2012 Ekim Anneleri

o zman bizden de senin tatlı bebişine kocaman biiirrrrrr maşallahhahhhhhhh
tatlım şeftalilerin kabuklarını soy dilimle at dondurucuya...erikleride otur ye hemi bacım :125:

bende şeker yüklemesi yaptırmıştım 138 çıktı o yüzden hastanede tekrar yaptıracakmışım aramızda fazla birşey yok aslında doktora göre değişiyo sanırım. bu arada kızına maşşallah diyorum kilosu boyu çok güzell 41 kere maşallah nazar değmesin canım.
ben şimdilik mutfağa doğru gidiyorum sonra uğrarım yine. bugün buranın pazarı var gitmeden buzdolabını sileyim gelince hazır yerleştirirm bu pazar işini de hiç sevmiyorum ya ayaklarım şişer kesin öffff

cnm öncelikle maşallah diyorum bebişine ve sana doğuma gelince bende sen gibiyim herkes nasıl doğuruyosa bende doğururum diyorum iksindende korkmuyorum ama tabi normal doğum istiyorum bende meyvelere gelincede annem şeftaliyi felan kabuğunu soyup doğrayıp şekerliyor öyle koyuyor sonra çıkarıp komposto felan yapıyor

cimekacım maşallah kızına canımmm
şekerinde bak ne güzel güzel çıkmış çok şükürrrr
cnm ben erikleri ölece attım poşetleyip buzluğaa kırmızı erikti

kızlarrr müge anlıyı izliyorum buluşturduğu kayıpları gösteriyolar bende açtım çeşmeleri büroda zır zır ağlamaktayım

o zman bizden de senin tatlı bebişine kocaman biiirrrrrr maşallahhahhhhhhh
tatlım şeftalilerin kabuklarını soy dilimle at dondurucuya...erikleride otur ye hemi bacım :125:

cimekacım maşallah kızına canımmm
şekerinde bak ne güzel güzel çıkmış çok şükürrrr
cnm ben erikleri ölece attım poşetleyip buzluğaa kırmızı erikti
çooooook teşekkürler canlarım ben de o zaman mutfağa geçiyim de dalayım şu şeftalilere,erikleri de atayım çünkü o kadar çok ki!!arkadaşlarım da tatile gittiler burada yoklar...olsaydı dağıtırdım..
kızlarrr müge anlıyı izliyorum buluşturduğu kayıpları gösteriyolar bende açtım çeşmeleri büroda zır zır ağlamaktayım
izleme canım öyle şeyler...

canım maasallah kızına ınsallah hep böyle gıder

Maşallah canım sana da bebişine de. Allahım artık bir kilo oldular ya, gr'dan kiloya geldiler çok şükür.

Neler yazılmış diye bir bakayım dedim geçmişe. Alıntı yapıp cevaplayamayacağım, kısa kısa yazayım bende:)

Bence doğum hikayelerini okumayın da dinlemeyin de. Ben sadece dua ediyorum bebeğim için hangisi hayırlı olacaksa onu nasip et Allah'ım diye. Benim ailemde bir ıkınmayla doğuran tek kadın yok ama yinede normal olanı istiyorum. Artık kısmet. Herkesin farklı ağrı eşiği, farklı yapısı vardır. Belki bizim rahim çatımız çok müsait olacak, bebeğimiz hemen yoluna girecek.

Çatı muayenesinden de korkmayın. Doktorunuza da izah edin, yardımcı olsun. Ben muayene olacağım da -ki hamileliğimin başında iki kez vajinadan ultrasonla baktı doktorum, çok küçüktü çünkü kesem- önce müsade istiyorum, kasıp kendim bırakıyorum vajen kaslarımı. Hele bu doktorum çok yardımcı oldu, "Ellerini gögsüne koy derin bir nefes al ver" dedi. Dediğini yaptım ve rahatlıkla muayene oldum. Normal doğum istiyorsanız çatı muayenesi mutlaka olmanız gerekiyor. Muayene olamayacağım diye bence ameliyatı tercih etmeyin.

Sonda işine gelince ben onu sezaryende takıyorlar diye biliyorum. Ameliyatlı olduğun için hemen kalkamayacaksın, birde epidural olursan kalkman daha uzun sürecek ayağa. Hortumun ucunda yine plastikten bir parça var. Onu idrar çıkışına takıyorlar. Mantık olarak doğumdan sonra takacakları için uyuşuk olacaksınız zaten.
Lavman konusunu bilmiyorum. Muhtemelen en son ne zaman yediğimizi- tuvaletimizi ne zaman yaptığımızı sorup, gerek duyarlarsa yapacaklar diye düşünüyorum.

FaktorB, hamilelik döneminde migren tutmuyor arkadaşım. Bu da Allah'ın bir hikmeti işte. Ben annemde yatıyorum, açım, öğürmekten boğazlarım tahriş oldu artık. Ama migrenim tutmuyor, hayretler içerisinde tutmasını bekliyorum. Çünkü tetiklemesi için çok sebeb var. Şans eseri kendide migren hastası bir nörolog doktoru dinledim televizyonda. Kadın "Hamilelikte çok nadir tutan hastalar vardır, normalde tutmaz ama doğum sonrası tüm şiddetiyle devam eder migreniniz." dedi. Benim sadece bir kaç gün hafif kafamın içinde ağrı oldu bir ara ama tutmadı, geçti gitti. Ben doğum sonrasında korkuyorum çünkü en büyük tetikleyenim uykusuzluk. Bebeğe bakarken çok uykusuz kalacağım, Allah yardımcımız olsun.

En son da göğüs çatlaklarından bahsedilmiş. Doktorunuza sorun. Benim çok erken dönemde oldu kuruluk ve çatlak. Doktoruma sormayı bekleyemeden kremini alıp sürdüm. İki günde geçti. Bu birkaç gündür de sanırım artık rengi koyulaşmaya başladı, bundan sebeb derisinde dökülmeler oluyor. Ama ağrı, sızı, çatlak bi'şey yok. Yine de sürdüm kremi. Allah'a şükür şu an gögüslerim çok rahat. bir ara dokunamıyordum.

Herkese hayırlı günler.

CANIM İŞ YERİMDE O KADAR YOGUNUMKİ ANCAK GİREBİLDİM TOPIGEEE KIZINA MAŞALLAHHH 41 KERE ÇOK GÜZEL HABERLER VERMİŞSSİN ŞÜKÜRRR RENKLİ FOTODA GÜZEL OLUYO YAWWW NEDEN ALMAYASIN TABİİ BANA BİR DAHAKİNE NST YE GİRECEKSİN FELAN DEMEDİ BAKALIM AYIN 17 SİNDE DAHA ÇOK VAR BİZEEEE CANIM BENDE KİLOLUYUM AMA ŞEKERİM 111 ÇIKTI AMA BENDE TATLIYI SEVMEM PEK SADECE MEYVEDEN ALIYORUMM ÇAYI FELANDA ŞEKERSİZ İÇİYORUM AYY DARISI TESTE GİDECEK ARKADAŞLARA

birde epidural olursan kalkman daha uzun sürecek ayağa.

Tam tersi canım epidural de daha çabuk kalkılıyor ayağa malum genel anestezi gibi olmuyor sonuçta ayılma süreci yok ve ağrın olmaması için katater yerinden sürekli ağrı kesici alabiliyorsun ve 4 saat sonra hafif beslenip ayağa kalkılabiliyor...

Son düzenleme:
canım maasallah kızına ınsallah hep böyle gıder
amin canım,inşallah bebiklerimiz böyle devam eder...
Maşallah canım sana da bebişine de. Allahım artık bir kilo oldular ya, gr'dan kiloya geldiler çok şükür.
evet ya ilk gramını hatırlamıyorum şuan ama boyu 0.5 cm idi..1 cm bile değildi ve kalbi atıyordu tak tak tak

canım ben çatı muayenesi ile ilgili birşey diyeceğim,vajinal usg ye ben de defalarca girdim,geçen sene 3 ay yumurta takibi yapılmıştı..çatı muayenesiyle farklı birşey o..vajinal ultrasonda doktor bakmıyor ki oraya,yani benim doktorumun yanındaki kız ayarlıyordu o cihazı,hafiften sokuyordu doktor gelip direk ekrana bakıyordu,elinde usg aletiyle.. ama çatı muayenesinde doktor direk 2 parmağıyla giriyor ve yüzü de vajinaya bakıyor direk.. zor olan kısmı bence budur..

benim de göğüslerim baya karardı ve dediğin gibi üzeri pul pul oldu,onun dışında bi sıkıntım yok şimdilik..

cimekacim sekerinin iyi cikmasina sevindim, bebisine de masallah buyumus valla. prenses

sağolun kızlar,darısı teste yeni gireceklerin başına inşallah..ben de şekere çok düşkün değilim ama acayip meyve tüketiyorum..hayatımda hiç yemediğim kadar meyve yedim yaz girdi gireli...dün şekerim iyi çıkınca çikolata yedim hem kendimi hem kızımı memnun ettim. normalde çikolatayı severim ama sıcaklar başlayınca hiç sevmem,ağır gelir..dün baya bi yedim...daha da yemem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…