2012 Ekim Anneleri


Aynı şekilde arkadaşım.. Kıyafetini bile minimun seviyede tutmaya çalıştım. Çünkü ne alırsam alayım giyeceği maksimum 3 ay... Sonra yine alacağım yine alacağım yine alacağım.. Artık ömrümüz geçecek böyle. Ben mesela 6 aydan sonrası için hiçbirşey almadım. Gelişimine bakacağım oğlumun. Kendim için alışvrişe başlamadım bende... Gecelik sabahlık arık kalkan ped ne varsa inşallah alırım bende önümüzdeki aya kadar.. Ay bbunlarla uğraşırken zaman geçer hem.
 
kızlar oğluma kıyafet olarak pek bişey almadım 1 büyük 2 küçük hastane çıkışım var 1 tane 5 li takım aldım 5tanede tulum var bolca çıtçıtlı atleti ve pijaması var yeter heralde şimdilik dimi yoksa alayıımmı 1 2 bişey daha
 

evet cnm bunlarla uğraşarak vakit öldürürüz ama biyandanda hemen hazır olsun ne olur olmaz diye düşünmeden edemiyorum arkadaşım var eylül başı doğumu daha 1 çöpü yok oda bana çok fazla rahatlık geliyo sadece 1 tane tırnak makasını alıp koymuş ben ondan 1.5 ay sonra doğurucam herşeyim hazır benmi aceleciyim onlarmı rahat bilemedim
 

Canım bence yeter... Bizimde 8 adet takımımız var hemen hemen aynı şeyler.. Gelişimine göre alırsın zaten. Hem bebişle çıkıp almak çok keyifli olur. Ben o gnleri bekliyorum en çok. Ben sadece şimdi ocaktan itibaren kullanabilmek için kilotlu çorap alacağım. Soguklar erken bastırır yada ihtiyacım olursa elimin altında olsun diye. Çorap eksiğimiz var birde onları tamamlayacağım.
 
Selam kizlar.bugun yaniyoruz yine..cok sukur allaha.napalim boyle boyle gececek.
minataha ben de baluk hapini hergun bir tane aliyorum.birak demiyor dr. Herhalde doguma kadar devam.
Dogum cantamı âgustos sonunda hazirlamayi dusunuyorum. Eylulde de kiyafetlerin isleri biter. 36. Haftadan sonraya bisey birakmamali.
Gogus uclari icin beb de kucuk lansinoh alacagim.kakao yagiyla simdi hafif masaj yap dedi saglik ocagindaki ebe. Kalkan allmam cunku gogus uclarimm baya cilik.yaralar yanlis emzirmekten oluyormus.acemi auonnneler sadece ucunu veriyor bebege halbuki o kahverengi kismin tamami bebegin agzina girecek anne de gerdirecek dedi ebe.gorecegiz bakalim.yazim yanlislarim icin ozur dilerim.telde bu kadar oluyor.
 

cnm kahverengi yerin tamamını ağzına vermeye kalkarsam çocuğumun ağzı yırtılır mazallah :)))))))) benm kahverengi yer gün geçtikçe hala büyüyo napcaz bakalım oğlumun ağzı kocaman olur artıkın kızlarda beğenmez :))))))
 

kilotlu çorap hiç almadım ben kilotta almadım kışın genelde çıtçıtlı atlet giycek ya gerek yok dedim hastane çıkışlarının içinde var gelende getirir diye düşündüm çorap 10 tane felan var bizim 3 4 tanede patik penye yelekte aldım gerekli oluyor diye ilaveten 2 eldiven 2 bere daha aldım takımların içindede var yeter heralde birde şampuan takımımızı bübchen aldım umrarım iyidir
 
siz yazdıkça ben de eksiklerini not alıyorum. bitmez bu telaşe

yaz cnm yaz bende geçen gün arkadaşa liste yapıpta verdim alcaklarını ve kendi aldıklarımı yazdım onunda eylülde doğumu daha bişey almamış anca başlıcakmış valla önceden başlamasaydım alamazdım bu kadar şeyi tek seferde bütçe konusu malum
 

bebişe alcaklarım = bez, küvet- file , deterjan , ekstra bikaç çorap daha

kendime alcaklarım = göğüs kremi , göğüs pedi , ped, kırmızı kurdele, emzirme sütyeni
 

Canım ben o markayı iyi diye biliyorum.. Hatta bende almayı düşünüyorum bakalım. Kilot bende almadım. Almayacağım. Dediğin gibi çıtçıtlı badi giyecek hep bizimkiler içine. O tutar zaten. Ama kilotlu çorap alacağım çünkü bacaklarını ısıtması için. Hep pamuklu penya kıyafetler aldım. Gerekecek diye düşünüyorum. Gerçi battaniyelere saracağız hep ama olsun. Yavrumu çok da ısıtmayacağım ben. 18-20 derece sıcaklık yeter diyorlar. Bence de öyle. Kıyafetleri de kalın değil. Alışacak soğuklara. Sonra zırt diyince hasta olmasın. Bünyesi kuvetli olsun istiyorum. Yelek bak ben almadım dhaa. Almam gerekiyor.
 
bebişe alcaklarım = bez, küvet- file , deterjan , ekstra bikaç çorap daha

kendime alcaklarım = göğüs kremi , göğüs pedi , ped, kırmızı kurdele, emzirme sütyeni

bende bebişe bez deterjan ateşölçer birkaç atlet daha
kendime gecelik,iç çamaşırı, terlik alıcam bide taç alıcam geceliğime uygun takcak mecalim olursa tabi
 

çok sıcağa alıştırmamak lazım haklısın. kuzenlerimden biliyorum eniştem sürekli üstlerine düşer teyzemi de bunaltırdı. sonuç çocuklar hep hastaydı küçükken, girpleri bronşitleri geçmezdi.
 

evet cnm 1 2 penye yelek bulundur evde benm annem ördü onları hemen giydiremem o yüzden aldım 2 tane yelek battaniye kaç tane aldın ben 3 tane penye 1 tane peluş fermuarlı aldım 1 tane annem ördü 1 tanede kalınlardan alayım diyorum yeter heralde
 

Ay benim teyzem de gelinine çok karışırdı. Gelin de garibim cahildi... Ne derse inanırdı. Yün içliklerle yatırdılar minicik bebeği hep. Sonuç : Zature oldu garibim Şimdi yün içliği çıkarsalar hemen hasta oluyor. Bizler hep dedik yapmayın diye ama dinletemedik. İkinci çocuğa da aynı hatayı yaptılar maalesef.. Yaz geldi çocuklar hala atletini çıkaramıyor. Yeni yeni soyundu çocuklar.
 

Canım benimde 2 penye, 1 tane peluş fermuarlı battaniyem var. 2 penye birde kalın bir tane alsam yeter diyorum bende..
 
Canım benimde 2 penye, 1 tane peluş fermuarlı battaniyem var. 2 penye birde kalın bir tane alsam yeter diyorum bende..

ben hiçbişey almadım çocuğuma ya annem 1 peluş , 2 penye , 1 kadife battaniye almış

benim bebeklik yorganım ,örgü battaniyem ve peluş battaniyem de yepyeni bir şekilde saklamış getirdi

bir tane de teyzem aldı battaniye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…