kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?
günaydın hanımlar
bie haftadır midem çok fena yanıyor.. ilaç da içmek istemiyorum.. çünkü içersem önüne geçemeyeceğim. meyve yesem midem yanıyor. bebişleriniz günde kaç kere tekmeliyor?
öyle bir gelenektne bahsedilir ama bana mantıklı gelmez. anneannede babaannede üzerine düşeni yapacaktır. biz de ikisi de başlamış çalışmalara.ama öyle bir sınırlamaya karşıyım ben ve hemen önüne geçtim bunun. iki tarafta içinden ne geliyorsa yapsın çocuğumun annesi babası var ve çalışıyoruz biz tek te yaparız dedim. tabi kız annesi kızına kıyamaz hep bi adm önde olur
kızlar konu kaynanalar ile ilgili olunca su gibi akmış maşallah.vallahi kayınvaldeler işlerine geldiği gibi yapıyorlar kendi kızları olduğu zaman bir başkalar bizler olduğumuz zaman söz konusu bir başkalar onları anlamak çok zor
bendede oluyor ara ara özellikle unlu şeyleri tüketince yanıyor onu anladım , ılık süt koy bir bardağa , 5-10 dk da 2 yudum iç , gün içerisinde geçene kadar tekrarla , birde ekmek dahil unlu şeyler yeme , ben böyle yapınca hemen geçiyor
ben daha bir iğne bile almadım oğluma..
c.tesi eminönüne gideyim diyorum.ama nerden başlayacımı bielmiyorum.
ilk bebeğim. ay ne alcam yaa :)))panik oldum :))
canım benim panik olma rahat ol bak diyeyim sana :)) hastane çıkışını birkere al.5 tane yeni doğan altüst takım al sadece tulumlu alt 6 tane al .ağız mendili atlet kilot çıtçıtlı badi 6 tane yeter ilk başta 3 ay işini görürler birde canım penye yelekler var onlardanda bulabilirsen al çorap eldiven ilk bunları temin etsen yeter.bebiş olduktan sonra diğerleri yavaş yavaş olur sıkıntıya girmeeeeee[/QU
ya ne bileyim hiçbişey yok ya ortada,tuhaf oluyor insan.çalışıyorum vaktim de yok.hepsini aynı yerden alıp çıkmak istiyorum.
bübchen bakım seti ve şu sevi bebenin meşhur tırnak bakım setlerinden vardır dimi havuzlu handa?
herkes pek memnun kalmış :)
bir de hastane çıkışına ve mevlüte süsler yapmak istiyorum dağıtmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?