2012 Ekim Anneleri

evet canım bende şuan halime gülüyorum..dün gece uyandığımda eşime bakıp düşündüklerim gelio aklıma şimdi şaka gibi:) ama bi kaç saat kalıosun hakkaten etkisinde. insan heleki hamileyken böyle şeylere rüyasında bile tahammül edemiyo..
hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alalım dediğin gibi tatlı anılar olarak kalıcak zihnimizde..ama işte zamanda geçmi sanki..haziran annelerine bakıodum tek tek doğuruolar:) içimi heyecan kaplıo, bizde kısmetse 38 39. haftaları görücez ama çok uzak gibi gelio burdna bakınca sabretmek ne zormuş..

kızlar bende yaaa kocamı rüyamda aldatırken gördüm hemde iş arkadaşıyla (kızıda hiç sevmem bu arada yılışık bişi)rüyamda ağlıyodum uyandım hala ağlıyorum uzun bi sürede kendime gelemedim durduramadım gözyaşlarımı kalbim güm güm atıyo eşim napcağını şaşırdı sabahada anlattım gülüyo sen paranoyaklaştın diye :)))

hay allah..dün gece kabus gecemiz olmuş desenize..ya işte hamişlikten beri yavaş yavaş kilo alıoruz, hareketlerimiz ağırlaşıo, kendimizi çekici hissetmioruz vs vs gibi şeylerden demekki bilinç altımıza kocalarımız bizi beğenmio düşüncesi mi yerleşmiş ne:) paranoyanın dibine vurmuşuz resmen

canım bizim oğluşda öyle hareketlerine bi anlam veremiyorum bazen hoplayıp zıplıyo bazen çıt yok birde dediğin gibi benim eşimde sadece ev süpürüyo diğerleri beni bekliyo sıcakda içimden hiç bişi yapasım gelmiyo hele ütü aman allahım benden uzak dursun

ben haala etkisindeyim ama ağladığımdan bide adama surat yapıyorum görseniz arıyo ters davranıyorum :))) çirkinleştiğimi hissediyorum hamileyken saç kesilmez diyolar saçımı kesitremiyorum kaşlarım incelmişti almıyorum bi süredir onlarda uzadı çatlaklarımı hiç söylemiyorum bile yani berbat durumdayım kızlar bakımsız tarzan oldum çıktım

ayyyyyy hele ütü yok mu???? o kadar birikti ki!!! olmazsa bu gece valla balkona çıkarıp yapacağım. sabah eşime bi gömlek ütüledim fenalık bastı..pamntolon ütüsünü eşim kendi yapıyor allahtan..ince işleri hiç sevmiyorum..

amaaaaaaan kestir gitsin,ben kısa saça alışkınım uzayınca direk dökülmeye başlıyor,bu aralar düşünüyorum kestirmeyi..her yer benim saçlarım..sinir oluyorum.. ama toplaması da güzel oluyor..kısa kesersem enseme değmemesi gerek..çatlakların ne zaman oldu???

kızlaaaaaar haziran annelerine bakıyorum arada,patır patır doğuruyorlar valla...çooook heyecanlı.. bir de birbirlerinin nolarını almışlar,haber alıyorlar.. nasıl girecekler ki zaten forum olayı bitmiştir onlar için

ya sorma bnmde şu meşhur modelden önü uzun arka kısa şimdi heryer eşit oldu hep topluyorum şimdi kestirsek salınık kalıcak oda ensemizi yakar diye düşünüyorum bide saç kesilmez diyen kayınvalidem kestirirsem laf eder ben çatladım cnm yaa göbeğimdekiler bile belli bacak aram çatladı sinir oluyorum kakao yağı sürüyorum ama nefayda o kadarda cok su içiyorum ki hiç faydası yok

ya kestir gitsin güzelim..bana göre saç kesilmez olayı tam bi hurafe:) ben kestirdim.. ama tabiki boyatmıyorum. zaten hamile kalmadan bir ay önce boyatmıştım kendi saç rengime..dipler çıksada anlaşılmıo ordan yırtıorum ağdaya giderken zorlanıorum bende ondan müzdaripim ama hemen uzuyo ben anlamadım gitti bu işten bişi yaz bide sürekli pant giymekte olmuyo. nasıl çözcez bilmem..

bana görede çok saçma ama napalım emir ağır toptan kesilmezzzzz dedi.bende heergün topluyorum kaşlarımıda almıyorum baya inceldi ağda zaten tam bir işkence ben daha dışarıya gitmeye başlamadım annem yardım ediyor ondan daha az utanıyorum çünkü evde ağda makinem var o alıveriyo sağolsun hamilelik çok tembelleştirdi beni yüksek ayakkabıda giyemiyorum sandalet kot gömlekkk ufff ben olsam bende beğenmezdim beni :))))

e öyle yapcak bişi yok emir demiri keser:)
ben hep dışarı gidiodum ağdaya. kendim yapmaya üşneiorum ama şuan dışarı gitmeye bile üşeniorum bende..ne çok miskinleştik yahu:44: bende bankaya gelirken sandalet giyiyorum. ayakkabılarım olmuo. şişlikten. topukluda giyemiorum mümkün değil..öyle bi amele tip oldum

Son düzenleme:
Ben saçlarımı kestirdim n'olcak, niye batıla bağlayıp tipsizleştireyim ki kendimi ayol. Kaş niye almıyosunuz bu arada? Boya meselesine gelince ben zaten saçımı kına ile boyuyordum, aynen devam...

doğru söylüyosun canım zaten müdürümde akşam aradı kusura bakma dedi eşi çok kızmış o kız hamile sen ne yapıyosun demiş bugunde bana profiterol aldırtmış ben çok severim aslında onunla abi kardeş gibiyiz ama işte bazen oluyo böyle ama dün çok üzüldüm herhalde birde bebişimi hissedemedim çok panık olduım bugun içim rahatladıı

Ben saçlarımı kestirdim n'olcak, niye batıla bağlayıp tipsizleştireyim ki kendimi ayol. Kaş niye almıyosunuz bu arada? Boya meselesine gelince ben zaten saçımı kına ile boyuyordum, aynen devam...

cnm kaşlarımı kendim bıraktım incelmişti uzasın şekillendirtcem ince sevmiyorum çünkü bende bağlamazdımda kayınvalidem kesilmez dedi şimdi onun lafını çiğnemek istemem zaten heran laf sokma modunda gerek yok tatsızlığa sabredeyim azcık daha yada diyorum ona çaktırmadan kestirsemde ona giderken toplasammı ama onuda anlar o çok dikkatlidir

Sıfır kg doğuma gitmek imkansız herhalde. Geçen bir doktorun sitesinde okudum. O doğanın kanunu demiş, ben Allah'ın hikmeti olarak yoruyorum;" 4-5 kg annede kg kalırmış doğumdan sonra ola ki kıtlık oldu anne bebeğini bir süre daha besleyebilsin." Onun için en ideal 11-12 kg almak. Ama ödem tutarız, şekerimiz olur, genetik yapımız öyledir. Bunlar hep etkileyici şeyler. Ben 29 kg alıp, hepsini 1 yıl olmadan verip, karnı beline tekrar yapışan kadınlar tanıyorum. Zaten bu sıcaklarda pekte kilo alabileceğimizi düşünmüyorum. Sıcakların en iyi yönü bu, kötü yönü ise en azından benim için işten eve pestilim çıkmış vaziyette döndüğüm için yürüyüş falan yapamıyorum. Oysa bu haftalardan sonra rahim çatımız genişlemeye başlıyormuş ve hareket çok önemliymiş.

Son düzenleme:

Hmm beraber yaşıyorsunuz sanırım, zor olmalı. Bana kimse karışmıyor, arada annem arayıp, şunu yiyo musun, bunu yiyo musun, süt içiyo musun diye dürtüklüyo. Onun dışında kendi batıllarıyla kafamı şişiren yok çok şükür. Hiç gelemiyorum zaten öyle şeylere alışkın değilim, hemen alay etmeye başlıyorum, hiç hoş olmuyo :)

Bende geçen sabah karşı gördüm, benimkide rüyamda bile aldatmadı beni ama hapse giriyordu:)
Hiç hamilelikten bu tür rüyalar göreceğim aklıma gelmezdi.

evet öyle cnm emir demiri keser :))) ben kendim yapamıyorum çünkü göremiyorum anneme yaptırıyorum jiletide sevmiyorum ağdayla azaltmışım tüyleri şimdi coşturmaya ne gerek var :))) benim ayaklarım şişmedi hiç ama ellerim şişyo yavaştan alyansım olmuyo bazen sıkıyo bende çok miskinim yemek bile yapasım gelmiyo allahtan yaz mevsimindeyiz seçenek çok bide bigün anneme bigün kayınvalideme gidiyorum arada evde yiyiorum onu yapmak bile zor geliyo

ben olsam dinlemezdim şaka bi yana için nasıl rahat ediyorsa öyle yap...

beni her sabah erkenden uyandıran kelebeğim henüz uyandı şükür....bi kızdım ona korkutma beni anneciiimmmmmmm diye..kahvaltıya bugün geç oturduk ondan oldu belki de..aç kalmış kızçemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…