kızlarr kaç gundur mıgdem yanıyor çok kötu tam gectı derken ne uyguluyorsunuz mıgde yanmalarına
bızımde yarın kontrolumuz var bakalım kızım ne kadar buyumuş:))
bu arada ogluma kardesın oyuncak getırcek gelırken dedım garıbım 4 gözle gıdıyor kardesını görmeye bıde dr demezmı hanı oyuncagım nerde :))
günaydın herkese :)
doğum iznim gelsin artıkkk(
bacaklarım,belim,heryerim ağrıyor
geceleri de uyuyamıyorum,çalışmak istemiyorumm artıkkkk(
şafak 6 hafta :))
cnm hayırlı olsun odanız bizde oturma odamızı boşaltmaya başladık dün akşama kadar evde temizlik yaptık kocamlatvmizi felan taşıdık salona ohh ferah ferah orda oturucaz oturma odamızıda bebek odasına çeviricez ben bebeğimi doğduğu zaman salonda yatırmayı düşünüyorum klimalı odada bizim buralarda henüz doğal gaz olmadığı için klimayla idare ediyoruz çokta soğuk olmuyo zaten olursada kömür sobası kurucaz oğlumuzun odasına
o oda ve ısınma sorunu bizdede var , bebek odası yapıcak bir odamız yok zaten yatak odama koyucam beşiği ama orasıda baya geniş , doğalgaz zaten yok , oturma odasında klimamız ama oradada tv , pc filan var , büyük odayı ısıtmak zor olucak birde havayı kurutmayan ısıtıcı icat edemedilermi daha yaa :44: bu konuda bilgisi olan varmı kızlar ?
99 gün kalmış bak 2 li rakamlara düşmüşsünaslında biz sabırsızlanınca günler geçmiyor gibi geliyor ama daha dün gibi hamiş olduğumu öğrenip doktora gidişim
evet cnm,şükürler olsun bu günlere geldik..
sona yaklaştıkça çok tedirgin olmaya başladım.doğum nasıl olacak? son günlerim nasıl geçicek ?
bir de iki hastaneye birden gidiyorum 2 dr um var.
bi türlü karar veremedim,kafam çok karışık
sizler de benim gibi misiniz? çok korkuyorum ben nedense :S
icini rahat tut. aklina boyle seyler getirme. korkma. doguma kendini ne kadar cok hazirlarsan o kadar kolay gecer. sadece eglenmene bak. bol bol muzik dinle,sevdigin arkadaslarinla yuruyus ve alisveris yap,komedi filmleri gibi seyler izle... moral yuksek olunca hangi dogum sekli olursa olsun cok kolay olur canim.
cnm hayırlı olsun odanız bizde oturma odamızı boşaltmaya başladık dün akşama kadar evde temizlik yaptık kocamlatvmizi felan taşıdık salona ohh ferah ferah orda oturucaz oturma odamızıda bebek odasına çeviricez ben bebeğimi doğduğu zaman salonda yatırmayı düşünüyorum klimalı odada bizim buralarda henüz doğal gaz olmadığı için klimayla idare ediyoruz çokta soğuk olmuyo zaten olursada kömür sobası kurucaz oğlumuzun odasına
Kızlar, ''Toprak'' mı ''Emir'' mi?
yoksa ''Toprak Emir'' mi?
:)
fikir rica ediyorum..
klimanın bebek için zararı yok mu? arkadaşım 20 gün önce doğum yaptı, doktoru kesinlikle klima yasak demiş :26:
sürekli filtresini temizlersek bide buhar makinesi bulundursak olmazmı acaba sobada çok sıcak olur terler hasta olur klima en azından aynı kararda çalışıyor diye düşündüm ben
bilmiyorum ki canım doktorunla da bir konuş istersen. ne kadar zor bebek sahibi olmak ,herşeyi ince düşünmek gerekiyor
çok fazla mı pimpirikli davranıyoruz acaba diyorum bazen
kızlar sizlere bir sorum var aranızda hamileyken namaz kılan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?