2012 Ekim Anneleri

21 hafta 3 gün yazıyor hemen yanında da 26 weeks 5 days yazıyor

teyzesi bizim oğlanı içerde ingilizce kursuna verdik Türkçeyi yanlış yazıyor kerata tam öğrenememiş ama ingilizce de zehir gibi maşallah günü gününe biliyor içerde yattığı günü

cnm banada yapabılırmısın ben 27 ama hamıle kaldığım da 26.5 tum eşim ise 34

erkek çıkıyor buna göre :))) hayırlısı inş. teşekkür ederim verdiğin yöntem için

kızlar iyi aksamlar...

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum aşırı derecede belim ağrıyor...5 dakika yatıyorum, 5 dakika oturuyorum, 5 dakika geziniyorum evin içinde. ne yapıcam ben ya gecede hiç uyuyamadım bu gece Allah kerim nasıl uyurum bilmiyorum

cnm banada yapabılırmısın ben 27 ama hamıle kaldığım da 26.5 tum eşim ise 34
27bölü 4 ten kalan sonuç 2 34 bölü 4ten kalan sonuç 2,kızın geliyor hayırlısı olsun,tabiki bunu allah bilir,sadece bir yöntem...
ayyy cokta severım ben ıyı kızımda bışey olmamış ya yazın bıle serınlemek ıcın sıcak suyla banyo yaparım ay ne sacmayım ya of

ya aslında olacağı varsa oluyor her şekilde,tabi tedbiri elden bırakmamak gerek..

anaaa dr kesın erkek demiştı ama bı an suphe duydum haha yarın kız derse şaşırmam en azından sapol ccnm

ankarada olan arkadaslar gırlshopta 2. urunde %50 ındırım korayda ıse %20 ve %50 ındırımler var kacırmayın derım

Merhaba ekim anneleri,

Ben haziran annesiyim cok sukur bebisime kavustum Rabbim sizlerede saglikla sihhatle bebislerinize kavusmanizi nasip etsin.

Sizlerin yazilarini gorunce birden bir kac ay oncesi canladi gozlerimde.

Lutfen hamileliginizin her aninin tadini cikarim zaman o kadar cooooooooooook cabuk geciyor ki bunu en iyi dogum yaptikdan sonra anliyacaksiniz. Banada sanki hic haziran ayi gelmiyecekmis gibi geliyordu simdiyse ne zaman gecti 9 ay diye dusunuyorum.

Hepinizi opuyorum tabi bebisleride

Allah analı bablı buyutsun cnm

oncelıkle gozun aydın rabbım bnebegını sana bagıslasın.... bıze tecrubelerını paylasırmısın dogumla ılgılı hastanede ne gerek duyuldu pıjamamı gecelıkmı cantaya ne konmalı bebek kıyafetlerı 0 3 3 6 mı alınmalı felan :18:

fuchsie dıye bı arkadaş vardı kızlar sezeryan yasaklandı topiğinde tanışmıştık benı sızın topiğinize davet ettı o gelmıyomu kızlar bu saatlerde

çooook sağol..allah bağışlasın yavrunu,analı babalı büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…