2012 Ekim Anneleri

bende 21. haftadan itibaren hissediyorum bebeğimin hareketlerini çok şükür çok özel çok güzel bir duygu babamıza göstericem elimi koyduğumda dışarıdan açıkça hissediliyo ama babamıza denk gelmedi daha bi benim kuzucuğum günaydın diyor gün içinde hareketli bu gece uyandım onun hareketleriyle çok güzel

rahat bırakmasınlar zatenn çoğumuzun ilk ve tek yaşayacağı bi duygu bu doya doya tepiklesinler annelerini böyle giderse ben 2.bebişide yaparım bu hızla :)))))çok tatlılar çünkü

en az 3 sene ara vermek gerekiyor dedi profun biri , hem hemen yaparsan minik yavruna yazık olur , o bebekliğini yaşayamadan annesini babasını paylaşmak zorunda kalır , biz şimdilik düşünmüyoruz 2. bebeği ama bellide olmaz tabii , kısmet dielim

bugün ben herşeye aşerdim burnuma koktu valla

gece 3te bizim oğluş da kıpır kıpır ,eşim diyo niye uyumuyo

benim yaşadığım yer ilçe canım ilde var onlarca hemde ama burda açmıyorlar buranın gidişatı farklı biraz ben malatyalıyım ama ilçesinde yaşıyoruz avm mizde var

artılarıda çok ama mesela biz anneme gittiğimizde bahçe katı olduğundan atarız masayı , mangal filan yaparız hava güzelse ama üst katta nerdeeee :50 kızlar hamileler nasıl beslenmeli kanaltürkü açın acilllllllll

Hanımlar nasılsınız bakalım :119:

Çok yorulduk oğlumla bugün ama çok işler yaptık gardrop işini hallettik sonra bişeyler daha aldık oğluma ama artık giyim alışverişini bitirdim...malum anneanne ve babannede aldı bir sürü şey doğuma geldiklerinde getirecekler epey cicimiz oldu

Hava bugün aşırı sıcak değildi şansımıza iyi oldu eşimde izinliydi, epey bi işimizi hallettik:81:
Emzirme çamaşırı ve sabahlıklı gecelik takımını netten almaya karar verdim çünkü nette gördüğümden daha güzel bi model gezdiğim mağazalarda bulamadım...Lohusa tacı aldım Lohusa terliğimi nette ''La Senza'' da güzel bi model görmüştüm oradan alacağım...

Şimdi biraz dinlenelim kuzumla yeni cicilerimizi ekleriz birazdan

bende istiyorum bu tazeden yapılan komposto tarifiniiii

tabii tatlım ne demek :)) sen dolaba atmaya başla şimdiden meyveleri tarif kolay

tamam canım sen dinlen , bekliyoruz dört gözle , kayısı ve şeftaliyi buzluğamı atıcam ?

tamam canım sen dinlen , bekliyoruz dört gözle , kayısı ve şeftaliyi buzluğamı atıcam ?

evet canım dondurucun varsa ona koyabilirsin yada buzdolaplarının dondurucu kısmına koyabilirsin...kayısı tam zamanı ortadan ikiye ayır çekirdeğini çıkar ve buzdolabı poşetiyle atabilirsin...şeftaliye biraz daha bekle istersen iyice büyük olsun şeftaliler öyle atarsın ama kabuklarını soy hemii tatlım kışın bunları buzluktan çıkardığında hemen suya koyup pişir rengi hiç değişmiyor o zman sapsarı mis gibi oluyor bide piştikten sonra içine azıcık kuru karanfil at miss kokuyor yerken

canım taze meyveler ile yapılan komposto emzirme dönemi için mi? tarifi tam olarak nasıl bende not alayım sadece kayısı ve şeftalimi koyucaz

canım taze meyveler ile yapılan komposto emzirme dönemi için mi? tarifi tam olarak nasıl bende not alayım sadece kayısı ve şeftalimi koyucaz

evet canım emzirirken içeriz diye konuştuk dün akşamda burda kızlarla...doğumdan itibaren başlarız içmeye iyi olur muhakkak...kayısıyla da yapabilirsin şeftaliyle de hangisini daha çok seviyorsan ondan at dondurucuya ben ikisinden de atıyorum...

slm kızlar umarım herkes iyidir.benim kızım da maşallah hiç durmuyor.çok hareketli doktora sordum hatta normal mi erken falan gelmesin dedim.doktor da hayır hareketli olması çok güzel çok sağlıklı olduğunu gösterir dedi.o tepikledikçe ben de mutlu oluyorum...

Kızlar bu arada yakınnınızda A101 varsa haberiniz olsun 17.50 ye çift kişilik yatak örtüsü var, baştan bende pek mırın kırın ettim almayı düşünmüyordum ama görünce pek hoşuma gitti aldım...yaz için ve günlük kullanım için ideal hemde hafif makinede kolay yıkanır...Bi uğrayın derim..

aynen cnm keske benımde 3000 tl olsaydı ben memorıal de yaptırdım.

hıc kılo almadım ve benım hamılelıgım cok kolay gecıyor masallah.doktor kaynanama ıs yaptır felan dıyede espırı yapıyor.hıcbırsey olmaz dedı.sakınan goze cop batar demısler

Kİzlar kasar peynir buzluga kOnurmu bilgisi olan yokmu

Tabi ki koyabilirsin...yenilecek şekilde parçalara keserek ayrı ayrı buzdolabı poşetine koyup kaldırabilirsin...Ben memleketten geldiğinde aynısını yapıyorum hem peynire hem tereyağına hemde lor peynirine ve hiçbir şey olmuyor..

Genel anestezi ile olmuştum ben ilk ameliyatı ve uyandığımda dünyam kaymıştı hele ilk yürüttüklerinde şimşekler beynime beynime çaktı :111:
O yüzden şimdi epidural olmayı istiyorum bakalım hayırlısı artık ama sende korkma sonuçta acısada ağrısada buna katlanacağız...Yoksa hepimizin adı anne olmazdı değilmi kuşum

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun doğum anında bende haziran annelerinin doğum hikayelerini okudum ağladım 6 sene önce 19 yaşında kızımı normal doğumla dünyaya getirmiştim o günlerime gidip geldim 2006 temmuz annesiydim inş bu yavrumuda sağsağlım dünyaya getiririm çok korkuyorum çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…