2012 Ekim Anneleri

çok doğru süt ürünlerinde eski usul yani kızlarcım yağlı,yavan denir bizim buralarda.sütü makinede çekip yağını alıp krema ve tereyağ yaparlar ama kalsiyumu içinde kalır işte şimdi bunun adı light oldu yani yağsız demek ben hep az tuzlu ve yavan peynir aldım hamişliğin başından beri mandıradan hemde öyle çok yedim ki abartısız 2 tenekeyi geçmişimdir

Çok iyi yapmışsın ama arkadaşım.. Bebişe bol bol yaramıştır.. Benim yeni öğrendiğm birşey şahsen. İyiki de öğrendim

kızlarr nasılsınız umarım herkes iyidir benim el bilklerim uyuşuyo ağrıyo uykudan uyandığımda 15 dk kendime gelemiyorum böyle sorunlar yaşayan var mı ne yapmalıyız acaba (

bende de var o sorun. muhtemelen kendimizi kasarak uyuyoruz kendi rahatımızdan ziyade bebeğimizi düşünüyoruz aman nasıl yatsamda rahat ettirsem sola yatayımda rahat etsin beslensin gibi... sonrada oram uyuştu buram uyuştu bence normal...

Annem le konuştum kızlar az önce 2 saat boyunca!! fransalardan arıyor beni her 2 günde 1 mutlaka arar sorar, annem benim ya çok özledim onu. yanıma anca doğumumdan 1 ay sonra gelecek ekimin sonunda..

Çok iyi yapmışsın ama arkadaşım.. Bebişe bol bol yaramıştır.. Benim yeni öğrendiğm birşey şahsen. İyiki de öğrendim

evet canım bebeşimiz haftasına göre boyu 1,5 cm önde maşallah zaten herkes uzun boylu bekliyor bizden kısa olursa halasına benziyor diye suç atacağız.yeni öğrensende zaten hep pastörize şeyler alıyoruzya bence onlarda yağ oranı çok az niye çünkü fabrikalar onca kaşarı,tereyağı nereden yapıp kar edecek yağlı sütlerin bile en az bir kere yağının alındığı kanısındayım

Annem le konuştum kızlar az önce 2 saat boyunca!! fransalardan arıyor beni her 2 günde 1 mutlaka arar sorar, annem benim ya çok özledim onu. yanıma anca doğumumdan 1 ay sonra gelecek ekimin sonunda..

aklı sende çünkü yazık yanında değilya annemle benim aramda 1 cadde var ama gün içinde onu bahane edip bunu bahene edip arar sırf hastamıyım herşey yolundamı diye yokluyor kendince.olsun hem ananeniz gelene kadar siz büyümüş olursunuz biraz,bolca alır kucağına

Maşallah bebişine... Dediğin de doğru olabilir bence. Pastorize süt nekten saılmış kadar kağlı olamaz bence de.. Ay kaymak olsa da yesek bu arada... Geçen ay o kaymak yüzünden aldım birde o kiloları bence:) Sabahları tereyağı bal kaymak yedm hep. Ama artık yemiyorum

Canım allah kavuştursun. 1 ay sonra olsun ama yeter ki gelsin annen. Ozamana kadar yanına kimse olacak mı??

Canım allah kavuştursun. 1 ay sonra olsun ama yeter ki gelsin annen. Ozamana kadar yanına kimse olacak mı??

Aynen canım gelsinde.. kayınvalidemde kalcaz tatlım zaten onlarla yaşıyoruz şu an, evimize geçicez ama daha eylülde,o yüzden çok ısrar etti gitmeyin annen gelene kadar beraber bakalım bebeğimize diye bizde olmaz demedik tabi çünkü biz tecrübesiziz saolsun çok ilgileniyo şükür :)

Ne güzel canım... Kayınvaliden yardımcı oluyorsa bayağı rahat olur işin. Annen gelnce temiz temiz geçersin evine. Oda kaldığı süre boyunca yardım eder sana. Oooohhh rahatsın yani

Kizlar bu 3 gundur oglum daha az hareket ediyo,onceden karnimi izlerdim simdi bekliyorum boyle hafiften pitliyo((((korkuyorum

meraba uzun zamandır girmiyorum annemlerde gittik kaldık kızçelerimle bugün döndük evimize annemide getirdik yanımızda evimi temizleyeceğiz sağolsun annem yardımcım her konuda evim temizlensin sonra doğum çantamı hazırlayayım bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlayacağım artık..
loğusa pijaması aldım dün tuğba marka indirimdeydi 60 tl ye aldım %100 pamuk pembeli siyahlı kızım olacak diye pembiş olsun dedim bir tanede kurdale taç alacağım şık durur...şimdilik böyleyiz

hoşgeldin canım özlettin kendini kolay gelsin temizliklerde ben dalan roxy ile yıkadım ütüledim kaldırdım hepsini sadece büyük temizlik kaldı nasipse bayramdan sonra temizlik
Kizlar bu 3 gundur oglum daha az hareket ediyo,onceden karnimi izlerdim simdi bekliyorum boyle hafiften pitliyo((((korkuyorum

yoktur bişey cnm yorulunca benim kide kıpırdamıyor

ayy bende tazesine bayılıyorum ekmeğinin üzerine süzme yoğurt sürmeyi dene azıcıkta olsa kandırıyor insanı

benim oğlum hep böyle azıcık hareket ediyor.endişenlenme artık uyuyup uyanma düzenleri varmış yarım saat uyuyup uyanıyorlarmış.sonra anne karnından ışık alıp onları algılamaya filan çalışıyolarmış meşguldur belki annesi benimki en başından beri yavaş sanırım dayıya benziyoruz

selam kızlar nasılsınız dışarı çıktık hava alalım dedik amanın ne bu sıcak izmir kavruluyooo valla...arkadaşlar benim eşim ramazanda gececi iftardan sonra gidip sahurdan sonra gelio babasıyla birlikte çalışıyo ve kayınvaldem yatalak olduğu için benle görümcem kalıcaz başında sırayla bu 3.ramazanımız yatalak olalı malesef ama bu yıl baya zorlanıcam gibi yandım nasıl geçicek bu 1ay hem ben ağırlaştım hemde küçük kızım var yandım yanii allah yardımcım olsun...

CANIM KASMA KENDİNİ ZAMANLA HAREKETLER DAHA HİSSEDİLİR HALE GELİYO HER BEBEĞİN KENDİNE ÖZGÜ HAREKET ETME ŞEKLİ VAR

günaydın..
yarım st uykuyla işe geldim.ve bugün toplantı üzerine toplantı
böbreğimin ağrısından tüm gece mahvoldum. sıcak,ter ,cadde gürültüsü..tam uykuya dalıyorum bu seferde oğlum tekmelemeye başlıyo
Allahım kabus gibi bir geceydi.
ve hala böbreğim ağrıyo..bugün biter mi ?
doğum iznim gelsin artık dayanamıyorum kızlar ben ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…