bende de sağ tarafta var o ağrı, oturamıyorum uzun süre dikilemiyorum..en rahat yatar pozisyonda, o zamanda sağa dönünce başlıyor
Hanımlar hepinize İyi Pazarlar
Benim de eşim bu pazar evde ama kös kös oturucaz evimizde haftasonları dışarı çıkmayı sevmiyor eşim her yer çok kalabalık oluyormuş.
arkadaslar dun duydum kayınvalıdemın bı akrabası 6 aylık bebek dunyaya getırmıs 800 gr 110 gun yogun bakımda kalmıs sımdı cıkmıs evdeymıs bebekte gayet ıyıymıs ama bakımı cok zormus kucuk oldugu ıcın ama bana mucıze gıbı geldı herhangı bır amelıyat falan da gecırmemıs bebek cıgerlerı nasıl gelıstıkı cok zor valla allahım gunumuzde saglıklı bebekler dunyaya getırmeyı nasıp etsın ınsallah
arkadaslar dun duydum kayınvalıdemın bı akrabası 6 aylık bebek dunyaya getırmıs 800 gr 110 gun yogun bakımda kalmıs sımdı cıkmıs evdeymıs bebekte gayet ıyıymıs ama bakımı cok zormus kucuk oldugu ıcın ama bana mucıze gıbı geldı herhangı bır amelıyat falan da gecırmemıs bebek cıgerlerı nasıl gelıstıkı cok zor valla allahım gunumuzde saglıklı bebekler dunyaya getırmeyı nasıp etsın ınsallah
slm kizlar.biz kizimizin ismini meryem koymaya karar verdik.daha dogrusu esim cinsiyetini ogrendiginde meryemim diye sevmeye basladi benimde hosuma gitti.meryem diye seviyoruz valla.nasil sizce?sizin buldugun isimler var mi
benimde eşim meryem diye tutturdu...bilmiyorum ben kararsızım meryem olursa yanına ece eklemeyi düşünüyorum birde.
Kızlar kandiliniz mübarek olsun...Bu gece benim için de duar edin...
Amniyon sıvısı sızıntısından şüpheleniyordum bahsetmiştim burda da...Bu gün doktora gittim. Ultrasonla baktı, sıvıda azalma görünmüyor dedi ama yine de bir ped vereyim sana emin olalım dedi. Ortasından kırmızı çizgiler geçen bir ped verdi, akşam 21:30'a kadar dursun, 21:30'da gel bakalım dedi.
Bu arada nts'ye bağlandım ve idrar testi istedi. İdrarımda enfeksiyon çıkınca, ne tür bir enfeksiyon olduğunu anlamak için idrar kültürü istediAkıntı enfeksiyona bağlı da olabilir dedi. Neyse akşam 21:30'da gittim, pedin küçük bir yerinde açık sarı bir akıntı, geri kalan yerleri şeffaf bir ıslaklık Baktı baktı, evet dedim, amniyon sıvısı mı? Şüpheli dedi Bir ped daha vereceğim, yarın öğlene kadar dursun, aynı şekilde gelirsen seni 24 saat müşaade altına alacağız dedi Ultrasonda sıvında azalma görünmüyor ama bazen iğne deliği kadar bir yerden sızıntı olabiliyor dedi...
Bu arada kanda enfeksiyon arama testi istedi. Kan da verdim, yarın çıkacak sonuçları....
Çok korkuyorum...
arkadaslar kaburga agrısından oluyorum resmen oturamıyorum sol kaburgam cok agrıyor ayaktayken yada yatarken bırsey yok ama otururken uc kısmı agrıyor nette baktım bıraz olurmus bebek durusundan tekmelerınden falan ama buyudukce ne olcak halım dusunemıyorum bıle benım normale gore bel kısmım kısa bacaklarım uzun acaba bebek ust tarafa sıgamıyormu sızdede varmı boyle bır agrı olmadı doktor yolu gozukuyor bana gercı ne yapabılırkı buna ayakta dolasacagım yada yatacagım bol bol. bu arada denıze gıdecegım sorun olmaz heralde cok sıcak antalya yanıyor ben yanıyorum 5 te denızdeyım ınsallah
Hanımlar hepinize İyi Pazarlar
Benim de eşim bu pazar evde ama kös kös oturucaz evimizde haftasonları dışarı çıkmayı sevmiyor eşim her yer çok kalabalık oluyormuş.
bende yok canım , isrterdim uzun bacaklarım olsun ama benimkiler normal , eğer devam ederse git bi görün en güzeli bu arada senin birdahaki randevun kaçıncı haftada ?
kizlar benim kiraplarim artti ozelliklede gece cok fena vuruyr ve ertesi gun ayagim agriyor dun gece ayagima masaj yapti esim sagolsun ama bugun surekli kasilmis sekilde masjda yaptim faydasi yok burda bugun hafta basi oldugu icin esim cok yogun yarin sabahdan gidicez dr bi aksilik cikmassa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?