rahat bırakmasınlar zatenn çoğumuzun ilk ve tek yaşayacağı bi duygu bu doya doya tepiklesinler annelerini böyle giderse ben 2.bebişide yaparım bu hızla :)))))çok tatlılar çünkü
annem aradı az önce yarın gelcekmişpişi yapıcaz dağıtıcaz kızım için , ramazanda gelmeden yapalım iyi olur , yakınlarımda olsaydınız sizede getirirdim ne güzel olurduuuu yanlız evde olmanın faydaları işte aklımda hep yemek içmek durumum çok vahim çokkk
maşallah cnm valla benimki de öyle:) bayılıyorum o öyle kıpır kıpır olunca :) artık geceleri uyurken de hissetmeye başladım hareketlerini merak ediyorum bunlar daha da büyüyünce bizi nasıl raha bırakcaklar :) şimdiden böyle şiddetlilerse :)
yokcanım saçta değil yağda oluyor mayalı hamurdan , ben antalyadayım , artık bimin olmadığı memlekette varmış valla şaşırdım , her köşe başında varda burdaben çok şanslıyım ama yakınımda büyük bir avm de var , herşeyi bulabiliyorum
evet canım bende çamaşır suyuyla fırçaladım bende ilk kez birinci katta oturuyorum 9 ay oldu buraya taşınalı kiradayım kendi evimde kirada şuan merkezdeydik iş nedeniyle buradayız şimdi evim de 2.kattı benim ben hiç alışamadım birinci kata ama evi zor bulduk apar topar taşındık diyeyim temizlikçi kadın yokmuş burda sordumda o yüzden kardeşim gelecek yapabildiğimiz kadar yapıcaz artık ramazan gelmeden halletmem lazım ev temizliğimi sonra kimseyi bulamam
bende istiyorum bu tazeden yapılan komposto tarifiniiii
Hanımlar nasılsınız bakalım :119:
Çok yorulduk oğlumla bugün ama çok işler yaptık gardrop işini hallettik sonra bişeyler daha aldık oğlumaama artık giyim alışverişini bitirdim...malum anneanne ve babannede aldı bir sürü şey doğuma geldiklerinde getirecekler epey cicimiz oldu
Hava bugün aşırı sıcak değildi şansımıza iyi oldu eşimde izinliydi, epey bi işimizi hallettik:81:
Emzirme çamaşırı ve sabahlıklı gecelik takımını netten almaya karar verdim çünkü nette gördüğümden daha güzel bi model gezdiğim mağazalarda bulamadım...Lohusa tacı aldımLohusa terliğimi nette ''La Senza'' da güzel bi model görmüştüm oradan alacağım...
Şimdi biraz dinlenelim kuzumla yeni cicilerimizi ekleriz birazdan
tabii tatlım ne demek :)) sen dolaba atmaya başla şimdiden meyveleri tarif kolay
tamam canım sen dinlen , bekliyoruz dört gözle , kayısı ve şeftaliyi buzluğamı atıcam ?
evet canım dondurucun varsa ona koyabilirsin yada buzdolaplarının dondurucu kısmına koyabilirsin...kayısı tam zamanı ortadan ikiye ayır çekirdeğini çıkar ve buzdolabı poşetiyle atabilirsin...şeftaliye biraz daha bekle istersen iyice büyük olsun şeftaliler öyle atarsın ama kabuklarını soy hemii tatlımkışın bunları buzluktan çıkardığında hemen suya koyup pişir rengi hiç değişmiyor o zman sapsarı mis gibi oluyor bide piştikten sonra içine azıcık kuru karanfil at miss kokuyor yerken
canım taze meyveler ile yapılan komposto emzirme dönemi için mi? tarifi tam olarak nasıl bende not alayım sadece kayısı ve şeftalimi koyucaz
medicalpark bahçelievler de yaptırdım canım. biz henüz doğum için konuşmadık ne kadar isterler bilmiyoruz. ben telefonla sordum 3.000 civarında söyledi. ama bizim herşeyimiz daha pahalı olduğundan bence bizim doktor daha fazla isteyecek gibime geliyo
güle güle kullansınlar canım, çocuk hemen büyüdüğünden kıyafetler eskimiyor ki yeni gibi kalıyor. benim de kız kardeşimin kızı var bende ona söylemiştim saklarsın diye oda güzellerini ayırmış. kısmet bizimde kızımız olacak inşallah onunkilerle ben büyütürüm. biz dayanamadık yine büssürü şey aldık ama onlarıda kullanıcam, sakınca görmüyorum
aman deyım cnm napıyorsun sen ya...resmen kumar oynamak gıbı bır sey bu..
ılla bısey olması mı lazım yapmaman ıcın ya bısey olsa zmn naparsın...kac aylık olduk artık ben yere egılıp yer sılmıyorum esıme yaptırıyorum camlarda sılınmeyı versın bı 9 ay cok...
bence cok dıkkatlı ol en rısklı zamanlarımıza gırıyoruz...
kızlar haziran annelerinin doğum hikayelerini okumaya dalmışım, okudukça duygulandım ama korkmaya başladım
Neden korktun kız
Kİzlar kasar peynir buzluga kOnurmu bilgisi olan yokmu
ağla ağla gözüm şiştiçok güzel anlatmışlar hepside doğum hikayelerini , sancılardan korktum canım kiminde az olmuş ama kimide yalvarmış uyuşturun artık die , sen rahatsız tabii sezeryan olacağı için sancı derdin olmicak
Genel anestezi ile olmuştum ben ilk ameliyatı ve uyandığımda dünyam kaymıştı hele ilk yürüttüklerinde şimşekler beynime beynime çaktı :111:
O yüzden şimdi epidural olmayı istiyorum bakalım hayırlısı artık ama sende korkma sonuçta acısada ağrısada buna katlanacağız...Yoksa hepimizin adı anne olmazdı değilmi kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?