kızlar dünden beri karnım çok ağrıyor
kabız oldum ilk kez sanırım afedersiniz
ondan ağrıyo olabilirmi napsam acaba
günaydıınn dun evımıze yenı bır uye daha eklendı :)) ogluşumun çirkin ördek yavrusu var artık.butun gun pesınden koşuyor kucagından ınmıyor resmen kucagına al dıye bagırıyor ne akıllı şunlar yaa
herkese günaydınn
canım maşallah nasıl becerdin yaz günü kabız olmayıben aşağı yukarı hergün 4-5 tane taze kayısı yiyorum. bide şimdi biliyosun tam mevsimi anında rahatlatıyo bi dene istersen inşallah işe yarar
kızlar sımdı ustumu degıstırırken gördum karnımda kuçuk kuçuk nokta şeklınde benekler oluşmuş hanı sıvrısınek ısırıgı gıbı bışımı alerjı yaptı acaba kasıntı fılende yok
kızlar sımdı ustumu degıstırırken gördum karnımda kuçuk kuçuk nokta şeklınde benekler oluşmuş hanı sıvrısınek ısırıgı gıbı bışımı alerjı yaptı acaba kasıntı fılende yok
Gunaydin kizlarr nasilsiniz? Bu aralar tatile gitmeyi planlayan varmii? Ben 12 sinde gitcek gibiyim ucak biletimi aldim ama yine de doktoruma birakiyorum gitme derse gitmicem sizin doktorlardan tatile karsi olan varmi? Ya da nelerden kavinmak lazim gidincee?
Ordek cok sekermis yaa,kucukken benimde civcivim vardi bak anilarim canlandi:))
Gobegine surdugun kremde degisiklik yaptin mi,ondan da olabilir...
günaydın kızlar herkes iyidir umarım hayırlı cumalar.
kızlar bu göğüslerde sizdede hassaslaşma başladımı ben ucuna dokunamıyorum kaşınmayada başladı giyinirken falan ucuna değdimi acıyor şu göğüs kremine başlanmalımı bilemedim. benim gibi olan varmı ne yapıyorsunuz ?
ben hıç krem kullanmıyorum cnm o yuzden tereddut ettım nekı acaba bu dıye
günaydın kızlar herkes iyidir umarım hayırlı cumalar.
kızlar bu göğüslerde sizdede hassaslaşma başladımı ben ucuna dokunamıyorum kaşınmayada başladı giyinirken falan ucuna değdimi acıyor şu göğüs kremine başlanmalımı bilemedim. benim gibi olan varmı ne yapıyorsunuz ?
tatlım acıma hissi bende olmuyor ama uçlarında felaket bi kaşıntı bende de oluyor ama krem konusunu bu ay kontrole gittiğimde doktora sormayı düşünüyorum
valla canım benimde dönem dönem çok kaşınıyor ucu ve ben genel oalrak dokunamıyorum ucuna çünkü çok yumuşak oldu... nemlendirici kullanıyorum sadece bir kreme başlamadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?