kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?
kızlar size birşey sormak istiyorum sizdede adetmidir bebeğin a dan z ye herşeyini kız annesi alır ?
canım o kişi benim beğenmene sevindim şimdide hümadan sonra hiç bir ismi beğenemez hale geldim:))))bide fatih sultan mehmetin annesinin adı hüma sultan:)))bu isim konusunda bende çok kararsızım hala , şimal olsun dedik ama sonunda mal varmış yeni farkettim şi - mal die dalga filan geçerler kızımlaüzülürüm o zaman , arkadaşın biri ilk kızımın adı hüma demiş , bi dizidede vardı hüma ismi , anlamıda cennetteki bir kuşmuş , ben beğendim sizce nasıl ? Yardım lütfennnn
canım o kişi benim beğenmene sevindim şimdide hümadan sonra hiç bir ismi beğenemez hale geldim:))))bide fatih sultan mehmetin annesinin adı hüma sultan:)))
valla arkadaşım biraz da anlaşmaya bağlı bu işler ama bizdede böyle oldu resmen emir verdiler kız annesi yapar diye annem zaten alıcaktı içinden geliyodu ilk torundu sonuçta sepeti babane yaparmış oda takımını anane alırmış o zaman anlaşıldı görümcemin kızının oda takımını aldık biz yepyeniydi annemde speti yaptı eşimde bana 2.çocukların eşyalarını babane yapar dedi kayınvaldem şimdi yatalak oldu zaten bişey beklemem ama annemede aldırmam:)))
günayyydınnnn :)
kızlar herşeyi kız annesi alır diye birşey yok ama bizim annelerimiz daha meraklı olduğu için mi yoksa torun heyecanı mıdır benim annemde beşiğinden yorganına, bezinden emziğine, altın takısına kadar herseyi alıcam diyor. ama kayınvalidemin umrunda değil bende sinir oluyorum bebek arabası almadım oto koltuğu ve bebek arabasını ona aldırıcam...herseyi kız annesi yapar derse bende anneannesi hergün babanesi 1 gün görür dicem...annem hep anlatır babanen senin herseyini yaptı hiç kimseye birsey aldırmadı en iyi için heryeri gezdi der ama şimdiki babaneler masraf çıkarmamak için anneannenin üstüne yıksınlar bakalım.
günaydııııııııııın,sabah erken kalkarım kahvaltı hazırlarım,cicilerimi giyerim kahvaltımı yaparım o daracık vakittte mutlaka bunu da okurum.eşim de bol bol söylenir yanımda...bu ne aşk diye diye...
herkese günaydınlar..bende forumu sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum..bizde cumartesi recep has a ayrıntılı ultrason için gittik..dörtlü testte afp yüksek çıkmıştı..şükür onunla ilgili bir sorun yokmuş..ama bu seferde bebek 6 gün geriden geliyor dedi..baştan beri 2-3 gün gerideydi zaten ama 6 gün olması çok canımı sıktı..ara açılırsa problem olur dedi..3 haftada bir kontrole git dedi..tamam da şimdi 3 koca hafta nasıl geçecek....
Ben çok beğendim gerçekten hüma ismini yanlız biraz araştırdım farklı farklı şeyler yazıyor anlamı hakkında bi yerdede erkek ismi diyor :44: sen biliyormusun tam anlamını acaba ? Ben kararlıyım hümada ama yanına bişey daha eklesekmi diyorum , 2. isimli dahamı iyi oluyo bilemedim :44: kızlar sizde fikir verin nolur
ben yavaş yavaş almaya başladım hatta bir çoğunu tamamladım...bir yandan da alt açma, pike, nevresim yastık kılıfı gibi şeylerin birazını kendim diktim , güzel fistolar falan gördüğümde hemen alıyorum çok mutlu oluyorum yaparken
Allah nasip ederse haftaya ıkea ya gideceğim oradan da bir çok şeyini tamamlayacağım (beşik, bebe yastığı vs.) Bebek odası almayı düşünmüyorum, genç odası yaptıracağım ceviz ağacından, sade bir gardırop ve şifonyer...bebe yatağını istikbalden alacağım (biotech) aynı şekilde odası için baza ve yatak...
Canım zaten cicilerimiz topiğine bakarsan eklediklerimizden az çok neler temin etmeye başladığımızı görmüş olursun hem sanada bir fikir olur
bunuda söylerim derken neyi söylersin onu anlamadım :26: sanada günaydın şekerim :119:
ben basladım canım almaya odasını hazrladım boya duwar kagıdı şifonyerinide aldım dün ikeadan.hafta sonuna beşikle gardrop gelıcek biticek odası.ama alınıcaklar bitmicek liste uzun ben bide aceleciyim sanırım dalin yumusatıcılar prima bezler, dalin johnsons baby yağlar sabunlar beberon emzik hatta biberon temizleyici abartmışım sanırım :)
bunu da söylerim demedim ki,okurum dedim canım benim. yani kadınlar kulübünü okumadan evden çıkmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?