2012 Ekim Anneleri

Günaydın kızlarrr bugün hava ne güzeldi gece serin serin bir rahat uyumuşum anlatamam deliksiz klimayı bile çalıştırmadım hiç kalkasımda gelmedi yataktan

günaydıınn dun evımıze yenı bır uye daha eklendı :)) ogluşumun çirkin ördek yavrusu var artık.butun gun pesınden koşuyor kucagından ınmıyor resmen kucagına al dıye bagırıyor ne akıllı şunlar yaa

kızlar dünden beri karnım çok ağrıyor

kabız oldum ilk kez sanırım afedersiniz

ondan ağrıyo olabilirmi napsam acaba

herkese günaydınn

canım maşallah nasıl becerdin yaz günü kabız olmayı ben aşağı yukarı hergün 4-5 tane taze kayısı yiyorum. bide şimdi biliyosun tam mevsimi anında rahatlatıyo bi dene istersen inşallah işe yarar

günaydın cnmmm

vallahi bilmiyorum hiç olmamıştım buzamana kadar üşüttümmü naptım anlamadımçünkü karnım dönüyo wc gelmiş gibi koşuyorum ama yapamıyorum
2 tane kayısı yedim ama inş işe yarar:18:

kızlar sımdı ustumu degıstırırken gördum karnımda kuçuk kuçuk nokta şeklınde benekler oluşmuş hanı sıvrısınek ısırıgı gıbı bışımı alerjı yaptı acaba kasıntı fılende yok

Ordek cok sekermis yaa,kucukken benimde civcivim vardi bak anilarim canlandi:))

Gobegine surdugun kremde degisiklik yaptin mi,ondan da olabilir...

aynı beneklerden bende de var canım sıcaktan olabilir dedi annem. ama benim ellerimin üstü falan alerji oldu sanırım ellerim deterjanlardan eldiven giymeden temizlik yaptım dün ellerim kırmızı kırmızı kabarcıklarla dolu.

Ben pazar gidiyorum,arabayla 4 saatlik uzaklikta,dr um bana 11-16 arasi gunes yok,bol bol yuz ama cok aktiviteli bir tatil olmasin bol bol dinlen dedi sadece

bence terledin ve giydiğin çamaşır deterjanlı kaldı ve alerji yaptı cnm yada makine deterjanınızı değiştirdiniz

günaydın kızlar herkes iyidir umarım hayırlı cumalar.
kızlar bu göğüslerde sizdede hassaslaşma başladımı ben ucuna dokunamıyorum kaşınmayada başladı giyinirken falan ucuna değdimi acıyor şu göğüs kremine başlanmalımı bilemedim. benim gibi olan varmı ne yapıyorsunuz ?

tatlım acıma hissi bende olmuyor ama uçlarında felaket bi kaşıntı bende de oluyor ama krem konusunu bu ay kontrole gittiğimde doktora sormayı düşünüyorum

valla canım benimde dönem dönem çok kaşınıyor ucu ve ben genel oalrak dokunamıyorum ucuna çünkü çok yumuşak oldu... nemlendirici kullanıyorum sadece bir kreme başlamadım henüz

tatlım acıma hissi bende olmuyor ama uçlarında felaket bi kaşıntı bende de oluyor ama krem konusunu bu ay kontrole gittiğimde doktora sormayı düşünüyorum

valla canım benimde dönem dönem çok kaşınıyor ucu ve ben genel oalrak dokunamıyorum ucuna çünkü çok yumuşak oldu... nemlendirici kullanıyorum sadece bir kreme başlamadım henüz

uçları benimde yumuşak ben arada bebe yağı sürüyorum bu ara sürmedim ondanmı oldu anlamadım fazla uyarmamak lazımmış burda birisi söylemişti sanki. temmuz 5 de bizim de kontrol var gidince şu kremi sorayım bende

herkese günaydınlar..

neden kimse bana yazmamış kopyalıyorum işte hıh

gelelim bizeeeee,bugün kontrolümüz vardı,şeker yüklemesi yapıldı. doktorum da ben de yüksek çıkacak diye beklliyorduk çünkü kiloluyum,ama 135 çıktı.doktor da ben de şaşırdık.. 140ın altı iiyidir hiçbirşey yapmaya gerek yok,ama yine de dikkat et dedi..birsürü tahlil yapıldı karaciğer enzimleri üre tiroid daha birçok şey,çok şükür hepsi de iyi.. kızım da kocaman olmuş.. 1015 gr olmuş,tabi artı eksi 150..ve boyumuz 36 cm. maşallah subhanallah... kızım hareketliydi fakat tabi aynı karede görmek mümkün olmadığı için hareketlerini net göremedim,neler yaptığını.. yine başı yukarda kıçı aşağıdaydı kızımın..bir foto verdi 2 ayak 2 el görünüyor.o nasıl bir poz hala anlamadım.. haaa bu arada bugün 25+0 ız ama ölçümlerde bazıları 26+ bazıları da 27+ larda..doktorum herşey çok mükemmel dedi...biz de mutlu mesut ievimize geldik..

ya bu doğumla ilgili zerre korkum yok,bugün doktorda kapıda bekleyen diğer hamilelerle konuşuyorduk,hepsi genel anestezi sezeryan istiyor,ben hayırlısı hayırlısı deyip durdum,dedim ki, bi sıkıntı olmazsa neden normal doğurmayım ki?? takıntılı da değilim.hangisinde zarar görmeyeceksek kızımla o olsun. asla ''asla'' demem..son ay belli olur sanırım..bu arada doktorum gerekli değil ama renkli ultrasonda fotosu güzel değildi istersen renkliye gir diğer girişte dedi,tamamen show yani dedi.ben de tamam dedim.eşim de kızdı çıkışta adam resmen saçma sapan bişey dedi gereksiz dedi sen olur dedin diye..napıyım renkli fotosu bir tane güzel olsun bari..bir de diğer girişte nstye girecekmişim.. yani o sancı ölçen alet değil mi???erken değil mi??

bir de şey soracağım dondurucudan konuşmuşsunuz..h.sonu memlekette bahçeden çoooook fazla şeftali,nektarin ve erik geldi,napayım da koyayım onları dondurucuya??** daha önce hiç koymadım,bu sefer gerçekten çokkkk

zorla yorum alıp cevaplattıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…