2012 Ekim Anneleri

Hanımlar hepinize İyi Pazarlar

Benim de eşim bu pazar evde ama kös kös oturucaz evimizde haftasonları dışarı çıkmayı sevmiyor eşim her yer çok kalabalık oluyormuş.

herkese iyi pazarlar. nasilsiniz kizlar, napiyor findik kurtlariniz bugun benimki kipir kipir tam kurtlu. sabah esimi geciriyordum saat 5 bucuktu basladi daha o saatte, bi meyve yedim sakinlesti. acikmis demekki

arkadaslar dun duydum kayınvalıdemın bı akrabası 6 aylık bebek dunyaya getırmıs 800 gr 110 gun yogun bakımda kalmıs sımdı cıkmıs evdeymıs bebekte gayet ıyıymıs ama bakımı cok zormus kucuk oldugu ıcın ama bana mucıze gıbı geldı herhangı bır amelıyat falan da gecırmemıs bebek cıgerlerı nasıl gelıstıkı cok zor valla allahım gunumuzde saglıklı bebekler dunyaya getırmeyı nasıp etsın ınsallah

Allah in mucizeleri bu hikayeler,insallah bir an once toparlar kendini

kizlar benim kiraplarim artti ozelliklede gece cok fena vuruyr ve ertesi gun ayagim agriyor dun gece ayagima masaj yapti esim sagolsun ama bugun surekli kasilmis sekilde masjda yaptim faydasi yok burda bugun hafta basi oldugu icin esim cok yogun yarin sabahdan gidicez dr bi aksilik cikmassa...

Ayy maaşallah minik meleğe canım Bende çok korkuyorum erken doğumdan Allah zamanında nasip etsin hepimize diyorum şöyle güzelce tamamlasın gelişimini karnımızda

slm kızlar izmir de hava dehşet sıcak.biz de sıcaktan çıkamıyoruz zaten.böyle daha iyi akşama çıkarız artık.çiçeği burnunda babalarımızın babalar günü kutlu olsun.ilkler herzaman çok güzel gerçekten de seneye ayrı bi güzel olacak ama.allah nasip etsin inşallah hepimize.benim kızım hiç durmuyor amaaaa.ben de ona oryantal çalıyorum oyna kızım boşa gitmesin :)))))

slm kizlar.biz kizimizin ismini meryem koymaya karar verdik.daha dogrusu esim cinsiyetini ogrendiginde meryemim diye sevmeye basladi benimde hosuma gitti.meryem diye seviyoruz valla.nasil sizce?sizin buldugun isimler var mi

benimde eşim meryem diye tutturdu...bilmiyorum ben kararsızım meryem olursa yanına ece eklemeyi düşünüyorum birde.

bizim oglumuzun suan bırsuru adı var babası egehan dıyordu baslarda sımdı alternatıfler buldu ulus ateş toprak kuzey bende ruzgar dedım bakalım kararsızız daha olmadı aılecek oylama yapacagız

Amin canım inş. hepimize vaktinde doğum nasip etsin Rabbim...Neyse ki sağlığı iyiymiş atlatmış maşallah

Son düzenleme:
benimde eşim meryem diye tutturdu...bilmiyorum ben kararsızım meryem olursa yanına ece eklemeyi düşünüyorum birde.

canim bende acele etmeyelim baska buluruz dedim ama bu isme alistim galiba daha guzel isim yokmus gibi geliyor:)anlaminada guzel ibadete duskun anlaminda.mubarek bir kadinin ismi ayni zmanda meryem ecede guzel biz tek isim dusunuyoruz.

ççooookkk geçmiş olsun canım
ara sıra bende de oluyo sıvımsı bi akıntı su gibi
iinşallah önemli bişey yoktur

bende yok canım , isrterdim uzun bacaklarım olsun ama benimkiler normal , eğer devam ederse git bi görün en güzeli bu arada senin birdahaki randevun kaçıncı haftada ?

Hanımlar hepinize İyi Pazarlar

Benim de eşim bu pazar evde ama kös kös oturucaz evimizde haftasonları dışarı çıkmayı sevmiyor eşim her yer çok kalabalık oluyormuş.

aynen benim eşimde sevmez ama bende bütün hafta sıkılıyorum evde zaten arada benim için çıkar ama fazla durmayız yine geliriz hemen evimize

güzel pazarlar güzel anneler,onların güzel yavruları ve o güzel yavruların babaları
bütün bebişlerin babalarının babalar günü kutlu olsun
rabbim babalarımızı başımızdan eksik etmesin

kızlar gece uyandığınızda bacağınızda ağrı hissediyo musunuz? ben hangi tarafa yattıysam o bacağımda inanılmaz bi uyuşma ve ağrı hissediyorum uyurken farkında olmadan baskı mı yapıyorum bacağıma anlamadım ?

bir de akıntı durumunuz ne alemde?? ara sıra su gibi bişeyler geiliyomu sizde de?

magnezyum desteği aldığın haldemi kramp oluyor ? ben almıyorum ama hergün ceviz yiyorum 10 tane en az birde kızılayın maden suyunu içiyorum ondada magnezyum ve biçok mineral var bi dene bakalım belki sendede işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…