2012 Ekim Anneleri

Aynen canim benim... Bizim kopecik de tam bir essek :) nasil oyuncu anlatamam. Bu arada benimki de artik karnima atlamihor. Onceden sevindikce ustume atlama huyu vardi. Kendi kendine birakti. Cok ilginc. Bizimkini hamileyken mumkun degil gezdiremem cunku cok heyecanli bir yapisi var. Zarar gorebilirim. Dr.umda gezdirme dedi zaten.

evet aslında kist yapan tüyü değil tüydeki parazitmiş bunuda iç dış parazit ile çözüyoruz sonuçta o taragıda kullandık mı tamam işte sen sağ ben selamet :) inanılmaz mutlu oldum kızımdan vazgeçmek zorunda kalamayacağım için. rotweiller arkadaşlarıda da var liloşun hele bi roxy var ama biraz daha dişli o köpişler, ii cesaret etmişler.

Kesinlikle oyle... Kist falan olmaz. Olsa birtek bizde mi olacak? Yurt disinda dedigimiz gibi hep kopekle buyuyor bebekler. Asilari aksatlmayacak ve kuru mama ile beslenecek olay bu. Rotweiller konusunda da sana hak veriyorum bence de cesaret isi bebekle. Ama o bile oluyorsa bizimkeler hayli hayli olur :) Bu taragi bizde yakin zamanda almayi planliyoruz Taramasina alisiriz diye. Bir arkadasimz da da jack russel var. Oda o tarakla tariyor. Birinde de golden oda ayni taragi kullaniyor. Goldeni kendi gozlerimle gordum. Cikan tuye inanamadim.... Siz de inanamayacaksinz. Bu arada hangi sehirdesiniz?

yardımın için çok sağol arkadaşım uzun zamandır böyle sevinmedim :) biz istanbul beylikdüzündeyiz. siz?

köpekler o nkadar akillilar ki bizim hamile oldugumuzun bile farkindalar aslinda onlan atlamiyorlar ustumuze ve bebis olunca da hic zarar vermiyorlar hatta oynuyorlar onlarla farkindalar onlarin kucuk bebis olduklarini ne akilli seyler, bizim kedimizde bebeklerden korkuyor, bebekli biri geldimi gidiyor yerine ve onlar gidene kadar cikmiyor ortaya

yardımın için çok sağol arkadaşım uzun zamandır böyle sevinmedim :) biz istanbul beylikdüzündeyiz. siz?

Canım biz İzmir'deyiz... Keşke aynı şehirde olsaydık... Rica ederim bu arada. Aynı şeyler bizim de başımızda olduğundan.. Hep araştırma yaptığımızdan paylaşabildim. İnşalllah Lilycik kurtuldu işte Benim sevincim bu...

Kesinlikle bebek olduğunu anlıyorlar... Daha bu sabah bebeğin tekmesini hissedip öyle bir kafasını eğişi vardı ki yana doğru anlatamam... Senin kedinin de maşallahı varmış. Saklanması var çok hoşmuş... Senin bebeği nasıl sevecek kim bilir. Kıyamam ben ona :)

İyi pazarlar hanımlar

Ne güzel kedi köpek muhabbeti olmuş benimde bir kedim var İran kırması iri ve uzun tuylu senede 3-4 kere traş ettiriyoruz mecbur evlenince ben alamadım yanıma esimle araları iyi değil ama benim canım 8 yasında annelere arası çok iyi zaten bebeğim dogunca anneme geldigimde hep icli disli olacaklar bir sürü aşısı var kist bir dolu masrafı var hiç sokağa çıkmadı bu zamana kadar tertemiz benim kedim ama gel gelelim ki ınsanlarda o on yargıyı bir türlü silemiyoruz kedi köpek olan eve gidilmezmis o kisinin yemeği yenmezmiş ki bunu diyenlerde pasaklinin onde gidenleri ama hamilesin kediden uzak dur yok verecekmisiz kediyi daha neler neler nefret ediyorum böyle insanlardan hayvan sevgisi yok halbuki Müslüman toplumuz Allah'ın yarattığı bu canlar için nasıl böyle suursuzca konuşuyorlar aklım almıyor hayvanlara zulüm ediliyor çok üzülüyorum hiç bir canlıya yapılmamalı ama hayvan sevgisi çocukken aşılanır benim gördüğümde maalesef ki bu durum yok kedi köpeğe tas atarlar iki lokma yemek veririrsin laf ederler amannnn çok sinirliyim

evet bide yaşlılar diyor genelde, kedi köpek olan eve melek girmezmiş :S buna ne demeli. benim köpişim geldi geleli bazı arkadaşlarım evime gelmez oldu. üzülmüyorum onların kendi tercihi, keyifleri bilir.

canım kedi,köpek,tavşan,kuş,civciv,ördek ne bulduysak artık onlarla beraber büyüyen biri olarak Allaha şükür hiç bi problemimiz yok.herkes ciğerlerinize tüğü kaçar,hastalık olursunuz desede hiçbişey olmadı ankara kedim vardı 4 yıl koyun koyuna yattık kına gecemde bile arkadaşlarımın yanında değil kedimle koyun koyuna odamda yattım uzağa gelin gittiğim için her gün kedimle telefonla konuştum annem telefonu kulağına tutardı oda bana miyav miyav cevap verirdi o derece yani deliyiz bak avrupadakilere hepsinin bebeklerinin yanında ya kedisi var ya köpeği var bizde nedense insanlar tiksiniyolar.ilk bebeğimi kaybettiğimde bi dr bana kedi toksozplazması olabileceğini bebeğimin bundan ölmüş olabileceğini bile söyledi hiççç inanmadım dna testi bile yaptırdım hepsi temiz çıktı.burada iş sana düşüyor hayatım o tüy dökme dönemlerinde biz bazen evi 3 kere vakumluyoduk makineyle iyici tarıyorduk balkonda tuvalet kaplarına kadar domestosla yıkıyoduk.bebeğin doğduğunda dikkat edersin aksırma,öksürme,burnunu sürekli kaşıma durumları varsa test yaptırırsın o kadar.

arkadaşlar fikirleriniz için tekrar tekrar teşekkür ederim liloşumla elifimi büyütmeye karar verdim, bakımını aksatmadığım sürece sıkıntı olmayacağına sizin fikirlerinizle daha çok emin oldum.
hepinize ii pazarlar diliyorum, kendinize bebişlerinize ii bakın.

benim anneciğimede kedili kadın diyorlar deli kadın der gibi nerde bir mevlüte gitse yemekli bir davete gitse oradaki artıkları toplar üşenmeden eve getirip mahalledeki kedilere dağıtır.hayvanları daha çok seviyorum bazen insanlardan.o kadar güzel ve masum yaratılmışlar ki onlar için hep merhamet diliyorum.hayvanlara olan ilgimden araç bile kullanamıyorum ya önüme çıkarlarsa diye.bahçenin her tarafını yoğurt kovalarıyla donattım yavrucaklarım susuz kalmasın diye.bizede vardı öyle oturmaya gelen kapıdan girmeden kediyi kapatın derlerdi gelme o zaman dimi.baktık olmuyor annem derdi artık orası kızımın koltuğu oturmayın diyepeygamber efendimizin (sav) de kedisi varmış bilmezler hiç bunu.ahh ahh çokkk konuşurum ben bu konuda da kimse susturamaz.benim için o basık suratlı çirkini öp emi annesi bebek onlar bebek

Ay Queenin de var kendi koltukları. 3 tane hemde. Kayınvalidemin canım yumurta koltukları Queen'in oldu zamanla. Şimdi hep onların tepesinde. Başka biri oturunca gidip önünde nöbet tutuyor kalkana kadar. Halbuki 2 tane daha var git birine yat dimi... Yok bekleyecek illa. Birşey yapacaklarını sanıyor herhalde. Aman iyi oluyor bir yerde. Koltuklara çıkmıyor onlar sayesnde... Benim de bir postacım var Queen'i görünce bağrış çağrış oluyor adam Eve gelp köpeğm stemeyen de çok var. Hep kordora çıkar dyp duruyorlar. Br süre çıkarıyorum. Hayvancağız ağlamaya başlayınca yeter dyorum artık. Bak üzüldü. Sen de alış yan

gunaydin kizlar herkese keyifli pazarlar...

bende 2 li sayilara dusmusum hayirlisiyla sikintisiz bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz.

hadi hayırlı olsun 2 haneli sayıcıklarımız bizde bu gün 99 olduk.senden 2 gün sonra pıtlıycam bende hayatım kolaylıkla,sağlıkla tek avazda inşallah hepimiz

Valla iyi dedim. İçim rahatladı zaten Kesinlikle daha duyarlı ve zekiler... Yerde mesela laptop ın kablosu oluyor. Önümüze çekmiş oluyoruz bilgisayarı. Ayakları takılmasın diye kaldıra kaldıra geçiyor...

Kizlar moralim cok bozuk ben anlamıyorum nasıl
Kilo alıyorum bu ay tam 4kilo ile tam 14kilo aldım son 2aydir ekmek yemiyorum hatta doğru düzgün birsey bile yemiyorum cok canim sıkılıyor

Kizlar moralim cok bozuk ben anlamıyorum nasıl
Kilo alıyorum bu ay tam 4kilo ile tam 14kilo aldım son 2aydir ekmek yemiyorum hatta doğru düzgün birsey bile yemiyorum cok canim sıkılıyor

hareketsiz mi kalıyorsun acaba yürüyüş vs.. yapsan akşam serinliğinde çok ii oluyor. bende kendimden şüphe duyar oldum 5 kilo aldım yalnızca :S çalışıyorum uyku düzenim ii ancak akşam 22:00 dan sonra yemek yiyorum. yok gene yok gene yok. takma kafana verirsin muhakkak emzirirken. vitamin kullanıyorsan onunda etkisi vardır ama sen genede kullanmaya devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…