2012 Ekim Anneleri

günaydın bende dah agıtmedım doktora zaten cts öğrendım hamıle oldugumu 2 hafta beklıycem kalp atıslarını duyacagım zamanda gıdıcem tekrar tekrar ızın alamam ben de mecburen beklıycez:26:

günaydın kızlar biraz geçmişi okudumda herkeşin bulantıları var galiba. benimde 2-3 günden beri var sürekli bir bulantı hali.canım hiç bişey yemek istemiyo sürekli uyumak istiyorum. ne zaman geçer bu bulantılar acaba

günaydın bende dah agıtmedım doktora zaten cts öğrendım hamıle oldugumu 2 hafta beklıycem kalp atıslarını duyacagım zamanda gıdıcem tekrar tekrar ızın alamam ben de mecburen beklıycez:26:

aa evet sende yeni öğrenmiştin..tebrikler canım.. hayırlısı ile allah kucağına da almanı nasip etsin inşallah..
en mantıklısı canım iki hafta sonra gidersin hem keseciği görürsün hem bebişini hemde kalp atışlarını..hepsini tek seferde çıkarırsın inşallah..bende cumartesi gidicem hayrılısı ile. bi duysam kalp sesini rahatlasam:81:

saol canım ıns hepımız kavusuruz saglıcakla bebıslerımıze ay yazıyorum ama hala hamıel olan ben mıyım kabullenemedım halaheralde doktora gıdıp görürsem ınanacam

gunaydınnn:))))

hava çok kapalı ve yagmurlu burda dışarı çıkamıyoruz hoş çıkçak halım bıle yok zaten bu arada ben 1 kılo daha vermısım dun bulantım çoktu bışı yıyemıyorum hıç dr bu haftada boyle olursa serum takıcak bana ((

saol canım ıns hepımız kavusuruz saglıcakla bebıslerımıze ay yazıyorum ama hala hamıel olan ben mıyım kabullenemedım halaheralde doktora gıdıp görürsem ınanacam

selam arcak bende öle benim sat 16 ocak

15 ocakta beta 40 tı
20 ocakta 595 çıktı

ama daha doktora gidip keseyi göremediğim için içimde hep bi huzursuzluk ve hamile olduğuma inanamama hisleri var bu cumartesiye aldım bende randevu ama koca hafta nsaıl geçicek hiç bilmiyorum

doktora gidip keseciği ve bebişi gördükten sonra inanıcaksın merak etme:):) hayırlısı ile inşallah.. bende kalp atışlarını duymadan kimseye söylemiycem demiştim ama bi baktım ki hemen hemen herkese söylemişim:) bi tek kayınvalidem hariç. onada 8 haftalıkken söyliycem kısmetse

slm canım degerın baya yükselmıs ben daha kan tahlılı bıle yaptırmadım cts test yaptım sadece belkıde o yuzden boyleyım 2 hafta sonra gdııp hepsını bır yaptırcam artık

bu beta hcg testlerinin hepsini aynı hastanedemi yaptırdınız? farklı yerlerdeysee baya farklı sonuçlar çıkabiliyoo....
canım ılk 2sının sağlık ocağında dığerlerını de ünıversıtede yaptırdım.dış gebelıkten süphelendıler ama son artıs ıyı dedıler yarın yıne gıdecem ünıversıteye..
takıpteyım..allahımdan hayırlısı..
Canımmm benimde bildiğim değerlerin 48 saat içinde 2 katı artması peki şuan kaç haftalık bebeğin? stres yapma yinede kendine belki gec gelısıyordur güzel düşün güzel gelişsin herşey cnm

benım sat 8 ocak canım.kasım ayında 6 aylk bebeğimi kaybettım sonra üzerıne 2 adet gördüm işte son 8 ocaktı.ümitlendım ama kan değerlerım düşük yükselıyo.
kan değerıme göre doktorum 5 haftalık dedı..yarın tekrar gıdecem 2güne bır hastanedeyım hakkımızda hayırlısı.

canım sen daha gitmedin dımı..ben hiç sabredemedim. bendimde sat 16 ocak. ama ben çok erken öğrendim. sabredemeden gittim:) ii dayandın sen güzelim inşallah cumartesi kalp atışlarınıda duyarsın canım. bende cumartesi gidicem. hayrılı haberlerle döneriz inşallah

merhaba guzel anısslerr

ıkı gun gıremedım nete haklıkaten oku oku bıtmedı..
gulsahım ınsallah duyarsın kalp atıslarını en kısa zamanda.
benmde bulantılarım gectı sayılır cok sukur neydı o oyle ya..sımdı bıraz ıstahım arttı ama oyle yıne ısteyerek yıyemıyorum tabıkıde.
arkadasslar doktor ılıskıde yasak demıyorsa korkmayın bence bız esımde haftada ıkı devam edıyoruz araya zaman koyarak doktor dusuk tehlıkesı olanlara zaten soyluyor ben sormadan bana dedı ılıskıyı yasaklamıyorum ama sert olmıcak dıkkatlı dıyınce bızde dıkkatlı dıkkatlı yandan yandan goturuyoruz.bu yuzden kendınızıde esınızıde sıkıntıya sokmayın derım ben..en azından randevuya gıtmeden bır gun once gırın nasılsa ertesı gun doktor bakıcak bıse olsa soler ıcınızı boyle rahatlatın tabı karar sızın.

Canım muhtemel doğum tarihin 1 Kasım ama pek 40. haftayı tamamlayan olmuyor. Bence Ekim annesi olursun... Hayırlı uğurlu olsun.....

arkadaşlargöğüslerdeki hassasiyeti hafifliyen varmı.ben 8.haftayı geçiyorum ama göğüslerde çok ağrı yok.normal mi bu sizce.illaki çokmu acımalı?ben gibi olan varmıııııı

Bende de hiçbirşey yok, oğlumda da olmamıştı.

Canım benim de lekelenmem oğlumu çok kucağıma aldığım bir günün ertesinde başlamıştı. Dr olabildiğince alma dedi. Ben de oturduğum yerde almaya çalışıyorum. Birtek gece uykuda isteyince mecburen alıyorum. Endişelenme çok kişi yaşıyor bu durumu...

Canım ben senin yerinde olsam asla eldivensiz kullanmam. Eldivenle bile sınırlı kullanmak lazım çünkü solumak da zararlı

Günde 2 bardak süt ya da süt ürünleri yeterli. İlk 3 ay bebek bizim yediklerimizden beslenmiyor. 12. haftadan sonra daha özenli davranırsın. Sıcak ve şekerlinin bir zararı olacağını sanmıyorum. Neticede sütü içiyorsun.

merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse ekim annesi olucam dün test yaptım pozitif cıktı

Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş...

canım inş sizde tez zamanda duyarsınız kalp atışlarını zaten kalp atışlarından sonra beklemekde çok zor ben geçen hafta duydum sonrasında 4 hafta sonra çaırdı beklemek çok zor yine 2 hafta geçiyodu şimdi hiç geçmiyo

kimse bana bişey dememiş,küstüm işte:))(sayfa 276da yazmıştım) şaka bi yana ağrım geçti bile,çok şükür,ama ben dinlenmek istiyorum okul yoruyor,anadolu lisesi,bir de üniye öğrenci hazırlıyorum,resmen akşamları ders çalışıyorum,ama ben dinlenmeliyim...çok yorgunuuuuuuuum Allahtan mide bulantım hiç olmadı,şimdilik te yok..bence bu zamandan sonra başlamaz gibi.. var mı 8.haftada başlayan??

bu arada illa ki süt içeceğiz diye bişey yok,yoğurtta daha çok kalsiyum var.. zorlamayın süte.. haaa ben sütü çok severim ayrı

tesekkurler amın ınsallah hepımız

CANIM BENDE MUHASEBECİYİM ACAYİP KAFAM DAĞILIYOR YANLIŞ HESAP YAPIYORUM FALAN FİLAN BU ARADA BENDE DE ÖYLE AMAN AMAN MİDE BULANTISI YOK BEN BAŞLIYACAĞINI SANMIYORUM

daha once banada emsıtı aıle heklımı hamıle kalırsan haberımız olsun dıye bende arıycam gitmem zor bıraz ısten ızın alamıyorum
bırde benımde adet olacakmısım gıb belım agrıyodu canım ama bugun yok korkulacak bısey oldugunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…