ve cok gazım oluyo balopn gibi geziyorum önceden acı ce ekşi yiyebiliyodum artık hiç yiyemiyorum nolcak böle yaff:53::53::53:

evet bende gardolabımın büyük olmasını isterim tabi fonksiyonel olmasını. umarım güzel günlerde kullanırsın canım :nazar:

evet tatlım ya annem calışıo bende yardımcı oluyorum ona 1.5 sene oldu mezun olalı hala iş bulamadım yemek çamaşır temizlik ütü hepsi bende kendi ewime hazırım:23:

geçersin canım sıkma canını:6::6:
ben kesin kalırım demiştim çnkü hiç derslere girmedim ve çalışmadım 85 aldım motordan:3::3:
direksiyondan da 95le geçtim 1nde hliyetm oluyo:30::30:

ben geçen sınav hiç çalışmamıştım motordan kaldım bi güsell:1::1::1::1:bu sefer çalıştım ve geçtim sanırım bende bi alabilsem sürüşten geçerim kullanıorum zaten.

hayırlısı olsun canım inşallah gönlünce olsuun eşyaların...:nazar:

merhabalar canım:16:
saol canım benim:16::16::16:
ayy ne güzel canım benim ya hayırlı uğurlu olsun hep mutlu yaşayın inşş cici evinizde:16:
saol tatlımmm hepimiz:16::16:

saol tatlım önceden 3500demiş konuşa konusa indi o fiyata:13:

evet tatlım ya annem calışıo bende yardımcı oluyorum ona 1.5 sene oldu mezun olalı hala iş bulamadım yemek çamaşır temizlik ütü hepsi bende kendi ewime hazırım:23:

valla öylesin canımcım:nazar: umarım en kısa zamanda gönlüne göre iş de bulursun inş.:54:

Back
X