Enerji Besin Öğeleri / Yağlı süt / Light Süt ( % 1.5 yağlı ) / Light Süt ( % 0.1 yağlı )
*Enerji (Kcal/kj) / 61.8/259 / 45.9/192 / 34.1/142
*Protein (g) / 3.1 / 3.2 / 3.3
*Yağ (g) 3.4 / 1.5 / 0.1
*Karbonhidrat (g) / 4.7 / 4.9 / 5
* Kalsiyum (mg) / 120 / 125 / 127 ( %15.88 RDA ) Gerçekten daha faydalı olduğunu görüyoruz... Zaten kalsiyum için içmiyor muyuz bu sütü ?? En faydalısı light olanı... Hemen evimdekinin şemasını yazdım size.. Artık siz bileceksiniz kızlar
çok doğru süt ürünlerinde eski usul yani kızlarcım yağlı,yavan denir bizim buralarda.sütü makinede çekip yağını alıp krema ve tereyağ yaparlar ama kalsiyumu içinde kalır işte şimdi bunun adı light oldu yani yağsız demek ben hep az tuzlu ve yavan peynir aldım hamişliğin başından beri mandıradan hemde öyle çok yedim ki abartısız 2 tenekeyi geçmişimdir
kızlarr nasılsınız umarım herkes iyidir benim el bilklerim uyuşuyo ağrıyo uykudan uyandığımda 15 dk kendime gelemiyorum böyle sorunlar yaşayan var mı ne yapmalıyız acaba(
Çok iyi yapmışsın ama arkadaşım.. Bebişe bol bol yaramıştır.. Benim yeni öğrendiğm birşey şahsen. İyiki de öğrendim
Annem le konuştum kızlar az önce 2 saat boyunca!! fransalardan arıyor beni her 2 günde 1 mutlaka arar sorar, annem benim ya çok özledim onu. yanıma anca doğumumdan 1 ay sonra gelecek ekimin sonunda..
evet canım bebeşimiz haftasına göre boyu 1,5 cm önde maşallahzaten herkes uzun boylu bekliyor bizden kısa olursa halasına benziyor diye suç atacağız.yeni öğrensende zaten hep pastörize şeyler alıyoruzya bence onlarda yağ oranı çok az niye çünkü fabrikalar onca kaşarı,tereyağı nereden yapıp kar edecek yağlı sütlerin bile en az bir kere yağının alındığı kanısındayım
Annem le konuştum kızlar az önce 2 saat boyunca!! fransalardan arıyor beni her 2 günde 1 mutlaka arar sorar, annem benim ya çok özledim onu. yanıma anca doğumumdan 1 ay sonra gelecek ekimin sonunda..
Canım allah kavuştursun. 1 ay sonra olsun ama yeter ki gelsin annen. Ozamana kadar yanına kimse olacak mı??
Aynen canım gelsinde.. kayınvalidemde kalcaz tatlım zaten onlarla yaşıyoruz şu an, evimize geçicez ama daha eylülde,o yüzden çok ısrar etti gitmeyin annen gelene kadar beraber bakalım bebeğimize diye bizde olmaz demedik tabi çünkü biz tecrübesiziz saolsun çok ilgileniyo şükür :)
hoşgeldin canım özlettin kendini kolay gelsin temizliklerde ben dalan roxy ile yıkadım ütüledim kaldırdım hepsini sadece büyük temizlik kaldı nasipse bayramdan sonra temizlikmeraba uzun zamandır girmiyorum annemlerde gittik kaldık kızçelerimle bugün döndük evimize annemide getirdik yanımızda evimi temizleyeceğiz sağolsun annem yardımcım her konuda evim temizlensin sonra doğum çantamı hazırlayayım bebek kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başlayacağım artık..
loğusa pijaması aldım dün tuğba marka indirimdeydi 60 tl ye aldım %100 pamuk pembeli siyahlı kızım olacak diye pembiş olsun dedim bir tanede kurdale taç alacağım şık durur...şimdilik böyleyiz
Kizlar bu 3 gundur oglum daha az hareket ediyo,onceden karnimi izlerdim simdi bekliyorum boyle hafiften pitliyo((((korkuyorum
Maşallah bebişine... Dediğin de doğru olabilir bence. Pastorize süt nekten saılmış kadar kağlı olamaz bence de.. Ay kaymak olsa da yesek bu arada... Geçen ay o kaymak yüzünden aldım birde o kiloları bence:) Sabahları tereyağı bal kaymak yedm hep. Ama artık yemiyorum
Canım allah kavuştursun. 1 ay sonra olsun ama yeter ki gelsin annen. Ozamana kadar yanına kimse olacak mı??
Kizlar bu 3 gundur oglum daha az hareket ediyo,onceden karnimi izlerdim simdi bekliyorum boyle hafiften pitliyo((((korkuyorum
benim oğlum hep böyle azıcık hareket ediyor.endişenlenme artık uyuyup uyanma düzenleri varmış yarım saat uyuyup uyanıyorlarmış.sonra anne karnından ışık alıp onları algılamaya filan çalışıyolarmış meşguldur belki annesibenimki en başından beri yavaş sanırım dayıya benziyoruz
gunaydin:):)ben uyuyamadim yaaaa04:30 uyandim.havalar sicakta degil soguk hatta..uykusuz geceler basliyor anlasilan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?