2012 Ekim Anneleri

Ay ne güzel yaa... Benim bütün bebekliklerimi annem birine vermiş zamanında. Neyse sevap işlemiş kadın. Sadece bir tane penye battaniyem var. Onu getirecek. Odasına koyacağım yavrumun. Onun dışında hediyelerin de ne güzelmiş. Gerekli şeyler alınmış işte... Herkes kıyafet alsa. Kullanamazsın. Böylesi daha iyi bence.

bütün kıyafetlerini ,beşiğini ,şifonyerini , nevresimlerini, biberonuna emziğine varana kadar herşeyi annemle kardeşim aldı. daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kuzenlerim ,teyzem hediyeleri almaya başladı. annem yelekler ,patikler ördürdü hazırladı hep.

çok şanslı oğluşum maşallah annane ve teyzeler çok hevesliler sağolsunlar

biz arabamızı, anakucağımızı , cibinlik vs. aksesuarlarımızı aldık eşimle. bir de bundan sonra kalan eksiklerimizi.

Ne güzel canım yaaa... Allah daha çok versin bebişine inşallah. Şanşı bol bahtı açık olsun. Siz artık işin eğlencesini yapacaksınız. Ohh mis

Ne güzel canım yaaa... Allah daha çok versin bebişine inşallah. Şanşı bol bahtı açık olsun. Siz artık işin eğlencesini yapacaksınız. Ohh mis

kuzucum sevindi tekme attı bak teyzesi

çok şükür rabbime bende hep şanslı oldum, rabbim herşeyi kolaylıkla nasip etti. anasının oğlu diyor annem senin gibi şanslı diyor

bebişe alcaklarım = bez, küvet- file , deterjan , ekstra bikaç çorap daha

kendime alcaklarım = göğüs kremi , göğüs pedi , ped, kırmızı kurdele, emzirme sütyeni

selam canım emzirme sütyeni alcağını yazmışsın benden sana 1tavsiye 1tanede emzirme atleti al çok rahat oluyo bütün sırtını kapatıyo ben kızımda koca kış hep onu kullandım...

hamarat kadınn ellerine sağlık olmuşa benziyolar afiyetle yiyin sanada süt olacaklar inşallah

sağol cnm görünüşe bakarsan bişey yok ama kes doğra kızart sıcaklama doldur çöpler yağlı aygaz ve duvarlar ayrıca ter içinde ben ve duş alıp temizleme 4 saat sürdü ee birazda yavaş yaptım tutmuş gibi kapaklar ama bakalım yarına kadar tutmassa kayınvalidem bahçede kaynatacak taze fasulye konservesi ve biber patlıcan közlemesi 1-2 hafta sonra nasipse bide şey istiyroum domates kurutup biberle salça yapılıyorda kahvaltılık 3-4 şişe nasıl bilmiyorum onu merak ediyorum

kızlarcım bakın böyle eksik falan yazmayın bende telaşe ediyorum :18:eksiğimiz şampuan,bez,ıslak mendil ve deterjan kaldı sadece bide kendim için pijama ve çamaşır.onları bayramdan sonra alacağız.şampuanlarını ne alalım ne aldınız kızlar.birde göğüsleriniz için kremin yanı sıra güvendiğiniz bir aktardan lanolin alabilirsiniz en azından katkısız diye duydum ben alacağım.

öyle deyipte yaptığın işi küçümseme lütfen 20 yıllık evliler tanıyorum daha hiç kış hazırlığı yapmayan.kolaymı onca şeyi yıka doğra anca.hazır yiyici kış der annem hep çok doğru.domatesi ananemde kuruturda biberle salça olanını bilmiyorum bu sene allah nasip ederse bende herşeyimi bolca yapacağım gelen gider çok olur bebiş için ,pasta börek olmazsa hazırda kahvaltı hazırlarız çeşiti bol tutacağım

Ben de bu kışa bol bol yapacağım. Evde bebek olacak. Elimin altında olur. Çıkarır çıkarır yaparım birşeyleri... Barbunya falan diyorum koyayım, domates rendesi, patlıcan, kahvaltılık salça :) Ve daha şimdilik aklıma gelmeyen niceleri D: birde börek yapar koyarım.. Çıkarıp fırına verince olur biter

Son düzenleme:

aynen canım Allah nasip ederse bende dolaba hamur işi yapıp koyacağım annem banamı baksın geleni gidenimi ağırlasın.biz baklavamızıda önceden yapacağız kızartıp yağını süzüp soğuk bir yerde muhafaza edince 1 ayda beklese bişey olmuyor hastaneden gelince şerbetini dökeceğiz.

oo maşallah kızlar hamaratsınız bende doğuma yakın bol bol sigara böreği yapıcam pratik olur sebze atarım birazda bezelye barbunya falannnn...

ıyı geceler bugun hep oglumu oyaladık pek gıremedım

bugun oglumun ordegını bahceye gırıp calmışlar kuzum yemek verıp gezdırcektı yuvasını bı actı yok dondu kaldı bıde babasının adını koymuştu çok uzuldu o hareketlı çocuk gıttı durgun bı çocuk geldı sasın ve duşuncelıydı oturdu butun gun camdan bekledı ordegını getırırler dıye.bıraz olsun uzuntusu gecsın dıye yarın kuş almaya gıdıcez ona

Glmekten esimi uyandirdim :))))) harikaymis. Hep okuyorum dogum hikayeleri ama tabiki en iyisi buydu :) ben videolari da izliyorum. Sonunu gordukce icim rahatliyor. Hep bebek cikinca anne ferahliyor cunku ve bebisini opuyor :)

Gunaydin kizlar.valla ben iyice menopoza girmis bayanlara dondum.gunde en az 2 3 ere dusa giriyorum.saclarimi da kurutmadan topluyorum.surekli islak.hasta olmasam iyidir.simdi de yeni ciktim dustan.

Bir sorum olacak sizin dee karninizda bir aci var mi.batma sanci gibi bisey degil.genel olarak bir aci.gun icinde oturdugum zamanlar hissetmiyorum sadece.yururken bir de e cok arabayla giderken bir tumsekten cukurdan gecerken canim yaniyor. Normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…