2012 Ekim Anneleri

hmm arayı açma tabiii :)

tatlım ciclerinizi beğendim...ayy o sarı elbise ne tatlı :)) ilk düğün kıyafetiniz hazır valla

ahh kuzum benimm şimdi içerde söyleniyordur...''ahh anne ahhh bi türkü tutturdun gidiyor yine, her sabah tepemde gıy gıy ediyosun, yeter anaa yeterrrr'' diyordur

Ben demiyorum minik kızın diyordur :124:

hahhahahaa ondanmı tepinip duruyo dersin abartmiyim o zaman belkide senin dediğin gibidir markafoniden aldığım ürünleri nihayet kargoya vermişler

bende bugün erken kalktım aslında uyurdum 10 kadar ama bebişim uykumu kaçırdı içerde kuduruyor şimdi bile hopluyor
güzeller güzeli maviş prensesim hala uykuda ölürüm ben onun için çok tatlı kuzum...
kahvaltı hazırlayayım bende bugün 3 gibi gidiyoruz kayınvalidemlere annemlere hafta sonunu onlarla geçirecekmişiz kız kardeşim gelecekti eşimde durmuyor illa gidelim diyor ben gelmek istemiyorum diyorum 1,5 saat yol çekilirmi diyorum yok ben seni evde bırakamam diyor ya bişey olursa geçen korktu bebek aşağılanmıştı ondan heralde neyse gidiyorum bende pazartesi döneriz inş

kızlar dün banyoda aynaya baktım uzun uzun , resmen evrim geçiriyorum yaa , göğüsler zaten bi değişmiş bi değişmiş , kahverengi yerleri iice büyümüş , zenci gibi olmuş , sağ göğüs ucum kaşınıyodu baktım minik minik çatlamış , zaten büyüdükçe yerçekimine yenik düşüyorlar , bu gidişle emzirme bittikten sonra ramsesin mumyası gibi olucaklar zaten göbüş malum , göbek deliğimde bi hoş görünüyo artık , çekiciliğini kaybetmiş , yakında dışına fırlicak sanırım :44:

git tabii değişiklik olur , araba kendinizinse yolda mola vererek gidersiniz

mrb canım nerelerdesin?eski mesajlara bakmıştım akşam vardın biranda yokoldun bekliyoruz seni

günaydın kızlarrrrrr

hadi gözün aydı canım iyi olmuş yarın gelir cicileriniz inşallah

alalı 1 haftayı geçti canım yaa nie böyle yavaş çalışıyorlarki acaba ? neyse sonunda vermişler kargoya bari , 1 günde geliyo istanbuldan , annemde gelicek bugün , dün akşamüzeri vermişler , belki annem burdayken yetişir , o bendende hevesli garibim

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr.... Umarım herkesler iyidir. Ben yine sabah 6:30 da kızcağızımın tekmeleriyle uyandım güne:)

Gunaydin herkese,gecmisi okuyamadan bi gunaydin diyim dedim once...

Sekerlik nerelerdesin bak ozletiyosun kendini,cicilerinde cok guzel gule gule giysinkuzun

Factorcum bende aynen bakiyorum,gobegimdeki damarlar akarsu haritasi gibi,diyorum 3 ay daha ne hallere gelicez...

Masumuyetcim bugun dr a gidecektin,guzel hbrlerini bekliyoruz hayirlisiyla

sabah sabah aklıma geldi bak , muhteşem yüztılda bir kuran okuyan bayan hoca vardı , allahım nasıl güzel okuyordu öyle , bulamadım bi türlü o kadının ismini :44: bulsam cd sini filan hemen alıcam , hiç fikri olan varmı acaba kimdi o hoca kadın ?

Gunaydin kizlarr nasilsiniz? Bu aralar tatile gitmeyi planlayan varmii? Ben 12 sinde gitcek gibiyim ucak biletimi aldim ama yine de doktoruma birakiyorum gitme derse gitmicem sizin doktorlardan tatile karsi olan varmi? Ya da nelerden kavinmak lazim gidincee?

kızlar dünden beri karnım çok ağrıyor

kabız oldum ilk kez sanırım afedersiniz

ondan ağrıyo olabilirmi napsam acaba

Kizlar esim
Kasar peyniri almış ama bizi çok
Büyük
Bende ortadan bölüp buzluga kOysam birsey
Olurmu bozulurmu yinede

kaşar peyniri cam kavonozda ağzı sıkıca kapalı şekilde uzun bir süre saklayabiliyorsunuz. ben küçük parçalara bölüyorum yerleştiriyorum içine kapağıda hiç açılmayınca ne küf oluşuyor ne de mantar.

ürünlerin kampanya tarihlerinin bitmesi gerekiyor canım kargoya vermeleri için zaten kampanya bitiminden sonra 5 iş günü içinde mutlaka veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…