saolasın canım benim... ciclerinize bakıyordum ben de ekledim iki üc tane dilerim beğenirsiniz. eklediğiniz tüm ciciler cok güzel :) her birine ayrı ayrı bayıldım... PC basında cok bunalıyorum tatlım bir de malum sıcaklar basladı. ama söz bir daha arayı bu kadar açmam
ahh kuzum benimm şimdi içerde söyleniyordur...''ahh anne ahhh bi türkü tutturdun gidiyor yine, her sabah tepemde gıy gıy ediyosun, yeter anaa yeterrrr'' diyordur
Ben demiyorum minik kızın diyordur :124:
hahhahahaa ondanmı tepinip duruyo dersinabartmiyim o zaman belkide senin dediğin gibidir markafoniden aldığım ürünleri nihayet kargoya vermişler
bende bugün erken kalktım aslında uyurdum 10 kadar ama bebişim uykumu kaçırdı içerde kuduruyor şimdi bile hopluyor
güzeller güzeli maviş prensesim hala uykuda ölürüm ben onun için çok tatlı kuzum...
kahvaltı hazırlayayım bende bugün 3 gibi gidiyoruz kayınvalidemlere annemlere hafta sonunu onlarla geçirecekmişiz kız kardeşim gelecekti eşimde durmuyor illa gidelim diyor ben gelmek istemiyorum diyorum 1,5 saat yol çekilirmi diyorum yok ben seni evde bırakamam diyor ya bişey olursa geçen korktu bebek aşağılanmıştı ondan heralde neyse gidiyorum bende pazartesi döneriz inş
günaydın canlarım nasılsınız görüşmeyeliuzun zaman oldu gelemiyorum artık eskisi kadar. havalar ısındı PC basında sanki bana afakanlar basıyor gibi geliyor. ondan böyle seyrek aralıklarla da olsa aklımdasınız unutmuyorum sizi :)
gecen hafta detaylı usg yaptırdık maşaAllah herseyimiz normal cıktı, gelişimimiz hala 1 hafta önden gidiyor. böyle giderse erken doğum olabilir dedi dr.um bakalım 19 temmuzda daha net öğrenicez olanı bitenitekmelerimiz iyice sertlesmeye basladı hoş aranızda arkalardan gelen nadir 3 4 kişiden biriyim ama olsun :) sizler nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolunda mı ?
hadi gözün aydı canım iyi olmuş yarın gelir cicileriniz inşallah
Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım
dün elektrikli süt pompamız geldi.Eşimin teyzesi verdi bundan..acaba biberon kısmını nerden temin edebilirim:44:
biraz çizilmiş rengi solmuş
Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası | Medela Göğüs Pompaları | Hizlial.com
eczanelerde bulunurmu acaba cnm:26:benim hiçbir fikrim yok bu konuda , eczaneye bi sor bakalım
Kizlar esim
Kasar peyniri almış ama bizi çok
Büyük
Bende ortadan bölüp buzluga kOysam birsey
Olurmu bozulurmu yinede
alalı 1 haftayı geçti canım yaa nie böyle yavaş çalışıyorlarki acaba ? neyse sonunda vermişler kargoya bari , 1 günde geliyo istanbuldan , annemde gelicek bugün , dün akşamüzeri vermişler , belki annem burdayken yetişir , o bendende hevesli garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?