günaydın iyi pazarlar herkese
memleket havası süper tatil süper
tam 10 gün olmuş topiğe uğramayalı
inşallah hepiniz iyisinizdir
ben de alışveriş yapıyorum kızıma
15 gün daha tatilde olucam inşallah sonra eve dönüş o zaman bol bol uğrarım
herkes kendine çok iyi baksın bebişlerine de
HEPİNİZİ ÖZLEDİM ...
ıyı geceler bugun hep oglumu oyaladık pek gıremedım
bugun oglumun ordegını bahceye gırıp calmışlar kuzum yemek verıp gezdırcektı yuvasını bı actı yok dondu kaldı bıde babasının adını koymuştu çok uzuldu o hareketlı çocuk gıttı durgun bı çocuk geldı sasın ve duşuncelıydı oturdu butun gun camdan bekledı ordegını getırırler dıye.bıraz olsun uzuntusu gecsın dıye yarın kuş almaya gıdıcez ona
Gunaydin kizlar.valla ben iyice menopoza girmis bayanlara dondum.gunde en az 2 3 ere dusa giriyorum.saclarimi da kurutmadan topluyorum.surekli islak.hasta olmasam iyidir.simdi de yeni ciktim dustan.
Bir sorum olacak sizin dee karninizda bir aci var mi.batma sanci gibi bisey degil.genel olarak bir aci.gun icinde oturdugum zamanlar hissetmiyorum sadece.yururken bir de e cok arabayla giderken bir tumsekten cukurdan gecerken canim yaniyor. Normal mi acaba
Gunaydin kizlar.valla ben iyice menopoza girmis bayanlara dondum.gunde en az 2 3 ere dusa giriyorum.saclarimi da kurutmadan topluyorum.surekli islak.hasta olmasam iyidir.simdi de yeni ciktim dustan.
Bir sorum olacak sizin dee karninizda bir aci var mi.batma sanci gibi bisey degil.genel olarak bir aci.gun icinde oturdugum zamanlar hissetmiyorum sadece.yururken bir de e cok arabayla giderken bir tumsekten cukurdan gecerken canim yaniyor. Normal mi acaba
gunaydin kizlar herkese keyifli pazarlar...
bende 2 li sayilara dusmusum hayirlisiyla sikintisiz bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz.
arkadaşlar benim evimde bi köpeğim var (büyük ırk) süs köpeği değil. ancak aşılı vet.kontrolünde hazır mama yiyor iç dış parazit aşıları sürekli yenilenmekte. neredeyse 1 yıldır bizimle. dr.sordum ısrarla, veteriner kontrolünde olduğu sürece sıkıntı olmayacağını, toksozplazma köpeklerden çok kedilerde daha yaygın olduğunu söyledi ve bebeğimle ilerki dönemlerde ii dost olabileceğinide söyledi. (ve ekledi insanların bağışıklık sistemi 9 yaşına kadar anca gelişirmiş.) son günlerdede bi haber çıktı uzmanlar kedi köpek gibi hayvanlarla büyüyen bebklerin solunum hastalıklarına karşı daha dirençli olduğu açıkladı. benim içime yinede sinmedi ne yapacağım bilemiyorum onu sahiplendirmeyi de göze alamıyorum. çevrenizde var mı bebeğini evde köpekle büyüten tanıdıklarınız? ve köpeğimiz uzun tüylü ara ara çok sık tüy döküyor :S
Arkadasim bizim de bir boxer cinsi disi kopegimiz var. Bebekle beraber buyutecegiz. Suan 17 aylik ve bebekliginden beri bizde. Onu vermeye kiyamayiz. Firmanator diye bir tarak var. Biz onun kucuklerinden alacagiz. Eve hic tuy dokmesin diye. Cunku o tarak zayiflayan tuyleri de aliyor. Tirasliyor resmen kopecigi :) seninki yanlis anlamadiysam golden :) sende o taraktan alip 4 gunde bir veya haftada bir traslasan farki inanilmaz derecede gorursun. Bu arada bir arkadasimin 4 aylik kizi var. Evlerinde de bizim kopekle yasit bir rotweiller var. Bebekle arasi inanilmaz iyi. O arkadasimiz da firmanator aldi. Evde hic tuy olmadigini soyluyor. Normal fircalar gibi degil yani. Gerci belki sende biliyorsundur.... Onun disinda biz parazit asisini her ay yaptiriyoruz artik. Bebekde 6 aylik olana kadar boyle devam edecegiz. Gercekten yavrularimiz icin cok iyi olacak. Ne olur o hayvancagizi sizden mahrum birakmayin. Kendiniz de cok uzulursunuz..
arkadaşlar benim evimde bi köpeğim var (büyük ırk) süs köpeği değil. ancak aşılı vet.kontrolünde hazır mama yiyor iç dış parazit aşıları sürekli yenilenmekte. neredeyse 1 yıldır bizimle. dr.sordum ısrarla, veteriner kontrolünde olduğu sürece sıkıntı olmayacağını, toksozplazma köpeklerden çok kedilerde daha yaygın olduğunu söyledi ve bebeğimle ilerki dönemlerde ii dost olabileceğinide söyledi. (ve ekledi insanların bağışıklık sistemi 9 yaşına kadar anca gelişirmiş.) son günlerdede bi haber çıktı uzmanlar kedi köpek gibi hayvanlarla büyüyen bebklerin solunum hastalıklarına karşı daha dirençli olduğu açıkladı. benim içime yinede sinmedi ne yapacağım bilemiyorum onu sahiplendirmeyi de göze alamıyorum. çevrenizde var mı bebeğini evde köpekle büyüten tanıdıklarınız? ve köpeğimiz uzun tüylü ara ara çok sık tüy döküyor :S
evet golden retriever :) ya kıyamıyorum ki zaten bi kere facebook ilan vermişti eşim iki gözüm iki çeşme ağladım helak oldum. sevgimize o kadar muhtaç ki lily mizde 15 aylık dişi. bebek gibi :) gözümüzün içine bakıyor... bizimde bi tarağımız var 2 taraflı bi tarafı fırça bi tarafı ise metal ince dişli..
firmantör bilemedim açıkçası bi araştırmakta fayda var. öyle ise tüy sorununu çözdük :)
ohoo olmaz mi burda yurtdisinda bebekler surekli köpeklerle bir aradalar hemde bir tane bile degil, ki bizim gibi temizde degiller bu bakim konusunda, bebisler köpekleri isiriyor sariliyor oynuyorlarbiraz dikkat edersin bebise hic bisey olmaz, babaminda kedisi var, asilari herseyi var cokta iyi bakiliyor, benim bebiste yazin hep onla beraber olacak
Aynen canim benim sen belki benden daha sik tarasin ama degmez mi yani. Birde seninki golden... Direkt bebek bakicisi. Bebisinle cok iyi anlasirlar. Dusun iste arkadasimizda ratweiller var. Birde bebilsler. Ày cok tatlilar. Bu arada lily yi sen gezdirmiyorsun dimi. Bizimki de queen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?