yoksa eşin içdaştamı?banada gel buyur cnm
bu arada kızlar 2 gündür benim de moralim bozuk çarşamba doktora gittim bi heyecanla kızım kaç kilo oldu diye hep şaşırttı hep önden gidiyodu bu gittiğimde 25+3 çıktı ultrasonda kilosu 796 gr
benmi evham yapıyorum ama 800 gr mı geçmesi gerekiyodu
inşşallah diğer kontrolde kilo cinsinden söler doktor rahatlarım
cimeka 'cım senin tonton kızına da maşallahhh canıminşallah bende böyle tontiş hallerini yazarım...
Gunaydin kizlar sol kasigimda bir batma oluyor bugun.gece donerken bile canim yandi.dinleniyorum ben de. Camoka o gramlar tam degil zn sadece tahmini araliklar. Mesela benimki 1015 ama yaninda arti eksi 150 yaziyor. Yani 850 ile1150 gram araliginda bebisim.seni de o arti eksiye bak bir kere. Kizlar bu sabah sol tarafima yatiyordum tam belime sola bi tekme atti ki sicrayarak uyandim.en kuvvetlisi buydu bugune kadar. Cok zevkli ya.ben hic gun saymiyorum.her anin tadini cikariyorum.gunlercabuk gecsin demeyin siz de..
ewet canım içdaşta çalışıyor eşim senin eşindemi içdaşta çalışıyor ??
öfff az yatiyim dedim tam dalıcam eşim aradı , sonrada yaramaz kızım başladı kıpırdamaya , baba-kız uyutmadılar bi türlü , içimizde dikişten anlayan varmı acaba ? daha doğrusu makineden , singer dışında makinesi olupta memnun olan varmı ? singerler pahalı , başka markalarda vardır kesin aynı işi gören dimi ?
Canım ben sınger Brilliance 6160 kullanıyorum çok memnunum...pahalı dediğin gibi ama ömürlük makineler hele ki dikişi seviyorsan sınger derim...bütün pikolarımı onda yapıyorum ayrıca bi çok alt açma, nevresim ,pike, yastık kılıfı gibi şeyler diktim, 60 a yakın dikiş modeli var ayrıca nakış falan...giysi dikmekten anlamam ama diğer bütün işleri bu makinede oldukça güzel yapabiliyorum...sıngerin çok pahalı olmayan ve ufak tefek işlerini halledebileceğin modelleri var onlardan alabilirsin...:44:
Kızlar ben bugun çalışıyorummmm çok sıkıcııııı
evet canım içdaşta haddane paketlemede 9.yıla girdik
benim eşimde çelikhanede 4. Yıla girdik bizde :)
bende sendenim hemde 8 e kadar calisiyorummmmmmm
Herkese İyi Haftasonları Diliyorum Arkadaşlar
Çok şükür Haziran ayını bitiriyoruz. Hayırlısıyla temmuz Ağustosu da bitiririz.
Eylül ayında da yaprak dökümü gibi patır patır dökülürüz gibi geliyor bana
Günaydın herkese... gün gün yaklaşıyoruz artık bebeğimize kavuşacağımız ana, biz de bugün 27 haftalık olduk Allahım zamanında getirsin bütün bebeklerimizi inşallah sağlıkla
Kızlar ben bugun çalışıyorummmm çok sıkıcııııı
Arkadaslar merhaba.. Nasilsiniz? ben sicaklardan yuruyus yapamaz oldum ve sanirim depresyona giriyorum evde durmsktan. aglama nobtleri geciriyorum
canımmm benimden senden pek farkım yokkk bende 18:30 a kadar çalışcam sabah 8:00 da başladımmm
vallahi yakında bende girecem depresyona .ya arkadaşlar biz yolculuk yapabilirmiyiz mesela 5 saatlik yere
Yazik bize yaaaaaa:)))bu arada canim gunde 8 saatten fazla calistiramiyorlar hamileyken bir bak istersen,oyle bir sansin varsa,ben 12 de isbasi yaptim..
Ben yarin 4 satlik yere gidiyorum,mayisin sonundda arabayla,iki gun ustuste 3 saatlik yola gittim geldim,abimin dugunu sebebiyle one oturup ayaklarimi da camin onune uzatiyorum,sorun olmadi Allaha sukur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?