2012 Ekim Anneleri

canım ben aldım bakım setini oldukça kaliteli inşallah kullanırkende memnun kalırım diyorum...ben 30 a almıştım

kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?

dünyada üretilen böcek ilaçlarının %16 sı sadece pamuk üretiminde kullanılıyormuş yani o yüzden bas bas bağırıyorlar işte zeytinyağlı sabunla 2-3 kez yıkamadan giymeyin yeni elbiseleri die , şimdi bile bile minik kuzuma ben nasıl kullanıcam bu pamukları , offf yaaa en güzeli tülbent sanırım ama koca bir top alıp kesip yıkayıp tek kullanımlıkmı yapsak , yıkanırsa temizlenmez gibi geliyo bana , ne zor işler yahuuuu

kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?
aaaaaaa hiç duymadım.öyle şey mi olur ya:44::44:

hoşgeldin sen de.. allah hayırlı doğumlar versin zamanında...

Ütülerim var yine bir yapıyorum bi oturuyorum ayaklarım şiş olduğu için uzun süre ayakta kalmak iyi gelmiyor. Yaa bi de çok sıcak sıcakta ütü hiç çekilmiyor

aaaaaaa hiç duymadım.öyle şey mi olur ya:44::44:

oluyomuş canım bizim buranın adetleri o kadar saçmaki anlatamam kayınvalidem demiş eşime herşeyi kız annesi alır diye bende kızdım tabi tartıştık biraz bu konuda annemler zaten yatakla gardropu alıcaklar kılık kıyafetide alıyo annem sağolsun arabayla ana kucağı kalıyo tek onuda kız annesi alır demiş çok sinir oldum.beklentileri ne kadarda çok

niye ki? Kız evinden mi getiriyormuş bebeğini

cnm yaa sağol sinirle güldürdün beni ahh bi bilsem maksat nedir?ki pazar günü günümüz vardı orda konuştuk komşunun gelinide kızıda hamile kadın kızına ne aldıysa gelininide almış yani adete bağlamak çok saçma diye bizimki ses çıkarmamıştı bu düşüncesi yüzündenmiş.evlenirkende aynı sorunu yaşamıştık yine aynı sorun her iki tarafında torunu bunu neden yüke sıkıntıya çevirirler anlamıyorum kimseden bişey istemiyorum çok şükür alırız eşim annesine yatakla gardropu kayınvalidemler alıvercekmiş deyince arabayla ana kucağıda onların onlar alıcak demiş ne saçma ....

zaten kayınvalideler işlerine gelince kız annesine düşer diolar:)

benimkisi öyle bişi demedi ama herşeyi annem alıyor sağolsun bize bişi bırakmıyor pek..

valla bir çok adet çok saçma da bu daha bi saçma.... hatta adet olsa bile ben olsam mesela babaanne dede olarak dayanamam ki zaten duramam alırım birsürü şey..biraz ayıp oluyor yani..acaba işlerine öyle mi geldi ??:44::44::44: onlar ne yapacaklarmış??zaten bu işte gönüllülük esastır..isteyen istediğini alır..nasıl duracaklar ki almadan..kayınvalidemler ne yapıyorlar bilmem ama ben annemi durduramıyorum mesela erken daha diyorum o da tamam diyor ama gördüğünü alıyor..

cnmm bebek bakmaya gelen eşyadan çok takıya bakıcak ya sonra sorucaklar bunu kim taktı felan diye onlar onu seviyor yani takı herkesin göreceği şeyi iyi yaparlar kendi torunu yolda sevgili kayınvalidem kardeşinin cocuğuna eşyalar alıyor torununa değil neden anneanne alırda ondan ben bişey istemem canım alırım kendim çalışır borçlanır kimseyede minnet etmem ne ayıp bişey

yaa kayınvalidenin durumu yoktur hadi, anlarım ama geleneği göreneği alet edip de onca masrafı seninkilerin üstüne yıkıyorsa, sen de bir gelenek uydur, "ilk yıl bebeği babannenin görmesi uğursuzluk getirir bizim oralarda." diye, ay sinir oldum.

bizim buraların adetini bizden iyi bilir tatlım kendisi doğulu olmasına rağmen benimde adetim çalıştığım için annem bakıcak olucak yani fazla göremicekler o zamanda gder annemden alır götürür yani yapar.

iyi yöntem,süpermiş...felisim kız iyi ki varsın...

hiç ya,allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..bebeklerimiz sağlıkla gelsin de aç açıkta kalmazlar allahın izniyle. benim kayınvalidemler de öyle elalem ne der düşüncesindeler her zaman..iki cümlelerinden biri ''ele güne karşı''ile başlar. işlerine geldi mi adet olur,gelmedi mi amaaaaaaan onlar eskidenmiş derler..tövbe tövbe....herkes yerinde yurdunda sağolsun.. bizim derdimiz isim..erkek olunca kayınpeder tutturmuştu kendi ismi olacak diye.ama koymayacaktık tabi..kız diye şimdi eskiden ölmüş bi evlatları varmış burda da daha önceden söylemiştim,onun ismi olacak deyip duruyormuş,eşim de inada binmesin diye hayır demiyor şimdilik.. uyuz oluyorum ya..bu allahın izniyle benim evladım...bı rahat bırak..düşüncesizlik mi,işlerine mi öyle geliyor bilemedim...

tatllım ben ıkeadan alacağım yakından gördüm çok güzel ayrıca oldukçada kullanışlı ve hafif...haftaya alacağım, evde kurunca farklı açıdan resimlerini eklerim birde o zman bakarsın

cok sevınırım canım sagolasın ben ınternetten alacagım ıcın tereddutte kaldım dolapta almak ıstıyorum hem sade hem uygun fıyatlara en azından

herkese meraba epeydir girmiyordum geçmişi de fazla okuyamadım nasılsınız?annecikler
bende perşembe günü konroldeydim bebeğim gayet iyiydi doktor çok iyi ilgilendi sağolsun ayrıntılı bir şekilde baktı bu arada kız olduğu kesinleşti %95 dedi.ayın 14 de ayrıntılı ultrasona gireceğim.bebeğimin yüzünüde gördüm resminide verdi çok netti ya çok mutlu oldum.şeker yüklemesi yapıldı şükür şeker falan yokmuş kan ilacına başladı bebeğim 375 gr olmuş bana az geldi ama iyi olur inşallah.bende evde yokum 10 gündür falan evi toparladım biraz şimdi oturdum daha bebişime ciciler aldım yavaş yavaş hazırlıklara başlayacağım kızımın bebek eşyalarını hurçdaydı çıkardım bugün onları yıkayıp hazırlayayım hazır olsunlar herşeyi var şükür almama gerek kalmıycak ama ban yine bişeyler aldım giyecek olarak sağlıkla giysinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…