akmış gitmiş sayfalar oku oku bitmedi:) herkese günaydın..nasılsınız bakalım? istanbulda hava soğudu yine, yağmur var..allahım bereketli günler göstersin inşallah..
çok şükür bulantım yok benim. çok az kasık ağrısı var artık onada alışmak lazım. bulantılar için belki erken belkide olmayacak:) annemin hamileliklerinde hiç bulantıları olmamış ona çekmişimdir belki bende
keseciğimizi gördük geçen perşembe ama kalp atışlarını duyamadık henüz. bu hafta içi gelin dedi doktorum ama cumartesi gidicem. işten çıkıp gitmek olmuo. ilerleyen zamanlarda çook erken çıkıcaz işten veya rapor alıcaz zaten:) şimdiden göze batmayalım fazla
günaydın bende dah agıtmedım doktora zaten cts öğrendım hamıle oldugumu 2 hafta beklıycem kalp atıslarını duyacagım zamanda gıdıcem tekrar tekrar ızın alamam ben de mecburen beklıycez:26:
aa evet sende yeni öğrenmiştin..tebrikler canım..hayırlısı ile allah kucağına da almanı nasip etsin inşallah..
en mantıklısı canım iki hafta sonra gidersin hem keseciği görürsün hem bebişini hemde kalp atışlarını..hepsini tek seferde çıkarırsın inşallah..bende cumartesi gidicem hayrılısı ile. bi duysam kalp sesini rahatlasam:81:
saol canım ıns hepımız kavusuruz saglıcakla bebıslerımıze ay yazıyorum ama hala hamıel olan ben mıyım kabullenemedım halaheralde doktora gıdıp görürsem ınanacam
saol canım ıns hepımız kavusuruz saglıcakla bebıslerımıze ay yazıyorum ama hala hamıel olan ben mıyım kabullenemedım halaheralde doktora gıdıp görürsem ınanacam
selam arcak bende öle benim sat 16 ocak
15 ocakta beta 40 tı
20 ocakta 595 çıktı
ama daha doktora gidip keseyi göremediğim için içimde hep bi huzursuzluk ve hamile olduğuma inanamama hisleri var bu cumartesiye aldım bende randevu ama koca hafta nsaıl geçicek hiç bilmiyorum
canım ılk 2sının sağlık ocağında dığerlerını de ünıversıtede yaptırdım.dış gebelıkten süphelendıler ama son artıs ıyı dedıler yarın yıne gıdecem ünıversıteye..bu beta hcg testlerinin hepsini aynı hastanedemi yaptırdınız? farklı yerlerdeysee baya farklı sonuçlar çıkabiliyoo....
Canımmm benimde bildiğim değerlerin 48 saat içinde 2 katı artması peki şuan kaç haftalık bebeğin? stres yapma yinede kendine belki gec gelısıyordur güzel düşün güzel gelişsin herşey cnm
selam arcak bende öle benim sat 16 ocak
15 ocakta beta 40 tı
20 ocakta 595 çıktı
ama daha doktora gidip keseyi göremediğim için içimde hep bi huzursuzluk ve hamile olduğuma inanamama hisleri var bu cumartesiye aldım bende randevu ama koca hafta nsaıl geçicek hiç bilmiyorum
kızlar günaydın ben dün doktora gittim 4haftalık hamileymişim haftaya keseyi görürüz dedi..bide bir şey sorucam en son adet tarihim 26 ocak şimdi ben ekim ayında mı yoksa kasımdamı doğum yapıcam tabi insallah allah nasip ederse..
arkadaşlargöğüslerdeki hassasiyeti hafifliyen varmı.ben 8.haftayı geçiyorum ama göğüslerde çok ağrı yok.normal mi bu sizce.illaki çokmu acımalı?ben gibi olan varmıııııı
günaydın güzel anneler sabah güzel uyandım agrısız sızısız ama wcde peceteye gene belli belirsiz sarı aıntı içinde kahverengi gördüm
neyse kahvaltımızı yaptık sagosun kocacıgım hiç bişi yaptırmadı mutfagı falan topladı bende yattım
şimdili gene iyiyim cok şükür
aklıma kızımda tuttugum günlük geldi 4-5 haftalıkkenki bölümü okudum orayada
kasıklarım belim karnım cok agrıyor sürekli yatıyorum yazmısım demekki normalmiş içim rahatladı
ama akıntı sanırım kızım kucagıma gelmek istiyor onu kaldırıyorum bide uyuyunca yatagına falan götürüyorum dikkat etmiyorum ondanda olmus oabilir
artık dikkat ediyorum herseyle eşim ilgileniyor
benden böyle örgüye sardım oturuyorum ayaklarımı uzatıp örgü örüyorum hep stresimide azaltıyor
herkeze iyi pazarlar öpüyorumm
selam kızlar nasılsınız bakalım.. ben bugun kendimi iyi hissediyorum zaten bi sıkıntım yoktu idrar dışında dasabahtan beri temizlik yapıyorum yanlız her yerim domestos kokuyo ellerim falan acık severim de ben domestosu bi zararı olur mu kı acaba hiç eldiven veya maske kullanmıyorum temizlikte. bi de bugun nasıl canım oynamak istiyo anlatamam açıyorum çiftetelliyi arada bi de oyun patlatıyorum hava da güzel içim kıpır kıpır ondan olsa gerek
hepinize mutlu keyifli pazarlar diliyorummm
2 düşüüm olduğu için sanırım benim yürümem sakıncalı olurryat yat insan patlıyoo ama yeterki bebeğime kavuşuyimm razıyım yan gelip yatmayaa:))
arkadaşlar günde kaç bardak süt içiyosunuzz?? ben hala başlayamadımm ancak sıcak ve şekerli süt içebilirm böylede faydalı olur dimii?
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam dün test yaptım pozitif cıktı
aa evet sende yeni öğrenmiştin..tebrikler canım..Hayırlısı ile allah kucağına da almanı nasip etsin inşallah..
En mantıklısı canım iki hafta sonra gidersin hem keseciği görürsün hem bebişini hemde kalp atışlarını..hepsini tek seferde çıkarırsın inşallah..bende cumartesi gidicem hayrılısı ile. Bi duysam kalp sesini rahatlasam:81:
Canım muhtemel doğum tarihin 1 Kasım ama pek 40. haftayı tamamlayan olmuyor. Bence Ekim annesi olursun... Hayırlı uğurlu olsun.....
Bende de hiçbirşey yok, oğlumda da olmamıştı.
Canım benim de lekelenmem oğlumu çok kucağıma aldığım bir günün ertesinde başlamıştı. Dr olabildiğince alma dedi. Ben de oturduğum yerde almaya çalışıyorum. Birtek gece uykuda isteyince mecburen alıyorum. Endişelenme çok kişi yaşıyor bu durumu...
Canım ben senin yerinde olsam asla eldivensiz kullanmam. Eldivenle bile sınırlı kullanmak lazım çünkü solumak da zararlı
Günde 2 bardak süt ya da süt ürünleri yeterli. İlk 3 ay bebek bizim yediklerimizden beslenmiyor. 12. haftadan sonra daha özenli davranırsın. Sıcak ve şekerlinin bir zararı olacağını sanmıyorum. Neticede sütü içiyorsun.
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş...
kimse bana bişey dememiş,küstüm işte:))(sayfa 276da yazmıştım) şaka bi yana ağrım geçti bile,çok şükür,ama ben dinlenmek istiyorum okul yoruyor,anadolu lisesi,bir de üniye öğrenci hazırlıyorum,resmen akşamları ders çalışıyorum,ama ben dinlenmeliyim...çok yorgunuuuuuuuumAllahtan mide bulantım hiç olmadı,şimdilik te yok..bence bu zamandan sonra başlamaz gibi.. var mı 8.haftada başlayan??
Günaydın annişler:) ya ben biraz kötüyüm,gece uyuyamadım,sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı,şimdi iyiyim burada kadın doğumcu yok doktorum 40 km uzakta başka ilçede.. aradım odasına tel bağlanmıyormuş.cep telini de almadım...sinir oldum.. gideyim aile hekimine,ebe var orda onunla bari konuşayım.. bu arada sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınız değil mi??doktorunuzla ortak ikisi yürütüyor gibi. aşılarla ilgilenecek,kilo tansiyon falan..bir de bebek doğunca o aile hekimine direk kaydolmuş olacak..
bende inşallah durumlar iyidir.. kontrolüm cuma günü.. sabırsızlıkla bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?