kızlar deterjan konusunda bilgisi olan var mı?
hangisi iyidir,bebişlerin kıyafetleri için ?
bir de sevi bebenin 7 li bakım setini alan arkadaşlar olmuştu,fiyatlar nasıldı ?
ben 36'ye evimister de buldum alsam mı ki acep
kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?
merhaba ekim anneleri,benim de normal şartlarda ekimde doğacak kızım ama sezaryen olunca ekim başı ya da eylül sonu olacak.
ayrıca plesanta previalı bir hamilelik yaşıyorum.erken de doğabilir,hayırlısı.
benim iki çocuğum daha var.oğlum da uni baby kullanmıştım ama doktor arkadaşım pamuğu su ve zeytinyağlı kavanoza doldurup onu kullanıyordu.temizlemesi zor olur mu bilemiyorum ama sağlıkl olduğu kesin.
yarın 22, haftamız bitiyor ama henüz herhangi bir şey almayı düşünmedim.belki de riskli olduğu için.çalışıyorum ve alışverişe pek çıkmıyorum.evde olduğumda yatıyorum.aslında haftalar fazla ilerlemeden bir şeyler bakmak lazım kuzuya.
tulum vs. çok alamak lazım.hediye de geliyor ve bebek büyüdükçe öyle kalabalık artıyordu.sonrasında insan nereye koyacağını bilemiyorum.ben oğlumdan kalan bir iki şeyi sakladım hepsini verdim.şimdi sil baştan.ilk etapta hastane çıkışı,battaniye,çorap,bady,puset almayı düşünüyorum.normal şartlarda doğmasına daha çok var.ama son aylara bırakmamak lazım,inan istediği gibi dolaşamıyor.
kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?
aaaaaaa hiç duymadım.öyle şey mi olur ya:44::44:
niye ki? Kız evinden mi getiriyormuş bebeğini
oluyomuş canım bizim buranın adetleri o kadar saçmaki anlatamam kayınvalidem demiş eşime herşeyi kız annesi alır diye bende kızdım tabi tartıştık biraz bu konuda annemler zaten yatakla gardropu alıcaklar kılık kıyafetide alıyo annem sağolsun arabayla ana kucağı kalıyo tek onuda kız annesi alır demiş çok sinir oldum.beklentileri ne kadarda çok
oluyomuş canım bizim buranın adetleri o kadar saçmaki anlatamam kayınvalidem demiş eşime herşeyi kız annesi alır diye bende kızdım tabi tartıştık biraz bu konuda annemler zaten yatakla gardropu alıcaklar kılık kıyafetide alıyo annem sağolsun arabayla ana kucağı kalıyo tek onuda kız annesi alır demiş çok sinir oldum.beklentileri ne kadarda çok
valla bir çok adet çok saçma da bu daha bi saçma.... hatta adet olsa bile ben olsam mesela babaanne dede olarak dayanamam ki zaten duramam alırım birsürü şey..biraz ayıp oluyor yani..acaba işlerine öyle mi geldi ??:44::44::44: onlar ne yapacaklarmış??zaten bu işte gönüllülük esastır..isteyen istediğini alır..nasıl duracaklar ki almadan..kayınvalidemler ne yapıyorlar bilmem ama ben annemi durduramıyorum mesela erken daha diyorum o da tamam diyor ama gördüğünü alıyor..
yaa kayınvalidenin durumu yoktur hadi, anlarım ama geleneği göreneği alet edip de onca masrafı seninkilerin üstüne yıkıyorsa, sen de bir gelenek uydur, "ilk yıl bebeği babannenin görmesi uğursuzluk getirir bizim oralarda." diye, ay sinir oldum.
yaa kayınvalidenin durumu yoktur hadi, anlarım ama geleneği göreneği alet edip de onca masrafı seninkilerin üstüne yıkıyorsa, sen de bir gelenek uydur, "ilk yıl bebeği babannenin görmesi uğursuzluk getirir bizim oralarda." diye, ay sinir oldum.
cnmm bebek bakmaya gelen eşyadan çok takıya bakıcak ya sonra sorucaklar bunu kim taktı felan diye onlar onu seviyor yani takı herkesin göreceği şeyi iyi yaparlar kendi torunu yolda sevgili kayınvalidem kardeşinin cocuğuna eşyalar alıyor torununa değil neden anneanne alırda ondan ben bişey istemem canım alırım kendim çalışır borçlanır kimseyede minnet etmem ne ayıp bişey
niye ki? Kız evinden mi getiriyormuş bebeğini
tatllım ben ıkeadan alacağım yakından gördüm çok güzel ayrıca oldukçada kullanışlı ve hafif...haftaya alacağım, evde kurunca farklı açıdan resimlerini eklerim birde o zman bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?