eşimle beraber gezdiriyoruz ama ben tutmuyorum bazen heyecanlanıyor beni çekiştiriyor çünkü. bide eve girince göbüşüme atlıyordu artık ne hikmetse vazgeçtiya senin köpişinde çok tatlı olmalı sen gezdiriyormusun? tarağıda araştırdım çok mantıklı geldi fiyatıda makul. parka çıkardıkça tararız evimiz mis gibi kalır :)
Bu arada bebekligimde olmasa da cocuklugumda hep kopeklerle ic iceydim :) bir zarari olmadi. Birde tuyu dokulse bile biliyorsun ki surekli asi yaptirdigimiz icin hicbir zarari yok. Insan saci kadar bile zarari yok. Herkes cok biliyor gibi konusuyor yok karninda kist olur bilmem ne. Hayvancagizlari alip sirf eve tikabilmek icin 70 cesit asi yaptiriyoruz. Tertemiz hale getiriyoruz. Sonra da hala guvenemiyoruz. Cok enteresan. Hicbirsey olmaz arkadasim. Icin rahat olsun. Ben de cok arastirdim.....
evet aslında kist yapan tüyü değil tüydeki parazitmiş bunuda iç dış parazit ile çözüyoruz sonuçta o taragıda kullandık mı tamam işte sen sağ ben selamet :) inanılmaz mutlu oldum kızımdan vazgeçmek zorunda kalamayacağım için. rotweiller arkadaşlarıda da var liloşun hele bi roxy var ama biraz daha dişli o köpişler, ii cesaret etmişler.
Kesinlikle oyle... Kist falan olmaz. Olsa birtek bizde mi olacak? Yurt disinda dedigimiz gibi hep kopekle buyuyor bebekler. Asilari aksatlmayacak ve kuru mama ile beslenecek olay bu. Rotweiller konusunda da sana hak veriyorum bence de cesaret isi bebekle. Ama o bile oluyorsa bizimkeler hayli hayli olur :) Bu taragi bizde yakin zamanda almayi planliyoruz Taramasina alisiriz diye. Bir arkadasimz da da jack russel var. Oda o tarakla tariyor. Birinde de golden oda ayni taragi kullaniyor. Goldeni kendi gozlerimle gordum. Cikan tuye inanamadim.... Siz de inanamayacaksinz. Bu arada hangi sehirdesiniz?
Aynen canim benim... Bizim kopecik de tam bir essek :) nasil oyuncu anlatamam. Bu arada benimki de artik karnima atlamihor. Onceden sevindikce ustume atlama huyu vardi. Kendi kendine birakti. Cok ilginc. Bizimkini hamileyken mumkun degil gezdiremem cunku cok heyecanli bir yapisi var. Zarar gorebilirim. Dr.umda gezdirme dedi zaten.
yardımın için çok sağol arkadaşım uzun zamandır böyle sevinmedim :) biz istanbul beylikdüzündeyiz. siz?
köpekler o nkadar akillilar ki bizim hamile oldugumuzun bile farkindalar aslinda onlan atlamiyorlar ustumuze ve bebis olunca da hic zarar vermiyorlar hatta oynuyorlar onlarla farkindalar onlarin kucuk bebis olduklarinine akilli seyler, bizim kedimizde bebeklerden korkuyor, bebekli biri geldimi gidiyor yerine ve onlar gidene kadar cikmiyor ortaya
Canım biz İzmir'deyiz... Keşke aynı şehirde olsaydık... Rica ederim bu arada. Aynı şeyler bizim de başımızda olduğundan.. Hep araştırma yaptığımızdan paylaşabildim. İnşalllah Lilycik kurtuldu işteBenim sevincim bu...
evet çok ii olurdu. bizim evimize yakın bi parkımız var sezen aksu parkı orda belirli bi saatimiz var köpişi olanlar oraya geliyor hatta son olarakta cevredeki vatandaşlar rahatsız oldu diye imza vs.. toplandı köpek parkı yapılması için. izmirde var mı köpek parkınız? ya elifimle liloşum çok ii dost olcaklar teyzesiçok sağol...
İyi pazarlar hanımlar
Ne güzel kedi köpek muhabbeti olmuş benimde bir kedim var İran kırması iri ve uzun tuylu senede 3-4 kere traş ettiriyoruz mecbur evlenince ben alamadım yanıma esimle araları iyi değil ama benim canım 8 yasında annelere arası çok iyi zaten bebeğim dogunca anneme geldigimde hep icli disli olacaklar bir sürü aşısı var kist bir dolu masrafı var hiç sokağa çıkmadı bu zamana kadar tertemiz benim kedim ama gel gelelim ki ınsanlarda o on yargıyı bir türlü silemiyoruz kedi köpek olan eve gidilmezmis o kisinin yemeği yenmezmiş ki bunu diyenlerde pasaklinin onde gidenleri ama hamilesin kediden uzak dur yok verecekmisiz kediyi daha neler neler nefret ediyorum böyle insanlardan hayvan sevgisi yok halbuki Müslüman toplumuz Allah'ın yarattığı bu canlar için nasıl böyle suursuzca konuşuyorlar aklım almıyor hayvanlara zulüm ediliyor çok üzülüyorum hiç bir canlıya yapılmamalı ama hayvan sevgisi çocukken aşılanır benim gördüğümde maalesef ki bu durum yok kedi köpeğe tas atarlar iki lokma yemek veririrsin laf ederler amannnn çok sinirliyim
arkadaşlar benim evimde bi köpeğim var (büyük ırk) süs köpeği değil. ancak aşılı vet.kontrolünde hazır mama yiyor iç dış parazit aşıları sürekli yenilenmekte. neredeyse 1 yıldır bizimle. dr.sordum ısrarla, veteriner kontrolünde olduğu sürece sıkıntı olmayacağını, toksozplazma köpeklerden çok kedilerde daha yaygın olduğunu söyledi ve bebeğimle ilerki dönemlerde ii dost olabileceğinide söyledi. (ve ekledi insanların bağışıklık sistemi 9 yaşına kadar anca gelişirmiş.) son günlerdede bi haber çıktı uzmanlar kedi köpek gibi hayvanlarla büyüyen bebklerin solunum hastalıklarına karşı daha dirençli olduğu açıkladı. benim içime yinede sinmedi ne yapacağım bilemiyorum onu sahiplendirmeyi de göze alamıyorum. çevrenizde var mı bebeğini evde köpekle büyüten tanıdıklarınız? ve köpeğimiz uzun tüylü ara ara çok sık tüy döküyor :S
Canım biz İzmir'deyiz... Keşke aynı şehirde olsaydık... Rica ederim bu arada. Aynı şeyler bizim de başımızda olduğundan.. Hep araştırma yaptığımızdan paylaşabildim. İnşalllah Lilycik kurtuldu işteBenim sevincim bu...
evet çok ii olurdu. bizim evimize yakın bi parkımız var sezen aksu parkı orda belirli bi saatimiz var köpişi olanlar oraya geliyor hatta son olarakta cevredeki vatandaşlar rahatsız oldu diye imza vs.. toplandı köpek parkı yapılması için. izmirde var mı köpek parkınız? ya elifimle liloşum çok ii dost olcaklar teyzesiçok sağol...
Rica ederim arkadaşım.. Bu arada İzmir de köpek parkı var.. Hatta bizim evin çevresnde 2 tane var. Biz bazen onlara bazen de normal parka gidiyoruz. Bizim de parkta olaylar oldu. İnsanlar köpeklerimizi istemedi vs. Ama öyle bir noktaki bizim toplandığımz yer parkın dışı sayılır. Kuytu bir köşesi. Öyle ki 2 tarafını kapatsan köpek parkı kadar kapalı olacak. Bu yüzden de polisler falan hiçbir sakınca görmediler. Çocuklardan çok uzağız zaten. Köpek parklarında yalnız çok kızdığım nokta kakaları toplamıyorlar. Köpekler nasılsa salık geziyor diye bırakıyorlar. Belediye çalışanı da gelip hayvan pisliği temizlemek zorunda değl. Şahsen bebekle oraya gitmem
İyi pazarlar hanımlar
Ne güzel kedi köpek muhabbeti olmuş benimde bir kedim var İran kırması iri ve uzun tuylu senede 3-4 kere traş ettiriyoruz mecbur evlenince ben alamadım yanıma esimle araları iyi değil ama benim canım 8 yasında annelere arası çok iyi zaten bebeğim dogunca anneme geldigimde hep icli disli olacaklar bir sürü aşısı var kist bir dolu masrafı var hiç sokağa çıkmadı bu zamana kadar tertemiz benim kedim ama gel gelelim ki ınsanlarda o on yargıyı bir türlü silemiyoruz kedi köpek olan eve gidilmezmis o kisinin yemeği yenmezmiş ki bunu diyenlerde pasaklinin onde gidenleri ama hamilesin kediden uzak dur yok verecekmisiz kediyi daha neler neler nefret ediyorum böyle insanlardan hayvan sevgisi yok halbuki Müslüman toplumuz Allah'ın yarattığı bu canlar için nasıl böyle suursuzca konuşuyorlar aklım almıyor hayvanlara zulüm ediliyor çok üzülüyorum hiç bir canlıya yapılmamalı ama hayvan sevgisi çocukken aşılanır benim gördüğümde maalesef ki bu durum yok kedi köpeğe tas atarlar iki lokma yemek veririrsin laf ederler amannnn çok sinirliyim
Ay o insanlar yok mu o insanlar. Apartman da 5 evde köpek ve kedi var. Her haneye bir hayvan dşyor. Yine de gelmişler bana sen bebek olan evde köpek mi tutacaksın bilmem ne konuşuyorlar. Yok pistir, yok melekler korumaz yarunu bilmemne.. Ben de dedm ozaman herkes gönderecek hayvanını apartmanı şeytanlardan temizleyeceğiz. Benim bebeğim bu apartmanda büyüyecek. Kiracı da olsam bana laf söylemeyi biliyorsanız. Ben de sizin hayvanlarınızı istemiyorum dedim. Her yer kedi kaynıyor apartmanın içine salıyorsunuz. Benim yavrum niye mikrop kapsın ki ozaman dedim. Çıt yok o günden beri. Sonra da duydum aynı temizlik muhabbetini benim arkamdan yapmışlar. Onun evi pistir yok köpeği var. Bebek hasta olacak bilmem ne... Yaa kardeşim sor bakalım benim köpeğim bir kere mutfağıma grmiş mi acaba?? Size yemin ederim daha bir kere mutfağa girmedi bu hayan. Geldiği gün yasak koyduk. Mutfak kapısını hep kapalı tuttuk. Şimdi kapı açık olsa bile girmiyor. Çok üzülüyorum, çok kırıllıyorum. Ama o ladları edenler nasılsa diğer komşulardan benim temizliğimi titizliğimi duyuyorlardır diye de içim rahat. Neyse yine canım sıkıldı işte
evet bide yaşlılar diyor genelde, kedi köpek olan eve melek girmezmiş :S buna ne demeli. benim köpişim geldi geleli bazı arkadaşlarım evime gelmez oldu. üzülmüyorum onların kendi tercihi, keyifleri bilir.
Benim çok samimi bir arkadaşım ( öyle olduğumuzu sanıyordum ) Geçenlerde evimdeyken Queenin salyası eteğine değdi diye ne biçim kovdu hayvanı yanından. Git pislik bilmem ne... Hayvancağız ağladı resmen. Ben gördüm gözünden akan yaşları. Kiii bu köpekle ilk teması da değil. Hamileliğinde değşti bu insan. Beni de hep kırmaya başladı. Havalara girdi. Neyse... Ben çağırdım Queen yanıma sevdim ettim. Dedim sen gitme kızım ona, senden tiksiniyor. Bebeğine de yanaşma emi kıızm dedm. Kocası çok üzüldü. Çünkü Queen çok sever ve karısına ters ters baktı o yaptığı hareket yüzünden. Çünkü Queen gerçekten neye uğradığını şaşırdı. Kendsnle hep oynayan nsan bir anda kovunca öyle.
İyi pazarlar hanımlar
Rica ederim arkadaşım.. Bu arada İzmir de köpek parkı var.. Hatta bizim evin çevresnde 2 tane var. Biz bazen onlara bazen de normal parka gidiyoruz. Bizim de parkta olaylar oldu. İnsanlar köpeklerimizi istemedi vs. Ama öyle bir noktaki bizim toplandığımz yer parkın dışı sayılır. Kuytu bir köşesi. Öyle ki 2 tarafını kapatsan köpek parkı kadar kapalı olacak. Bu yüzden de polisler falan hiçbir sakınca görmediler. Çocuklardan çok uzağız zaten. Köpek parklarında yalnız çok kızdığım nokta kakaları toplamıyorlar. Köpekler nasılsa salık geziyor diye bırakıyorlar. Belediye çalışanı da gelip hayvan pisliği temizlemek zorunda değl. Şahsen bebekle oraya gitmem
bakalım belediye başkanı bizim köpişlerede yer vercekmi. evet çok haklısın buzdolabı poşeti kakaları toplamak için yeterli toplasalar ellerine yapışır sanki. bebekler için hiç sağlıklı değil.
Ay o insanlar yok mu o insanlar. Apartman da 5 evde köpek ve kedi var. Her haneye bir hayvan dşyor. Yine de gelmişler bana sen bebek olan evde köpek mi tutacaksın bilmem ne konuşuyorlar. Yok pistir, yok melekler korumaz yarunu bilmemne.. Ben de dedm ozaman herkes gönderecek hayvanını apartmanı şeytanlardan temizleyeceğiz. Benim bebeğim bu apartmanda büyüyecek. Kiracı da olsam bana laf söylemeyi biliyorsanız. Ben de sizin hayvanlarınızı istemiyorum dedim. Her yer kedi kaynıyor apartmanın içine salıyorsunuz. Benim yavrum niye mikrop kapsın ki ozaman dedim. Çıt yok o günden beri. Sonra da duydum aynı temizlik muhabbetini benim arkamdan yapmışlar. Onun evi pistir yok köpeği var. Bebek hasta olacak bilmem ne... Yaa kardeşim sor bakalım benim köpeğim bir kere mutfağıma grmiş mi acaba?? Size yemin ederim daha bir kere mutfağa girmedi bu hayan. Geldiği gün yasak koyduk. Mutfak kapısını hep kapalı tuttuk. Şimdi kapı açık olsa bile girmiyor. Çok üzülüyorum, çok kırıllıyorum. Ama o ladları edenler nasılsa diğer komşulardan benim temizliğimi titizliğimi duyuyorlardır diye de içim rahat. Neyse yine canım sıkıldı işte
ohh ii demişsin. evet ya inanırım liloşta mutfağa girmiyor ilk başlarda bizde kapalı tuttuk kapıyı ama artık açık ve asla girmiyor bizim balkona salondan ve mutfaktan geçiliyor iki kapısı var o mutfaktan geçmek daha yakınken diğer odayı dolanıp geliyor bence hayvanlar bazı insanlrdan daha zeki...
benim anneciğimede kedili kadın diyorlar deli kadın der gibinerde bir mevlüte gitse yemekli bir davete gitse oradaki artıkları toplar üşenmeden eve getirip mahalledeki kedilere dağıtır.hayvanları daha çok seviyorum bazen insanlardan.o kadar güzel ve masum yaratılmışlar ki onlar için hep merhamet diliyorum.hayvanlara olan ilgimden araç bile kullanamıyorum ya önüme çıkarlarsa diye.bahçenin her tarafını yoğurt kovalarıyla donattım yavrucaklarım susuz kalmasın diye.bizede vardı öyle oturmaya gelen kapıdan girmeden kediyi kapatın derlerdi gelme o zaman dimi.baktık olmuyor annem derdi artık orası kızımın koltuğu oturmayın diye peygamber efendimizin (sav) de kedisi varmış bilmezler hiç bunu.ahh ahh çokkk konuşurum ben bu konuda da kimse susturamaz.benim için o basık suratlı çirkini öp emi annesi bebek onlar bebek
gunaydin kizlar herkese keyifli pazarlar...
bende 2 li sayilara dusmusum hayirlisiyla sikintisiz bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz.
ohh ii demişsin. evet ya inanırım liloşta mutfağa girmiyor ilk başlarda bizde kapalı tuttuk kapıyı ama artık açık ve asla girmiyor bizim balkona salondan ve mutfaktan geçiliyor iki kapısı var o mutfaktan geçmek daha yakınken diğer odayı dolanıp geliyor bence hayvanlar bazı insanlrdan daha zeki...
Kizlar moralim cok bozuk ben anlamıyorum nasıl
Kilo alıyorum bu ay tam 4kilo ile tam 14kilo aldım son 2aydir ekmek yemiyorum hatta doğru düzgün birsey bile yemiyorum cok canim sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?