- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ben geldim tam 4 saatin sonunda bitti inşallah olmuşturlarEki Görüntüle 464834 Eki Görüntüle 464835 Eki Görüntüle 464836
ben hiçbişey almadım çocuğuma yaannem 1 peluş , 2 penye , 1 kadife battaniye almış
benim bebeklik yorganım ,örgü battaniyem ve peluş battaniyem de yepyeni bir şekilde saklamış getirdi
bir tane de teyzem aldı battaniye
Ay ne güzel yaa... Benim bütün bebekliklerimi annem birine vermiş zamanında. Neyse sevap işlemiş kadın. Sadece bir tane penye battaniyem var. Onu getirecek. Odasına koyacağım yavrumun. Onun dışında hediyelerin de ne güzelmiş. Gerekli şeyler alınmış işte... Herkes kıyafet alsa. Kullanamazsın. Böylesi daha iyi bence.
bütün kıyafetlerini ,beşiğini ,şifonyerini , nevresimlerini, biberonuna emziğine varana kadar herşeyi annemle kardeşim aldı. daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kuzenlerim ,teyzem hediyeleri almaya başladı. annem yelekler ,patikler ördürdü hazırladı hep.
çok şanslı oğluşum maşallahannane ve teyzeler çok hevesliler sağolsunlar
biz arabamızı, anakucağımızı , cibinlik vs. aksesuarlarımızı aldık eşimle. bir de bundan sonra kalan eksiklerimizi.
Ne güzel canım yaaa... Allah daha çok versin bebişine inşallah. Şanşı bol bahtı açık olsun. Siz artık işin eğlencesini yapacaksınız. Ohh mis
kuzucum sevindi tekme attı bak teyzesi
çok şükür rabbime bende hep şanslı oldum, rabbim herşeyi kolaylıkla nasip etti. anasının oğlu diyor annem senin gibi şanslı diyor
afiyet bal şeker olsun şimdiden. Sen türbanlı değil miydin azracım??
bebişe alcaklarım = bez, küvet- file , deterjan , ekstra bikaç çorap daha
kendime alcaklarım = göğüs kremi , göğüs pedi , ped, kırmızı kurdele, emzirme sütyeni
Ben geldim tam 4 saatin sonunda bitti inşallah olmuşturlarEki Görüntüle 464834 Eki Görüntüle 464835 Eki Görüntüle 464836
hamarat kadınn ellerine sağlık olmuşa benziyolar afiyetle yiyin sanada süt olacaklar inşallah
sağol cnm görünüşe bakarsan bişey yok ama kes doğra kızart sıcaklama doldur çöpler yağlı aygaz ve duvarlar ayrıca ter içinde ben ve duş alıp temizleme 4 saat sürdü ee birazda yavaş yaptım tutmuş gibi kapaklar ama bakalım yarına kadar tutmassa kayınvalidem bahçede kaynatacak taze fasulye konservesi ve biber patlıcan közlemesi 1-2 hafta sonra nasipse bide şey istiyroum domates kurutup biberle salça yapılıyorda kahvaltılık 3-4 şişe nasıl bilmiyorum onu merak ediyorum
Ben de bu kışa bol bol yapacağım. Evde bebek olacak. Elimin altında olur. Çıkarır çıkarır yaparım birşeyleri... Barbunya falan diyorum koyayım, domates rendesi, patlıcan, kahvaltılık salça :) Ve daha şimdilik aklıma gelmeyen niceleri D: birde börek yapar koyarım.. Çıkarıp fırına verince olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?